Home » Artikelen » Het belang van stap 9. ‘Missie verduidelijken’

P.S. Help je mee de MIR-Methode te verspreiden? Je doet me een groot plezier als je dit artikel wilt doorsturen naar anderen! Plaats gerust dit artikel op jouw Facebook-pagina of verstuur het via je email, Twitter of Linked-in! Gebruik de knoppen aan de linkerkant of hierboven! Dankjewel!

P.S. Ken je de MIR-Methode nog niet? Ga dan naar de home page: https://www.mirmethode.nl Bekijk daar de video en ook de uitgebreide instructievideo. Meld je op de home page ook aan voor de nieuwsbrief en de 6 weken begeleidingsmailtjes voor extra ondersteuning!

Hoe meer je leert, hoe gezonder je wordt!
Wil je meer achtergrondinformatie en extra krachtige MIR-Methode technieken leren? Meld je dan aan voor de Be the MIRror website. Daarop staan meer dan 90 video's, waarmee je jezelf de rest van je leven kunt begeleiden, wat je ook overkomt! Door lid te worden, draag je bovendien bij aan het wereldwijd verspreiden van de MIR-Methode. Dankjewel daarvoor!
Klik hier voor meer informatie.
Mireille Mettes

Reacties

Het belang van stap 9. ‘Missie verduidelijken’ — 58 reacties

 1. Sigrid haalde uit het individueel MIR consult ‘Missie verduidelijken over de hersenstam’. Wat wordt daar juist mee bedoeld?

 2. Hoi Mireille,

  Geweldig om je van het weekend ‘on stage’ te hebben gezien. Erg fijn om met behulp van je boek aan mijn missie te werken. Een feest van herkenning!

  Warme groet, Eleonora

  • Beste Eleonora,
   Ik ben super blij te horen dat het je zo inspireert! Hoera!
   Veel geluk!
   Groetjes, Mireille

 3. Wat een blije, vreugdevolle inspiratie ben je hier. Doet zo een deugd.Dank je. ik wil graag je boek lezen, aanschaffen. Wil graag mijn potentieel leven en leren kennen.Leeftijd kan dan toch ook geen rol spelen niet? Ik ben 63.
  dabk je wel.

  • Beste Maria,
   Dankjewel voor je hartelijke woorden. En ja, leeftijd speelt wel een rol. In de zin dat je veel levenswijsheid en ervaring hebt opgedaan. Daar zit meestal beslist een deel van je missie in. Dus ga ervoor!
   Groetjes, Mireille

 4. Bedankt dat ik zo de presentatie kan meebeleven. Tranen lopen over mijn wangen. Ik ga vandaag nog in je boek beginnen! Wat ben je toch een mooi mens!

 5. Super Mireille, ik heb je boek nog niet gelezen maar ik heb mijn missie als Lichtwerker onlangs ontdekt en heb de andere DNA inderdaad geactiveerd gekregen (channelen, helderziend/horend/voelend etc) maar omdat ik mijn missie nog niet kan leven, zijn de vermogens ook weer weggezakt. Wat je zeg klopt en ik ben blij dat er nu ook in Nederland iemand is die deze kennis/wijsheid en waarheid gaat verspreiden!! Laat het Ontwaken maar snel verspreiden!

 6. Lieve moedige Mireille,
  Met een brok in mijn keel en tranen in mijn ogen dit filmpje bekeken – opnieuw enorm geraakt….
  Dankjewel Mireille, voor je openheid en ‘vertaalslag’ door de voorbeelden en heldere taal!
  Dankjewel Remco, voor al je harde achtergrondwerk en de stille Kracht achter de MIR-Methode!!
  Van Hart tot Hart, Marja

 7. Lieve Mireille
  Na een lange periode kwam ik je kaartje tegen van de MIR-Methode en deze vervolgens weer opgepakt. De volgende dag zie ik een mailtje over stap 9, je filmpje is een bevestiging van wat ik te doen heb, de tweede in twee dagen, namelijk een boek schrijven over creatieve bewustwording. Eerder had ik een hele poos alleen stap 9 gedaan en bijzondere ontmoetingen en ingevingen waren het gevolg. Ik voel mij aangemoedigd! door jou enthousiasme en ik ben ook een (f)luisterster! Ik zie opeens de link met een hondenfluisteraar. Bedankt en gefeliciteerd met de geboorte van je boek! lieve groet Lia

  • Beste Lia,
   Hoera, wat een heerlijke inzichten heb je gekregen! En een fluisterster, wat een geweldig woord! Dat je maar heerlijk je boek mag schrijven en je aangemoedigd mag voelen door al die ontmoetingen en ingevingen!
   Veel plezier!
   Groetjes, Mireille

 8. Dag lieve Mireille,
  Een mooie hartelijke presentatie. De woorden dat we ons niet klein moeten maken maar geloven in ons zelf en vertrouwen in ons eigen kunnen zijn bij mij binnen gekomen. Ook tevreden zijn met hetgeen wat uit je handen komt en zeker niet perfect willen zijn.
  Ik heb wel moeite met jou geloof dat wij mensen met een opdracht naar de aarde gekomen zijn. Ja, wij gezonde westerlingen kunnen zo’n gedachten erop nahouden. Maar wat te denken van de geestelijke gehandicapten of de mensen die in Nepal door de aardbeving zijn omgekomen? Was dit hun missie? Ik ben natuurlijk heel blij dat ik hier een tijd ben. Nee ik geloof niet in een voor of na dit leven.
  Veel heb ik aan de MIR-Methode en ik dank je daarvoor.

