Home » Artikelen » 87. De 3 obstakels bij het realiseren van je dromen

P.S. Help je mee de MIR-Methode te verspreiden? Je doet me een groot plezier als je dit artikel wilt doorsturen naar anderen! Plaats gerust dit artikel op jouw Facebook-pagina of verstuur het via je email, Twitter of Linked-in! Gebruik de knoppen aan de linkerkant of hierboven! Dankjewel!

P.S. Ken je de MIR-Methode nog niet? Ga dan naar de home page: https://www.mirmethode.nl Bekijk daar de video en ook de uitgebreide instructievideo. Meld je op de home page ook aan voor de nieuwsbrief en de 6 weken begeleidingsmailtjes voor extra ondersteuning!

Hoe meer je leert, hoe gezonder je wordt!
Wil je meer achtergrondinformatie en extra krachtige MIR-Methode technieken leren? Meld je dan aan voor de Be the MIRror website. Daarop staan meer dan 90 video's, waarmee je jezelf de rest van je leven kunt begeleiden, wat je ook overkomt! Door lid te worden, draag je bovendien bij aan het wereldwijd verspreiden van de MIR-Methode. Dankjewel daarvoor!
Klik hier voor meer informatie.
Mireille Mettes

Reacties

87. De 3 obstakels bij het realiseren van je dromen — 99 reacties

 1. Mijn droom is heel lang geweest om de totale automatisering te helpen aan een betere werkwijze. Een werkwijze die met een goed geautomatiseerd hulpmiddel (casetool voor de kenners) wordt ondersteund. Een werkwijze waarmee je een totaal overzicht krijgt van de verschillende te ondersteunen taken, zowel in de realiteit (bijvoorbeeld voorraadbeheer) als bij het ondersteunen van de invoer- en opvraagtaken van de verschillende te ontwikkelen taken t.b.v. de te ontwikkelen informatiesystemen zelf. Helaas, ik heb hier in mijn eentje een aantal leuke successen mee bereikt. Het is me echter nooit gelukt om mijn ideeën hierover op collega’s over te brengen. Kennelijk kan ik op meerdere manieren naar dezelfde wereld kijken en van daaruit allerlei overeenkomsten zien, die niemand anders ziet. Helaas: om ECHT iets te bereiken op dit vlak zijn er meer mensen nodig die hetzelfde zien als ik. En die heb ik niet kunnen vinden. Inmiddels ben ik met pensioen en erger ik me heel erg aan alle onnodige fouten en onduidelijkheden die door de huidige ontwerpwerkwijze (scrum voor de kenner) worden veroorzaakt. Het enige dat ik nu nog kan doen, is de makers steeds op de fouten attenderen. Helaas wordt elke fout afzonderlijk aangepakt en nooit de oorzaak aangepakt. En helaas weet niemand meer WAT nu eigenlijk de bedoeling van alle geleverde informatie is. Dit beschrijft men meestal niet meer.
  Ik zie hier overeenkomsten met de manier waarop we met onze landbouw en onze medische zaken om zijn gegaan. Dat was nog enigszins begrijpelijk. Er ging iets mis en dan kwam men al experimenterend tot een oplossing. Pure symptoombestrijding dus. Helaas hebben we met elke oplossing meestal weer nieuwe problemen gecreëerd (ook de vijanden van de door ons bestreden dieren gedood en bijwerkingen door medicijnen veroorzaakt). We wisten echter niet goed hoe alles werkte en konden dus niet beter.
  En nu hebben we in de automatisering hetzelfde bereikt. Pure symptoombestrijding, want niemand weet meer waarvoor nu eigenlijk alle informatie bedoeld is en aan welke eisen deze informatie moet voldoen. Trial and error. Maar in dit geval hebben we alles ZELF gebouwd! Waarom wordt dit niet meer duidelijk vastgelegd en onderhouden? Ik heb hier jaren voor gestreden, maar ik ben niet doorgedrongen. Helaas heb ik deze droom dus met pijn in mijn hart moeten opgeven.

