Home » Artikelen » 81. Wat mensen werkelijk willen

P.S. Help je mee de MIR-Methode te verspreiden? Je doet me een groot plezier als je dit artikel wilt doorsturen naar anderen! Plaats gerust dit artikel op jouw Facebook-pagina of verstuur het via je email, Twitter of Linked-in! Gebruik de knoppen aan de linkerkant of hierboven! Dankjewel!

P.S. Ken je de MIR-Methode nog niet? Ga dan naar de home page. Bekijk daar de video en ook de uitgebreide instructievideo. Meld je ook aan voor de nieuwsbrief en de 6 weken begeleidingsmailtjes voor extra ondersteuning!

Hoe meer je leert, hoe gezonder je wordt!
Wil je meer achtergrondinformatie en extra krachtige MIR-Methode technieken leren? Meld je dan aan voor de Be the MIRror website. Daarop staan meer dan 90 video's, waarmee je jezelf de rest van je leven kunt begeleiden, wat je ook overkomt! Door lid te worden, draag je bovendien bij aan het wereldwijd verspreiden van de MIR-Methode. Dankjewel daarvoor!
Klik hier voor meer informatie.
Mireille Mettes

Reacties

81. Wat mensen werkelijk willen — 116 reacties

  • Beste Henny,
   Bedankt voor je bericht. Dit artikel is een hele tijd geleden gepubliceerd en alle reacties, van toen en nu, blijven gepubliceerd staan op de website. Je vindt dus ook oudere reacties terug. Plaats gerust je reactie, wij doen er alles aan om deze z.s.m. te beantwoorden.
   Hartelijke groet,
   Team MIR-Methode

 1. ik maak me zorgen over de kaalkap van staatsbosbeheer, die hu naam niet waard zijn en onze natuur vrijelijk exploiteren om hun luxe organisatie met veel te veel mensen ie kunnen onderhouden. voor beheer, werkelijk beheer is alleen en goed hart en een juist oog nodig. Ingrijpen doen mansen ( mannel;jke energie) veel te veel. Ik wilde dat er massaal geprotesteerd werd, maar iedereen lijkt te slapen.
  Daar maak ik me zorgen over en denk met mijn 77 jaar hoe kan ik daar beweging in krijgen

  • Beste Bernadette, Je bent niet de enige die zich daar zorgen over maakt. In wat voor wereld gaan onze kinderen en kleinkinderen straks leven? En ik zie maar heel weinig mensen die zich hier mee bezig houden. Er zijn wel organisaties die actie ondernemen. Als je je op Internet of Facebook aansluit bij die groepen (die steeds groter worden) kun je ook evt deelnemen aan acties.
   Succes!

 2. Ik zogde 7 j voor mijn man (longfibroze) toen hij stierf op 18 april 2019 was ik uitgeput dus ik vroeg God de volmaakte vakantie voor mij om me terug op te laden …en die kreeg ik : ik vertrok 7 november op cruise naar de Nijl en er wachte me daar de vakantie once in a life time we waren met 2 vlamingen (met allebei vorige levens in Egypthe en dus nu in dit leven is dit land ons thuisland om op te laden ) mijn reisgenoot David en de gids Hany zorgden voor mij als was ik hun mama . Ik straalde van geluk ,genoot ruste met zicht op de nijl ,mediteerde en vooral was dankbaar !!!! Nu doe ik mijn best om dit geluk te koesteren en ja ik hoorde deze morgen op de radio dat zelfde liedje en tel mijn zegeningen Héél veel liefs Cécile

  • Whouw wat mooi en bijzonder
   Ik zorg zelf voor mijn zoon, hij is 18 nu en heeft een progressieve spierziekte. Soms valt de zorg me zelf ook zo zwaar, met werken en alles wat er bij komt kijken en ben ik enorm moe, maar ben ook dankbaar dat hij er nog is en iik voor hem kan zorgen. Als de zorg op een dag stopt heb ik mezelf een meditatie/yoga vakantie beloofd op een mooie plek om alles te verwerken, en dit is wat ik herken in jouw verhaal.
   Hartelijke groet, Ariette

 3. Hoi Mireille
  Ik zit al drie jaar niet lekker in mijn vel. Daarvoor ook niet echt maar de laatste drie jaar is het extreem. Ik ben aan de MIR methode begonnen en dat voelt goed. Ik kom ook steeds meer mensen tegen waar ik mee verder kan en inzicht geven.
  Mijn ‘probleem’ is dat ik drie jaar geleden mijn tweelingziel ontmoet heb waardoor mijn leven helemaal op z’n kop is komen staan. Ik word ontzettend geconfronteerd met mezelf maar ook met de ware liefde. Deze liefde is zo groot daar zijn geen woorden aan te geven. Dat maakt het allemaal heel moeilijk. Mijn eetpatroon is compleet op de schop gegaan, ben er heel bewust mee bezig met af en toe een uitspatting. Ik blijf echter aankomen, heb nog nooit zoveel gewogen waardoor ik mede niet lekker in mijn vel zit. Allerlei klachten dienen zich aan en ik hoop dat de MIR methode hier iets aan kan veranderen.
  Misschien heb jij nog tips waar ik iets mee kan. Dat zou heel fijn zijn.
  Lieve groet,
  Corrie

  • Beste Corrie,
   Nee, helaas geen aanvullende tips. Ga gewoon door met de 9 stappen en blijf je bewust van hoe JIJ het liefste zou willen leven en eten, ongeacht wat de ander wil. Ieder mensenlichaam heeft namelijk andere behoeftes, ook qua voeding. Verder heel veel geluk met het ontvangen van al die liefde, want dat is natuurlijk fantastisch!
   Veel geluk!
   Groetjes, Mireille

   • Beste Corrie, Inderdaad is ieder mens anders. En de MIR methode doe ik ook. Over je voeding, zijn er ook goeie gewichtsconsulentes misschien aan te raden. Er zijn zoveel aanwijzingen met voeding waarbij een ieder wat anders zou kunnen adviseren. Ik was ooit 58 kg kwam ziek uit spanje viel af naar 47 kg. Thans weeg ik 61 kg. Heb er jaren over gedaan. Vaak weten mensen zelf qua eten wat al dan niet goed voor hun is. Doch ergens eens advies vragen is niet verkeerd. Heb hier misschien een tip voor je. Er is een ankertje serie dit heet oorzaak van lichamelijke en psychische ontregeling van jaap huibers. Misschien is dit iets voor je naast de MIR METHODE. Veel goeds Lia

 4. mijn direkte probleem is inderdaad gebrek aan geld; een filippijnse vriendin met twee kinderen, met wie ik een jaar geleden 3 maanden op de Filippijnen heb samengewoond, is nu in ernstige financiële moeilijkheden, en ik heb alleen maar AOW, waarvan ik haar steeds weer wat gegeven heb, met als resultaat dat ik voortdurend zelf tekort heb. Ik ben overigens op de 22ste december met de MIR-metode begonnen, en voel me nog niet veel beter, maar dat kan natuurlijk ook nog niet; wél flinke reacties. Mijn eigen gezondheidsproblemen: ontstoken galblaas, artritis in voeten en knieën, blaasonsteking, gezwollen prostaat en dientengevolge moeite met plassen (ik ben 69 jaar), 20 kg.te zwaar (lengte 1.61 m., gewicht 81 kg.)en nog wat mindere kwaaltjes. Hopelijk zal de MIR-metode mij verlichting brengen. Graag wat commentaar. Bij voorbaat hartelijk dank.
  Gegroet,
  Hans Peters.

