Home » Artikelen » 114. Wie zet jij in het zonnetje?

P.S. Help je mee de MIR-Methode te verspreiden? Je doet me een groot plezier als je dit artikel wilt doorsturen naar anderen! Plaats gerust dit artikel op jouw Facebook-pagina of verstuur het via je email, Twitter of Linked-in! Gebruik de knoppen aan de linkerkant of hierboven! Dankjewel!

P.S. Ken je de MIR-Methode nog niet? Ga dan naar de home page: https://www.mirmethode.nl Bekijk daar de video en ook de uitgebreide instructievideo. Meld je op de home page ook aan voor de nieuwsbrief en de 6 weken begeleidingsmailtjes voor extra ondersteuning!

Hoe meer je leert, hoe gezonder je wordt!
Wil je meer achtergrondinformatie en extra krachtige MIR-Methode technieken leren? Meld je dan aan voor de Be the MIRror website. Daarop staan meer dan 90 video's, waarmee je jezelf de rest van je leven kunt begeleiden, wat je ook overkomt! Door lid te worden, draag je bovendien bij aan het wereldwijd verspreiden van de MIR-Methode. Dankjewel daarvoor!
Klik hier voor meer informatie.
Mireille Mettes

Reacties

114. Wie zet jij in het zonnetje? — 163 reacties

 1. Ik ben dankbaar voor iedere dag die mij is gegeven,iedere dag is een geschenk.Ik Ben ook dankbaar om iedere dag te ontwaken met liefde, vreugde en blijheid in mijn hart,en vraag voor het slapen gaan aan de Engelen en gidsen om mij tijdens mijn slaap te leiden en te healen.En s’morgens bij het ontwaken ben ik heel dankbaar voor de begeleiding van de Engelen en voor de nieuwe dag.
  Groetjes Els

 2. Ik ben dankbaar voor al die mensen op mijn pad die mij steun(d)en en mij lieten groeien, mij een spiegel durfden voor te spiegelen. Ik ben ook dankbaar voor mijn pad en de begeleiding van de Engelen en mijn Beschermengel in het bijzonder! Ik ben dankbaar voor het leven!

 3. Ik heb eigenlijk veel mensen om op te noemen, goede mensen die mij inspireren en liefde geven en steunen het gevoel van veiligheid bij hen voelen.
  Maar ik zeg ook altijd dat ik heel dankbaar ben( dat stuur ik in mijn gedachte naar hun toe )voor een paar mensen die in mijn leven de aller moeilijkste les aan mij hebben geleerd en daardoor sta ik sterk in het leven.
  Veel Liefs Sara

 4. Wat grappig, deze week heb ik twee keer mogen reageren op een vraag om dankbaar te zijn. ik kan ontzetten mopperen en kritische geluiden laten over over allerlei zaken die mij raken en waarvan ik vind dat er op een verkeerde manier wordt omgegaan met allerlei zaken. Echter in de grond van mijn hart ben ik bescheiden en vooral ook dankbaar mens. Dankbaar dat ik kritiek mag spuien en kritisch mag en kan zijn. Dankbaar dat ik geleerd heb onderscheid te maken in goed en kwaad, dankbaar vooral aan mijn omgeving, die me, door kritisch naar mij te zijn, leerde dat er dankbaarheid is. Vooral dankbaar naar God of de kosmos dat ik dankbaar mag zijn dat ik dankzij mijn verleden ben geworden die ik ben, een mooie vrouw met al mijn gebreken al wat ik heb geleerd mezelf mag zijn en mag zijn die ik ben.

