Home » Artikelen » 81. Wat mensen werkelijk willen

P.S. Help je mee de MIR-Methode te verspreiden? Je doet me een groot plezier als je dit artikel wilt doorsturen naar anderen! Plaats gerust dit artikel op jouw Facebook-pagina of verstuur het via je email, Twitter of Linked-in! Gebruik de knoppen aan de linkerkant of hierboven! Dankjewel!

P.S. Ken je de MIR-Methode nog niet? Ga dan naar de home page: https://www.mirmethode.nl Bekijk daar de video en ook de uitgebreide instructievideo. Meld je op de home page ook aan voor de nieuwsbrief en de 6 weken begeleidingsmailtjes voor extra ondersteuning!

Hoe meer je leert, hoe gezonder je wordt!
Wil je meer achtergrondinformatie en extra krachtige MIR-Methode technieken leren? Meld je dan aan voor de Be the MIRror website. Daarop staan meer dan 90 video's, waarmee je jezelf de rest van je leven kunt begeleiden, wat je ook overkomt! Door lid te worden, draag je bovendien bij aan het wereldwijd verspreiden van de MIR-Methode. Dankjewel daarvoor!
Klik hier voor meer informatie.
Mireille Mettes

Reacties

81. Wat mensen werkelijk willen — 116 reacties

 1. Als ik al jullie reacties lees, kan ik niet anders dan voelen hoeveel mensen hetzelfde wensen. Ik dank jullie voor alle lieve woorden, het is hartverwarmend en ontroerend. Aan degenen die het moeilijk hebben: heel veel sterkte! Dat het voor jullie mag keren in het komende jaar!
  Liefs, Mireille

 2. Lieve Mareille en alle lieve lezers
  Wat ben ik blij en dankbaar dat ik de MIR-Methode ontdekt hebt die jij met ons wilt delen. Betekend zoveel voor mij, had nooit verwacht dat iemand mijn verslaving zou kunnen genezen zonder kapitalen te vragen en naderhand nog niets mee winnen. Ook bedankt voor jou wijze brieven en raadgevingen als ik
  (wij) het even niet meer weten. Geweldige Kerst en een dankbaar, dierbaar Nieuw Jaar. Ga hier zeker mee verder.
  Alle liefs van Henriette

 3. Mireille, je bent een prachtige vrouw, leuke video-boodschap. Bedank voor je leuke artikelen, ga zo door.
  Warme groet
  Audy

 4. Lieve Mireille,

  ik ben bezig met je MIR-Methode en zou dit ook graag voor mn man willen doen, hij heeft er zelf (nog)niets mee zeker omdat hij Turks is en zich niet happy voelt hier in Nederland. Ik voel me meestal machteloos om hem te helpen en om iets te kunnen doen zou ik dit bij hem willen doen, of samen want hij wil het wel voor mij doen. Wat mij dan belangrijk lijkt is dat hij de 9 stappen in het juiste Turks kan uitspreken of horen van mij, of is het al genoeg als hij het in het Nederlands zegt of in het engels. Ik zou het zo graag in het juiste Turks willen weten, hij zelf kan het niet vertalen vanuit het engels. Wil je me helpen. Vriendelijk dank. Femke leunisse

  • Beste Femke,
   Wat fijn dat je man het voor jou wil doen. Ja, het belangrijkste is dat hij gaat voelen dat hij zich thuis voelt in zichzelf. We hebben al wel een Turkse vertaling en die wordt op dit moment gecorrigeerd. Ik zal het via de nieuwsbrief doorgeven wanneer die er is. Laat hem alvast beginnen in Engels of Nederlands, als hij dat wil.
   Veel geluk!
   Groetjes, Mireille

 5. Lieve Nanda,heel veel liefs en sterkte toegewenst .Wenst jou ook mooie dagen en een heeeeel mooi 2015 met veel liefde.
  gr.Willy

 6. Lieve Mireille en alle lezers en lezeressen, ik wens jullie vanuit het diepst van mijn ziel een Liefdevol en Licht 2015, dit wens ik voor alle bewoners van Moeder Aarde, met als bijzondere wens dat de honger de wereld uit gaat, kinderen een liefdevol dak boven hun hoofd hebben en voldoende voeding, zowel fysiek als spiritueel, en dat wij met ons allen daarvoor zorgen: een eerlijke, liefdevolle wereld, met betrokkenheid en zorg voor elkaar wereldwijd.

