Home » Artikelen » 169. Energievreter of lekkende kraan?

P.S. Help je mee de MIR-Methode te verspreiden? Je doet me een groot plezier als je dit artikel wilt doorsturen naar anderen! Plaats gerust dit artikel op jouw Facebook-pagina of verstuur het via je email, Twitter of Linked-in! Gebruik de knoppen aan de linkerkant of hierboven! Dankjewel!

P.S. Ken je de MIR-Methode nog niet? Ga dan naar de home page: https://www.mirmethode.nl Bekijk daar de video en ook de uitgebreide instructievideo. Meld je op de home page ook aan voor de nieuwsbrief en de 6 weken begeleidingsmailtjes voor extra ondersteuning!

Hoe meer je leert, hoe gezonder je wordt!
Wil je meer achtergrondinformatie en extra krachtige MIR-Methode technieken leren? Meld je dan aan voor de Be the MIRror website. Daarop staan meer dan 90 video's, waarmee je jezelf de rest van je leven kunt begeleiden, wat je ook overkomt! Door lid te worden, draag je bovendien bij aan het wereldwijd verspreiden van de MIR-Methode. Dankjewel daarvoor!
Klik hier voor meer informatie.
Mireille Mettes

Reacties

169. Energievreter of lekkende kraan? — 51 reacties

  1. Dag Mireille
    Iedere week lees ik met veel interesse je korte en krachtige teksten rond diverse thema’s. Ze brengen me altijd iets goeds. Ook deze keer is het onderwerp herkenbaar. Het benoemen en in woorden vatten/lezen van wat ik voel en ervaar ondersteunt me onderweg.
    Ik ervaar ook heel veel energieverlies wanneer ik zelf met de auto rijdt. Nochtans vind ik van mezelf dat ik een goede chauffeur ben en tegelijk merk ik dat ik niet zo graag met de wagen rijdt. Ik geef dan ook graag het stuur door als het kan. Heeft iemand hier tips voor?
    groetjes
    Kaat

  2. Wie heeft er een tip voor autorijden? Ik heb altijd het gevoel dat daar bij mij energie weglekt. Niet als ik zelf rij, dan heb ik er minder last van.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

* Vul alleen je voornaam in!

P.S. Je reactie zal niet meteen zichtbaar zijn op de website, omdat die eerst door ons gelezen wordt. Soms kan dat even duren wanneer we veel reacties ontvangen. Hartelijke groeten, Team MIR-Methode.