  • Hallo … !
   Wil je niet zo eng veel op mij lijken ..!? Hieruit blijkt wel weer dat er veel mensen zijn zoals jij en ik … enne… zeker iets om dankbaar voor te zijn. Ik wens je veel geluk toe, Groetjes van Marja

 5. Ik wil Harrie Annelies Lotty en André bedanken voor de fijne vriendschap die we op de camping hebben opgebouwd. Altijd klaarstaan voor elkaar en samen gezellige dingen doen. Zulke mensen zijn goud waard. Zijn nu met pensioen en kunnen samen genieten. Bedankt.❤️❤️❤️

 6. Merci, ma chere Cai, mijn liefste vriendinnetje, de belangrijkste vrouw in mijn jonge volwassenheid. Degene die me zoveel heeft geleerd, dat er meer is dan wat we zien, dat liefde het belangrijkste is en je niet veel nodig hebt om gelukkig te zijn. Die absoluut geen makkelijk leven heeft gehad, maar wel altijd samen met haar grote liefde. Die er nu helaas niet meer is en die ik nog altijd mis, maar wie altijd diep in mijn hart zal blijven. Dank je, mijn allerliefste Cai

 7. ik ben jou, Louise hay, doreen virtue, Roy Martina en zoveel mensen dankbaar voor de vele inzichten en hun hulp onderweg in de zoektocht naar mijn ware ik en in het laten stralen van mijn ware zelf. Namaste, het goddelijke in mij buigt voor het goddelijke in elk van jullie XXX

 8. Mijn man Theo, die mij in mijn moeilijkste tijd, toen ik psychotisch was, nooit heeft laten vallen, die elke dag zegt “Ik hou van je” en elke keer als ik uit de douche kom al 30 jaar zegt “Je ziet er goed uit”. Die al 2 jaar elke middag samen met mij mindfulness oefeningen doet terwijl wij samen hand in hand op bed liggen en ik mij daar elke dag steeds gelukkiger bij voel. Ik vind hem een prachtvent. En ik ben hem daarvoor heel dankbaar.

 9. Dank aan Monique die vanuit Frankrijk mij kennis liet maken met de MIR-Methode (sinds januari Mir ik trouw iedere dag)
  Dank aan de Hogere Kracht die u Mireille inspireerde!!!
  Dank aan u Mireille om deze kennis te delen aan velen die baat hebben met MIR-Methode !
  Eigenaardig maar de medicatie die ik neem begint met Mir!
  Dank aan het leven zelfs aan de *beproevingen die op onze weg komen,
  *die ons de kans bieden te groeien in aanvaarden en wijsheid!
  Dank aan alles en iedereen die wij vergeten te danken!
  Rosette

 10. Ik wil hier heel speciaal mijn man bedanken voor zijn eigen manier om zijn liefde voor mij te tonen.
  Het besef dat we eigenlijk een goed team zijn,, Hij laat mij de ruimte om te vliegen, om de ruimte te verkennen, innerlijk en uiterlijk en toch door zijn gegrond zijn, mij altijd weer met beide voeten op de grond brengt! (beeld van vliegaard en diegene die hem de kans geeft om te vliegen)
  Dit beeld heeft me wel inzicht gegeven om te beseffen wat zijn liefde voor mij betekent.
  Dank je wel Marc. Dank je wel Bernadette, Magda, Lisa en al de mensen van de IK BEN -groep
  Voor de vele soms confronterende maar ook steunende gesprekken .
  Liefste Mireille ,dat je nog lang de duizenden mensen moogt bezielen met uw liefdevolle uitstraling en het grote geschenk van de MIR-Methode. Marleen

 11. Wow!!!!! Wat zijn er veel dankbare mensen. Denk hier in donkere tijden maar eens aan terug. Dankbaar ben ik mijn overleden moeder, ze overleed drie jaar geleden op de leeftijd van 101 jaar oud. Dankbaar ook mijn vader die helaas maar 65 jaar oud werd. En ja, ook ik heb me tegen hen afgezet, om me los te maken. Inmiddels zelf 68 jaar oud begrijp ik hoe goed ze het met me voor hadden. Zij waren degenen die mij body- kracht gaven. Daar ben ik dankbaar voor. Heel erg dankbaar. groetjes Annemieke

 12. Lieve Mireille,

  In gedachten heb ik al diverse keren op jouw zo waardevolle nieuwsbrieven gereageerd. Maar deze keer “moest” ik het gewoon in het echt doen.
  Ik wil namelijk jou en jouw echtgenoot Remco in het zonnetje zetten en jullie beiden voor jullie geweldige werk uit heel mijn hart danken!