 7. Lieve Mireille,

  Voor jou en allen die je dierbaar zijn liefdevolle dagen. Dankjewel voor de ‘MIRaculeuze’ momenten afgelopen jaar.

  Liefs Margot

 8. Mooi geschreven!!
  Van de week was ik bij mijn ex man (1 juli 2012 ben ik bij hem weggegaan) om wat zaken te regelen. Hij woont nog in het huis waar we met onze 4 kinderen woonden waarvan er nog 1 bij hem woont. Op het moment dat ik er kwam waren er 3 kinderen, en de 25ste vieren ze kerst met neven en oma en opa en zijn nieuwe vriendin. Ik voelde een steek van jaloezie toen ik ’t hoorde, ‘waren ze maar eens een week bij mij’ dacht ik bitter.. maar heb dat na een paar uur weg kunnen werken met de gedachte dat zij het heel fijn hebben als gezin en dat we zonder ruzie en onmin uit elkaar gegaan zijn. De 26ste komen de kinderen 1 dagje bij mij en ik heb besloten daar met volle teugen van te gaan genieten. Fijne dagen allemaal en veel liefde en wijsheid voor 2015!!

  • Beste Moon,
   Dankjewel voor je intense wijsheid en de gulheid om anderen zo hun geluk te gunnen!
   Ik wens voor jou veel geluk in 2015!
   Mireille

 9. Lieve Mireille en iedereen die de MIR-Methode doet of heeft gedaan.

  Vrolijke Kerstdagen en een warm, gezond, gelukkig, liefdevol, vredevol 2015 en dat de MIR-Methode nog heel veel mensen mag helpen.

  Mireille bedankt voor je lieve kaart die ik van je ontvangen heb.

  Lieve warme groeten,

  Maja.

 10. Dank je wel, Mireille, voor al je mooie artikelen het hele jaar.

  Voor alle levende wezens wens ik veel licht, liefde en gezondheid in 2015.
  Moge ieder de wonderen van het leven zien en ervan genieten.

 11. Lieve Mireille,
  Dank voor alle mails van het afgelopen jaar die ik mocht ontvangen. Ik leer er wijze lessen uit.
  Licht, Liefde en Gezondheid gewenst voor 2015.

  namasté Marnij

 12. Hartelijk dank voor je fijne wensen.

  Ik ben je ook zo ontzettend dankbaar voor jouw artikels die zo veel zaken verduidelijken. Er zitten zoveel herkenbare dingen in. Hetgeen je schrijft zet me aan om het anders, beter aan te pakken, om met meer energie door het leven te gaan.

  Dat 2015 je heel veel goeds brengen mag.

  Van harte,
  Michele

 13. Dag Mireille,
  dank voor alles wat je met ons deelt, super !
  mooie feestdagen en een prachtig 2015,

  lieve groet, Henny

 14. Lieve Mireille,
  dank je wel voor je mooie en wijze mailtjes. Blikopeners zijn het.
  Ook deze laatste. Al is het somber weer, al zit alles niet altijd mee. De zon schijnt. Blijft schijnen.
  In onszelf en dan straal je ook voor anderen.
  Ik wens jou en je dierbaren mooie kerstdagen en kijk uit naar de volgende mail.
  Lieve groet, Nelly

 15. Laat liefde uit je stromen, naar de wereld om je heen
  en je zult al snel ontdekken, je bent nergens meer alleen.

  De warmte van de ander, zet jouw wereld in een felle gloed
  En waar je ook zult dwalen, weet dat je jouw liefde steeds ontmoet.