  • Beste Hans,
   Ik wens je heel veel sterkte! En dat het je financieel beter mag gaan. De MIR-Methode helpt je vooral om dichter bij jezelf te komen. En als je dichter bij jezelf komt, ga je ook beter zien wat je wel en niet nodig hebt en wat je beter wel en niet kunt doen. Ik hoop dat het je lukt om een en ander weer op de rit te krijgen.
   Veel sterkte!
   Groetjes, Mireille

 5. hallo lief mens,
  bedankt voor je opbeurende verhaaltje,
  met zo,n leuke kwinkslag van “een eigen huis”
  ik heb zelf eigenlijk alles op een rijtje.
  maar ik mis mijn familie, die ik ook nooit gehad heb.
  wel heb ik het gezellig met de familie van mijn vriend.
  ik wens jou een heel gelukkig nieuwjaar hartelijke groet marian

 6. Lieve Mireille
  Dank je wel voor je fijne en goede wensen.
  Ik ben net weer terug uit Gambia. Door niet genuanceerde publicaties over Ebola is de armoede in Gambia enorm toegenomen. 60% minder toerisme, betekent ook een economische terugval van 60%.
  Zelf heb ik echt die armoede gezien en ervaren. Dat moeders hun kinderen niet meer voldoende voedsel kunnen geven snijd je werkelijk door je ziel.
  Ik hoop van harte, dat veel mensen dit lezen en overwegen om ook naar Gambia te gaan voor een zonvakantie, zodat het mes van twee kanten snijdt. Wij kunnne onthaasten en tot rust komen, zij, de Gambianen op een normale manier hun “brood” verdienen. Veel personeelsleden van de hotels, die normaal 9 maanden vast werk hadden, hebben nu een contract voor slechts één maand. Ben je werkloos, verdien je niets, heb je dus ook geen voedsel.
  Je hebt helemaal gelijk. Voedsel, harmonie, gezondheid en een dak boven je hoofd zijn de peilers voor een gelukkig leven. Ik hoop, dat heel veel mensen zich dat gaan realiseren en wat meer tevreden zijn met minder. Voor 2015 wens ik dan ook, dat de verdeling van de grondstoffen van de aarde een beetje eerlijker worden verdeeld, zodat iedereen in zijn eigen land een normaal en gelukkig leven kan opbouwen. Als we dat allemaal vurig wensen, zal de MIR (vrede) op een dag werkelijkheid worden. Dat wens ik iedereen van harte toe.
  Met liefs, Corry

  • Lieve Corry,
   Dankjewel voor je ooggetuigenverslag. Ik hoop het van harte met je mee en ik ben ook echt hoopvol gestemd dat er komend jaar heel veel staat te veranderen in positieve zin!
   Dankjewel voor al het mooie werk dat jij in Gambia doet met je stichting ‘Care for Gambia’! ♥
   Liefs, Mireille

 7. Lieve Mireille,

  Ik heb antwoord op mijn mail gevonden.
  De site eenzaamheid heeft mij inzicht gegeven, hiermee kan ik vooruit.
  Ben zo blij met de MIR methode dank je wel.

  Hartelijke groeten Nettie.

 8. 2014 eindigt voor mij met een hart vol dankbaarheid. Na jaren van onzekerheid met een steeds achteruitgaande nierfunctie in oktober van mijn lief zijn nier ontvangen. We zijn nog in de herstelfase, maar het gaat fantastisch. Mijn grootste wens voor 2015 is dat veel mensen zich bewust worden hoe ze een ander kunnen helpen en zich aanmelden bij het donorregister. Zodat er meer en meer mensen geholpen kunnen worden en hun leven in gezondheid kunnen leven.

 9. Lieve Mireille,

  4 juli jl. heb ik jou, be the mirror dag gevolgd, heel fijn, was al een poosje aan het mirren, merk dat ik het wisselend wel en niet doe, vanaf sept gaat het niet zo goed, twijfel werk, twijfel relatie. Nu in therapie ervoor en merk dat ik vergeet te mirren. Het voelt even zwaar voor mij en hoop dat mijn lichamelijke klachten gaan afnemen aankomende periode. Heb jij nog tips?
  Ik wens jou en alle lieve mensen om je heen een fijne jaarwisseling toe en een liefdevol 2015.
  Lieve groet Nathalie

  • Beste Nathalie,
   Op de Be the MIRror-dag heb je ook de EHBO geleerd. Pas die toe, telkens wanneer je diep verdriet voelt, je voelt dat je weer de zwaarte in zakt, of intense frustratie voelt. Daarmee steun je de therapie.
   Heel veel sterkte!
   Groetjes, Mireille

 10. Hoi Mireille,

  Het gaat al beter met me, heb het gevoel al een stuk opgekrabbeld te zijn van hoe het was..maar voel me nu toch wel weer even alleen. Lijkt me heerlijk om een relatie te hebben…iemand naast me!!

  • Beste Jacqueline,
   Gewoon doorgaan met de MIR-Methode. Hoe meer je lekkerder in je vel komt, hoe meer je dat gaat uistralen. Dan word je vanzelf een magneet voor een liefdevol iemand!
   Veel geluk!
   Groetjes, Mireille

 11. Aan Mireille en aan alle mensen die dit lezen,
  Voor jullie allen wens ik in 2015:
  Vrede en tevredenheid,
  Licht en verlichting
  Liefde en geliefden.
  Liefs van JoJo

 12. Dank je wel voor het afgelopen jaar van al je boodschappen. Voor ieder wens ik dan ook een Schitterend 2015 mat heel veel Licht- Liefde en Vreugde. Alles in Overvloed, want er is genoeg voor iedereen als het inderdaad maar eerlijk verdeeld wordt. Het Basisinkomen is een perfecte uitkomst daarin. van daaruit komt er meer Liefde en Eenheid waar we allen zo naar verlangen. laten we ons allen daar Hart voor maken en de Hemel op Aarde neerzetten.

