Home » Artikelen » 58. Wanneer je weer zichtbaar wordt

P.S. Help je mee de MIR-Methode te verspreiden? Je doet me een groot plezier als je dit artikel wilt doorsturen naar anderen! Plaats gerust dit artikel op jouw Facebook-pagina of verstuur het via je email, Twitter of Linked-in! Gebruik de knoppen aan de linkerkant of hierboven! Dankjewel!

P.S. Ken je de MIR-Methode nog niet? Ga dan naar de home page. Bekijk daar de video en ook de uitgebreide instructievideo. Meld je ook aan voor de nieuwsbrief en de 6 weken begeleidingsmailtjes voor extra ondersteuning!

Hoe meer je leert, hoe gezonder je wordt!
Wil je meer achtergrondinformatie en extra krachtige MIR-Methode technieken leren? Meld je dan aan voor de Be the MIRror website. Daarop staan meer dan 90 video's, waarmee je jezelf de rest van je leven kunt begeleiden, wat je ook overkomt! Door lid te worden, draag je bovendien bij aan het wereldwijd verspreiden van de MIR-Methode. Dankjewel daarvoor!
Klik hier voor meer informatie.
Mireille Mettes

Reacties

58. Wanneer je weer zichtbaar wordt — 106 reacties

 1. Ik doe de MIR-Methode al enige jaren en er gebeuren steeds wonderlijke dingen. Ik ben gitariste en heb vele kinderen en volwassenen het plezier in samen musiceren mogen laten ervaren. Maar ikzelf bleef altijd buiten de Spotlights. Dat vond ik best heel sneu voor mij. Ik wilde ook wel eens gezien en gehoord worden, (dat heb ik zo gemist in m’n jeugd), maar steeds ging het mijn neus voorbij. Totdat vorig jaar ik gevraagd werd om de solist te zijn bij een jaarconcert. Eerst vond ik het best eng en tijdens repetities ging ik steeds de mist in. Ik deed vóór het concert nog even de MIR en kijk eens aan, vol zelfvertrouwen speelde ik de solo, begeleid door het hele orkest. APPLAUS APPLAUS en BLOEMEN en vele vele complimenten! Ik kon weer stralen en doe dat nog….

 2. Zichtbaar worden in overeenstemming met je aard. Anders ben je jezelf niet niet meer. Niet meedoen aan het hedendaagse ellebogen gedrag.

 3. Als je de MIR-Methode toepast.
  Moet je dan initieel weten waarvoor je het gaat doen of weet mijn lichaam wat nodig is op dat moment?

  Ik deed een tijdje terug voor een langere periode de MIR-methode voor mijn huiduitslag.
  Maar zoals reeds jaren was het weer even ‘weg’ en is het er nu terug. Meer dan ooit…

  • Beste Griet
   Je vraag is doorgestuurd naar een MIR-Methode begeleider en deze zal contact met je opnemen.

 4. Hallo Allemaal.
  Nog maar 2 webinars gedaan maar wat een reacties. Variërend van diarree tot veeeeel slapen en bij de laatste een enorme huiduitslag aan de rechterkant van mijn lichaam .
  Zodanig ernstig dat ik er een dokter naar heb laten kijken maar die kon het niet thuisbrengen. Gelukkig is het nu aan het afnemen maar wat doet dat stuk Afwijzing veel met me. Ik denk dat de uitslag daar een reactie op was. Aan de rechterkant heb ik vanaf mijn oksel nl géén lymfeklieren dus aan die kant kan er niet goed afgevoerd worden.

  Ik ben nog géén gram afgevallen maar emotioneel voel ik me werkelijk al stukken lichter.
  Wat een bijzondere methode is dit toch. Ben benieuwd wat de rest me gaat brengen en natuurlijk hoop ik dat uiteindelijk de overtollige kilo’s ook verdwijnen.
  Veel succes allemaalen Mireille…grote dank voor jou.

 5. Heel mooie tekst Mireille over zichtbaar worden.
  Herken me daarin, werk eraan na jarenlang mij in een hoek te houden.