  Vanaf de 1e keer dat ik de introductievideo van de MIR-Methode bekeek, (nu ca. 2 jaar geleden, aangereikt door een goede kennis van mij), was ik erdoor geraakt.
  Heel bijzonder voor mij was toen, dat ik, die normaliter aandachts- en concentratieproblemen had en soms nog heb, vanaf het begin de 9 stappen in volgorde onthouden heb. Dit was voor mij een duidelijk teken, dat de MIR-Methode echt iets voor mij is.

  Sindsdien heeft de MIR-Methode mij heel veel gebracht. Vaak zijn het subtiele en soms ook grote veranderingen die ik waarneem.

  Daarom jullie beiden, Mireille en Remco, nogmaals heel veel DANK!

  In verbondenheid:

  Marlise

 13. Heel vaak dank ik het Universum met alle (bescherm)engelen voor de hulp die ik mag ontvangen of voor het feit dat onze jongste dochter weer veilig thuiskomt van het uitgaan, of dat onze kinderen heelhuids terugkeren van hun verre vakantieoorden, of voor de prachtige natuur, of….

 14. Hierbij wil ik heel graag mijn man bedanken voor zijn steun bij het behandeltraject bij borstkanker dat nu gaande is. Op de eerste ochtend van de bestraling lag er de fles parfum ‘La vie est belle’ voor me en hij had de al mooie verpakking op een heel bijzondere manier verfraaid. Tranen in mijn ogen. Die fles ‘het leven is mooi’ (zelfs nu!) staat voor me om er me steeds aan te herinneren.
  Verder heb ik veel aan de MIR-Methode. Het bijzondere is dat: Basisbehoefte aanvullen, daadwerkelijk heeft plaatsgevonden. Nu de andere, voor zover nodig, nog. Mireille bedankt voor je inspiratie.
  Emma

 15. Lieve Mireille, het klinkt misschien egoïstisch maar ik ben dankbaar naar mezelf dat ik sterk genoeg ben om na een slopende stressvolle periode van het ziek zijn en overlijden van mijn dementerende moeder ben ik nu zover dat ik meer voor mezelf op kom en duidelijk ben voor anderen en mezelf. Ik wordt steeds sterker en dankzij de MIR-Methode zit ik beter in m’n vel. Ik ben ook dankbaar voor mijn man en kinderen en lieve zussen en broer, mede dankzij hun kom ik er doorheen.
  De nieuwsbrieven zijn iedere week leuk en leerzaam om te lezen en een verrijking. Vaak zijn ze toepasselijk op mij. Dank je!!!!!

  Lieve groet Jolanda

 16. Ik ben heel erg dankbaar voor alles wat ik in de afgelopen 7 jaar bij mijn werkgever heb mogen leren en de ontwikkeling die ik sindsdien heb doorgemaakt. Nu ik afscheid ga nemen van mijn werkgever ben ik vooral heel dankbaar voor de harmonie waarmee dit gaat en de mogelijkheid die ze mij meegeven om mijn missie verder te ontdekken/ ontwikkelen. Verder ben ik heel dankbaar voor alle mooie en krachtige vrouwen die ik op mijn pad tegen ben gekomen en nog kom en die mijn ondersteunen. Van mijn moeder tot mijn leidinggevende allemaal krachtige vrouwen op hun eigen manier. Wat mij doet beseffen dat ik dat zelf ook ben want anders zou ik niet zulke mensen aantrekken, nog een iets om dankbaar voor te zijn. Mijn leven is het afgelopen half jaar drastisch veranderd, ten goede en ik heb het gevoel dat er nog veel meer komt. Ik doopte 1 sept tot de eerste dag van mijn nieuwe leven en de afgelopen 3 dagen van sept waren alleen al AMAZING! Wat is het leven mooi en wat hebben we veel om dankbaar voor te zijn! THANK YOU, THANK YOU, THANK YOU……….
  ik sluit sowieso dagelijks mijn meditatie af met THANK YOU!

