Home » Artikelen » 45. Wratten, genitale wratten en de MIR-Methode als oplossing

P.S. Help je mee de MIR-Methode te verspreiden? Je doet me een groot plezier als je dit artikel wilt doorsturen naar anderen! Plaats gerust dit artikel op jouw Facebook-pagina of verstuur het via je email, Twitter of Linked-in! Gebruik de knoppen aan de linkerkant of hierboven! Dankjewel!

P.S. Ken je de MIR-Methode nog niet? Ga dan naar de home page: https://www.mirmethode.nl Bekijk daar de video en ook de uitgebreide instructievideo. Meld je op de home page ook aan voor de nieuwsbrief en de 6 weken begeleidingsmailtjes voor extra ondersteuning!

Hoe meer je leert, hoe gezonder je wordt!
Wil je meer achtergrondinformatie en extra krachtige MIR-Methode technieken leren? Meld je dan aan voor de Be the MIRror website. Daarop staan meer dan 90 video's, waarmee je jezelf de rest van je leven kunt begeleiden, wat je ook overkomt! Door lid te worden, draag je bovendien bij aan het wereldwijd verspreiden van de MIR-Methode. Dankjewel daarvoor!
Klik hier voor meer informatie.
Mireille Mettes

Reacties

45. Wratten, genitale wratten en de MIR-Methode als oplossing — 67 reacties

 1. Ik heb al een hele poos een soort van wrat bovenop mijn hoofd. Gelukkig zit deze onder mijn haar, maar mijn haar gaat wel wijken door dat ding. De huidspecialist wilde hem niet weghalen, want het zou een groot gat in mijn haar worden. Nu krijg ik net via facebook dit artikel onder ogen en ging gelijk even op mijn hoofd voelen. Zeer verbaast om te constateren dat de wrat echt een stuk kleiner lijkt te zijn. Hopelijk gaat ie helemaal weg. Bijzondere gewaarwording die MIR-Methode. Ik doe het nu bijna vier weken.

 2. Hoi Mireille,

  Ik doe de MIR-Methode al sinds de zomer. Het voelt nog steeds. Deed het altijd 2x per dag, nu vergeet ik het soms savonds. Dus dan 1x.
  Heb veel dingen gemerkt in die tijd. Vooral in begin..
  Maar mijn wrat op mijn vinger en onder mijn voet zitten er nog helaas.
  Ik ga er gewoon mee door. Misschien moet ik het op mijn andere hand doen een idee of over de wrat.

 3. Hallo Mireille

  Voor de zwangerschap van mijn eerste kind, had ik een wrat midden op mijn hand, die er nogal diep inzat, tijdens de zwangerschap merkte ik dat
  die ineens weg was, en ze is niet meer teruggekomen, ik heb nu geen last meer van wratten, ja dat is lang geleden, ik wil alleen maar zeggen dat
  ik dat raar vond, hoe kan dat?

  spijtig doet de MIR-Methode niets aan een slecht gehoor, ik krijg sinds
  kort last van oorstoppen , en ik draag al verscheidene jaren oorapparaatjes, ik vind dit zo lastig, telkens die te moeten laten verwijderen
  ik moet wel anders piepen mijn apparaatjes, telkens naar de specialist
  om ze eruit te laten halen,want doorspuiten is niet goed voor mijn gehoor
  dat wordt een duur grapje

 4. Door al de reacties in deze nieuwsbrief te lezen ivm het slinken van wratten met de MIR-methode, krijg ik plots het idee om het ook in te zetten voor de neuspoliepen, waar ik al vele jaren mee te maken heb. De KNO-arts heeft al meermaals poliepen verwijderd, maar zei me dat het eigenlijk weinig oplevert, daar mijn lichaam de poliepen blijft aanmaken.Ik doe vaak de MIR-Methode, maar wil nu speciaal aandacht geven aan dit probleem en hoop zo ook de oorzaak ervan te kunnen ontdekken.
  Dankje Mireille.

 5. Hallo Mireille,
  Ik ben met de MIR-Methode een paar jaar geleden begonnen en na een hele tijd opnieuw begonnen een half jaar geleden. Ik heb al jaren last van vocht uit de anus en daar zitten ook uitstulp els
  Ik dacht dat het aambeien waren maar volgens de huisarts waren het uitstulpsels en die konden niet weg gehaald worden. Door het vocht ging het jeuken en de huid werd rood en raakte geïrriteerd. Ik gebruik ook al twee jaar CBD olie en sindsdien is de bloeddruk weer normaal. Tien weken geleden heb ik de chakra`s allemaal gedaan en vanaf die tijd heb ik geen last meer van vocht uit de anus en zijn de uitstulpsels of wratjes bijna weg. De MIR-Methode is echt geweldig ben er heel blij mee.

 6. Hoi Mireille,
  Helaas heeft de MIR-methode bij mij niet geholpen. Uiteindelijk na 5 x bevriezen bij de huisarts is de wrat eindelijk weg.