  Laat de liefde je niet binden en bind de liefde niet
  dan ligt er in de rest van je leven, liefde in`t verschiet

  Zij laat zich niet beperken, maak van liefde geen bezit
  anders zal na een tijdje blijken, dat er geen liefde meer in je zit.

  Voel het goddelijk licht steeds branden, waarheen je weg ook leidt
  zij kan alleen maar groeien, met het verstrijken van de tijd.

  Je innig sterk verlangen, de verbinding met het Al
  is waar jouw grootste liefde, je steeds weer brengen zal.

  Laat de liefde door je stromen, naar de mensen om je heen
  en je zult telkens weer ontdekken, je bent nergens meer alleen.

  Liefde verbindt je met de ander, zij verbindt je met je ZELF
  zij is overal te vinden,want die liefde ben jezelf.
  Lieve kerstgroeten en een liefdevol nieuw jaar, Gerrie

 16. Lieve Mireille , en aan al je Medewerkers…en aan al die mensen, die net als ik…voor eerst heel onverwacht met de MIR- Methode in aanraking ben gekomen. GELUKKIG kwam het op mijn pad. Maar zoals ik heel mijn leven al weet, TOEVAL…bestaat niet. Op het moment dat ik een een MIR gebruikster tegenkwam zat ik middenin een depressie. Ongelooflijk Zwaar..niet alleen voor mijzelf maar ook voor mijn Man en Kinderen. Ben er dezelfde dag met de MIR-Methode begonnen…het heeft mij al heel veel rustige momenten opgeleverd waarin het lijkt of mijn gedachtes niet meer zo met mij aan de haal gaan. Ga daarom gewoon lekker door met deze methode. Mireille…Dankjewel voor het delen met ons.
  Wens iedereen, maar jij Mireille… en je gezin…in het Bijzonder Hele Mooie KERSTDAGEN….en een Gezond en LIEDEVOL 2015 toe. Dikke Kus, Willeke Hurkmans.

 17. Fijne feestdagen ook voor jou Mireille, voor je naasten en alle lezers van je site en nieuwsbrief. Vrede, overvloed en liefde voor iedereen op deze mooie aardbol, dat wens ik,
  Antoine

 18. Gezellige feestdagen gewenst voor iedereen! De MIR-Methode neem ik zeker mee naar 2015!

  Hartelijke groet 🌺,
  Julie

 19. Lieve Mireille en alle andere lezers,
  Allereerst dank lieve Mireille voor je Kerstwens, maar ook voor de zachte kracht van de MIR-methode, die je zo gul met iedereen deelt.
  Jou en alle andere lezers wens ik fijne dagen toe met bovenal vrede in jezelf, omdat dat het grootste geschenk is wat je jezelf en je omgeving kunt geven.
  Een hartegroet van Jasperina

 20. Beste Mireille.
  Een prachtig artikel als zo velen van je! Was alles maar zo zoals je in je artikel omschrijft! O.a. Dat mensen ophouden zich te verrijken en dat het geld op de wereld eerlijk verdeeld wordt! En laten we blij zijn met alles wat we hebben. Het zijn immers de kleine dingen die het doen leef in eenvoud maar geniet er van dat siert de mens! Fijne feestdagen en een goed en gezond 2015 gewenst!

 21. goedemorgen Mireille…

  op deze vóór-kerstdag , wil ik je nogmaals hartelijk danken voor het IN “LEVEN ROEPEN van MIR METHODE”… ik ben er iedere dag weer blij mee, en hoop en doe mijn best ook om aan anderen dat BLIJE GEVOEL door te geven…
  c.q. de MIR METHODE aan te bevelen..
  voor mij voelt het nog altijd aan : ALS SPECIAAL KADOOTJE
  voor jou en je geliefden… een héél mooi, vernieuwend, inspirerend 2015..

  dank je wel..