 13. Het gaat goed met mij. Ik ben voor het eerst met kerst alleen. Daar koos ik zelf voor. Ik gebruik deze tijd om te studeren en geniet van de rust. Maar ik heb wel last van een verliefdheid en ik spreek het uit alsof ik last heb van een verkoudheid. tja. Het is een mooi verhaal over een onmogelijke? jeugdliefde die plotsklaps in mijn leven kwam en alles op zijn kop zet. Ik schrijf er een roman over. Ik ben blij en trots op je MIR methode en vind het zo heerlijk dat je erkenning vindt bij artsen. Studeer zelf Bach bloesem remedies. Verwacht over een paar weken mijn diploma! Ook hier is sprake van een zelfhulpmethode, maar dan met wat hulp van bloesems en zelfbewustzijn. Ik wens je al het goede! xxx Karin

 14. Beste Mireille,
  Voor 2015 veel gezondheid liefde en geluk gewenst.
  Mijn man en ik hebben de MIR-Methode gedaan en zijn heel tevreden over de resultaten. De berichten iedere week over klachten e.d waren herkenbaar.
  wij zijn op zich wel gezond maar hebben veel verdriet en zorgen over onze dochter die al 4 jaar in een vechtscheiding verwikkeld is en we hebben helemaal geen zicht op de afwikkeling ervan. Daarbij is onze dochter in behandeling bij een psycho-therapeute, al 2 jaar. We zien wel al wat vooruitgang maar niet veel. Marianne

  • Beste Marianne,
   Fijn dat jullie er baat bij hebben! Dat de vechtscheiding van jullie dochter maar spoedig ten einde mag zijn!
   Sterkte!
   Groetjes, Mireille

 15. Hallo Mireille,
  Een wat late reactie want mijn computer had kuren en daar word ik niet blij van. Nu doet hij het weer en kan ik je in ieder geval bedanken voor al het werk dat je verzet hebt de afgelopen jaren en voor de mooie methode die je hebt ontwikkeld en nog steeds uitbreidt. Ik merk echt dat het me goed doet en ben blij dat ik een Mirror kan zijn. Ik wens jou en je gezin een goed en liefdevol 2015 toe. Tot ziens in het nieuwe jaar. Doke

 16. Lieve Mireille,

  De mensen om mij heen zullen zeggen jij hebt echt niets te klagen en daarom kan ik bij hun niet terecht met mijn ongelukkig voelen.
  Ben niet depressief het leven kan ik goed aan en ik heb een goed leven.
  Maar wat ik heel belangrijk vindt heb ik niet. Ik heb een prima man maar hij is niet mijn vriend, mijn maatje,we hebben weinig gemeen.
  Een paar weken achter elkaar gaat het prima, maar als ik denk het gaat prima vliegt de vlam weer in de pan. Dan heb ik weer een paar dagen nodig voordat ik geen kwaadheid meer voel. Ik doe mijn werk maar praten doe ik niet tegen mijn man. Wat gaat er toch altijd mis tussen mijn man en mij.

  Hartelijke groeten,Nettie

  P.S. Nog bedankt voor de MIR methode. Heeft mij goed geholpen.

  • Beste Nettie,
   Het zou kunnen dat je behoeftes hebt die je niet naar je man uitspreekt. De meeste mannen kunnen geen gedachten lezen en zijn zich niet bewust van dat hun vrouw iets nodig heeft. Wanneer je je behoeftes dan te lang niet vertelt aan hem, komt er langzaamaan frustratie en onvrede opzetten. Totdat de bom barst. Meestal spreek je tijdens die uitspatting precies uit waar je behoefte aan hebt. Kijk daar eens naar. En knoop dan eens een gesprek met hem aan terwijl je nog in een rustiger periode bent. Dit is overigens iets wat heel veel vrouwen zullen herkennen!
   Veel sterkte en vooral veel geluk gewenst met je man!
   Groetjes, Mireille

 17. Bedankt voor je berichten die altijd zo warm van toon zijn. Ik hoop dat je hier mee verder gaat. Ik ben absoluut gelukkig en dankbaar. Tel uw zegeningen, zeg ik vaak. Mijn wens is dat iedereen gelukkig is.

 18. Dank je wel voor de ondersteuning die je aan vele mensen bied.
  Ook aan mij het loopt niet allemaal zoals ik zou willen met
  verdriet en strubbelingen die er zijn.
  Heb de MIR methode weer opgepakt en gaat het vast weer de goede
  richting in.

 19. Hallo Mireille,

  Ik ben op 20 oktober met MIR begonnen, ik blijf erin geloven, doe nog elke dag de 9 stappen. Er zijn heel veel dingen duidelijk geworden maar nog steeds ben ik niet echt gelukkig ! Ik kan mijn hoofd niet leeg maken en lig halve nachten te piekeren over van alles en nog wat !

 20. Na een zware moeilijke periode door mijn hersenstaminfarct heb ik mijn leven weer aardig op de rit. Van een rusteloos persoon die bang was dat ze iets miste in haar leven ben ik erg gaan genieten van rust, stilte, kleine dingen en de dag plukken. Morgen zien we wel… Natuurlijk is dat niet altijd toe te passen. Ik heb me veel zorgen gemaakt omdat het onzeker was of ik nog in het arbeidsleven kon deelnemen. Dan zou ik echt een financieel probleem krijgen. Uiteindelijk is de balans gevonden en mag ik nog 12 uur per week werken. Nu is het leven weer mooi, elke dag opnieuw. (Ondanks d beperkingen)

 21. Hallo
  Ik ben momenteel Ziekgemeld met psychische klachten en dreig mijn huis en werk kwijt te raken.. Ik Heb de ene paniekaanval na de andere en ben ten einde raad. Ik mir al lange tijd en vraag me af of deze situatie is ontstaan door de uitwerking van de 9 stappen.

  • Beste Me,
   Nee, de MIR-Methode veroorzaakt niet dit soort situaties. Het helpt je wel om langzaamaan terug te vinden wat belangrijk voor je is. Wanneer je daardoor voor keuzes komt te staan, zou dat wel een gevolg van de MIR-Methode kunnen zijn, maar alleen omdat dat vanuit je hart in gang is gezet. Ik wens je heel veel sterkte en bel gerust naar een MIR-Methode begeleider of een andere hulpverlener, zoals bijvoorbeeld je huisarts.
   Veel sterkte!
   Mireille

 22. Lieve Mireille.
  Blij dat ik je weer opnieuw in mijn leven ben tegen gekomen.
  Ik weet nu waarom! Ik weet niet goed hoe ik het onder woorden moet brengen, maar alles gaat beter. Het verdriet en verwerking van het overlijden van mij man,en alles wat daar aan verdriet nog bij kwam, begint een een plekje te krijgen.
  Mijn omgeving zegt dat ik begin te stralen. Ik heb pijnlijke besluiten moeten nemen . Ik merk dat ik sterker ben geworden, meer mijn mening durf te zeggen. Ik kan nu ook gelukkig zijn als ik alleen ben. Heb fijne mensen leren kennen die op de zelfde golflengte zitten. Ben erg blij met je begeleidende mailtjes. Het verwonderd mij dat zoiets eenvoudigst zo goed werkt.
  Ik doe de MIR-Methode nu een week of zes, slaap beter en heb meer energie. Ik ga gewoon door want ik ben er nog niet. Alle informatie die je door geeft lees ik met volle aandacht. Ik heb de Methode aan een vriendin doorgegeven die er ook heel blij mee is .Dus het werkt!
  Ik wil er graag meer van weten, als ik jonger was ging ik de opleiding al therapeut volgen.Dus ik wens je veel inspiratie en licht van boven voor deze dagen maar ook het nieuwe jaar. We spreken elkaar vast nog een keertje

  • Beste Riek,
   Ik ben ontzettend blij voor je dat het je zo goed doet! Dankjewel dat je de MIR-Methode ook aan andere doorgeeft! Ja, ik kom je vast nog een keer tegen en verheug me er dan op je nieuwe stralende ogen te zien!
   Groetjes, Mireille

 23. Mijn eerste Kerst echt alleen. 2 Jaar geleden overleed mijn man plotseling en sindsdien ben ik op de vlucht voor het alleenzijn. Ben zelfs een vriendschapsrelatie aangegaan met een voor mij onbekende man. Nu is hij ziek geworden, ik hoop er nog een tijdje voor hem te kunnen zijn, maar voel me wel weer alleen. De tijd moet het maar helen en hopelijk helpt de MIR-Methode me ook hierbij.
  Fijne kerstdagen en vooral een gelukkig en gezond 2015 voor iedereen!

