Home » Artikelen » 60. De 5 minuten super truc!

P.S. Help je mee de MIR-Methode te verspreiden? Je doet me een groot plezier als je dit artikel wilt doorsturen naar anderen! Plaats gerust dit artikel op jouw Facebook-pagina of verstuur het via je email, Twitter of Linked-in! Gebruik de knoppen aan de linkerkant of hierboven! Dankjewel!

P.S. Ken je de MIR-Methode nog niet? Ga dan naar de home page: https://www.mirmethode.nl Bekijk daar de video en ook de uitgebreide instructievideo. Meld je op de home page ook aan voor de nieuwsbrief en de 6 weken begeleidingsmailtjes voor extra ondersteuning!

Hoe meer je leert, hoe gezonder je wordt!
Wil je meer achtergrondinformatie en extra krachtige MIR-Methode technieken leren? Meld je dan aan voor de Be the MIRror website. Daarop staan meer dan 90 video's, waarmee je jezelf de rest van je leven kunt begeleiden, wat je ook overkomt! Door lid te worden, draag je bovendien bij aan het wereldwijd verspreiden van de MIR-Methode. Dankjewel daarvoor!
Klik hier voor meer informatie.
Mireille Mettes

Reacties

60. De 5 minuten super truc! — 60 reacties

 1. Lieve Mireille,
  Ik neem altijd de tijd om jouw nieuwsbrieven onmiddellijk te lezen. Dank voor al die waardevolle informatie – telkens weer – en dat ter bevordering van de vrede in de wereld! En de manier waarop je dat doet … zo warm!
  Kort: ik doe al jaren de MIR-Methode. Elke dag! 1 keer ’s avonds voor ik ga slapen, en 1 keer overdag, op een rustig moment. Ik ben niet van plan ermee te stoppen, ik blijf het doen. Het is een deel van mijn leven geworden. Het maakt me sterker/meer zelfzeker – vanbinnen. Dankzij de MIR-Methode leef ik nog bewuster mijn talenten; heb er een kort verhaal over geschreven. Heb zelfs meerdere verhalen geschreven – en in een daarvan jouw naam vermeld. Verhalen schrijven … iets wat ik al jaren wilde doen, en niet deed. Nu dus wel. Dankzij de kracht van binnen uit, want dat is wat de MIR-Methode met je doet … je kracht geven van binnen uit! Je talenten leven om je medemens te dienen (lees: om (zo) de (wereld)vrede te bevorderen) is een ontzettend fijn gevoel, en geeft energie. Een win-win-situatie voor beide partijen. Als je wil weten wat de MIR-Methode met mij gedaan heeft, dan kan je later even de tijd nemen om mijn korte verhalen te lezen (www.wijngaardhof.be), en mijn sociaal engagement.
  Ook luister ik nu meer naar mijn intuïtie, en hou ik rekening met ingevingen (die ik meestal ’s nachts krijg). Als ik daarmee rekening hou, dan voel ik het positieve voor mezelf; en dus ook voor mijn omgeving.
  Nogmaals dank voor je waardevolle werk!
  Hartelijke groet,
  Maryse

 2. en ja mireille, schreef je de vorige keer dat ik wel elke keer op je nieuwsbrief kan reageren, zo ook nu. ben ook hooggevoelig, daar tot nu toe meer last dan gemak van gehad, maar, sinds het mirren veranderd alles en durf ik langzaam en voorzichtig weer op mijn gevoel te vertrouwen.

  de 5 min truc, ook geweldig. blijkt nu dat ik zoiets vorige week al heb toegepast voor een moeilijk gesprek wat 3 uur moest gaan duren. ik had me ingesteld op een half uur en wonderlijk genoeg lukte dat precies.

  kortom mireille, niets dan lof voor de 9 stappen die ik sinds ik terug ben in nederland elke dag 2 keer met veel liefde en zonder moeite doe.

  DANK DANK DANK!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

* Vul alleen je voornaam in!

P.S. Je reactie zal niet meteen zichtbaar zijn op de website, omdat die eerst door ons gelezen wordt. Soms kan dat even duren wanneer we veel reacties ontvangen. Hartelijke groeten, Team MIR-Methode.