Home » Artikelen » 213. Een nieuw jaar: tijd voor verandering!

P.S. Help je mee de MIR-Methode te verspreiden? Je doet me een groot plezier als je dit artikel wilt doorsturen naar anderen! Plaats gerust dit artikel op jouw Facebook-pagina of verstuur het via je email, Twitter of Linked-in! Gebruik de knoppen aan de linkerkant of hierboven! Dankjewel!

P.S. Ken je de MIR-Methode nog niet? Ga dan naar de home page. Bekijk daar de video en ook de uitgebreide instructievideo. Meld je ook aan voor de nieuwsbrief en de 6 weken begeleidingsmailtjes voor extra ondersteuning!

Hoe meer je leert, hoe gezonder je wordt!
Wil je meer achtergrondinformatie en extra krachtige MIR-Methode technieken leren? Meld je dan aan voor de Be the MIRror website. Daarop staan meer dan 90 video's, waarmee je jezelf de rest van je leven kunt begeleiden, wat je ook overkomt! Door lid te worden, draag je bovendien bij aan het wereldwijd verspreiden van de MIR-Methode. Dankjewel daarvoor!
Klik hier voor meer informatie.
Mireille Mettes

Reacties

213. Een nieuw jaar: tijd voor verandering! — 24 reacties

 1. Hallo iedereen.

  Ook ik wens iedereen op deze wereld, een fantastisch, in alle opzichten, nieuw jaar. Vooral vrede in het hart, blij zijn met wat je hebt en krijgt.
  Ik doe de MIR-Methode al vele jaren elke dag 2 maal en er is in mij veel veranderd, maar kan het zo moeilijk onder woorden brengen.
  Ik doe heel hard mijn best,om het aan andere mensen, bij te brengen, dat lukt niet zo goed. Laatst kreeg ik een antwoord, ik ben niet bezig met zelfhelend te werken.
  Ik stuur de mailtjes van Mireille door enz… Ik blijf proberen en boekte gisteren voor uitgang.
  Veel lieve groetjes aan iedereen.
  Nelly

 2. Veranderingen. Daar ben ik niet wild op, maar ik leer er steeds beter mee om te gaan. Misschien wel door de MIR-methode, die ik al ruim 4 jaar ken en regelmatig toepas. Ook de EHBO. Ik sta eigenlijk bijna iedere morgen blijmoedig uit mijn bed.
  Dat wens ik ook Mireille, Remco en jullie allen toe in 2018.
  Vrolijke groet van JoJo

 3. Hartelijk dank Mireille en alle mir-mensen en niet mir-mensen voor wat een ieder bijdraagt om onze prachtige moeder aarde mooier te maken! Een prachtig,liefdevol, vredig,licht,plezierig 2018 met blijde harten gewenst! Denise

 4. Op de 1e plaats voor iedereen een gezond en gelukkug 2018.
  Dit verhaal wil ik al langer opschrijven en doorgeven. Mijn man heeft 4 jaar lang aangezichts pijn gehad. Ieder jaar werd de pijn heviger, zo erg dat wij niet meer konden praten, wij schreven elkaar briefjes. Eten was bijna niet meer mogelijk. Hij viel in 4 weken 11 kilo af. Na surfen op internet nam hij de beslissing zich te laten opereren door dr. Metsemaekers een neurochirurg in Groningen. De beste beslissing ooit. Wij hebben inmiddels al 5 personen met deze vreselijke ziekte doorverwezen. De huisartsen en neurologen stoppen de mensen vol met anti epileptica en andere zware medicijnen die echt niet helpen. Wij hebben alles geprobeerd, zowel homeopatisch als bij de arts en neuroloog, niets hielp meer. Mijn man werd van al die medicijnen alleen maar zieker en bijnavergiftigd. Ons advies, laat je opereren en blijf van die vreselijke medicijnen af.

 5. Wat ben ik blij met het feit dat ik de MIRmethode heb ontdekt en omarmd, ik beoefen het nu af en aan zo’n 4 jaar. Ik merk dat ik steeds meer open sta en mezelf durf te zijn. De bewustwording en groei zijn niet te stoppen. Ik vertrouw erop dat het ook dit jaar weer veel zal geven. Ik wens Mireille, Remco en de Mirrors een liefdevol en vreugdevol jaar toe.