  • Beste Anita,
   Heel veel sterkte gewenst met alles wat je moet doormaken! Wel heel goed dat je ziet dat je op de vlucht was voor het alleen zijn, en oh zo begrijpelijk! Ik hoop dat de MIR-Methode je kan sterken en dat je je geluk kunt vinden, ook tijdens de verzorging van je nieuwe vriend, omdat dat toch ook hele menselijke intieme momenten kunnen zijn.
   Veel sterkte en ook geluk!
   Mireille

 24. Lieve Mireille, dank je wel voor je bijzondere en liefdevolle inzet voor iedereen. Jij bent een lichtpuntje, een rots in de branding voor vele mensen. Ik wens je hele fijne feestdagen en een fantastisch, gelukkig, vreugdevol, liefdevol en bijzonder 2015. Hele lieve groet

 25. Lieve Mireille

  In een moeilijke periode heb al zeer veel steun gehad,
  dankzij de MIR-Methode en de Begeleidings-emails waarvoor oprechte dank!!
  Ik wens iedereen een gezond en gelukkig 2015 toe!

  Kathleen

 26. Lieve Mireille en alle lieve mensen op deze site.
  Ik wens iedereen warmte liefde en een goede gezondheid toe in 2015 !
  Voor mij een moeilijke tijd nu. Mijn lieve moeder is dit jaar overleden dus dit is de eerste kerst zonder haar. Er is veel gebeurd met mij de laatste maanden en ben er achter gekomen dat je het alleen maar red als je pure liefde voor jezelf voelt. Wie had ooit gedacht dat als miin moeder er niet meer zou zijn..ik nog verder wilde leven ??? Mijn moeder was alles voor me. Echt alles! Maar juist omdat ik zo lang van haar heb mogen genieten en ik er altijd maar dan ook altijd voor haar was (en zij voor mij) put ik daar nu mijn kracht uit. Innerlijke kracht en zelfliefde en respect. Je moet het echt zelf doen in het leven en ondanks alle lieve steun van iedereen ben ik toch degene die het verlies het diepste voelt. Ik voel dat ik t wel ga redden. Voel dat ik het leven mooi vind, het waard vind. Ben intens dankbaar voor wat ik nog wel allemaal heb..en dat is heel veel liefde voor alles wat mij dierbaar is. Ik ga door met de MIR-Methode en blijf positief in het leven staan. Fijne feestdagen..voor mij een tijd voor bezinning..rust en ruimte voor mezelf..en ik omring me met de mensen die van mij houden..en daar zal ik van gaan genieten…
  Ik wens het iedereen toe.
  Warme groet
  Yvonne

 27. Lieve Mireille
  Dank je wel voor het delen van jouw wijsheid en voor de MIR-Methode. Iedereen heeft problemen, ik heb er ook. Maar als ik bovenstaande berichten lees, besef ik dat ik het eigenlijk nog zeer goed heb.
  Liefs
  Jo

 28. 2014 is een turbulent jaar geweest waarin onze oudste dochter van 17 jaar plots een hersenbloeding kreeg. De schrik, het verdriet maar met name het verwerken van deze gebeurtenis, is een ware uitdaging gebleken. We zijn dankbaar dat zij er relatief goed is uitgekomen, na een operatie, waarbij ze de bloeding hebben weggehaald en gezien hebben dat het verder ‘schoon’ was. Ik zie een ander meisje, met boze, verwarde en onzekere buien. Het kost haar veel moeite om het vertrouwen in haar lijf en haar leven weer op te bouwen, maar het gaat haar lukken! En wat gebeurt er veel in mijzelf: allerlei spiegels gaan werken, het leek alsof er een golf van emoties loskwam, het deed pijn en soms nog, maar ik geloof dat het ergens naar toe gaat. Ik doe al jaren de MIR Methode en het geeft me zicht op mijn innerlijke kracht, daar ben ik heel blij mee, het verwarmt me. Het lukt me (nog) niet om de MIR Methode over te brengen op mijn gezin, maar dan bedenk ik: laat ik het zelf doen, dan straal ik het vast ook naar hen uit :). Het is elke keer weer een stap maken naar het nog zanderige, begroeide pad waar ik naar verlang. Soms beland ik automatisch op de oude geasfalteerde weg, maar ik weet dat die mij niet brengt waar ik wezen wil. Dat geeft niet, het mag, ik zie nu immers waar ik wel naar toe wil? En dat is wat ik iedereen toewens. Mijn dappere dochter, die bewezen heeft door te zetten. Mijn gezin, waarin elk van ons een eigen zoektocht heeft.
  Een ieder die met liefde kan kijken naar zichzelf en de omgeving, heb een prachtig stralend nieuw jaar, met elke dag weer nieuwe kansen!!! Je komt er wel en je bent er al!!! Mireille, je bent een pionier, een ster die het licht doorgeeft, dank je wel!

  • Met veel Mir-liefde wil graag reageren op je artikel. Ikzelf heb een zware depressie achter de rug en heb de MIR-Methode in juni ontdekt (toeval of niet). Dankzij deze methode ben ik er bovenop gekomen. Ook ik ondervind dat het overbrengen van de MIR-Methode niet bij iedereen lukt maar ik stel wel vast dat de mensen rondom mij als een sterker persoon zien. Iemand die straalt. En dat doet ook deugd, zeer veel deugd zelfs. De MIR-Methode is ahw een onderdeel van mijn dag geworden.
   Het kleine verhaal van jullie dochter: ik ben aangegrepen maar ook verheugd dat het goed met haar gaat. Ik duim.
   Goed om weten dat je niet alleen een mirrer bent. Ik wens jullie een gezond 2015 mirjaar.

   • Bedankt voor de lieve en verwarmende reacties op mijn bericht van 24 december! Wellicht tot ‘MIR’:-) Veel liefs van mij voor iedereen.

