Home » Artikelen » Video webinar Huidaandoeningen

P.S. Help je mee de MIR-Methode te verspreiden? Je doet me een groot plezier als je dit artikel wilt doorsturen naar anderen! Plaats gerust dit artikel op jouw Facebook-pagina of verstuur het via je email, Twitter of Linked-in! Gebruik de knoppen aan de linkerkant of hierboven! Dankjewel!

P.S. Ken je de MIR-Methode nog niet? Ga dan naar de home page. Bekijk daar de video en ook de uitgebreide instructievideo. Meld je ook aan voor de nieuwsbrief en de 6 weken begeleidingsmailtjes voor extra ondersteuning!

Hoe meer je leert, hoe gezonder je wordt!
Wil je meer achtergrondinformatie en extra krachtige MIR-Methode technieken leren? Meld je dan aan voor de Be the MIRror website. Daarop staan meer dan 90 video's, waarmee je jezelf de rest van je leven kunt begeleiden, wat je ook overkomt! Door lid te worden, draag je bovendien bij aan het wereldwijd verspreiden van de MIR-Methode. Dankjewel daarvoor!
Klik hier voor meer informatie.
Mireille Mettes

Reacties

Video webinar Huidaandoeningen — 17 reacties

 1. Beste Mireille,
  Ik doe nu alweer een tijdje de MIR-methode en ik merk dat mijn huid over het algemeen minder droog is geworden en ik voel dat het mij rust geeft en dat ik steeds meer waarde hecht aan gezond eten, bewegen en water drinken. Ik deed het ook regelmatig bij mijn lieve hond, maar zij is helaas onlangs overleden. Mijn hoofdhuid (psoriasis) en haar is gevoeliger en droger dan anders. Ik heb verder ook lange tijd veel steelwratjes en sinds kort een klein blaasje op de knokkel van mijn rechterhand. Kan de MIR-methode hier ook bij helpen? Ik kijk altijd met veel interesse naar je video’s en je informatie op de Be the Mirror website. Dank! lieve groet, Margreet

  • Beste Margreet,
   Wat fijn dat je huid minder droog is! En ja, voor de andere klachten geldt dat het in principe mogelijk is om het met de MIR-Methode aan te pakken. Je kunt dan bijvoorbeeld proberen zachtjes op de plekken waar psoriasis zit of wratjes te aaien, terwijl je de 9 stappen zegt. Duurt het te lang, ga dan gerust een keer naar een MIR-Methode begeleidster. Zij kan voor jou uittesten wat precies de oorzaak is van de huidklachten.
   Je bent prachtig bezig!
   Groetjes, Mireille

 2. Ik ben nu 4 dagen bezig met de MIR methode en het atopisch eczeem aan mijn handen is zo goed als genezen. Hier had ik al maanden last van. Kan het zijn dat de methode sneller aanslaat bij een hsp-er met healing capaciteiten?

  • Beste Marlon,
   Ja, dat is echt een supersnel resultaat. Het zou me inderdaad niks verbazen als je eigen healing capaciteiten daar aan bij hebben gedragen. Dat geldt voor meer mensen die hun helende energie naar zichzelf kunnen richten. Dubbel blij voor je! Enne… ligt hier een stukje van je missie? In een van de kristalchakra’s vertel ik daar over.
   Veel geluk met je vernieuwde, fijne huid!
   Groetjes, Mireille

 3. Helder webinar Mireille, ik heb het opnieuw bekeken. Misschien heeft iemand hier ervaring mee: iets verdikte huid rond mijn lippen, wat blekere houd, mondhoeken kapot, tong heeft scheurtjes.
  Huisart zei schimmel en gaf Miconazolcreme, dat even geprobeerd en het werd alleen maar erger. Tijdje Tea Tree olie met olijfolie geprobeerd, niet echt veel verbetering. Nu met kokosolie een status quo… onderhoud voor soepeler huid lijkt het. Tong en binnenkant lippen gaan soms tintelen ook zonder dat ik de olie heb ingemasseerd.
  Huidarts zegt waarschijnlijk mijn immuunsysteem wat te hard werkt.
  Iemand hier ervaring mee?
  Ik doe al weer een aantal jaren de MIR-Methode. Nu Mir EHBO op lippen, gaat redelijk. Dus t lijkt er op dat er een emotioneel probleem is? Anders was het toch al weg?
  En als t immuunsysteem te hard werkt, is dan de MIR-Methode doen wel goed of moet ik even een pauze inlassen?

  • Beste Suchita,
   Ja, als het hardnekkig is, dan is het meestal een emotioneel probleem dat nog altijd speelt. Gewoon doorgaan en de EHBO erbij doen, is super, dan versnel je het herstel. Geen zorgen, als je immuunsysteem te hard zou werken, dan zit ook daar weer een emotioneel probleem onder. Je bent dus op de goede weg! Sterkte!
   Groetjes, Mireille

 4. Hallo Mireille
  Hartelijk dank voor dit mooie informatieve webinair!
  Ik had Actinische Keratose ..zonbeschadigingen op mijn huid ,daarvoor kreeg ik 2 jaar geleden chemocreme, hierdoor werd mijn huid vreselijk ziek,diepe kraters werden er gevormd om de kwaadaardige cellen te doden.
  Na een jaar intensieve behandeling kreeg ik even een rustperiode,mijn huisplekken waren weg dacht ik!
  Helaas kwamen ze op dezelfde plekken terug waar ik al eerder behandeld was.
  Ik heb 2 maanden geleden een nieuwe afspraak gemaakt om weer opnieuw te laten behandelen.
  Tevens begon ik 23 mei met mirren.
  en wie schetst mijn verbazing,..Mijn actinische keratose is weg!!..echt helemaal weg!..mijn huid werd al mooier van kleur merkte ik..Maar nu al sinds enkele dagen geen plekje meer te zien!
  En dat terwijl mij werd verteld door mijn behandelend arts in het ziekenhuis,dat deze plekjes nooit weg gingen zonder intensieve behandeling .
  Dank lieve Mireille..ik ben super blij met de MIR-Methode en zal me 23 juni zeker als lid aanmelden.

