Home » Artikelen » 223. Resultaten onderzoek om te stoppen met roken.

P.S. Help je mee de MIR-Methode te verspreiden? Je doet me een groot plezier als je dit artikel wilt doorsturen naar anderen! Plaats gerust dit artikel op jouw Facebook-pagina of verstuur het via je email, Twitter of Linked-in! Gebruik de knoppen aan de linkerkant of hierboven! Dankjewel!

P.S. Ken je de MIR-Methode nog niet? Ga dan naar de home page. Bekijk daar de video en ook de uitgebreide instructievideo. Meld je ook aan voor de nieuwsbrief en de 6 weken begeleidingsmailtjes voor extra ondersteuning!

Hoe meer je leert, hoe gezonder je wordt!
Wil je meer achtergrondinformatie en extra krachtige MIR-Methode technieken leren? Meld je dan aan voor de Be the MIRror website. Daarop staan meer dan 90 video's, waarmee je jezelf de rest van je leven kunt begeleiden, wat je ook overkomt! Door lid te worden, draag je bovendien bij aan het wereldwijd verspreiden van de MIR-Methode. Dankjewel daarvoor!
Klik hier voor meer informatie.
Mireille Mettes

Reacties

223. Resultaten onderzoek om te stoppen met roken. — 11 reacties

 1. Beste Mireille

  Komt er ooit een nieuwe geupdate versie van de rookstop cursus on line.
  Die misschien meer sessies heeft zoals de webinars rond overgewicht?
  Ik las hier dat er nog meer onderzoek nodig was, en vroeg me dan ook af hoe het daarmee staat.
  Ik zou zo een reeks graat volgen…en met mij wellicht zijn er nog anderen.

  Alvast bedankt voor het lezen

  Warme groeten

  S.

  • Beste S.,
   Ja dat is beslist een goed idee. Ik ben bezig om te kijken hoe ik er een hele serie van kan maken. Er zit zoveel waardevolle informatie in, o.a. van longarts Wanda de Kanter die zich nu heel sterk inzet tegen het beleid van de tabaksindustrie.
   Groetjes, Mireille

 2. Hai Mireille, ik heb vorig jaar ook mee gedaan met de challenge…Stoppen met roken. Ik ben nu bij de h.a.o geweest en gebruik nu samen met mijn vriend nicotine pleisters. Zoethout helpt voor mij ook goed en Eric gebruikt er zuigtabletten bij. Vandaag 17 dagen dat we niet meer roken Maar soms wel Heftig hoor. Helaas heeft de MIR.Methode niet gewerkt bij mij. Gr. Ans

  • Beste Gertrude,
   Ik ga eerst kijken wat de resultaten zijn met de groep mensen die stoppen met roken. En ja, stoppen met alcohol zou inderdaad een super idee zijn!
   Groetjes, Mireille

 3. Beste Mireille
  Door de MIR-Methode ben ik na 35 jaar zwaar gerookt te hebben !
  Nu twee jaar gestopt
  Dank jewel
  Gr Pia

 4. doe al heel lang de mir methode en vraag nu ook al maanden mag ik verlos worden van mijn rookverslaving maar helaas nog zonder resultaat hoop echt dat het gaat werken

 5. Ik heb een jaar lang voor de 9 stappen “rookverslaving loslaten” gezegd.
  Ben 17 feb gestopt en niet meer gerookt. Ook geen jointje meer…
  Heb in januari en begin februari pleisters gebruikt, ben door een depressie gegaan maar het voelt nu goed.
  Ben iets zwaarder, wat altijd een dilemma was om te stoppen, maar mijn mond en tandvlees voelt veel beter, en het fijnste is ik stink niet meer naar rook!

 6. Hallo Mireille

  Ik zeg voor de 9 stappen altijd ” rookverslaving loslaten” is dat krachtig,genoeg, ik kan al langer zonder sigaret, soms heb ik er geen moeite mee, andere keer maakt het me nerveus geen sigaret te kunnnen opsteken, en ik maak me enorm druk als mijn moeder me er steeds op wijst, dan pak ik er zeker één, want dan doet ze me er weer aan denken. en ik maak er me ook soms druk over dat ik het niet kan laten, en zou het helpen als ik ” rookverslaving loslaten ” meerdere keren alleen herhaal zonder de andere stappen?

  • Beste Cecile,
   Ja, die zin is krachtig genoeg. Ga er vanuit dat het de nodige tijd (kan 4 maanden zijn) vergt om de verslaving helemaal uit je systeem te krijgen!
   Veel geluk!
   Groetjes, Mireille

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

* Vul alleen je voornaam in!

P.S. Je reactie zal niet meteen zichtbaar zijn op de website, omdat die eerst door ons gelezen wordt. Soms kan dat even duren wanneer we veel reacties ontvangen. Let op! Persoonlijke gezondheidsvragen worden niet beantwoord. Stel deze aan een MIR-Methode begeleider. Hartelijke groeten, Team MIR-Methode.