  Mireille dank voor je mooie methode en dit initiatief en iedereen dank voor het delen!.

  Dankbare groet,
  Gabrielle

 17. Ik wil graag mijn eigen zus in het zonnetje zetten en haar bedanken bij deze, voor haar lieve steun en altijd klaar staan voor mensen. De laatste jaren heeft ze geweldig voor onze moeder gezorgd, die Alzheimer had en vorig jaar is overleden. Samen hebben we mooie momenten meegemaakt tijdens haar sterven. Ook tijdens onze vader’s sterven alweer bijna vier jaar geleden. Het zijn dankbare momenten.
  En Mireille, jij zo heel hartelijk bedankt voor alles wat jij doet. Je boek is geweldig. Ik ben net begonnen erin en vind het heeeeerlijk.
  Liefs Lucienne

 18. Lieve Mireille en allen die dit lezen,

  Dankbaarheid, het geeft inderdaad een zeer warm gevoel, bedankt Mireille voor alles , gisteren heb ik nog een vriendin stap 5 en 7 laten doen bij hevige maag en darmproblemen, binnen de 5 min. was ze ervan verlost..

  Ik wandelde op de straat en kwam een jongen van een andere nationaliteit tegen met een klein kind aan zijn hand.. ongeveer 2 jaar denk ik .. het kleine jongetje stak zijn handje naar me uit en ik heb het ook even vastgehouden en gestreeld … ik ben hier zo dankbaar voor het verwarmt me helemaal.. zo dankbaar ben ik hiervoor… ik heb op face book een tekstje over dankbaarheid
  “jouw mantra is Dank je. blijf dank u zeggen, geen uitleg geen vragen, zeg gewoon Dank U en echt lieve mensen ik kan erover meespreken het is fantastisch om voor alles dankbaar te zijn en het ook te benoemen.
  Dank jullie allemaal ..

 19. Lieve allemaal,

  Ik ben Mireille dankbaar voor de MIR-Methode. Verder ben ik Edith Hagenaar ontzettend dankbaar voor haar inspirerende affirmaties en daarbij behorende artikelen elke maand weer. Deze twee grootte dingen hebben mijn enorm op weg geholpen daar waar ik nu ben. Verder ben ik natuurlijk mijn twee dochters kleinkinderen en schoonzoon ontzettend dankbaar.
  Groetjes Marion

 20. Dankbaar zijn. Ja, als ik goed bij mezelf stilsta, goed voel, ben ik dankbaar voor iedereen die mijn levenspad kruist. Vaak op het juiste moment. Bijvoorbeeld Mireille waardoor ik MIR-Methode begeleider ben geworden. Ik ben ook dankbaar voor alle mensen, groot en klein, die ik mag helpen, bijstaan en een klein zetje kan geven zodat ze weer door kunnen. Ik hou van blije mensen. Ik zou dankbaar moeten zijn voor de mensen die disharmonie in mijn leven brengen opdat ik de harmonie beter kan ervaren en hier ook mijn lessen uit kan halen. Maar dat vind ik nog best moeilijk. Ik ben ook dankbaar voor alle begeleiding die ik ‘van boven’ krijg. Ik ben dankbaar voor al mijn talenten, o.a. inlevingsvermogen en gevoeligheid, eigenlijk ben ik dankbaar dat ik ben wie ik ben met al mijn goede en minder goede eigenschappen. In ieder geval zou ik dat mogen zijn. Iedereen mag dat zijn. Aaien dus: ‘ dankbaarheid aanvullen’ .

 21. Ik voel me dankbaar naar al mijn lieve zielsgenoten die afgelopen jaren in mijn leven zijn gekomen. Wat een rijkdom, ongelooflijk. Ik ervaar jullie stuk voor stuk als een geschenk.
  Dank jullie wel lieve vrienden en vriendinnen, voor jullie vermogen je hart te openen naar me. Ik weet me gedragen in deze moeilijke tijd waarin we als ons gezin door heel veel verdriet heen gaan in alle veranderingen die er plaatsvinden momenteel.
  En dankbaar ben ik dat ik me ook vanuit hogere dimensies gesteund kan voelen.