  • Beste Tiny,
   Ik ben super blij voor je! Wat een fantastisch geluk voor je. Wat zal je blij zijn met je huid die weer heel is! En na die lange zoektocht. Dankjewel dat je het hier wilde delen!
   Groetjes, Mireille

 5. Lieve Mireille,

  Wilt u aub even de naam doorgeven van …
  In bovenstaande video vernoemt u een soort huidziekte (de huid heeft dikke schilfers en schilfert razendsnel af, het zijn precies visschubben) en ik denk dan meteen aan een meisje die ik op de school van een van mijn kleinkinderen zie.Haar huid heeft hele dikke schilfers, als er zon is ziet haar huid,naast de dikke schilfers, meteen rood. Haar onderste oogleden hebben binnenin een bloedrode rand en buigen door naar beneden. Bij haar is niet alleen de oogbol te zien maar heel wat wit onder haar oogbol.
  Die ziekte zoek ik dan op in google maar de juiste naam die jij er aan geeft hoor ik niet goed in de video.
  MIJN WENS VOOR HAAR :kennis maken met de MIR-Methode en langzaam aan gezonder worden…. Hoera…. wat een mooie gedachte!
  Verleden schooljaar is ze naar de middelbare school gegaan.
  Ik maak vandaag een Bucket-list op met in punt 1…
  je weet wel wat het wordt he Mireille!

  Er niet blijven aan denken maar doen!!!

  Groetjes,

  Christel

  • Beste Christel,
   Ja, dat zou fantastisch zijn als de huid van dat meisje weer gezond mag worden. Zoals je het beschrijft, is het niet precies de ziekte die ik heb genoemd. Dus wees voorzichtig in het noemen van een ziekte-naam. Je kunt haar ook gewoon wijzen op de MIR-Methode en haar en haar moeder vragen er eens naar te kijken. Niet iedereen kan open staan voor de MIR-Methode, hoe graag we het een ander ook zouden gunnen.
   Zou je me willen noemen bij welke minuut ik het over die ziekte heb? Dan kan ik je de naam noemen. (Anders moet ik nu 26 minuten video terug kijken…)
   Groetjes! Mireille

   • Dag Mireille,

    Op minuut 05:38 geef je een naam van een ziekte op. Deze naam kan ik niet goed begrijpen, hoor ik niet goed.
    Ik zal wel uw wijze raad volgen om hen te wijzen op het bestaan en het eventuele belang van de Mir-methode.
    Ikzelf ben 36jaar schoonheidsspecialiste geweest en vandaar mijn interesse Mireille.
    Alvast bedankt!

    • Beste Christel,
     Dankjewel voor de minuten, dat scheelt mij weer zoeken! Ik noem daar psoriasis, eczeem en ichtyose (vissenhuid). Maar aan jouw beschrijving te zien is het geen ichtyose, dus wees voorzichtig met hoe je het brengt aan het meisje of haar vader/moeder. En dankjewel dat je ze in ieder geval de MIR-Methode een keer wilt noemen!
     Groetjes, Mireille

     • Lieve Mireille,

      Als ik ichtyose in google intik en dan op afbeeldingen kijk…ja dat is het wel hoor Mireille.
      Puur uit interesse doe ik dat.
      Het is mij enkel de bedoeling, bij die mensen een kaartje in de brievenbus te laten glijden met een kleine melding van het wonder van de mir-methode.

      Fijne dag nog!

      • Beste Christel,
       Wat fijn dat je de afbeeldingen hebt bekeken! Zo zie ik weer dat een huidaandoening zich niet altijd makkelijk in woorden laat beschrijven. Jij schreef ‘dikke schilfers’ en ik heb het geïnterpreteerd als ‘verdikte huid’ en vind dat niet typisch bij ichtyose horen. Blij dat jij het hebt bekeken en het hebt kunnen herkennen en mij hebt verbeterd! Ik duim voor deze mensen dat de MIR-Methode wat voor ze is EN verlichting mag brengen!
       Groetjes en dankjewel voor het nakijken!
       Mireille

 6. Hartelijk dank voor je spontane webinar. Ik ben het helemaal met je eens! veel success met je boek. Ik zend je zegens!

 7. Ik ben nu 4 dagen bezig met de MIR methode ik krijg pukkels op mijn Dikkedarm meridiaan naast mijn neusvleugel en kan niet meer slapen van de pijn op de meridiaan punten op mijn bovenarmen.
  Flinke verstoring dus.
  En dat al na 4 dagen. Ik moet heel erg gapen bij de toxische belasting en chakra`s en aura`s opschonen. Er is dus nog het een en ander op te ruimen. Mijn pH is ook heel zuur pas dus mijn voeding aan naar meer basische. Lekker opruimen met de MIR.
  Ik ga verder

 8. Heel mooi..dank je. En ik ben het eens met je idee van basis-inkomen..yes! Ben zelf erg gelukkig dat ik kan doen wat ik wil en mag doen…Liefs.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

* Vul alleen je voornaam in!

P.S. Je reactie zal niet meteen zichtbaar zijn op de website, omdat die eerst door ons gelezen wordt. Soms kan dat even duren wanneer we veel reacties ontvangen. Let op! Persoonlijke gezondheidsvragen worden niet beantwoord. Stel deze aan een MIR-Methode begeleider. Hartelijke groeten, Team MIR-Methode.