 2. Lieve Mireille. Wat maak je veel los in mensen, wat een positieve beweging creëert dat. Prachtig.
  Dankjewel voor jou
  MIriam

  • MIRiam – leuke woordspeling : Mir i am … We gaan er voor : vrede, wereldvrede … hopelijk lukt het in het nieuwe jaar!

 3. lieve Mireille Mijn droom is een platvorm voor bewust ouderschap. En eigenlijk is die droom al een beetje op gang gekomen. En het mag nog verder groeien. Het is zo belangrijk dat aanstaande en bestaande ouders goede en eerlijke informatie krijgen om hun unieke keuzes te kunnen maken bij zwangerschap, bevalling en opvoeding. Elkaar kunnen vinden om met elkaar over uit te wisselen en te helpen. Daarbij ondersteunt te worden door professionals die daarbij aansluiten en werken vanuit hun hart.
  Ideeen daarvoor zijn: lezingen en symposia organiseren ( wat ik al een paar keer gedaan heb) een website met veel informatie, een aanspreekpunt voor vragen. een geboortehuisje in de natuur waar je kunt logeren voor na en tijdens de bevalling. een you-tube kanaal met geboorteverhalen van ouders en interviews met bevlogen profs. En nog veel meer…..
  dit alles om een kindje wat op Aarde komt de zachtst mogelijke landing voor te bereiden en te fasciliteren. Zo de ouders optimaal in hun kracht te kunnen zetten. Daar gaat mijn Hart van zingen.
  2 jaar geleden is de stichting Het Geboortekanaal opgericht en daarna hebben we de tijd genomen alles eerst eens te laten zakken en laten ontstaan wat de bedoeling was. Ik heb veel ideeen hoe dat alles te doen en leer ook steeds meer dat er ook geluisterd mag worden naar het grote plan. Wat, hoe en wanneer.
  Dus eigenlijk is de droom er al een beetje.
  Een van de ideeen, een Geboortehuisje in de natuur is al waarheid geworden.
  Begin december is er een kindje geboren in de chalet die aan de rand van de Veluwe staat.
  Dit ontstond ineens moeiteloos. Zo prachtig. en het geboortekaartje kwam op kerstavond. Symbolisch he? Dit kerstkindje.
  Wat is nu mijn wens voor 2020?
  Mijn droom te delen met meer mensen om te kunnen co-creeeren. Ik heb tot nu toe veel alleen gelopen met het visioen van deze droom. En ben nu toe aan een volgende stap.
  Wat zijn de co-creators van het Geboortekanaal;
  Mensen die ideeen aandragen, informatie zoeken,een logo ontwerpen,een website bouwen, elkaar mentale, emotionele en financiele ondersteuning geven, crowdfunders en sponsors. Ambassadeurs vanuit liefde voor het nieuwe leven.
  Dus ik maak van de gelegenheid gebruik om dit te roepen op jouw blog over dromen en obstakels overwinnen.
  Ik merk dat ik het best spannend vind om uit de kast te komen. Maar wie niet waagt die niet wint he?
  warme groet en fijne dagen gewenst Annemarie

  ps ik zou heel graag met jou ook een keer sparren en ervaringen delen . jij hebt met de MIR ook zo iets moois opgezet.

 4. Nelly

  Lieve Mireille. Ik wens zo vurig terug eigen woonst te mogen hebben? maar ik kan geen woonst meer kopen, omdat ik zo stom geweest ben, na de verkoop van mijn huis, zoveel uit gedeeld aan mijn kinderen, ipv eerst appartement te kopen en de rest weg te geven. Nu heb ik zoveel stress omdat ik elke maand die huur moet betalen.(€835) al €105 meer dan in 2010. en slaap slecht omdat ik de huishuur nog moeilijk kan betalen. Verhuizen zou ik graag doen maar de kracht ontbreekt om alles opnieuw beginnen in te pakken. Ik ben ook verplicht het ganse appartement te verven. Dat komt nog boven op de ellende met mijn jongste zoon. Genoeg geklaagd, er zijn mensen die er nog erger aan toe zijn. Maar het lucht op, om het eens te kunnen vertellen
  Veel liefs.
  Nelly