 6. Ik wens alle Mirrors en niet Mirrors wereldwijd een vredig en liefdevol 2018 toe.In de hoop dat wij allen bij mogen dragen aan elkaars welzijn.

 7. Allereerst de Beste Wensen voor 2018 qua Gezondheid en Geluk, voor Mireiile & Remco en eenieder die aan de MIR-Methode bezig is.
  Ik heb er baat bij, ook de EHBOmir gebruik ik indien nodig.

  Ik blijf het bijzonder vinden wat Mireille allemaal doet!

 8. Hallo Mireille, ik doe de MIR methode niet regelmatig, maar af en toe. Maar ik lees meestal wel je mails. Bij mij is 2 weken geleden mijn dochter uit huis gegaan en dat maakt heel veel emoties los, en ik ben ook veel aan het kwakkelen. Ik weet dat het niet eens meer terug te voeren is op mijn dochters vertrek, maar ook allerlei andere oude pijn omhoog haalt. Ik wil graag vol vertrouwen met de stroom meegaan, want er is totaal niet iets ergs aan de hand, maar het kost mij moeite.

 9. Hallo Mireille, jouw MIR methode werkt ! en daarvoor kan de mensheid je niet genoeg dankbaar zijn. Ik doe de MIR nu zo’n 3 jaar trouw elke dag en mijn leven voelt steeds lichter. Wanneer er uit donkere hoeken nog wel eens iets naar boven komt heb ik de MIR-EHBO als directe hulp, die ook echt werkt, waardoor langzaam alles veranderd met minder pijn.
  Hopelijk zijn je nog vele jaren gegeven samen met je Remco, om te genieten van wat je bereikt hebt voor de wereld en dit mooie werk voort te zetten en verder uit te bouwen.
  Aan jullie twee, je team, en iedereen die dit leest wens ik, een jaar vol vreugde, vrede, liefde en moed.
  Hedwig

 10. Via deze weg wil ik iedereen een gezond en liefdevol jaar toewensen en veel licht en vrede!
  Dank je wel Mireille voor alles wat je gedaan hebt en voor alles wat je gaat doen in het nieuwe jaar.
  Ik zal blijven mirren, want het heeft mij veel goed gedaan.

 11. Hallo Mireille, het is steeds weer fijn en bevestigend om jouw de uitgesplitste onderwerpen te lezen. Ik wens iedereen een gezond en liefdevol 2018 met veel veranderingen.
  Diny

 12. Door de MIR-Methode heb ik heel veel kunnen loslaten en opruimen ben er heel blij mee en ga ook door ermee voel me er heel goed er bij jammer dat het dansen zover weg is voor mij zou ik graag aan deel nemen
  en de veranderingen laat ze maar komen ik ben er klaar voor en zeker om uit die oude patronen te stappen en met behulp van de MIR-Methode gaat dat zeker lukken
  wens jullie allen een GEZOND veel LIEFDE en vooral veel GEESTELIJKE RIJKDOM toe
  en met de MIR-Methode moet dat lukken veel liefs Maria

 13. Prettig avontuurlijk nieuw jaar.
  Zoals je zegt Mireille, soepel bewegen. Volgens mij helpt het ook om je lichaam soepel te houden want onze geest en ons lichaam zijn 200 % verbonden. Lichaamsbewegingen kan je thuis op je eentje beginnen doen en zo een nieuwe gewoonte scheppen. Met de rek en ontspanningsbewegingen gaat ook je geest ruimer werken. Succes aan iedereen met de kleine veranderingen die er telkens weer zijn, aanvaard ze en ga verder. Diana

 14. Hai Mireille, ik probeer te leven vanuit het innerlijk kind,en leg mijn problemen neer bij het Hogere Zelf dat alles in liefde beschouwt,ook mijn schaduwzijde,de meeste problemen komen voort uit het middelste zelf, de conditionering,geen eenheid van gedachte, woord en daad,teveel afhankelijk van wat anderen zeggen of denken,het EGO uitgeschakeld.
  Het innerlijk kind zit dicht bij het verlangen,dat lijkt egoistisch maar zelf genezing begint bij liefde voor zichzelf,alleen van daaruit en je kwetsbaarheid kun je echte onbaatzuchtige liefde geven aan de ander..