 22. Lieve mensen
  Ook ik wil een ieder fijne feestdagen en vooral een gezond 2015 wensen.
  Mireille jij in het bijzonder wat een energie,
  Zelf ben ik nu 7 jaar alleen met de kerst na het overlijden van mijn man.Ben regelmatig alleen maar niet eenzaam.
  Ook heel dankbaar en tevreden inderdaad heb je weinig nodig,dat gevoel komt van binnenuit tel je zegeningen.warme groet Wil

  • Ik wens alle mensen hele fijne kerst dagen en een heel Gelukkig en Gezond nieuwjaar.
   En Mireille ik wil je ook bedanken voor alles, wat je ons via de MIR-Methode geeft, het doet me zo goed om met de MIR-Methode bezig te zijn, ik hoop dat nog meer mensen in 2015 de weg naar de MIR-Methode weten te vinden.
   Lieve groetjes van Adrie

 23. Ik heb wel eens een betere kerst gehad! Maar er zijn altijd lichtpuntjes. Ook nu, nu het zo donker is. Daar wil ik me aan vasthouden! En er komen vast weer andere tijden.

 24. Hoi lieve Mireille en Remco
  Ik wil jullie samen met jullie meiden een geweldige kerst wensen en een nog mooier nieuwjaar. En ik hoop van harte dat jullie je prachtige missie nog verder mogen verspreiden.
  Zodat er veel mensen weer een lichtje in de duisternis zien.
  Dat is ook mijn grote wens voor het nieuwe jaar.
  Heel veel liefs Corrie

 25. Ik wil graag een reactie geven over je gelukkig en tevreden voelen.Ik heb alles wat mijn hart begeerd,pas nieuwe meubelen,nog steeds een goed inkomen,leuk huis,lieve vriend waar ik al 23 jaar samen mee ben.Inmiddels 7 kleinkinderen,dus wat is er nog mooier op de wereld zou je zeggen.Toch voel ik me soms erg alleen,met de artrose door heel mijn lijf,kan ik me maar moeilijk bewegen.De laatste jaren heb ik me spiritueel erg ontwikkeld,dat geeft me wel een heel blij gevoel.Ik ben er achter gekomen dat ik een gave heb,waar ik iets mee moet doen,alleen het komt nog niet zo op mijn pad!.Na een leven van veel verdriet,veel zorgen en als kind enorm gepest,getreitert,buitengesloten enz.Vind ik het leven nog steeds de moeite waard.Ik ben nu bijna 6 weken bezig met de MIR-methode,en heel mijn jeugd ben ik opnieuw aan het beleven.Maar het allermooiste vind ik ,dat we met de hele kinderschare morgen eerste Kerstdag gaan vieren,dit is mijn geluk.Ook als ik iets voor iemand kan betekenen,in welke vorm dan ook,dat is ook geluk voor mij.Een fijne Kerst en een liefdevol 2015 toegewenst voor iedereen.

  • Beste Frida,
   Ja, je hebt ongelooflijk veel om gelukkig over te zijn. Alleen… je hebt je gezondheid nog niet en dat is een grote speler in het grote Gelukkig Zijn. Ik hoop voor je dat als je je gave gaat ontwikkelen, ook je artrose zich gewonnen gaat geven.
   Veel geluk en een heerlijke 1e Kerstdag gewenst!
   Mireille

   • Als aanvulling op dat gezondheid een grote speler in gelukkig zijn is, wil ik zeggen dat ook met een lijf dat het niet zo goed doet mogelijk is om heel gelukkig te zijn.
    Mijn lijf is al heel lang ziek én ik kan zoveel nog wel: ik kan zingen, lachen, liefhebben, knuffelen, luisteren, vertellen, delen, zoveel omarmen en nog veel meer.
    Wat fijn Frida dat je de pijn van je jeugd nu bewust aan het voelen bent. Zonder dat is er geen heling mijn inziens. En misschien word je lichaam niet beter, maar als je hart opgeruimder word, verder heelt, je meer innerlijke rust vinden mag, dan kan het zomaar zo zijn dat een lijf wat het niet helemaal goed doet, bijna geen punt meer is en/of niet meer tot eenzaamheid leidt.
    Mijn ervaring is dat heling niet altijd fysieke gezondheid hoeft te geven. Dat heling ook een op een ander heel diep niveau plaatsvinden kan en het leven Licht maken.
    Wens je al het goede en ontzettend veel plezier in deze feestdagen.