  • Beste Nelly,
   Alles weer inpakken… zouden je kinderen daarbij kunnen helpen? En inderdaad, als je het kunt nuanceren en van je huidige plekje een fijne plek kunt maken, dan zal je stress verminderen. Misschien helpt het idee dat je alvast wat spullen gaat weg doen of uitzoeken voor het geval dat je weer een fijne, goedkopere, plek kunt vinden?
   Sterkte!
   Groetjes, Mireille

 5. Mijn man Wilke en ik (61 en 62)willen een Sustainer home laten bouwen. Daarvoor moeten we ons comfortabele appartement in Rotterdam verkopen, zodat we het geld er voor hebben, dan tijdelijk gaan huren en een kavel elders in Nederland (het oosten) zoeken waar deze zeer duurzame woning (veel mogelijkheden qua grootte en stukken goedkoper dan een gewoon huis laten bouwen) op gebouwd kan worden, en dan ook nog het liefst bij een bos. Daar komt dan ook een kleine B&B, ook volledig eco, bij en vega. Aanvankelijk wilden we dit in een co housing vorm gaan doen, maar de mensen die we kennen zijn nog niet zover. Wij willen echter niet meer wachten want straks zijn we zeventig en doe je het dan nog? Ondertussen zakt af en toe de moed mij in de schoenen. Want kavels in Nederland, daar hebben ze voor jou het huis al op bedacht. Eigen bouw, het lijkt alleen mogelijk in Almere, waar wij niet naartoe willen. Dus soms denk ik ‘ toch maar niet doen?’ Totdat ik denk aan de droom en hoe het zou zijn het erbij te laten zitten. Dat lijkt relaxed maar het voelt nu al als spijt.

  • Beste Emmy,
   Kan je je grote dromen eens onderzoeken? Wat hoop je ermee te bereiken? Wat geeft je vooral de blijheid waar je naar verlangt? Natuur om je heen? Zoek eens op internet naar mensen die al een Sustainer home hebben laten bouwen. Waar zijn ze tegenaan gelopen? Hoe kunnen ze jullie helpen? Door je droom te onderzoeken, ga je ontdekken hoe het wel mogelijk is.
   Stap je voor stapje en blijven onderzoeken wat voor jou belangrijk is!
   Groetjes, Mireille

   • Volhouden Emmy, ook als het je pas op je 70ste lukt. Niet opgeven. Je hebt met het bezit van een appartement in Rotterdam een perfect beginkapitaal. Dus wat let jullie? Via Marjolijn in het Klein kun je op een soort Funda voor ecologische tiny houses komen, en daar zijn ook stukken grond bij waarop je zelf kunt bouwen wat je wel wilt. Ook in Beilen of de Achterhoek.

 6. Mijn grootste droom is een eigen huis in plaats van het huurhuis waar ik nu in woon.
  Een huis dat ik kan verbouwen en volledig energieneutraal kan maken.
  Ik denk onmiddellijk dat dat nu nog een onmogelijkheid is.
  En krijg in reactie op die gedachte een enorme hoestbui.
  Mijn droom is ook om met vele mensen samen huizen te kopen, en die gezamenlijk zo mogelijk volledig autonoom te maken.
  Met het negatieve nieuws over crowdfunding, ging ook die droom in rook op.
  Daar wordt ik dan weer erg verdrietig van.
  Toch weiger ik om die dromen op te geven.
  Vaak denk ik als ik mijn mindsetting kan veranderen, komen deze twee dromen vanzelf uit.
  En ik hoop er nog steeds op dat er andere mensen in Nederland zijn die het huidige systeem van verhuur door de woningcorporaties ook idioot vinden.
  En net als ik vinden dat de bewoners eigenaren moeten kunnen worden.
  De wet maakt het mogelijk dat huurders dat zelf gaan doen en ook dat zij gezamenlijk eigenaren worden.
  Het wordt dan goedkoper om te wonen.
  En waarschijnlijk een stuk beter.
  In Rotterdam hebben de bewoners zelf hun huizen laten onderheien.
  Van zulke voorbeelden wordt ik blij.
  Ik hoop dat het uiteindelijk heel normaal wordt dat alle woningen in Nederland minstens energieneutraal en betaalbaar worden.
  Goed wonen hoort een recht te zijn.