 22. Blij ben ik met je tips, adviezen! Het brengt veel rust in mijn leven.
  Het leven is niet erg soepeltjes voor ons geweest, maar ik geniet van veel dingen.
  We hebben 4 kleinkinderen, waarvan 1 is overleden.
  Je blijft haar missen!! Maar als ik in de ogen van de andere drie kinderen kijk, kan ik toch weer genieten!
  Hun eerlijkheid, knuffels mooie gezegdes, zo puur.
  Maar ook geniet ik er van dat we nog altijd samen en samen sterk zijn! Samen lachen, veel praten en elkaar de ruimte geven, om ook je eigen ding te kunnen doen!
  Heel belangrijk. Zo heb e elkaar ook veel te vertellen.
  Mireille, heel veel succes, met het beter maken van deze wereld, mij maak je blij met al je tips.
  Warme groet julia

 23. Waar ik dankbaar voor ben zijn mijn kids van 6 en 3. Dat ze me elke dag weer een geluksgevoel geven. Dat ik elke dag hun mooie lach, liefde en warmte mag ontvangen. Maar ook dat ze zich door mij laten troosten en knuffelen. Dat ze naar me toe komen en dan zeggen “mama jij bent de liefste mama van de hele wereld”. Helemaal geweldig. Elke dag plaats ik in mijn hart alle geluksmomenten waar ik dankbaar voor ben en elke dag weer ontroert het mij. Voor iedereen een dankbare en warme groet van mij!!

 24. Lieve Bernie, vriend van vroeger. Ik heb vanmorgen het bandje afgespeeld dat je ooit voor me hebt opgenomen, met heel fijne, intense new age muziek. Ik dacht aan onze fijne vriendschap en voel nog steeds de warmte ervan in m’n hart. Ik ben je heel dankbaar voor alle rijke momenten die we samen hebben beleefd, het wel en wee dat we hebben gedeeld, en ons malle toneelspel als we onderweg waren. De humor was een vast onderdeel van onze ontmoetingen en we hebben héél wat afgelachen! Als ik jouw muziek hoor, wordt die dank-baarheid en rijkdom extra benadrukt. Vaarwel lieve vriend! Waar je ook bent, je houdt altijd dat speciale plekje in m’n hart.
  Je ouwe makker, Joke

 25. Lieve mensen,

  ik ben mijzelf dankbaar dat ik de MIR methode tot mijn eigen Lieve methode heb gemaakt. Ik ben Mireille dankbaar dat ze mij geleert heeft dat ik het zelf kan.

  Liefs, Brigitte

 26. Ik wil heel graag mijn lieve zuster Gerda in het zonnetje zetten, dat heeft zij dubbel en dwars verdiend. Zij die altijd klaar staat als je haar nodig hebt, wil haar bedanken voor alle wijze raad en voor haar positiviteit, jij die er altijd bent om in te springen in moeilijke tijden vooral bij onze hoog bejaarde ouders wat heel intens was en is. Lieve Gerda bedankt dat jij er bent…je bent echt een kanjer van een vrouw!

 27. Beste Mireille.
  In de eerste plaats wil ik u bedanken omdat ik door u de MIR-Methode kan doen.Ook omdat u mij zoveel tips geeft.Vervolgens wil ik mijn dochter en 2 vriendinnen bedanken omdat ze mij mentaal heel veel steunen.Alsook mijn therapeute en dokter,mijn 2 kleinkinderen en hun papa en nog veel andere mensen.DANKJE,DANKJE,DANKJE ALLEMAAL.
  Hartelijke dank en groetjes,
  co

 28. Zoëven het overlijden vernomen van Christiane Beerlandt en van Wayne Deyer …
  Daar word ik even stil van … Bedankt voor wat jullie betekend hebben.
  Al denkt een mens soms dat grote persoonlijkheden als zij onsterfelijk zijn.