 29. 2014:
  Een bewogen jaar
  Voor velen was het heftig, was het zwaar
  En toch als je goed om je heen kijkt
  is het alsof het lijkt
  Dat steeds meer mensen er kracht uit halen
  En voorzichtig weer beginnen te stralen
  2015:
  Lichtpuntjes
  Soms zijn ze groot
  Soms zijn ze klein
  Weet dat je ze niet hoeft te zoeken
  Je kunt ze ook ZIJN.
  (Sukha)

  Een goed, inspirerend en lichtgevend 2015 voor de mensheid!
  Lieve Mireille, Dank voor het delen van de MIR methode.

 30. Als ik al jullie reacties lees, kan ik niet anders dan voelen hoeveel mensen hetzelfde wensen. Ik dank jullie voor alle lieve woorden, het is hartverwarmend en ontroerend. Aan degenen die het moeilijk hebben: heel veel sterkte! Dat het voor jullie mag keren in het komende jaar!
  Liefs, Mireille

 31. Lieve Mareille en alle lieve lezers
  Wat ben ik blij en dankbaar dat ik de MIR-Methode ontdekt hebt die jij met ons wilt delen. Betekend zoveel voor mij, had nooit verwacht dat iemand mijn verslaving zou kunnen genezen zonder kapitalen te vragen en naderhand nog niets mee winnen. Ook bedankt voor jou wijze brieven en raadgevingen als ik
  (wij) het even niet meer weten. Geweldige Kerst en een dankbaar, dierbaar Nieuw Jaar. Ga hier zeker mee verder.
  Alle liefs van Henriette

 32. Mireille, je bent een prachtige vrouw, leuke video-boodschap. Bedank voor je leuke artikelen, ga zo door.
  Warme groet
  Audy

 33. Lieve Mireille,

  ik ben bezig met je MIR-Methode en zou dit ook graag voor mn man willen doen, hij heeft er zelf (nog)niets mee zeker omdat hij Turks is en zich niet happy voelt hier in Nederland. Ik voel me meestal machteloos om hem te helpen en om iets te kunnen doen zou ik dit bij hem willen doen, of samen want hij wil het wel voor mij doen. Wat mij dan belangrijk lijkt is dat hij de 9 stappen in het juiste Turks kan uitspreken of horen van mij, of is het al genoeg als hij het in het Nederlands zegt of in het engels. Ik zou het zo graag in het juiste Turks willen weten, hij zelf kan het niet vertalen vanuit het engels. Wil je me helpen. Vriendelijk dank. Femke leunisse

  • Beste Femke,
   Wat fijn dat je man het voor jou wil doen. Ja, het belangrijkste is dat hij gaat voelen dat hij zich thuis voelt in zichzelf. We hebben al wel een Turkse vertaling en die wordt op dit moment gecorrigeerd. Ik zal het via de nieuwsbrief doorgeven wanneer die er is. Laat hem alvast beginnen in Engels of Nederlands, als hij dat wil.
   Veel geluk!
   Groetjes, Mireille

 34. Lieve Nanda,heel veel liefs en sterkte toegewenst .Wenst jou ook mooie dagen en een heeeeel mooi 2015 met veel liefde.
  gr.Willy

 35. Lieve Mireille en alle lezers en lezeressen, ik wens jullie vanuit het diepst van mijn ziel een Liefdevol en Licht 2015, dit wens ik voor alle bewoners van Moeder Aarde, met als bijzondere wens dat de honger de wereld uit gaat, kinderen een liefdevol dak boven hun hoofd hebben en voldoende voeding, zowel fysiek als spiritueel, en dat wij met ons allen daarvoor zorgen: een eerlijke, liefdevolle wereld, met betrokkenheid en zorg voor elkaar wereldwijd.

 36. Lieve Mireille,

  Voor jou en allen die je dierbaar zijn liefdevolle dagen. Dankjewel voor de ‘MIRaculeuze’ momenten afgelopen jaar.

  Liefs Margot

 37. Mooi geschreven!!
  Van de week was ik bij mijn ex man (1 juli 2012 ben ik bij hem weggegaan) om wat zaken te regelen. Hij woont nog in het huis waar we met onze 4 kinderen woonden waarvan er nog 1 bij hem woont. Op het moment dat ik er kwam waren er 3 kinderen, en de 25ste vieren ze kerst met neven en oma en opa en zijn nieuwe vriendin. Ik voelde een steek van jaloezie toen ik ‘t hoorde, ‘waren ze maar eens een week bij mij’ dacht ik bitter.. maar heb dat na een paar uur weg kunnen werken met de gedachte dat zij het heel fijn hebben als gezin en dat we zonder ruzie en onmin uit elkaar gegaan zijn. De 26ste komen de kinderen 1 dagje bij mij en ik heb besloten daar met volle teugen van te gaan genieten. Fijne dagen allemaal en veel liefde en wijsheid voor 2015!!

  • Beste Moon,
   Dankjewel voor je intense wijsheid en de gulheid om anderen zo hun geluk te gunnen!
   Ik wens voor jou veel geluk in 2015!
   Mireille

 38. Lieve Mireille en iedereen die de MIR-Methode doet of heeft gedaan.

  Vrolijke Kerstdagen en een warm, gezond, gelukkig, liefdevol, vredevol 2015 en dat de MIR-Methode nog heel veel mensen mag helpen.

  Mireille bedankt voor je lieve kaart die ik van je ontvangen heb.

  Lieve warme groeten,

  Maja.

 39. Dank je wel, Mireille, voor al je mooie artikelen het hele jaar.

  Voor alle levende wezens wens ik veel licht, liefde en gezondheid in 2015.
  Moge ieder de wonderen van het leven zien en ervan genieten.

 40. Lieve Mireille,
  Dank voor alle mails van het afgelopen jaar die ik mocht ontvangen. Ik leer er wijze lessen uit.
  Licht, Liefde en Gezondheid gewenst voor 2015.

  namasté Marnij

 41. Hartelijk dank voor je fijne wensen.

  Ik ben je ook zo ontzettend dankbaar voor jouw artikels die zo veel zaken verduidelijken. Er zitten zoveel herkenbare dingen in. Hetgeen je schrijft zet me aan om het anders, beter aan te pakken, om met meer energie door het leven te gaan.

  Dat 2015 je heel veel goeds brengen mag.

  Van harte,
  Michele

 42. Dag Mireille,
  dank voor alles wat je met ons deelt, super !
  mooie feestdagen en een prachtig 2015,

  lieve groet, Henny

 43. Lieve Mireille,
  dank je wel voor je mooie en wijze mailtjes. Blikopeners zijn het.
  Ook deze laatste. Al is het somber weer, al zit alles niet altijd mee. De zon schijnt. Blijft schijnen.
  In onszelf en dan straal je ook voor anderen.
  Ik wens jou en je dierbaren mooie kerstdagen en kijk uit naar de volgende mail.
  Lieve groet, Nelly

 44. Laat liefde uit je stromen, naar de wereld om je heen
  en je zult al snel ontdekken, je bent nergens meer alleen.

  De warmte van de ander, zet jouw wereld in een felle gloed
  En waar je ook zult dwalen, weet dat je jouw liefde steeds ontmoet.

