Home » Artikelen » 228. Detox/ontgiften narcose na een operatie met de MIR-Methode

P.S. Help je mee de MIR-Methode te verspreiden? Je doet me een groot plezier als je dit artikel wilt doorsturen naar anderen! Plaats gerust dit artikel op jouw Facebook-pagina of verstuur het via je email, Twitter of Linked-in! Gebruik de knoppen aan de linkerkant of hierboven! Dankjewel!

P.S. Ken je de MIR-Methode nog niet? Ga dan naar de home page. Bekijk daar de video en ook de uitgebreide instructievideo. Meld je ook aan voor de nieuwsbrief en de 6 weken begeleidingsmailtjes voor extra ondersteuning!

Hoe meer je leert, hoe gezonder je wordt!
Wil je meer achtergrondinformatie en extra krachtige MIR-Methode technieken leren? Meld je dan aan voor de Be the MIRror website. Daarop staan meer dan 90 video's, waarmee je jezelf de rest van je leven kunt begeleiden, wat je ook overkomt! Door lid te worden, draag je bovendien bij aan het wereldwijd verspreiden van de MIR-Methode. Dankjewel daarvoor!
Klik hier voor meer informatie.
Mireille Mettes

Reacties

228. Detox/ontgiften narcose na een operatie met de MIR-Methode — 27 reacties

 1. 2 weken na een schouderoperatie begin juni met volledige omgekeerde prothese zag ik in de nieuwsbrief staan detox alle toxische belasting om de gevolgen van de narcose weg te werken. Wat een goede timing. Ik ben toen begonnen met de stappen en heb zeker het idee dat het herstel daardoor beter verloopt. Het is een pittige ingreep met veel pijn. Wanneer ik de stappen doe en ik kom bij “detox alle toxische belasting” moet ik steevast gapen. Ik zie dat maar als een teken dat het lichaam ontspant om alle toxische resten te laten verdwijnen. Bij de andere stappen gebeurt dat niet. Ga er dus mee door totdat het gapen stopt. Goed idee?

  • Beste Gerda,
   Ja dat is een goed idee om het gapen als signaal te nemen. Ga gerust verder met de 9 stappen. Het helpt mee met je herstel op allerlei manieren.
   Groetjes, Mireille

 2. Je infuus zit altijd vlakbij je pols. Hoe kun je nu je ene hand op het infuus leggen en met de andere hand aaien?

 3. Ik ben in februari 2021 geopereerd aan een open hart operatie en heb de de mir methode onmiddellijk uit narcose in de avond 2x gedaan. Ik aai echter op de 2 eerste chakra’s met mijn hand zo goed mogelijk als dat ging met drainage op mijn buik. Hoewel ik de eerste dagen niet uit bed mocht denk ik dat ik toch geaaid heb maar ik gebruik ook olie erbij, hoewel ik daar de eerste dagen niet bij kon. Ik recupereerde echter heel snel tot verbazing dokters maar ondanks mijn leeftijd 61 had ik een goede conditie al 30j sporten en zeer goede eetgewoonten. Ik linkte het daaraan. Echter na de revalidatie van 15 weken 3x 1u cardio kwam mijn heup en onderrug vast te zitten. Mijn shiatsu therapeut zei dat die operatie of narcose dus een traumatische ervaring is. Ik doe nu veel yin yoga om de bindweefsel los te maken en natuurlijk trouw de mir methode zeker al 4j denk ik ondertussen

 4. Hi Mireile,
  Vanaf vorig jr zomer werd de pijn in m’n rug steeds erger. Pijnblokkade werd
  verkeerd geplaatst. Zakte steeds vaker door m’n benen, viel vd trap. Uiteindelijk werden er in okt ingezakte rugwervels geconstateerd en ernstige osteoporose. Vervolgens moest ik 7wk naar een verpleeghuis omdat ik niet meer kon bewegen vanaf m’n taille ( ondanks alle geweldige Mir oefeningen)
  In december werd er ernstige botkanker geconstateerd ( ziekte van Kahler) en moest ik ad chemotherapie.
  Intussen had ik van iemand het boek
  Jezus aanraken van Tom de Wal gekregen. Ik heb dat met open mond zitten lezen.
  Vanaf dat ik half januari weer thuiskwam( wel met 2x per dag verpleeghulp, die mij wasten,en hielpen met aan en uitkleden )
  Ik ben op de site van Tom de Wal/ frontrunners gaan kijken en ontdekte dat er in maart in Ede een genezingsdienst was.daar werden mij in Jezus Christus naam mij de handen opgelegd.ik werd van kruin tm m’n voeten kokend heet!
  En….ik ben genezen van m’n kanker.
  Al een dag na de genezingsdienst kon ik zelf m’n sokken aantrekken.
  Per dag ging het steeds beter.
  De bloedwaarden van 522( proteïne eenheden zakten naar 18.1
  Artsen ih Umc begrepen en begrijpen er niets van
  Ik had nl pas 6x een chemotherapieinjectie gehad.
  Intussen vraagt men om de boeken van Tom de Wal, die alleen maar doorgeeft dat God ook vandaag je nog kan genezen

 5. Een operatie voorbereiden is zeker belangrijk. En waarom niet met de Mir methode. Maar dat vind ik niet genoeg.
  Je lichaam krijgt zeker van alles naar binnen en dat moet je er weer uithalen.
  Met homeopatie kun je je lichaam al voor de operatie een soort booster geven tegen alles wat in de narcose zit en natuurlijk daarna ook met homeopatie alles eruit halen. En dan kan je natuurlijk daarnaast de Mir méthode doen. Het grote voordeel van hopeopatie is dat het natuurlijk is.
  Ik weet dat er mensen zijn die niet in homeopatie geloven. Dus daarna is het je eigen keuze.
  Groetjes Ida

 6. Hallo Mireille
  Een vraag over het advies in de verkoeverkamer wanneer je uit de narcose ontwaakt. Met je infuus hand duim en wijsvinger aaien maar de andere hand op het infuus. Hoe doe je dat want dat hangt toch hoog boven je,daar kan je moeilijk bijkomen?