  • Beste Gerda,
   Dat wist ik nog niet. Jee, het zijn wel grootheden die nu overlijden. Ik ben dankbaar, samen met jou, voor alles wat ze ons aan wijsheid hebben nagelaten. Dankjewel voor het delen van je bericht.
   Groetjes, Mireille

 29. Ik ben dankbaar dat ik door de MIR-Methode mijn ouders enorm ben gaan waarderen en compassie voel met was zij hebben meegemaakt. Ik was altijd de vertrouwenspersoon van mijn moeder en wij hadden een haat-liefde verhouding. Nu begrijp hoe het zover is kunnen komen dat ze niet aan mijn verwachtingen kon voldoen en hoe zij zichzelf zo heeft weggecijferd. Ze heeft er eindelijk over gesproken en ik herinner mij dat ze jaren in bed mijn zelf-gebreide kol heeft gedragen die ik gebreid had op school toen ik de leeftijd had van 10. Ik ben ook dankbaar voor lieve Tosca een vrouw die via marktplaats telkens mijn boeken wist te vinden die ik te koop aanbood en ze van mij overnam zonder af te dingen. Geweldig vind ik dat. Ik ben ook dankbaar dat als ik hulp vraag de engelen, beschermengel, gids mij te hulp schiet. Daarmee wil ik zeggen dat ik vertrouwen kan hebben in een goede afloop.

 30. Beste mevrouw Mettes,
  Elke dag na dat ik de MIR-Methode twee maal heb gedaan, bedank ik u omdat u deze methode ontwikkeld heeft en ze zomaar met ons deelt.
  Ik draai me dan richting Nederland (woon omgeving Brussel), spreek het dankwoord uit en blaas dan zachtjes mijn dankbaarheid uw richting uit. Voor mij hoort dat ritueel bij het afsluiten van de MIR-Methode.
  P.S.Twee jaar geleden heb ik twee maal een persoonlijk consult bij u gehad in Apeldoorn. Dat is onvergetelijk. Ook daarvoor ben ik u nog steeds dankbaar.
  Alle goeds en hopelijk eens tot op een lezing in het Brusselse.
  Gerda

  • Beste Gerda,
   Ik herinner me u nog goed! En ook de overheerlijke superlange verse sperziebonen uit de moestuin van uw man! Dankuwel voor alle hartelijke woorden en ‘blaaskusjes’ uit Brussel! Ik verheug me erop u nog weer een keer te ontmoeten. Ik kom vast nog weer naar Vlaanderen toe!
   Groetjes, Mireille

 31. Ik dank alle mensen die tot nu toe op mijn pad gekomen zijn en van wie ik kon leren. Ik dank in het bijzonder mijn zielevriendje Kris waarmee ik al vele bijzonder aangename momenten heb beleefd. Kris, Bedankt voor de Diepgaande Vriendschap! Hartegroetje, Lut

 32. Ik zou graag Nadine, MIR-Methode begeleidster uit Vlaanderen, in de bloemetjes willen zetten. In haar praktijk, De Vlinder, komen alle puzzelstukjes samen. Nadine, door je goede zorgen en wijze woorden voel ik me zoveel beter. Je hebt me echt verder op weg geholpen. Ik kijk al uit naar onze volgende afspraak. Lieve DC

 33. Bedankt Mireille dat ik dit alles mag ervaren.op het ogenblik een moeilijke periode .Ook bedank ik mijn zus die mij hier goed bij sta, met inzicht in het leven te geven.Al is het zeer moeilijk om zelf op te lossen .
  Verder veel liefs die dit leest

 34. Ik zet in het zonnetje : Jou natuurlijk voor de handreiking van de prachtige MIR-Methode en…mijn beschermengelen/gidsen,die er altijd voor me zijn en die me de juiste ingevingen geven/de juiste – voor mij goede- weg wijzen!Onmisbaar zijn ze…

