Home » Artikelen » 81. Wat mensen werkelijk willen

P.S. Help je mee de MIR-Methode te verspreiden? Je doet me een groot plezier als je dit artikel wilt doorsturen naar anderen! Plaats gerust dit artikel op jouw Facebook-pagina of verstuur het via je email, Twitter of Linked-in! Gebruik de knoppen aan de linkerkant of hierboven! Dankjewel!

P.S. Ken je de MIR-Methode nog niet? Ga dan naar de home page: https://www.mirmethode.nl Bekijk daar de video en ook de uitgebreide instructievideo. Meld je op de home page ook aan voor de nieuwsbrief en de 6 weken begeleidingsmailtjes voor extra ondersteuning!

Hoe meer je leert, hoe gezonder je wordt!
Wil je meer achtergrondinformatie en extra krachtige MIR-Methode technieken leren? Meld je dan aan voor de Be the MIRror website. Daarop staan meer dan 90 video's, waarmee je jezelf de rest van je leven kunt begeleiden, wat je ook overkomt! Door lid te worden, draag je bovendien bij aan het wereldwijd verspreiden van de MIR-Methode. Dankjewel daarvoor!
Klik hier voor meer informatie.
Mireille Mettes

Reacties

81. Wat mensen werkelijk willen — 115 reacties

  • Beste Henny,
   Bedankt voor je bericht. Dit artikel is een hele tijd geleden gepubliceerd en alle reacties, van toen en nu, blijven gepubliceerd staan op de website. Je vindt dus ook oudere reacties terug. Plaats gerust je reactie, wij doen er alles aan om deze z.s.m. te beantwoorden.
   Hartelijke groet,
   Team MIR-Methode

 1. ik maak me zorgen over de kaalkap van staatsbosbeheer, die hu naam niet waard zijn en onze natuur vrijelijk exploiteren om hun luxe organisatie met veel te veel mensen ie kunnen onderhouden. voor beheer, werkelijk beheer is alleen en goed hart en een juist oog nodig. Ingrijpen doen mansen ( mannel;jke energie) veel te veel. Ik wilde dat er massaal geprotesteerd werd, maar iedereen lijkt te slapen.
  Daar maak ik me zorgen over en denk met mijn 77 jaar hoe kan ik daar beweging in krijgen

  • Beste Bernadette, Je bent niet de enige die zich daar zorgen over maakt. In wat voor wereld gaan onze kinderen en kleinkinderen straks leven? En ik zie maar heel weinig mensen die zich hier mee bezig houden. Er zijn wel organisaties die actie ondernemen. Als je je op Internet of Facebook aansluit bij die groepen (die steeds groter worden) kun je ook evt deelnemen aan acties.
   Succes!

 2. Ik zogde 7 j voor mijn man (longfibroze) toen hij stierf op 18 april 2019 was ik uitgeput dus ik vroeg God de volmaakte vakantie voor mij om me terug op te laden …en die kreeg ik : ik vertrok 7 november op cruise naar de Nijl en er wachte me daar de vakantie once in a life time we waren met 2 vlamingen (met allebei vorige levens in Egypthe en dus nu in dit leven is dit land ons thuisland om op te laden ) mijn reisgenoot David en de gids Hany zorgden voor mij als was ik hun mama . Ik straalde van geluk ,genoot ruste met zicht op de nijl ,mediteerde en vooral was dankbaar !!!! Nu doe ik mijn best om dit geluk te koesteren en ja ik hoorde deze morgen op de radio dat zelfde liedje en tel mijn zegeningen Héél veel liefs Cécile

  • Whouw wat mooi en bijzonder
   Ik zorg zelf voor mijn zoon, hij is 18 nu en heeft een progressieve spierziekte. Soms valt de zorg me zelf ook zo zwaar, met werken en alles wat er bij komt kijken en ben ik enorm moe, maar ben ook dankbaar dat hij er nog is en iik voor hem kan zorgen. Als de zorg op een dag stopt heb ik mezelf een meditatie/yoga vakantie beloofd op een mooie plek om alles te verwerken, en dit is wat ik herken in jouw verhaal.
   Hartelijke groet, Ariette

 3. Ook goede boeken over dit onderwerp van Rudger Breghtman. Gratis geld voor iedereen en de meeste mensen deugen. Echt een aanrader. Ik leef al 5 jaar op bijstand niveau en deze boeken waren eye openers.