 7. Goede morgen.
  Zelf heb ik jaren geprobeerd om een pijnlijke ( haast van de buitenkant niet zichtbare) wrat onder mijn voorvoet) met stinkende gouwe weg te krijgen. Het is mij op deze manier niet gelukt. Goede reden om weer de MIR consequent op te pakken.
  Dank voor de inspiratie!
  Heel bijzonder is dat die wrat rechts in het long gebied zit., ik had echter nooit last van mijn longen – dat bevreemde me-maar ik voelde wel dat die wrat me wat te zeggen had. Kennelijk nog niet goed geluisterd ! In november jl kreeg ik een hardnekkige virale long ontsteking die overging in bronchitis. Het liefst gebruik ik atuurgeneeskundige middelen. Nu moest ik er toch maar aan geloven om 2 x anti biotica en 2 x prednisonkuur te gebruiken, naast bryonia homeopatisch. Het hielp niet echt. Nuheb ik een puffer met cortison en ben bij longarts beland. Mijn uitademing piept nog ( heel muzikaal dat wel) in verschillende tonen. En dat voelt benauwd, maar ook symbolisch. En mijn voetwrat doet nu zelfs snachts echt veel pijn. Net of hij schreeuwt om aandacht. Het zit er al nu meer dan 5 jaar..
  6 jaar geleden kreeg mijn jongste dochter een zeer traumatische ervaring ( door gestoorde buurman met mes 10 x neergestoke, het is een wonder dat ze het heeft overleefd) en kwam en is nog steeds in heftig proces en ik probeerde haar zoveel mogelijk te helpen, maar was soms zo machteloos. Ze voeltde zich vermoord en was nog steeds zo bang dat ze in psychose kwam .
  Ik heb haar 3 x geholpen met verhuizen, omdat ze zichvreselijk bedreigd voelde. Mensen die er in het begin voor haar waren begrepen haar niet meer en hulp maakte plaats voor oordelen,. Ook door o.a. mijn man die haar vader niet is..en hem begrijp ik ook, hij zag hoe ik flink achteruit ging in gezondheid. Ik kon haar angsten en verdriet niet wegnemen en heb veel voor haar gebeden en doe dat nog steeds. Heb haar vaak a.h.w. In Gods handen gelegd en soms gebeurden er wondertjes. .
  Heel voorzichtig durf ik steeds meer te vertrouwen dat er Licht is aan het eind van de tunnel.
  Ik heb het gevoel dat die voetwrat op mijn long gebied en nu mijn long problemen een boodschap voor me zijn, daar wil ik met heel mijn hart naar luisteren. .
  Heel veel dank Mireille voor het doorgeven van de MIR. Dankzij dit artikel ben ik helemaal gemotiveerd dit weer op te pakken. Lieve groet in dank.
  Clementine .
  P.s.Ik heb het destijds jouw methode ook aan mijn dochter mee willen geven, maar zij was bang ervoor om weer in de psychose te komen die ze door PTSS kreeg. Maar hopelijk durft ze het nu aan!

 8. Beste Mireille,
  ik lees hier allemaal mooie berichten over de wratten. maar ik doe de Mir Methode nu al 4 maanden, en heb ook al 2x een mir methode op maat gehad,maar mijn wrat in mijn nek/schouder blijft er gewoon zitten. is in het verleden ook al 2x verwijderd door de dokter,maar komt steeds weer terug. wat kan ik nu het beste doen?
  groetjes gerard.

  • Beste Gerard,
   De oorzaak is blijkbaar nog niet verdwenen. Je kunt gewoon doorgaan met de MIR-Methode. Duurt het je te lang, dan kan je een consult aanvragen bij een MIR-Methode begeleider om rechtstreeks naar de oorzaak te gaan.
   Groetjes, Mireille

 9. Graag wijs ik nog even op de biologische natuurwetten die zeggen dat wratten te maken hebben met een zinvol biologisch programma van de opperhuid als gevolg van een scheidingsconflict (huidcontact dat er niet is wensen of huidcontact dat er is juist niet willen). In feite is dat het conflict dat je met de MIR-methode oplost, ook als je je daarvan niet bewust bent. En inderdaad: ons onbewuste kan het proces omdraaien. Dank Mireille voor je waardevolle methode.
  Hartelijke groet van Nicolette

 10. Ik had in het verleden opeens een wrat op mijn neus. Mijn toenmalige huisarts hield van natuurlijke methodes en adviseerde me een vijg open te snijden en op mijn neus te plakken. Ik deed dat ‘snachts. En dat hielp! Misschien samen met de MIR-Methode te doen? (Misschien dat het onbewuste begrijpt dat, wanneer jij met een vijg op je neus rondloopt, er werkelijk iets moet gebeuren, ha ha!)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

* Vul alleen je voornaam in!

P.S. Je reactie zal niet meteen zichtbaar zijn op de website, omdat die eerst door ons gelezen wordt. Soms kan dat even duren wanneer we veel reacties ontvangen. Hartelijke groeten, Team MIR-Methode.