 26. Ja Mireille , wat waar allemaal, ik die altijd veel drukte en logè s had met de kerst, en daar ook altijd tegenop zag, kan nu verlangen naar mijn moeder die ook altijd kwam logeren dagen lang.
  Doordat ik nu ernstig ziek ben geweest, darmkanker met operatie en ik verzwakt ben,…kan dat niet, ben wel nu goed opgeknapt , maar moet mezelf nog heel erg in acht nemen, ben nog gauw moe, en volgend e week begint de Chemo kuur.Dus met de MIR-Methode heb ik veel los kunnen laten en inzicht gekregen, dat ik mijn moeder een dag laten komen , en daarna een dag rust, nu denk ik meer aan mezelf en een ieder accepteert het nu ook, eerst lief zijn voor jezelf en dan voor de ander, maar helemaal missen, nee het is nu mijn familie en gezondheid die heel belangrijk zijn voor mijn leven,…Ook fijne dagen gewenst en een gezond en tevreden 2015, want tevredenheid met wat je hebt vind ik een grote gave.

  • Beste Marjanne,
   Heel veel sterkte in de komende periode en fantastisch dat je zo goed om jezelf denkt!
   Veel geluk!
   Mireille

 27. Altijd weer fijn om de nieuwsbrief te lezen.
  Op dit moment gaat het niet zo goed met me. Al weer ruim 3 jaar geleden dat mijn man is overleden na een onmenselijke strijd tegen kanker.
  Het lijkt wel of ik steeds meer moeite heb met het alleen zijn. Een mens om je heen die van je houdt maakt je zo rijk, en als dat wegvalt is er die grote leegte en de stilte.
  Ik vind de stilte niet erg maar dit soort is heel anders. Ik ben m’n klankbord kwijt.
  Deze tijd is ook niet erg fijn omdat zijn laatste Kerst vreselijk was en ongemerkt gaan je gedachten daar weer naar toe. Mijn Kerst heeft inderdaad dat Rauwe randje.

  • Beste Els,
   Ik wens je ongelooflijk veel sterkte met het verwerken van die intense strijd van je man. Ja, om je dagelijkse maatje en klankbord te moeten missen, dat is een pijn die mensen waarschijnlijk pas echt begrijpen als ze het zelf meemaken.
   Heel veel sterkte en ik hoop dat je vele knuffels mag ontvangen als troost in het komende jaar!
   Liefs, Mireille

 28. Na een burn out van 7 jaren door PTSS, fibro, en depressiviteit, ben ik door het UWV weer grotendeels goed gekeurd. Ik moet weer aan het werk, omdat ik mijn uitkering verlies. Ik lig ’s nachts wakker van de angst met vragen over of ik het wel financieel red en in hoeverre mijn gezondheid het toelaat om te werken.

  • Beste Riette,
   Dit is misschien wel de moeilijkste periode waar je in zit. Is het mogelijk voor je om hulp aan iemand te vragen om je hierin te steunen en alles op een rijtje te zetten?
   Groetjes en sterkte!
   Mireille

 29. Gezegende Kerstdagen en een Gezond 2015 voor jou en je gezin.
  Dat de verspreiding van de MIR-Methode zich volgend jaar mag
  verdrievoudigen !!!
  Dank voor al je wijsheid en kennis, die je met ons wilt delen.
  Warme groet,
  Mea