 7. Ga over 2 wkn een ok in en sta er al nuchter en relax in.
  Ik ben een persoon die leeft van dag tot dag en nu krijg ik dit binnen en voelt het als een cadeautje om me hier op voor te bereiden.
  Dank je wel

  In liefde Silke

 8. Moet over 3 maanden weer een oog operatie,de vorige was spoed en vreselijk pijnlijke met eennaald door het oog ,nu vraagik of ik onder narcose kan worden geholpen er zit nu olie in en er komen nog 2 of 3 operaties.Ik ben heel angstig geworden door de locale verdoving.

 9. ik lees het nu pas ik doe wel de MIR-Methode maar meteen na het infuus wist ik niet bij mij is de operatie 1 week geleden en mijn hoofd is nog niet helderhoop dat het snel goed gaat

 10. Eind deze maand ben ik aan de beurt voor het plaatsen van implantaten en botopbouw in de mond. In boven- en onderkaak links en rechts. De tips in dit artikel neem ik mee in mijn herstel. Dank je wel voor de informatie. Wat ik lastig vind is dat mijn mond door sjogren gortdroog is en ik vooraf 2 uur niet mag drinken en dit na de operatie mogelijk niet kan of wil door pijn en zwelling. Tips zijn welkom.

  • Beste Cisca,
   Tijdens een van de reuma-bijeenkomsten noemde een van de deelneemsters een mondspoelmiddel dat ‘Breath & Go’ heet. Tenminste ik dacht dat het zo heet, want ik kan het zelf nergens op internet vinden. Hopelijk jij wel! Zij merkte dat als ze dat mondspoelmiddel gebruikte, haar mond wel zo’n 6 uur lang prettig glad bleef, gevoel van vochtig. Misschien dat je dat middel mag gebruiken om te spoelen vooraf aan de operatie? Als je het niet inslikt? De moeite van het vragen waard!
   Veel geluk en ontspanning tijdens de ingreep gewenst!
   Groetjes, Mireille

  • Slik anica tabletten dokter vogel.. van tevoren van dokter vogel helpt enorm en zorg dat je koelzakjes in de vriezer hebt liggen wel in een doek doen veel sterkte ik heb de zelfde operatie gehad je bent 5 dagen even suf maar ik vond het mee vallen groetjes Lilian veel sterkte

 11. hoi Mireille, hoe kan ik dit doen ruim 9 weken na een operatie? Ik heb al zoveel profeit van je MIR methode dat ik zeker de operatie rustig ben ingegaan.
  Ook mijn herstel gaat goed, alleen mijn hoofd wil nog niet goed meedoen. Hoor/zie graag hoe ik het kan doen nu. lieve harte groet Erna

  • Beste Erna,
   Ja, gewoon proberen! Leg ook eens je hand op je hoofd, terwijl je de 9 stappen doet. Hoop dat je hoofd weer gauw helder wordt! Blij dat je zo mooi rustig de operatie in bent gegaan! Dat helpt beslist mee bij je herstel.
   Groetjes, Mireille

 12. Doe de mir methode al een paar jaar Ben in februari geopereerd Heb een nieuwe knie. Na de operatie direct veel water gedronken in de middag misselijk geworden en direct over gegeven.En daarna was alles over.Kan nu weer goed lopen met 2 nieuwe knieën.Lees met veel interesse al je berichten .Heel veel liefs aan allen die dit lezen

  • Beste Paula,
   Wat goed dat de operatie zo goed gelukt is en je weer goed kunt lopen, hoera! Wat zijn artsen dan toch razend kundig, hè!
   Groetjes, Mireille

 13. Haha, wat ‘toevallig’ weer. Ik moet morgen geopereerd worden en was al
  in mijn oude aantekeningen aan het zoeken of ik iets kon doen om de narcose
  zo goed mogelijk zijn werk te laten doen. En dan nog dit na de ingreep, dan moet het wel goed komen. Bedankt Mireille!

  Groetjes, Jorien

 14. Dag Mireille,

  Nee, ik heb de methode nog niet toegepast na een operatie,
  maar ik sta voor een operatie. En… wel morgen!
  Dus, ik ben zeer blij met deze ‘input’, deze hulp, voor mij.
  Zal het zeker uitproberen… zodra ik wakker ben en kan!
  Doe het nu al even…om, hoe zal ik het zeggen,
  de houding van de handen en vingers ‘al even in te programmeren’.

  • Beste Lieve,
   Ja, wat een goed idee om het van tevoren al een beetje te oefenen! En heel veel geluk en ontspanning voor morgen gewenst!
   Groetjes, Mireille

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

* Vul alleen je voornaam in!

P.S. Je reactie zal niet meteen zichtbaar zijn op de website, omdat die eerst door ons gelezen wordt. Soms kan dat even duren wanneer we veel reacties ontvangen. Let op! Persoonlijke gezondheidsvragen worden niet beantwoord. Stel deze aan een MIR-Methode begeleider. Hartelijke groeten, Team MIR-Methode.