  • Beste Lidwina,
   Ik ben het roerend met je eens en geef je dromen alsjeblieft niet op! Er zijn veel meer mensen die er als jij zo over denken. Het is een kwestie van elkaar vinden en plannen maken. Want het is beslist mogelijk! Kom een keer naar het Be the MIRror-centrum als het er eenmaal is, dan kunnen we een start maken. Dan kan ik mensen vragen om te komen en mee te denken. Het is echt een kwestie van mogelijkheden zien en samenwerken!
   Houd moed!
   Groetjes, Mireille

 7. Hallo Mireille

  Sinds 2weken Mir ik en merk dat ik me veel beter voel artrose overgewicht astma hoge bloeddruk heb meer energie was heel erg vermoeid nu heb ik slechts een droom na 25jr alleen te zijn veel verdriet en verlies te hebben meegemaakt nu eindelijk mijn Soul mate tegen te komen om op mijn 59ste nog een beetje geluk en liefde te vinden
  Hopelijk komt deze droom uit en kan ik nog een paar fijne jaren hebben bedankt voor al je tips ben een grote fan.
  Lieve groeten Christa

  • Lieve Christa,
   Wat fantastisch dat je een nieuwe liefde hebt ontmoet! Ik hoop dat je veel geluk mag ervaren!
   Groetjes, Mireille

 8. Hallo,
  Ik pas nu zo’n 7 weken de mir methode toe maar ik voel me regelmatig opgejaagd, buitengesloten en verdrietig. Toevallig kwam ik tijdens het googlen op een site over spiritueel ontwaken en herkende mezelf in bijna alle signalen. Mijn vraag is of ik door de mir methode spiritueel aan het ontwaken ben?

  • Beste Marielle,
   Wat een bijzondere vraag! En ja, dat zou zeker kunnen. Ik heb meer mensen daarover gehoord en het ook bij mezelf gemerkt. Een van de oorzaken ligt bij het herstellen van de chakra’s. Daardoor is het mogelijk om meer contact te krijgen met bijvoorbeeld je intuïtie of andere vermogens die nog in je potentie aanwezig zijn, zoals helderziendheid of heldervoelendheid. Daar schrijf ik o.a. over in mijn nieuwe boek dat 5 juli uit komt.
   Groetjes en veel geluk!
   Mireille

 9. lieve Mireille,

  Ik vraag me nog steeds af of mijn droom, het opzetten van een gezondheidscentrum waar regulier en ‘alternatief’ naadloos samenwerkt, van mijn vroegere leraar is of van mij. Een jaar of 2 heb ik in diens energie geleefd en aangezien ik HSP ben heb ik ook daarvoor, zonder het te weten, veel dromen van anderen aangezien en nagejaagd als zijnde mijn eigen dromen.
  Dit is duidelijk een angst: niet te kunnen onderscheiden of iets van mij is of van een ander. Is het nu een kwestie van angst loslaten of van missie verduidelijken? Een kip-ei verhaal op zijn best…

  Ben benieuwd naar je antwoord,

  Anneke

  • Beste Anneke,
   De makkelijkste manier om het te ontdekken, is om te voelen. Als je aan die droom denkt en je ziet jezelf in zo’n gebouw lopen, hoe blij voel je je dan? Zou je daar je levensmissie van durven/willen maken?
   Wil je een keer hulp hierbij, dan kan je dat altijd aan een MIR-Methode begeleider vragen.
   Veel geluk!
   Groetjes, Mireille

 10. Hi Mireille, allemaal,

  Ik was vanochtend heel vroeg wakker door een droom/ervaring dat ik een soort begeleid helingsproces doormaakte. Alles gebeurde in mijn gevoel in omgekeerde volgorde, terwijl ik (helaas onleesbare)teksten op papier voorbij zag schuiven.Heel bizar. Intussen had ik pijn, die weg was na het ontwaken.

