Home » Artikelen » 211. De MIR-Methode bij vruchtbaarheidsproblemen

P.S. Help je mee de MIR-Methode te verspreiden? Je doet me een groot plezier als je dit artikel wilt doorsturen naar anderen! Plaats gerust dit artikel op jouw Facebook-pagina of verstuur het via je email, Twitter of Linked-in! Gebruik de knoppen aan de linkerkant of hierboven! Dankjewel!

P.S. Ken je de MIR-Methode nog niet? Ga dan naar de home page. Bekijk daar de video en ook de uitgebreide instructievideo. Meld je ook aan voor de nieuwsbrief en de 6 weken begeleidingsmailtjes voor extra ondersteuning!

Hoe meer je leert, hoe gezonder je wordt!
Wil je meer achtergrondinformatie en extra krachtige MIR-Methode technieken leren? Meld je dan aan voor de Be the MIRror website. Daarop staan meer dan 90 video's, waarmee je jezelf de rest van je leven kunt begeleiden, wat je ook overkomt! Door lid te worden, draag je bovendien bij aan het wereldwijd verspreiden van de MIR-Methode. Dankjewel daarvoor!
Klik hier voor meer informatie.
Mireille Mettes

Reacties

211. De MIR-Methode bij vruchtbaarheidsproblemen — 7 reacties

  1. Hoi Mireille Echt een mooi onderwerp dit. Er is nog zoveel te winnen in bewustzijnsgroei rond deze fase in het leven. Binnenkort gaat de website online van Het Geboortekanaal en kan dit artikel een keer in de nieuwsbrief geplaatst worden. Dank je wel! warme groet Annemarie

  2. Wat bij vele mannen een probleem is, dat de teelballen te strak en te warm in hun broek zitten. Je kan het vergelijken met een stier. Is het te warm, dan dalen de ballen om te koelen en als het koud is worden ze opgetrokken. Dit is er voor dat om de zaadcellen goed productief blijven

  3. En wat is de oorzaak van vroegtijdige menopauze, 32 jaar? Is dit nog terug te draaien want ze zeggen dat de eitjes op zijn. Dank voor je antwoord Mireille

    • Er is wel veel mogelijk met de MIR-Methode, maar dat ik niet weet of het voor jou ook iets kan doen. Daar heb ik helaas geen ervaring mee. Het enige wat ik hoop is dat je de MIR-Methode wilt proberen en zonodig een consult wilt afspreken bij een MIR-Methode begeleider om uit te zoeken wat de oorzaak van is dat bij jou de eitjes al op zijn.

  4. Dat stukje over de zuurgraad is echt waar,een collega deed er alles aan om zwanger te worden, tot aan onderzoeken in het ziekenhuis. Iemand adviseerde haar een tampon in de yoghurt te dopen en die in te brengen in de vagina.Ze heeft dat schijnbaar gedaan, het resultaat? Een jongetje na 9 maanden ! Er kwamen nog twee zoons, zo belangrijk was dus de verkeerde zuurgraad !De zaadcellen werden direct al gedood ,door yoghurt herstelde het evenwicht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

* Vul alleen je voornaam in!

P.S. Je reactie zal niet meteen zichtbaar zijn op de website, omdat die eerst door ons gelezen wordt. Soms kan dat even duren wanneer we veel reacties ontvangen. Let op! Persoonlijke gezondheidsvragen worden niet beantwoord. Stel deze aan een MIR-Methode begeleider. Hartelijke groeten, Team MIR-Methode.