 6. Net nu dit artikel ! terug van een weekend waarin ik mijn 70-ste verjaardag vierde in de Ardennen met kinderen en kleinkinderen . nu voel ik me overspoeld en overspeeld door minstens 2 kleinkinderen en hun vader , mijn zoon . Kan alleen nog maar huilen . Zij hebben een scherpe tong waar ik niet tegenop kan .
  Ik voel afkeer , bij mijn zoon en zijn 2 kinderen . Ik durf anders te zijn maar dat wordt door deze mensen niet gerespecteerd . Trek me terug , word verdrietig . wat een leuk weekend had moeten worden , is voor mij met verdriet afgesloten . Ik woon alleen en kan dit met niemand delen . Als eerste leg ik de verantwoordelijk hiervoor bij mezelf ! Maar , hoe nu verder ??

  • Lieve Nellie,

   Geen idee hoe lang het geleden is dat je dit schreef en of het inmiddels is opgelost. Wat ik je zou willen meegeven is dat dit zomaar een stuk uit een vorig leven kan zijn dat zich weer een soort van herhaalt. Wellicht is het een idee om eens een afspraak te maken met iemand die verstand heeft van reïncarnatie. Hij of zij kan dit stuk zichtbaar maken zodat jij het begrijpt en daarmee is de angel er meestal al uit en snap je waarom zij zo doen en jouw reactie daarop. Het werkt (voor mij) enorm verhelderend.

   Succes.

   Harte groet van Regina

  • Lieve Nellie,
   Jammer dat het weekend zo’n teleurstelling was. De suggestie om eens naar vorige levens te kijken is een goed idee. Heb ik zelf ook gedaan want ik voelde dat mijn laatste vorige leven dit leven erg beinvloedde. Je zou je mogelijk ook eens kunnen verdiepen in narcissisme. Mensen met die aandoening kunnen je het leven erg moeilijk maken zonder dat jij daar schuld aan hebt, al maken zij je wel wijs dat jij overal de schuld van bent. Ik hoop dat je daar eens wat over gaat lezen of luisteren op bv. Youtube. Ik denk dat dat veel verheldering geeft en ook weerbaarheid. Daarover lezen heeft mij ook enorm geholpen. Zo, ik heb mezelf even zichtbaar gemaakt om jou een hart onder de riem te steken! 😉

 7. Tja hoe gaat het met mij, ik ben zo’n 3 weken bezig, hoe ik mijn voel vind ik al altijd lastig om te vertellen/verwoorden. Ik heb een idee dat er verandering gaande is, in de zin van rust, ik vlieg niet meer van hier na daar. (soms zijn er buikkrampen, de vraag komen ze van de MIR!) Ik vind het fijn om de MIR methode te doen gelijk met het YouTube filmpje.
  Het liefst vind ik een baan (missie) en ik wil graag los komen van allerlei overtuigingen.
  Ik heb er eigenlijk wel plezier in. Vind je mail elke keer weer erg fijn om te lezen en er zo aan herinnerend te woorden. Fijn dat ik je heb leren kennen.
  Met een lieve groet van Henny

 8. En of ik weer zichtbaar ben. Met als resultaat dat er weer heel veel mensen razend en woedend op me worden. Nu herinner ik me weer waarom ik niet meer zichbaar wilde zijn. Omdat mensen dan denken dat ik hun “pis-en-kakpaal” ben waar ze hun poot kunnen opheffen en alles er uit gooien waar ik niet eens de oorzaak van ben. Kgeloof dat ik lierver weer onzichtbaar wordt. Tis kiezen tussen de Cholera of de Pest…..

 9. ‘T is wel eenzaam af en toe dat stralen.

  Maar zoals Marianne Williamson schreef There is nothing enlightened about shrinking so others don’t feel insecure around me.
  Cinthia

 10. Hallo Mireille,

  Ik doe al enkele jaren de MIR methode, vaak vergeet ik hem te doen en denk er pas weer aan als het weer nodig is.
  Nu heb ik onlangs de webinar overgewicht gedaan en daardoor weer heel goed en consequent de MIR methode gedaan. Jeetje wat ben ik zichtbaar geworden! Niet dat de kilo’s eraf vlogen maar wel weer goed aan mezelf gewerkt.
  Door mijn zichtbaarheid is me een training aangeboden om verder te komen in mijn werk.
  Gisteren een beoordeling gehad op het werk en alles was een en al lof en complimenten.
  Ik heb deze complimenten met open armen ontvangen. Dat alles dankzij de MIR methode.
  Dankjewel. Tot nu toe gaat het mirren goed en doe het trouw elke dag.

