Heb je last van pijn en merk je dat je er door de MIR-Methode minder last van hebt, of is het zelfs helemaal verdwenen? Wat mooi!

We horen graag van je wat er is verbeterd! Beantwoord dan deze vragen:
1. Hoe lang heb je de MIR-Methode gedaan?
2. Heb je begeleiding van een MIR-Methode begeleider gehad?

Helemaal onderaan deze pagina is een formulier waar je je resultaten kunt melden. Met ‘End’ spring je er meteen naartoe.

Wil je meer lezen over dit onderwerp? Lees dan het artikel dat Mireille Mettes schreef over maagpijn, hoofdpijn(lage) rugpijn en spierkramp.

Heb je vragen over het doen van de MIR-Methode kijk dan op de pagina Vragen of neem contact op met een MIR-Methode begeleider. Persoonlijke vragen die op deze pagina gesteld worden, beantwoorden we niet.

P.S. Help je mee de MIR-Methode te verspreiden? Je doet me een groot plezier als je dit artikel wilt doorsturen naar anderen! Plaats gerust dit artikel op jouw Facebook-pagina of verstuur het via je email, Twitter of Linked-in! Gebruik de knoppen aan de linkerkant of hierboven! Dankjewel!

P.S. Ken je de MIR-Methode nog niet? Ga dan naar de home page: https://www.mirmethode.nl Bekijk daar de video en ook de uitgebreide instructievideo. Meld je op de home page ook aan voor de nieuwsbrief en de 6 weken begeleidingsmailtjes voor extra ondersteuning!

Hoe meer je leert, hoe gezonder je wordt!
Wil je meer achtergrondinformatie en extra krachtige MIR-Methode technieken leren? Meld je dan aan voor de Be the MIRror website. Daarop staan meer dan 90 video's, waarmee je jezelf de rest van je leven kunt begeleiden, wat je ook overkomt! Door lid te worden, draag je bovendien bij aan het wereldwijd verspreiden van de MIR-Methode. Dankjewel daarvoor!
Klik hier voor meer informatie.
Mireille Mettes

Reacties

Pijnklachten — 46 reacties

 1. Ik heb in mijn leven al o zoveel narigheid op gezondheid en emossionleel vlak mee gemaakt. …. ik ga hier niet alles op een rijtje zetten daar heb je niets aan , wel wil ik je meedelen dat ik wanneer ik in bed lag me niet kon omdraaien van de pijn , ook had ik sinds een jaar of 10 ontzettende pijn van mijn scheenbeen , door de pijn aan of ter hoogte van de heup kon ik niet eens de trap op, dus moest ik me steeds aan de leuning optrekken enzo voort …. ik begon met de MIR METHODE en niet te geloven maar na slechts een 4 tal dagen was al de pijn volledig weg, ik kan nu op de trap lopen als een jong meisje , ( ik ben 67 ) met 2 jaar geleden een enorm zwaar fiets ongeval achter de rug , nek gebroken , schouderblad gebroken en 4 à 5 ribben . Gelukkig na de nek operatie is er geen blijvend letsel , maar ik bleef wel ontzettend veel pijn in mijn lijf behouden met het minste wat ik deed tot 2 jaar na datum , toen begon ik met de MIR-Methode en alle pijn verdween eveneens alle overige die ik hier reeds beschreef . Het lijkt wel een wondermiddel te zijn , dit alles hebben we toch maar te danken aan MIREILLE METTES !!! groetjes van Lisette

  • Beste Lisette,wat goed om te horen.
   Klink inderdaad als wondermiddel.
   Ik pas de MIR-Methode nu 3 dagen.
   Ben nog niet van mijn pijn af.
   Vind t een he mooi methode die iedereen kan doen
   Gr
   Maltie

 2. Lieve Mireille,
  Mijn bijzonder oprechte dank aan jou voor het prachtige werk dat je verricht met het ontwerpen, op punt zetten en verspreiden van de MIR-Methode en dit eigenlijk toegankelijk te maken voor iedereen, arm of rijk. Wat een onvoorstelbare schat is dit aan de mensheid.
  Ikzelf kreeg 7 weken geleden een MIR-Methode kaartje toegestopt bij het volgen van een Regenesis-workshop in het nederlandse Roermond. Sindsdien heb ik deze methode trouw 2 X daags toegepast en reeds vele keren verspreid naar andere mensen toe. Ik voel me er echt door aangetrokken en wil dit voor de rest van mijn leven graag doen en uitdragen. Ook de dagelijkse MIR-berichtjes gedurende 6 weken was iets waar ik elke dag echt naar uitkeek. Dank daarvoor.
  Wat het voor mij bracht en brengt? Healing op tal van vlakken, zowel lichamelijk als emotioneel. Ik ben een hooggevoelige persoon, en vooral de twijfel aan mijn eigen kunnen en of ik wel geliefd ben bij anderen was en is nog steeds mijn grootste probleem. Ik werk daar met de MIR-Methode keihard aan. Ontelbaar kleine dingen zijn werkelijk al verbeterd. Ik heb wel nog een zeer pijnlijk been dat reeds 4 X werd geopereerd na knieprothese, afbrokkelend bot, infectie in het bot , enz. De pijn is er vooral bij het rechtstaan, en in bed bij het draaien. Maar, … sinds de MIR-Methode in mijn leven kwam neem ik NIETS meer van pijnmedicatie. Dus in dit opzicht is er toch ook vooruitgang. Ik blijf hopen en mirren.
  Graag wil ik eens weten wat een consult kost en moet ik dit misschien ook eens overwegen.
  Nogmaals oprecht dank Mireille voor je warme liefde en schitterende schoonheid aan de mensheid. Ik hoop je te mogen helpen bij deze opdracht.

 3. Hoi Mireille,

  Ben gisteren met de fiets gevallen,pedaal in been gekregen, diepe vleeswond .
  Tijdens wachten en vervoer naar ziekenhuis in de ambulance begon de wond te steken en te branden.
  Ik dacht aan de MIR-Methode EHBO. Heb me suf gewreven , 9 stappen gedaan met toevoeging pijn loslaten en jou gevraagd de pijn weg te laten gaan. Resultaat: pijn weg en weggebleven . Tijdens de verdoving heb ik maar 5 van de 15 prikken gevoeld ( een beetje) en tot nu toe ben ik pijnvrij.
  Wat ben ik blij met de MIR-methode

  Groetjes van een blije en dankbare Marianne

 4. Ik heb mijn opkomende hielspoor ‘de kop in kunnen drukken’ door zin 0 toe te voegen: hielspoor oplossen.
  Ik ben er vanaf. Echt wonderbaarlijk wat een lichaam en geest kan. Succes, mocht je het ook proberen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

* Vul alleen je voornaam in!

P.S. Je reactie zal niet meteen zichtbaar zijn op de website, omdat die eerst door ons gelezen wordt. Soms kan dat even duren wanneer we veel reacties ontvangen. Hartelijke groeten, Team MIR-Methode.