 4. Hoi Mireille
  Ik zit al drie jaar niet lekker in mijn vel. Daarvoor ook niet echt maar de laatste drie jaar is het extreem. Ik ben aan de MIR methode begonnen en dat voelt goed. Ik kom ook steeds meer mensen tegen waar ik mee verder kan en inzicht geven.
  Mijn ‘probleem’ is dat ik drie jaar geleden mijn tweelingziel ontmoet heb waardoor mijn leven helemaal op z’n kop is komen staan. Ik word ontzettend geconfronteerd met mezelf maar ook met de ware liefde. Deze liefde is zo groot daar zijn geen woorden aan te geven. Dat maakt het allemaal heel moeilijk. Mijn eetpatroon is compleet op de schop gegaan, ben er heel bewust mee bezig met af en toe een uitspatting. Ik blijf echter aankomen, heb nog nooit zoveel gewogen waardoor ik mede niet lekker in mijn vel zit. Allerlei klachten dienen zich aan en ik hoop dat de MIR methode hier iets aan kan veranderen.
  Misschien heb jij nog tips waar ik iets mee kan. Dat zou heel fijn zijn.
  Lieve groet,
  Corrie

  • Beste Corrie,
   Nee, helaas geen aanvullende tips. Ga gewoon door met de 9 stappen en blijf je bewust van hoe JIJ het liefste zou willen leven en eten, ongeacht wat de ander wil. Ieder mensenlichaam heeft namelijk andere behoeftes, ook qua voeding. Verder heel veel geluk met het ontvangen van al die liefde, want dat is natuurlijk fantastisch!
   Veel geluk!
   Groetjes, Mireille

 5. mijn direkte probleem is inderdaad gebrek aan geld; een filippijnse vriendin met twee kinderen, met wie ik een jaar geleden 3 maanden op de Filippijnen heb samengewoond, is nu in ernstige financiële moeilijkheden, en ik heb alleen maar AOW, waarvan ik haar steeds weer wat gegeven heb, met als resultaat dat ik voortdurend zelf tekort heb. Ik ben overigens op de 22ste december met de MIR-metode begonnen, en voel me nog niet veel beter, maar dat kan natuurlijk ook nog niet; wél flinke reacties. Mijn eigen gezondheidsproblemen: ontstoken galblaas, artritis in voeten en knieën, blaasonsteking, gezwollen prostaat en dientengevolge moeite met plassen (ik ben 69 jaar), 20 kg.te zwaar (lengte 1.61 m., gewicht 81 kg.)en nog wat mindere kwaaltjes. Hopelijk zal de MIR-metode mij verlichting brengen. Graag wat commentaar. Bij voorbaat hartelijk dank.
  Gegroet,
  Hans Peters.

  • Beste Hans,
   Ik wens je heel veel sterkte! En dat het je financieel beter mag gaan. De MIR-Methode helpt je vooral om dichter bij jezelf te komen. En als je dichter bij jezelf komt, ga je ook beter zien wat je wel en niet nodig hebt en wat je beter wel en niet kunt doen. Ik hoop dat het je lukt om een en ander weer op de rit te krijgen.
   Veel sterkte!
   Groetjes, Mireille

 6. hallo lief mens,
  bedankt voor je opbeurende verhaaltje,
  met zo,n leuke kwinkslag van “een eigen huis”
  ik heb zelf eigenlijk alles op een rijtje.
  maar ik mis mijn familie, die ik ook nooit gehad heb.
  wel heb ik het gezellig met de familie van mijn vriend.
  ik wens jou een heel gelukkig nieuwjaar hartelijke groet marian

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

* Vul alleen je voornaam in!

P.S. Je reactie zal niet meteen zichtbaar zijn op de website, omdat die eerst door ons gelezen wordt. Soms kan dat even duren wanneer we veel reacties ontvangen. Hartelijke groeten, Team MIR-Methode.