 35. dankbaar zijn voor de liefde van mijn wijze vrouw met ik samenleef,voor al die mensen die je inspireren door te gaan met je levensmissie,voor al die kansen om liefdes energie door te geven,voor al die zielen en mensen die bewust of onbewust mij doen groeien

 36. Bij deze wil ik ook nog graag alle mensen bedanken, oudere maar vooral ook heel veel jongere, die zich vrijwillig inzetten bij de zware taak de vele vluchtelingen een helpende hand te reiken, soms letterlijk, een veilige haven te bereiken, voor henzelf en voor hun kinderen. Ik ben dankbaar dat er nog zo heel veel lieve, invoelende mensen zijn die bereid zijn anderen te helpen, hoe en waar dan ook ter wereld. DANK JULLIE WEL LIEVE SCHATTEN!!

 37. Ik ben heel dankbaar dat ik nu weet dat ik tijdens de zwangerschap een tweelingzusje had. In de vierde maand heeft ze mij verlaten.Ik heb haar mijn hele leven erg gemist en was soms heel verdrietig.Lieve groet Mariet

 38. Dankjewel Mireille dat je op m’n pad mocht komen en tevens aan Cindy Pauwels voor haar fijne en ondersteunende begeleiding tijdens de coach-sessies.
  Aan Wilfried, Magda en Christine voor de mooie inzichten die ik via hun kreeg afgelopen zaterdag.
  Dankjewel universum en moeder aarde voor alle steun in het loslaten van het verleden.
  Wis N.

 39. Over dankbaarheid:

  “Een lichtstrijder vergeet nooit om dankbaar te zijn. Tijdens zijn strijd kreeg hij hulp van de engelen. De hemelse machten arrangeerden alles zo dat hij in staat was het beste van zichzelf te geven. Daarom knielt hij bij zonsondergang en bedankt de Beschermende Mantel die hem omhult.
  Zijn kameraden zeggen: ‘Wat een geluk heeft hij toch.’ Maar hij weet dat ‘geluk’ is om je heen kunnen kijken en je omringd zien door je vrienden: want door hun woorden hebben de engelen zich verstaanbaar kunnen maken.’ – Paulo Coelho

 40. Dankjewel voor dit bericht. Ik heb de afgelopen heel veel hulp nodig gehad na een gebroken enkel. Tijdens het leZen heb ik besloten dat ik voor alle lieve mensen die mij geholpen hebben een lekkere maaltijd ga koken. Het kan nog even duren voordat ik het helemaal zelf kan maar een opzetje is er. Dankzij jou!
  Bedankt. Iwona

 41. Dank je wel, Esther Roijmans! Jij kwam een aantal jaren geleden op mijn pad toen je paardrij-les wilde van mij. Geen flauw idee dat jij deel ging uitmaken naar het vinden van mijn pad. Tijdens een les duwde jij me een kaartje in mijn handen van de MIR-Methode. En nu,na meerdere protocollen, goede gesprekken en jouw humor, heb ik jou leren kennen als een zeer integere MIR-Methode therapeut, een toffe ‘lesklant’, een mooi mens die graag tot de kern komt zonder bla,bla met twee voeten op de grond & één van de personen die mij zelfvertrouwen heeft gegeven om mijn missie, mijn eigen bedrijf te starten. Ik ben blij dat ik je ontmoet hebt en dat je in mijn leven bent. Lieve groet, Ellen

 42. Hallo Mireille,

  Ik wil graag jou en alle therapeuten bedanken die verder durven te kijken en ook doen dan de reguliere geneeskunde. Onder andere Roos die mijn in contact bracht met de MIR-Methode en Corinne die mijn inzichten nog meer verruimde en meer. En natuurlijk ook mede door 5 weken MIR-Methode en middels jouw warme uitleg daarvan, merk ik dat ik meer en meer in mijn ‘goede pak’ kom te zitten. Ik heb slechts één kaartje van je, maar als ik er meer had zou ik ze als zoete broodjes uitdelen. Hoe kom ik aan jouw kaartjes? Nogmaals hartelijke dank.
  Heel veel liefs 🙂