  Laat de liefde je niet binden en bind de liefde niet
  dan ligt er in de rest van je leven, liefde in`t verschiet

  Zij laat zich niet beperken, maak van liefde geen bezit
  anders zal na een tijdje blijken, dat er geen liefde meer in je zit.

  Voel het goddelijk licht steeds branden, waarheen je weg ook leidt
  zij kan alleen maar groeien, met het verstrijken van de tijd.

  Je innig sterk verlangen, de verbinding met het Al
  is waar jouw grootste liefde, je steeds weer brengen zal.

  Laat de liefde door je stromen, naar de mensen om je heen
  en je zult telkens weer ontdekken, je bent nergens meer alleen.

  Liefde verbindt je met de ander, zij verbindt je met je ZELF
  zij is overal te vinden,want die liefde ben jezelf.
  Lieve kerstgroeten en een liefdevol nieuw jaar, Gerrie

 45. Lieve Mireille , en aan al je Medewerkers…en aan al die mensen, die net als ik…voor eerst heel onverwacht met de MIR- Methode in aanraking ben gekomen. GELUKKIG kwam het op mijn pad. Maar zoals ik heel mijn leven al weet, TOEVAL…bestaat niet. Op het moment dat ik een een MIR gebruikster tegenkwam zat ik middenin een depressie. Ongelooflijk Zwaar..niet alleen voor mijzelf maar ook voor mijn Man en Kinderen. Ben er dezelfde dag met de MIR-Methode begonnen…het heeft mij al heel veel rustige momenten opgeleverd waarin het lijkt of mijn gedachtes niet meer zo met mij aan de haal gaan. Ga daarom gewoon lekker door met deze methode. Mireille…Dankjewel voor het delen met ons.
  Wens iedereen, maar jij Mireille… en je gezin…in het Bijzonder Hele Mooie KERSTDAGEN….en een Gezond en LIEDEVOL 2015 toe. Dikke Kus, Willeke Hurkmans.

 46. Fijne feestdagen ook voor jou Mireille, voor je naasten en alle lezers van je site en nieuwsbrief. Vrede, overvloed en liefde voor iedereen op deze mooie aardbol, dat wens ik,
  Antoine

 47. Gezellige feestdagen gewenst voor iedereen! De MIR-Methode neem ik zeker mee naar 2015!

  Hartelijke groet 🌺,
  Julie

 48. Lieve Mireille en alle andere lezers,
  Allereerst dank lieve Mireille voor je Kerstwens, maar ook voor de zachte kracht van de MIR-methode, die je zo gul met iedereen deelt.
  Jou en alle andere lezers wens ik fijne dagen toe met bovenal vrede in jezelf, omdat dat het grootste geschenk is wat je jezelf en je omgeving kunt geven.
  Een hartegroet van Jasperina

 49. Beste Mireille.
  Een prachtig artikel als zo velen van je! Was alles maar zo zoals je in je artikel omschrijft! O.a. Dat mensen ophouden zich te verrijken en dat het geld op de wereld eerlijk verdeeld wordt! En laten we blij zijn met alles wat we hebben. Het zijn immers de kleine dingen die het doen leef in eenvoud maar geniet er van dat siert de mens! Fijne feestdagen en een goed en gezond 2015 gewenst!

 50. goedemorgen Mireille…

  op deze vóór-kerstdag , wil ik je nogmaals hartelijk danken voor het IN “LEVEN ROEPEN van MIR METHODE”… ik ben er iedere dag weer blij mee, en hoop en doe mijn best ook om aan anderen dat BLIJE GEVOEL door te geven…
  c.q. de MIR METHODE aan te bevelen..
  voor mij voelt het nog altijd aan : ALS SPECIAAL KADOOTJE
  voor jou en je geliefden… een héél mooi, vernieuwend, inspirerend 2015..

  dank je wel..

 51. Lieve mensen
  Ook ik wil een ieder fijne feestdagen en vooral een gezond 2015 wensen.
  Mireille jij in het bijzonder wat een energie,
  Zelf ben ik nu 7 jaar alleen met de kerst na het overlijden van mijn man.Ben regelmatig alleen maar niet eenzaam.
  Ook heel dankbaar en tevreden inderdaad heb je weinig nodig,dat gevoel komt van binnenuit tel je zegeningen.warme groet Wil

  • Ik wens alle mensen hele fijne kerst dagen en een heel Gelukkig en Gezond nieuwjaar.
   En Mireille ik wil je ook bedanken voor alles, wat je ons via de MIR-Methode geeft, het doet me zo goed om met de MIR-Methode bezig te zijn, ik hoop dat nog meer mensen in 2015 de weg naar de MIR-Methode weten te vinden.
   Lieve groetjes van Adrie

 52. Ik heb wel eens een betere kerst gehad! Maar er zijn altijd lichtpuntjes. Ook nu, nu het zo donker is. Daar wil ik me aan vasthouden! En er komen vast weer andere tijden.

 53. Hoi lieve Mireille en Remco
  Ik wil jullie samen met jullie meiden een geweldige kerst wensen en een nog mooier nieuwjaar. En ik hoop van harte dat jullie je prachtige missie nog verder mogen verspreiden.
  Zodat er veel mensen weer een lichtje in de duisternis zien.
  Dat is ook mijn grote wens voor het nieuwe jaar.
  Heel veel liefs Corrie

 54. Ik wil graag een reactie geven over je gelukkig en tevreden voelen.Ik heb alles wat mijn hart begeerd,pas nieuwe meubelen,nog steeds een goed inkomen,leuk huis,lieve vriend waar ik al 23 jaar samen mee ben.Inmiddels 7 kleinkinderen,dus wat is er nog mooier op de wereld zou je zeggen.Toch voel ik me soms erg alleen,met de artrose door heel mijn lijf,kan ik me maar moeilijk bewegen.De laatste jaren heb ik me spiritueel erg ontwikkeld,dat geeft me wel een heel blij gevoel.Ik ben er achter gekomen dat ik een gave heb,waar ik iets mee moet doen,alleen het komt nog niet zo op mijn pad!.Na een leven van veel verdriet,veel zorgen en als kind enorm gepest,getreitert,buitengesloten enz.Vind ik het leven nog steeds de moeite waard.Ik ben nu bijna 6 weken bezig met de MIR-methode,en heel mijn jeugd ben ik opnieuw aan het beleven.Maar het allermooiste vind ik ,dat we met de hele kinderschare morgen eerste Kerstdag gaan vieren,dit is mijn geluk.Ook als ik iets voor iemand kan betekenen,in welke vorm dan ook,dat is ook geluk voor mij.Een fijne Kerst en een liefdevol 2015 toegewenst voor iedereen.