  Ik zit hier nu al uren te genieten van alle verhalen op jouw site Mireille, en nu schiet mij de vervulling van twee figuurlijke dromen te binnen:een cottage in Engeland en de noodzaak om dan ook in Engeland te kunnen autorijden. Ik kom al 35 jaar in Engeland en heb het nooit gedurfd tot vorig jaar oktober. Ik dacht opeens ‘nu of nooit’, heb de ferry geboekt, een Tomtom app aangeschaft en twee weken later arriveerde ik zonder oponthoud of ongelukken en stralend van voldoening en trots bij mijn goede vrienden in Northamptonshire! Ik heb daar nog wekenlang van nagenoten; nu de cottage nog!😊

  Succes met al jullie dromen! Hele mooie site Mireille en geweldig dat je ook de tijd neemt om al die hartelijke antwoorden te schrijven!

  Groetjes Katja

  • Hai Katja,
   Wat een heerlijke droom, zo’n cottage! Inspirerend! Je hebt een prachtige stap gezet vorig jaar. Nu de volgende. Veel geluk!
   Groetjes, Mireille

 11. Lieve Mireille,

  Voor mij zijn de 9 zinnen van de MIR-methode een soort meditatief gebed of cel-programmering, en ik heb jaren geleden geleerd dat je, als je een doel wil bereiken, een droom wil waar maken, of iets positiefs aantrekken, best REEDS NU al jouw staat van zijn als het verwezenlijkt is, te voelen, ruiken, horen… de blijheid te voelen alsof het er al is…
  En net hetzelfde lees ik nu ook in een boek van Gregg Braden dat over de geheimen van de kunst van het bidden gaat… (Secrets of the Lost Mode of Prayer).
  Eigenlijk stelde ik me de vraag al lang, en tegenwoordig staat ze dus weer heel erg op de voorgrond: “Zouden die 9 zinnen van de MIR-Methode niet nog krachtiger zijn, moesten we al onze instructies aan onze cellen reeds uitgevoerd voelen, de dankbaarheid hiervoor voelen en onze zinnen formuleren zoals dit:
  “Bedankt voor de phantastisch geoptimaliseerde zuurgraad”,
  “Bedankt voor de perfecte detox van alle toxische belastingen”, etc.
  …en terwijl onszelf zien en voelen hoe blij, licht en gezond we door het leven zwieren… gebruik makend van al onze zintuigen, onze phantasie en onze liefste geurtjes, smaakjes die we graag proeven er aan toevoegen…

  Wat denk jij hiervan??

  Heel lieve en dankbare groetjes
  Stéphanie

  • Beste Stéphanie,
   Ja, ik begrijp je denkwijze en ik heb deze vraag al vaker gehad. Jouw oplossing is daarin wel origineel, hoor. Zo heb ik hem nog niet eerder geformuleerd gezien. En nee, de MIR-Methode gaat niet op die manier eruit zien. Ik zal je uitleggen waarom: de zinnen worden nodeloos ingewikkeld. Het onbewuste heeft geen ‘dankjewel’ nodig, net als dieren dat niet nodig hebben. Sorry voor het rare vergelijk. Daarbij houd ik er niet van om zinnen tegen mezelf te moeten zeggen die niet waar zijn. Dat kan mijn bewuste ‘beperkt denkende’ brein niet aan. Vandaar dat ik heb gekozen voor de zinnen zoals ik ze heb uitgetest en zoals ze zijn opgesteld. Houd die formulering dan ook aan alsjeblieft en verander de MIR-Methode niet.
   Dankjewel voor je boeiende vraag. Ik hoop dat ik het je duidelijk heb kunnen maken.
   Hartelijke groetjes!
   Mireille

   • Ik begrijp Stephanie en haar suggestie. Wat we wel kunnen doen is met een dankbaar hart de MIR-Methode doen. Als we het aaien inzetten met liefde en dankbaarheid in ons hart dan moet dat niet telkens gezegd worden.