 11. Goedemorgen Mireille,
  Met tranen lees ik het bericht over zichtbaarheid.
  Ik heb al een aantal keer de 30 dagen gedaan en ben sinds jouw lezing in Arnhem begonnen met stoppen met rookverslaving met heel goed resultaat 🙂
  Mijn grootste wens na mijn scheiding is om een partner te vinden bij wie ik mijn verlangens en angsten kan laten zien. Afgelopen vrijdag had ik een match op een datingsite en sindsdien heb ik een keer een date gehad en hebben we contact via whatsapp en telefoon. Wederzijds blijven de woorden komen zonder eind. Een vertrouwen, openheid en dankbaarheid stroomt door mijn lijf waardoor ik nóg krachtiger en zichtbaarder word. Ik heb in deze korte periode (van 4 dagen!) al meer gedeeld dan in 25 jaar huwelijk.
  Ik voel me zó gezien, gehoord en geliefd

 12. Dag Lieve Mireille,
  Ik heb al eerder geschreven, maar mijn reactie niet meer gevonden, maar nu bij brief 58, mijn God, zo in de roos, je laat me huilen….
  En ja het werkt! Ik kan het haast niet geloven! Maar blijf aub begeleiden, want ik ben zo’n twijfelaar en voel m’n stemming en m’n lijf zo slecht dat als je mij er niet op attent maakt ik het niet opmerk.
  Dank je wel 1000 x.

 13. Beste Mireille, bedankt voor het werk / missie die je volgt. De verwoording van zaken, de inkijk in je eigen leven die je anderen gunt, de mildheid in je houding in alles wat doorklinkt in je teksten, doet mij goed om te lezen. En ook je vrijgevigheid om zoveel informatie te delen waar ieder uit kan halen wat hij/zij zoekt of nodig heeft.

 14. Hoi Mireille,
  Dankjewel voor je MIR-methode. Ik ben nu 2 weken bezig met de MIR-methode en ben ook je boek aan het lezen en ik moet zeggen dat op het moment dat ik voor het eerst de stappen opzegde, de energie al voelde stromen in mijn linkerbeen.
  Ben hooggevoelig en heb ook autistische trekjes in mezelf zitten, daardoor mede stond ik altijd achterin, werd niet gezien en het ontbrak me aan zelfvertrouwen. Als je anders bent dan een ander val je vaak buitenboord.
  En als mensen in je directe omgeving je ook altijd zeggen dat je het niet goed doet en helaas doen ze dat nog steeds. Dan ga je je automatisch aanpassen en je uit je niet meer en slik je veel dingen weg.
  Er is nu al veel veranderd in die twee weken, na 5 dagen heb ik mijn lange haar (hing op onderrug) af laten knippen tot stekels en krijg alleen maar positieve reacties. Kijk al meer omhoog ipv naar de grond. Ben ook wat mondiger geworden, volgens mij ga ik langzaam ontdekken waar mijn grenzen liggen (ging altijd over mijn grenzen heen).
  De laatste dagen zing ik gewoon de 9 stappen, zo grappig.
  En ik weet dat er nog meer mooie dingen staan te gebeuren en ik geniet er met volle teugen van, eindelijk mezelf worden.
  Zo fijn dat je op mijn pad bent gekomen.
  Heel veel groetjes, edith

  • Beste Edith,
   Wat heerlijk om te horen en wat een bijzondere veranderingen! Je bent overduidelijk op weg om jezelf weer terug te vinden. Ik ben enorm blij voor je!
   Veel geluk!
   Groetjes, Mireille

  • Zó inspirerend Edith, ik herken mezelf hier ook. Ga zo door, het is een frisse wind om jouw reactie te lezen. Lieve groet, Cinthia

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

* Vul alleen je voornaam in!

P.S. Je reactie zal niet meteen zichtbaar zijn op de website, omdat die eerst door ons gelezen wordt. Soms kan dat even duren wanneer we veel reacties ontvangen. Let op! Persoonlijke gezondheidsvragen worden niet beantwoord. Stel deze aan een MIR-Methode begeleider. Hartelijke groeten, Team MIR-Methode.