 43. Ik dank Mireille en Lisette. Na het artikel gelezen te hebben over de MIR-Methode in de Happinez ben ik begonnen deze toe te passen in mijn leven, in oktober is dit twee jaar. Voor mij heeft het een heilzame werking.
  Dank jullie beide, liefs Emma

 44. Mijn Man zet ik in het zonnetje we hebben veel geleerd samen,
  Mijn oudste stiefdochter Mel wil ik ook in het zonnetje zetten we hebben veel geleerd samen en als laatste mijn lieve buurvrouw Dionne die mij de MIR-Methode heeft verteld DANK JE WEL xxxxxxx

 45. Ik dank Jos, die 14 dagen geleden overleden is en aan wie ik veel te danken heb. Hij heeft mij bevrijd uit een heel benauwende en knellende thuissituatie, waardoor ik de kans kreeg mijn eigen leven te gaan leiden. Het is al ruim 40 jaar geleden, maar het was een cruciaal moment in mijn leven. Jos, bedankt, ook voor de moed die jij toen toonde!

  Ankh

 46. Ik wil mijn dochter Esmee in het zonnetje zetten, omdat ze zo’n lieverd is en zo’n sterk meisje. Het laatste jaar was het voor ons een hectisch en heftig jaar en nu is ze voor 5 maanden in het buitenland.. weer afscheid nemen… valt niet mee..

 47. Beste Mireille,

  Niet zo vaak reageer ik maar dit keer vind het een bijzondere gelegenheid
  om mijn schoonzus in het zonnetje te zetten.Mijn broer heeft 8 jaar geleden zware herseninfarcten gehad en mijn schoonzus zorgt voor hem dagelijks thuis.
  En a.s. zaterdag zijn ze 50 jaar getrouwd en dat is toch wel dank je wel op zijn plaats.
  Ook wil ik jou in het zonnetje zetten Mireille voor alles wat je ons aanbied. Aan alles kan ik niet meedoen maar ik lees alles wel goed door wat ik aangereikt krijg en probeer daar iets mee te doen.
  Met een hartelijke groet,Jo

 48. Graag wil ik Sonja bedanken. Vorige maand heb ik haar ontmoet. Op een warme zomeravond,én in leuk gezelschap, hebben we over van alles en nog wat gepraat. Onlangs kreeg ik een leuk mailtje van haar. Daarin vermeldde ze ook de MIR-methode. En ze zei, indien ik dit wou, dat ik meer info kon vinden op het internet. Dat heb ik dan ook opgezocht en ik was blij verrast over de leerrijke,beknopte en eenvoudige aanpak. Sonja, bedankt voor de fijne ontmoeting en om me de info door te sturen.
  Deze reactie bewijst dat ik jouw voorstel met open hart heb aangenomen! Astra.

 49. Ik ben op dit moment het MIR-Methode boek aan het lezen en ben jou,Mireille, dankbaar dat je dat geschreven hebt.
  Het is hier en daar duizelingwekkend.
  Waar wij tot in staat kunnen zijn ! Geweldig !
  Als ieder dit boek leest ,er in gelooft,en het goede ermee doet ,wordt het toch een betere wereld.
  Dat kan niet anders.

  • Beste Henriëtte,
   Dankjewel voor je hartelijke woorden over mijn boek! Ja, ik ben het helemaal met je eens: gewoon veel mensen inspireren en we veranderen samen de wereld. Het is iets dat werkelijk mogelijk is. Fijn dat jij het ook zo ziet!
   Groetjes, Mireille

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

* Vul alleen je voornaam in!

P.S. Je reactie zal niet meteen zichtbaar zijn op de website, omdat die eerst door ons gelezen wordt. Soms kan dat even duren wanneer we veel reacties ontvangen. Let op! Persoonlijke gezondheidsvragen worden niet beantwoord. Stel deze aan een MIR-Methode begeleider. Hartelijke groeten, Team MIR-Methode.