  • Dag Stéphanie
   Jouw brief spreekt mij heel erg aan. Sinds een paar maanden bekijk ik ongeveer 1x per week een video van Abraham/Hicks. ( ooit begonnen met de voorloper van The Secret). Hier ben ik heel gelukkig door geworden (niet van the secret, die was te oppervlakkig, achteraf gezien. Ik wist toen nog niets van Abraham/Hicks).. Ik was erg ziek en zwak. Wilde niet meer leven. Toen er longkanker geconstateerd werd bij me was ik eigenlijk blij…dan zou het niet zo lang meer duren. Heel veel problemen hebben zich al opgelost door die video’s van A/H. Toen ik een paar dagen geleden begon met MIR , heb ik eerst een lijstje gemaakt van problemen en ik merkte dat mijn lijst al veel kleiner was geworden, door Abraham/Hicks. Ik heb weer plezier in het leven gekregen. Geloof dat er meerdere methodes kunnen zijn die je helpen en ik hoop dat ik deze twee, MIR en a/h kan combineren. Ik geloof daar in ieder geval in. Lieve groet, Sofietje

 12. Beste Mireille,

  Mijn droom is om volgend jaar terug naar mijn geliefde stad Tongeren te gaan verhuizen en daar of in de nabije omgeving mijn droomhuis te vinden. Het huis heeft een grote tuin met fruitbomen en allerlei heesters, een moestuin, een glazen serre en een stenen verweerde schuur. De grote leefkeuken in landelijke stijl en met veel lichtinval grenst aan de veranda aan de zonnige tuin en aan de bijkeuken/waskamer die naar de garage leidt. En aan de andere kant met 2 trappen naar de eetruimte en living gaat. Vanuit de hal zijn de 3 slaapkamers bereikbaar en 1 hobby/werkkamer alsook een gastentoilet en 2 badkamers alsook de trap naar de kelder. Aan de buitenkant ziet het huis eruit als een kleine Engelse cottage. In de veranda kan ik het hele jaar door haken in mijn eigen comfortabele hoekje, de tuin is er zodat ik er mijn hobby moestuin tuinieren kan doen, de stenen schuur zal deels opslag zijn voor tuingereedschap en deels mijn atelier voor mozaïeken en pottenbakken. In de keuken is er een dusdanige werkruimte zodat ik er uitgebreid kan koken en bakken. Dat is mijn droom!!

 13. Beste Mireille

  Ik vind dit een super artikel. Soms sluit je dromen uit omdat je ze in een bepaalde vorm ziet die niet noodzakelijk zo hoort te zijn. Ik open sinds geruime tijd mijn ogen voor mijn verborgen verlangens, talenten en dromen. Dit te lezen maakt mij een stuk zelfzekerder dat ik mijn dromen in werkelijkheid zal omzetten.

 14. Vaak ben ik mij ervan bewust dat ik een heel fijn leven heb, een lieve man en (klein)kinderen, die ieder op zich lekker zelfstandig ook hun best doen om hun leven zinvol te besteden. Na een niet zo’n fijne jeugd heb ik besloten dat alleen ik verantwoordelijk ben voor het verloop van mijn leven en dat als ik gelukkig wil zijn ik daar ook mijn best voor moet doen.(Het is goed als je weet wat de oorzaak van je verdriet of misère is, maar wat je helpt is, als je weet wat je er zelf aan gaat doen) Geloof me dat dat niet altijd lukt, maar soms moet je dingen ook eventjes maar op zijn beloop laten en goed naar jezelf kijken, wat heb je wel en wat heb je niet in de hand. Mijn wens was altijd dat de mensen die belangrijk voor mij zijn langskomen als zij zin en tijd hebben en dat we dan echt tijd voor elkaar maken, lekker kletsen, spelen, eten en drinken. Ik geniet van heel veel kleine geluksmomenten, de zon in mijn gezicht, een vogel in de tuin, een zeehond die met je meezwemt langs de kust. Of het voldane gevoel als je lekker gewerkt hebt (ik werk in de zorg)en het gevoel hebben dat je iemands leven eventjes een beetje leuker, mooier, vertrouwder of verzorgder had gemaakt. Mijn gelukmoment van vandaag is het app-je van mijn oudste dochter vanmorgen om 08.15 uur: Mam zijn jullie morgen thuis?? Dan loop ik de rest van de dag te stralen, heerlijk verse soep maken, cake bakken en alvast voorpret morgen weer spelen met onze kleine troeliewoelie (kleindochter) en kletsen met de jonge ouders. Het klinkt als in een reclamefilmpje maar het kan ook weer 2 tot 3 maanden duren hoor voordat ik weer van ze hoor, ook zij hebben hun leven, en de mijne gaat ook gewoon door met allerlei verplichtingen, wij zien elkaar niet vaak maar als ze komen is het spontaan en niet omdat het moet. Als wij ze nodig hebben of zij ons dan kunnen we elkaar ook vragen en kijken we samen naar een oplossing, zo werkt dat met alle onze kinderen. Ja ik ben gelukkig en daar werk nog elke dag aan, mijn man vind mij soms een onrealistische optimist, maar moed verloren = al verloren zeg ik maar.