  • Beste Frida,
   Ja, je hebt ongelooflijk veel om gelukkig over te zijn. Alleen… je hebt je gezondheid nog niet en dat is een grote speler in het grote Gelukkig Zijn. Ik hoop voor je dat als je je gave gaat ontwikkelen, ook je artrose zich gewonnen gaat geven.
   Veel geluk en een heerlijke 1e Kerstdag gewenst!
   Mireille

   • Als aanvulling op dat gezondheid een grote speler in gelukkig zijn is, wil ik zeggen dat ook met een lijf dat het niet zo goed doet mogelijk is om heel gelukkig te zijn.
    Mijn lijf is al heel lang ziek én ik kan zoveel nog wel: ik kan zingen, lachen, liefhebben, knuffelen, luisteren, vertellen, delen, zoveel omarmen en nog veel meer.
    Wat fijn Frida dat je de pijn van je jeugd nu bewust aan het voelen bent. Zonder dat is er geen heling mijn inziens. En misschien word je lichaam niet beter, maar als je hart opgeruimder word, verder heelt, je meer innerlijke rust vinden mag, dan kan het zomaar zo zijn dat een lijf wat het niet helemaal goed doet, bijna geen punt meer is en/of niet meer tot eenzaamheid leidt.
    Mijn ervaring is dat heling niet altijd fysieke gezondheid hoeft te geven. Dat heling ook een op een ander heel diep niveau plaatsvinden kan en het leven Licht maken.
    Wens je al het goede en ontzettend veel plezier in deze feestdagen.

 55. Ja Mireille , wat waar allemaal, ik die altijd veel drukte en logè s had met de kerst, en daar ook altijd tegenop zag, kan nu verlangen naar mijn moeder die ook altijd kwam logeren dagen lang.
  Doordat ik nu ernstig ziek ben geweest, darmkanker met operatie en ik verzwakt ben,…kan dat niet, ben wel nu goed opgeknapt , maar moet mezelf nog heel erg in acht nemen, ben nog gauw moe, en volgend e week begint de Chemo kuur.Dus met de MIR-Methode heb ik veel los kunnen laten en inzicht gekregen, dat ik mijn moeder een dag laten komen , en daarna een dag rust, nu denk ik meer aan mezelf en een ieder accepteert het nu ook, eerst lief zijn voor jezelf en dan voor de ander, maar helemaal missen, nee het is nu mijn familie en gezondheid die heel belangrijk zijn voor mijn leven,…Ook fijne dagen gewenst en een gezond en tevreden 2015, want tevredenheid met wat je hebt vind ik een grote gave.

  • Beste Marjanne,
   Heel veel sterkte in de komende periode en fantastisch dat je zo goed om jezelf denkt!
   Veel geluk!
   Mireille

 56. Altijd weer fijn om de nieuwsbrief te lezen.
  Op dit moment gaat het niet zo goed met me. Al weer ruim 3 jaar geleden dat mijn man is overleden na een onmenselijke strijd tegen kanker.
  Het lijkt wel of ik steeds meer moeite heb met het alleen zijn. Een mens om je heen die van je houdt maakt je zo rijk, en als dat wegvalt is er die grote leegte en de stilte.
  Ik vind de stilte niet erg maar dit soort is heel anders. Ik ben m’n klankbord kwijt.
  Deze tijd is ook niet erg fijn omdat zijn laatste Kerst vreselijk was en ongemerkt gaan je gedachten daar weer naar toe. Mijn Kerst heeft inderdaad dat Rauwe randje.

  • Beste Els,
   Ik wens je ongelooflijk veel sterkte met het verwerken van die intense strijd van je man. Ja, om je dagelijkse maatje en klankbord te moeten missen, dat is een pijn die mensen waarschijnlijk pas echt begrijpen als ze het zelf meemaken.
   Heel veel sterkte en ik hoop dat je vele knuffels mag ontvangen als troost in het komende jaar!
   Liefs, Mireille

 57. Na een burn out van 7 jaren door PTSS, fibro, en depressiviteit, ben ik door het UWV weer grotendeels goed gekeurd. Ik moet weer aan het werk, omdat ik mijn uitkering verlies. Ik lig ‘s nachts wakker van de angst met vragen over of ik het wel financieel red en in hoeverre mijn gezondheid het toelaat om te werken.

  • Beste Riette,
   Dit is misschien wel de moeilijkste periode waar je in zit. Is het mogelijk voor je om hulp aan iemand te vragen om je hierin te steunen en alles op een rijtje te zetten?
   Groetjes en sterkte!
   Mireille

 58. Gezegende Kerstdagen en een Gezond 2015 voor jou en je gezin.
  Dat de verspreiding van de MIR-Methode zich volgend jaar mag
  verdrievoudigen !!!
  Dank voor al je wijsheid en kennis, die je met ons wilt delen.
  Warme groet,
  Mea

 59. Dag Mireille , wat ben jij een prachtmens ! een hele mooie kerstboodschap en een treffend onderwerp deze week
  ik kan het niet anders verwoorden wat ik voel zoals je het zegt Dank je wel voor de MIR-Methode ik probeerde deze reeds te verspreiden, maar ervaar dat mensen dit iets ‘raars’ vinden en er niet open voor staan. Het zij zo, alles op zijn tijd. Ik probeer tevreden en gelukkig te zijn met de omstandigheden die dit niet altijd makkelijk maken, waarbij angst bij mij een afremmend iets is, zoals je beschrijft.
  Aan allen die de MIR-Methode volgen wens ik ook een gelukkig leven toe, met behulp van deze methode

  liefs

 60. Lieve Mireille,

  Ik kan in alle eerlijkheid zeggen dat ik een heel gelukkig mens ben.
  Ondanks mijn zeer turbulente en heftig leven- dakloos, verslavingen, zeer geweldadige relatie, verlies van mijn man, beide ouders en het overwinnen van kanker ben ik nu op mijn 47ste levensjaar door al de ervaringen eindelijk diegene waar ik lange tijd naar op zoek was.

  Als klein peutertje van nog geen jaar ben ik in een kindertehuis beland tot mijn 5e.
  Ik werd geadopteerd en was altijd heel erg verdrietig.

  Mijn leven heeft vanaf dat moment zo’n drastische verandering genomen en het heeft mij bijna mijn leven gekost.

  Nu ben ik inmiddels een volwassen vrouw met een volwassen dochter en als ik zie wat voor een prachtig, sterk en mooie jonge vrouw zij is dan ben ik zo trots op mezelf!
  Ik heb het goed gedaan!

  Natuurlijk speelt mijn werkelijk fantastische partner de laatste 10 jaar een hele grote rol in hoe ik nu in het leven sta.
  Bij hem is het voor mij elke keer weer ‘thuiskomen’

  Geld? Ja dat is zeker belangrijk!
  Ik werk om te kunnen leven en leef niet om te kunnen werken.
  Het belangrijkste voor mij is het leven zelf en ik heb geleerd om van mezelf te houden.

  Ik kan nu elke ochtend mezelf aankijken in de spiegel, lachen naar mezelf en hardop zeggen:” Goedemorgen Money, je hebt een knappe dag!”.