  Lieve groeten, Nettie.

 9. Van harte proficiat met je nieuwe boek. Het was een mooie diavoorstelling en inderdaad veeel enthousiasme. Ga zeker je boek aanschaffen, allemaal zo herkenbaar.

  Warme knuffel,
  Marionne

 10. Genóten heb ik van je héérlijke enthousiasme, Mireille! Zo strálend als je daar op dat podium stond en getuigde van jóúw missie! Geweldig! Een levend voorbeeld voor ons, videokijkers/aanwezigen. Hartelijk dank!! Joke
  Zutphen, 16.07.2015.

 11. Wat een hartverlichter ben je en o zoveel meer. Ik ben zeer dankbaar dat je het licht aansteekt bij heel veel andere mensen. Je licht straalt door je boek heen. Het kan niet anders dat heel veel mensen hun eigen licht gaan herkennen door jouw durf om je kracht te laten zien. Het boek is mooi en zal het doorgeven aan anderen.
  Tot ziens Jacqueline

 12. zo’n stralende vrouw, spijtig dat u niet nr België komt
  ik heb het boek besteld en hoop er vlug in te lezen
  hopelijk kan ik er veel uithalen ,wat betreft mijn recente problemen
  liefs,Emmy

 13. Heb genoten van je video en je vertelt zo heerlijk enthousiasmerend. Ik ben een trouwe MIR-rer (al een paar jaar af en aan doe ik de methode) en heb al zoveel kleine klachten zien verdwijnen en ben me sterker gaan voelen! Mijn grootste klacht regelmatig zware migraine bij weersverandering a.g.v.jeugdwonden(whiplash en 2x hersenletsel en vacuümextractie bij mijn geboorte) is een wat zwaarder “geval” om aan te pakken en dat kost tijd, dat begrijp ik. Ik zal binnenkort een afspraak maken met een begeleider om te kijken welke stap bij mij (misschien) niet zo goed werkt. Je boek is even te duur voor mij, maar ik vertrouw erop dat het wel bij mij thuis op tafel komt. Ik bewonder je kracht en enthousiasme, je hebt een lieve man, dat moet een heerlijke steun in de rug zijn! Veel succes en een warme groet uit mijn hart.Ga nu lekker vakantie vieren!

 14. Hallo Mireille,
  Wat een geweldig inspirerende presentatie! Dank je wel dat je alles zo vanzelfsprekend deelt! Je enthousiaste, blije uitstraling en de liefde die je overbrengt, raakt mij. Ik zit “toevallig” net in een periode van een soort burn-out. Sinds half april zit ik thuis met oververmoeidheidsklachten. Een maand geleden ben ik begonnen met de MIR-Methode en heb ik je eerste boek aangeschaft. Vooral stap 9 voelde voor mij heel belangrijk… Twee weken later heb ik te horen gekregen dat mijn arbeidscontract vanaf half augustus niet verlengd zal worden. De beslissing om een ander pad te gaan volgen heb ik dus gelukkig niet zelf moeten nemen. Heel bijzonder… Nu het juiste pad nog vinden… Jouw boek zou een goede hulp daarbij kunnen zijn. Ik zal het zeker op mijn verlanglijstje zetten. Ik hoop dat mijn missie snel duidelijk wordt en dat ik dan eindelijk mijn hart kan en mag gaan volgen.
  Dank je wel voor wat je aan ons en aan de wereld geeft!
  Veel Liefde en Licht, Monique

 15. Hoi Mireille,
  Hartelijk bedankt voor je leerzame video, ben er heel blij mee,
  veel succes met alles wat je doet.
  Liefs, Agatha

  • Beste Mireille, ongeveer 8 maanden doe ik de MIR-Methode. Wat geweldig. Ik heb mij nog nooit zo goed gevoeld. Ik kom nu voor mijn mening uit. Laat weten als ik iets niet leuk vind. Ook nu ik een tekenbeet heb opgelopen en 3 weken een antibiotica kuur heb, steunt de MIR-Methode mij enorm. Natuurlijk wil ook het boek aanschaffen maar wij zij voor een paar maanden in Italië. Zodra ik thuis ben bestel ik het zeker. Ook wil ik je bedanken dat ik zo goed begeleid ben wat te doen na de tekenbeet. Geweldig, nogmaals dank.. Florence

   • Beste Florence,
    Je hebt zelfs je naam mee voor Italië! Wat fijn dat je je zo gesteund voelt tijdens het doen van de MIR-Methode! Dat het je maar goed mag blijven doen! Fijne vakantie!
    Groetjes, Mireille

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

* Vul alleen je voornaam in!

P.S. Je reactie zal niet meteen zichtbaar zijn op de website, omdat die eerst door ons gelezen wordt. Soms kan dat even duren wanneer we veel reacties ontvangen. Hartelijke groeten, Team MIR-Methode.