 15. Mijn droom is een eigen huis(je) bezitten. Onafhankelijk zijn van een huurbaas. Het doet verrekte zeer, omdat ik niet zie hoe ik dat ooit werkelijkheid kan laten worden. Toch kan ik nog steeds die droom maar niet loslaten. Steeds heb ik toch weer dat sprankje hoop dat er een wonder gebeurt. Het lijkt zoiets als op je 80ste nog in een ruimteschip kunnen stappen. Volledig idioot. Maar o zo pijnlijk.

 16. Ik ben op reis geweest met mezelf in mezelf en natuurlijk blijft die reis gaande, en heb een verlichting gehad die informatie heeft doorgegeven die ik wel wil delen.De informatie van een ongelimiteerd lichaam, oneindig vrij denkend brein, 4 emoties als eerste vrienden in harmonie teruggekeerd zoals de staat waarin geboren,in harmonie.Ik ben in het bezit van de kennis om mensen weer in harmonische staat van zijn te brengen.Ik bied mijn kennis aan om te helpen mensen een eerlijk en liefdevol leven te mogen ervaren met de sturing van binnenuit 100% zelfcontrole.Is hier behoefte aan dan zal ik dat merken.

  al het goede en de vrijheid :),

  Mark Bos

  • Beste Mark,

   Hier ben ik erg benieuwd naar.
   Kan jij me meer informatie over deze verlichting geven?
   Zou graag hierover met je in contact komen.
   Mijn e-mailadres is: vrienden@online.nl
   Bedankt alvast!

   Hartelijke groet,
   Ron

 17. Heerlijk om te dromen en het dan ook werkelijkheid te zien worden…mijn droom voor dit jaar is mijn bedrijf zo goed op te zetten, dat ons gezin hier makkelijk van kan leven. lieve groet, Mariska

 18. Mag men met de MIR-Methode ook zeggen:

  Zuurgraad nu optimaliseren.
  Detox nu alle toxische belasting.
  Vader nu loskoppelen.

  Het woordje nu telkens gebruiken?

  Omdat ons hogere zelf anders niet weet wanneer het moet gebeuren.
  Graag je mening.
  Groeten,
  ivonne

  • Beste Ivonne,
   Leuke vraag! Nee, ons onbewuste heeft dat niet nodig, want die werkt alleen maar met ‘nu’ en ‘onmiddellijk’. Het is dus niet nodig om ook nog eens ‘nu’ erbij te zeggen. Let er ook op dat je precies de juiste woorden gebruikt, zoals ik ze destijds heb uitgetest.
   Hartelijke groetjes!
   Mireille

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

* Vul alleen je voornaam in!

P.S. Je reactie zal niet meteen zichtbaar zijn op de website, omdat die eerst door ons gelezen wordt. Soms kan dat even duren wanneer we veel reacties ontvangen. Hartelijke groeten, Team MIR-Methode.