  Ik wens je hele liefdevolle, warme feestdagen toe.
  And Joy-Happines-Love&Peace for 2015🌟🌟

  Money

  • Beste Money,
   Ik heb veel respect voor hoe je in het leven staat! Ik hoop voor je dat je werk gaat vinden dat je veel voldoening geeft en dat jullie het financieel wat ruimer krijgen. Je hebt een heftig leven achter de rug en dan te kunnen zeggen dat je het nu zo van jezelf houdt, klinkt als muziek in mijn oren.
   Veel geluk!
   Groetjes, Mireille

 61. Lieve Mireille en alle mensen die dit lezen,

  ik wens jullie liefde, licht, aandacht en een blij hart toe! Laten we mirren om onze ziel en daarmee de wereld te bevrijden! Straal en geniet, het zal de wereld en jezelf goed doen.

  Een warme omarming van Denise

 62. Heel Hartelijk dank Mireille, voor deze geweldige methode. Ik heb er veel baat bij . Mijn schildklier was volledig in de war en is na enkele maanden weer regelmatig.. Ik wens je ook een warm kerstfeest toe en een gezond 2015!.

 63. Terwijl ik je woorden lees besef en voel ik dat ik ook tot de gelukkige behoor met een liefdevolle familie en mensen om me heen, een warm huis, elke avond eten op tafel en ook nog een baan.Mireille en team ik wens jullie ook fijne feestdagen en heel veel goeds en inspiratie voor het aan komende jaar. Wil nogmaals mijn dank uit spreken voor al het goeds wat jullie voort hebben gebracht. Mijn wens is dat we liefdevol en met respect met ons zelf en met elkaar om gaan..
  Liefs Annemiek

 64. Hoi Mireille,
  Ik zit midden in een scheiding, verlies van mijn thuis en mijn dierbare gezin en hondjes. Maar toch voel ik nu in mijzelf mijn eigen ,thuis, op mijn nieuwe plekje! Ik voel me ondanks alles Gelukkig in Mijzelf, ik geniet enorm van de ,kleine dingen, van het Leven, omdat die nu juist zo waardevol blijken te zijn. En ik volg nu mijn Hart, want dat klopt, altijd:-)!!
  Ik wens jou en je gezin gezellige warme en liefdevolle feestdagen en het allerbeste van alles waar jij behoefte aan hebt in 2015!!!
  lieve groeten, Ellen

 65. Op dit moment ben ik volmaakt gelukkig en tevreden. Het heeft me jaren gekost om mezelf te leren kennen en waarderen en het alleen-zijn te accepteren. Nu omarm ik het met liefde en dankbaarheid. Ik besef nu dat ik niet alleen ben op deze wereld, er is een onzichtbaar cirkeltje om me heen van mensen die mij echt kennen. Ze zijn weliswaar op emotionele en geografische manier op afstand, maar toch voel ik de warmte.

  • Beste Willeke,
   Dat klinkt hartverwarmend! Soms tref je nieuwe ‘familieleden’ aan en dan maakt het inderdaad niet uit of ze dichtbij of ver weg zijn.
   Ik wens je veel geluk en ben erg blij te horen hoe gelukkig je met jezelf bent!
   Groetjes, Mireille

 66. Prachtmens, schitterend. weer een leuke video met een glimlach. Ook voor jou/jullie nog veel van deze goede jaren en het helpen van vele mensen.

  Misschien kunnen we proberen om de MIR door te geven aan al die leiders met hun geruzie onderling, want die zitten mij ( en vele anderen) het meest dwars.
  Een goed 2015 !

  • Beste Marjo,
   Dan heb ik goed nieuws voor je: er zijn al een aantal politici die de MIR-Methode doen! Het is daarbij voor politici met een goed hart best moeilijk om binnen een vast systeem veranderingen teweeg te brengen, als eenling. Maar… er is hoop! En verder vooral blijven zien dat je binnen je eigen omgeving al veel kunt doen!
   Veel geluk!
   Groetjes, Mireille

 67. Lieve Mireille,

  Jou en alle anderen wens ik liefdevolle kerstdagen en een 2015 in goede gezondheid, Liefde,Licht en Levensvreugde.

  Zoals iedereen heb ik ook mijn uitdagingen in het leven en is het soms pittig.Maar ik voel me heel dankbaar dat ik me verbonden weet en voel met de aarde de kosmos en de mensen om me heen.
  Ik heb een goed dak boven mijn hoofd, gezond lekker eten en liefdevolle mensen om me heen. Voor 2015 open en hoop ik op een liefdesrelatie. Maar dat ik de verbinding en liefde in mezelf kan voelen maakt dat ik steeds meer ja zeg tegen het leven.
  Ik ben je dankbaar voor alle mirrmails die ik afgelopen jaar heb ontvangen.Ze altijd gelezen en toegepast. Dit is voor mij een support en hartje die ik elke week ontvang.
  Nogmaals dank en alle goeds

  liefs

  Gabriéla

 68. Dag Mireille, voor jou ook hele fijne dagen en een vreugdevol 2015. Mijn wens voor jou is dat alle liefde die je uitstraalt duizendvoudig naar je terugkomt.
  Harte groet, Lia

 69. Dag Mireille,
  Ik heb het heel moeilijk maar wordt ook wakker en helder ,mijn mama is plots moeten binnengaan voor een bloedonderzoek die niet goe was er waren tumorcellen aanwezig,gisteren te horen gekregen van de huisdokter ,ze hebben haar behandeld met baxters, nu mag ze naar huis met de feestdagen en komt ze bij mij dan moe ze terug naar de kliniek en eventueel naar Leuven ze hebben een stukje weggenomen voor onderzoek? Ik mag het haar niet zeggen dan woeker ik angst aan maar dit is niet echt gemakkelijk,aan mijn broer durf ik het nu ook nog niet te zeggen want die heeft dit jaarr 3 maal geopereerd geweest aan zijn hart!!!Hoe moet je dit allemaal aanpakken, soms denk ik , ik ga mijn werk opgeven dat woekert al een jaar door mijn hoofd en voor mijn mama zorgen. Ik hoop dat 2015 beter wordt maar ik ben bang dat ik mijn mama ga verliezen want het is echt een heel braaf mens!!!!

  • Lieve Nadia,
   Het ziet er naar uit dat je heel veel knuffels en zachtheid nodig hebt om de komende tijd te doorstaan. Ik wens je ongelooflijk veel sterkte toe! En kijk of je toch je broer alvast iets kunt vertellen, zodat je dit niet alleen hoeft te dragen.
   Veel sterkte!
   Mireille

  • Lieve Nadja,
   Misschien kan je loopbaanonderbreking nemen?
   Angsten al Mirrend loskoppelen?
   Ik brand een kaarsje voor jullie..
   Van Harte Beterschap, Veel Licht, Vertrouwen, Liefde ….
   Hartelijke groetjes in Licht Liefde Vrede en Harmony
   Joanna

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

* Vul alleen je voornaam in!

P.S. Je reactie zal niet meteen zichtbaar zijn op de website, omdat die eerst door ons gelezen wordt. Soms kan dat even duren wanneer we veel reacties ontvangen. Let op! Persoonlijke gezondheidsvragen worden niet beantwoord. Stel deze aan een MIR-Methode begeleider. Hartelijke groeten, Team MIR-Methode.