 15. Om niet in de herhaling te vallen, sluit ik mij hierbij aan, de allerbeste wensen voor het nieuwe jaar.
  Ook dit artikel klopt, nu ik net gisteren op een nieuwe werkplek ben begonnen en het voelt als een steuntje in de rug om de oude mechanismen los te laten en om het op te pakken zoals het bij mij zelf gaat passen ipv in bochten te wringen. Dank je

 16. Goedemorgen Mireille,

  Dankjewel voor deze verademende artikel! 🙂
  Jij bent 1 van die mensen die voor mij als een rots in de branding voelt. Dat jij je prachtige uitstraling en authenciteit (in al zijn facetten) mag behouden en leven! 🙂

  Toevallig heb ik gisteren veel moeten niezen en huilen, voelde voor mij als een proces van loslaten, want was geen verkoudheid.

  Ik ga door een periode heen van veel veranderingen en oude pijnen loslaten, ik wil jullie vragen mij mee te nemen in jullie gelukswensen 🙂
  Wens jullie allen ook veel geluk, liefde, gezondheid en vertrouwen in alles toe!

 17. MISSCHIEN EEN ONGEWONE REACTIE OP DEZE SITE !!
  IK WENS U ALLEN EEN GEWELDIG, GEZOND EN GOED 2018, INCLUSIEF DE VERANDERINGEN.

  • Bedankt Tosca, aan jou ook en Mireille en iedereen die dit meest, een heel gelukkig nieuwjaar 2018. Ik heb er veel zin in, temeer ik veranderingen verwacht.
   Hartelijke groet,
   Ada

 18. Dankjewel Mireille voor al je mails en goede adviezen. Deze komt voor mij precies op het goede moment!
  En jij ook een heel mooi nieuw jaar!

 19. Lieve Mireille,

  Al een paar jaar doe ik de MIR methode. Soms een poosje niet, dan weer als ik er behoefte aan heb. Het helpt. Ik ben het dwangmatig mijn voeten kapot krabben kwijt. En het helpt bij inslapen. Op zaterdag voor de Kerst is mijn man toch onverwacht overleden. Na een moeilijke periode. Hij had een bepaalde vorm van autisme en dat was moeilijk, omdat ik mij moest aanpassen. Vooral als het niet goed ging met hem was dat erger. Dat hoeft nu niet meer en dat is wel een opluchting. Maar ik hield heel veel van hem en het feit dat hij onherroepelijk weg is doet pijn. Het is zo dubbel, ik heb nu de vrijheid te doen wat ik wil. Mijn man wilde dat ook graag voor mij. Zorg eerst voor jezelf, dat is toch zo moeilijk niet. Het is mij niet gelukt en nu moet het en ik weet dat het gaat lukken. Mijn grootste vraag is, waarom nu wel en toen hij er nog was niet. Zelf denk ik, dat ik niet durfde, het is eng.
  Ik heb wel een moeder gehad met een jeugdtrauma en mijn eigen vader heb ik niet gekend. Wel een goede stiefvader gehad.
  Ach, dat is ook een heel verhaal. Maar wat doe ik nu met het dubbele gevoel. Niet meer op mijn tenen hoeven lopen, terwijl mijn man altijd zei, dat moet je niet doen. Ik vond dat hij gelijk had, maar het lukte mij niet.
  Je wil het niet zei hij dan. Ik kom er niet uit. Doe wel de MIR methode af en toe om weer om rustig te worden. Dat helpt wel
  Het zou ook helpen als ik een antwoord zou kunnen vinden. Wat doe ik met dat dubbele gevoel?

  • Dank je wel Bas. Hetzelfde voor jou. Ik vind vooral de woorden liefdevol en veilig heel mooi.
   En een goede gezondheid is natuurlijk onmisbaar.
   Ik zou er aan toevoegen : wees tevreden met wat je hebt, dan ben je zoveel gelukkiger.
   Hartelijke groet,
   Ada

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

* Vul alleen je voornaam in!

P.S. Je reactie zal niet meteen zichtbaar zijn op de website, omdat die eerst door ons gelezen wordt. Soms kan dat even duren wanneer we veel reacties ontvangen. Let op! Persoonlijke gezondheidsvragen worden niet beantwoord. Stel deze aan een MIR-Methode begeleider. Hartelijke groeten, Team MIR-Methode.