 30. Dag Mireille , wat ben jij een prachtmens ! een hele mooie kerstboodschap en een treffend onderwerp deze week
  ik kan het niet anders verwoorden wat ik voel zoals je het zegt Dank je wel voor de MIR-Methode ik probeerde deze reeds te verspreiden, maar ervaar dat mensen dit iets ‘raars’ vinden en er niet open voor staan. Het zij zo, alles op zijn tijd. Ik probeer tevreden en gelukkig te zijn met de omstandigheden die dit niet altijd makkelijk maken, waarbij angst bij mij een afremmend iets is, zoals je beschrijft.
  Aan allen die de MIR-Methode volgen wens ik ook een gelukkig leven toe, met behulp van deze methode

  liefs

 31. Lieve Mireille,

  Ik kan in alle eerlijkheid zeggen dat ik een heel gelukkig mens ben.
  Ondanks mijn zeer turbulente en heftig leven- dakloos, verslavingen, zeer geweldadige relatie, verlies van mijn man, beide ouders en het overwinnen van kanker ben ik nu op mijn 47ste levensjaar door al de ervaringen eindelijk diegene waar ik lange tijd naar op zoek was.

  Als klein peutertje van nog geen jaar ben ik in een kindertehuis beland tot mijn 5e.
  Ik werd geadopteerd en was altijd heel erg verdrietig.

  Mijn leven heeft vanaf dat moment zo’n drastische verandering genomen en het heeft mij bijna mijn leven gekost.

  Nu ben ik inmiddels een volwassen vrouw met een volwassen dochter en als ik zie wat voor een prachtig, sterk en mooie jonge vrouw zij is dan ben ik zo trots op mezelf!
  Ik heb het goed gedaan!

  Natuurlijk speelt mijn werkelijk fantastische partner de laatste 10 jaar een hele grote rol in hoe ik nu in het leven sta.
  Bij hem is het voor mij elke keer weer ‘thuiskomen’

  Geld? Ja dat is zeker belangrijk!
  Ik werk om te kunnen leven en leef niet om te kunnen werken.
  Het belangrijkste voor mij is het leven zelf en ik heb geleerd om van mezelf te houden.

  Ik kan nu elke ochtend mezelf aankijken in de spiegel, lachen naar mezelf en hardop zeggen:” Goedemorgen Money, je hebt een knappe dag!”.

  Ik wens je hele liefdevolle, warme feestdagen toe.
  And Joy-Happines-Love&Peace for 2015🌟🌟

  Money

  • Beste Money,
   Ik heb veel respect voor hoe je in het leven staat! Ik hoop voor je dat je werk gaat vinden dat je veel voldoening geeft en dat jullie het financieel wat ruimer krijgen. Je hebt een heftig leven achter de rug en dan te kunnen zeggen dat je het nu zo van jezelf houdt, klinkt als muziek in mijn oren.
   Veel geluk!
   Groetjes, Mireille

 32. Lieve Mireille en alle mensen die dit lezen,

  ik wens jullie liefde, licht, aandacht en een blij hart toe! Laten we mirren om onze ziel en daarmee de wereld te bevrijden! Straal en geniet, het zal de wereld en jezelf goed doen.

  Een warme omarming van Denise

 33. Heel Hartelijk dank Mireille, voor deze geweldige methode. Ik heb er veel baat bij . Mijn schildklier was volledig in de war en is na enkele maanden weer regelmatig.. Ik wens je ook een warm kerstfeest toe en een gezond 2015!.

 34. Terwijl ik je woorden lees besef en voel ik dat ik ook tot de gelukkige behoor met een liefdevolle familie en mensen om me heen, een warm huis, elke avond eten op tafel en ook nog een baan.Mireille en team ik wens jullie ook fijne feestdagen en heel veel goeds en inspiratie voor het aan komende jaar. Wil nogmaals mijn dank uit spreken voor al het goeds wat jullie voort hebben gebracht. Mijn wens is dat we liefdevol en met respect met ons zelf en met elkaar om gaan..
  Liefs Annemiek

 35. Hoi Mireille,
  Ik zit midden in een scheiding, verlies van mijn thuis en mijn dierbare gezin en hondjes. Maar toch voel ik nu in mijzelf mijn eigen ,thuis, op mijn nieuwe plekje! Ik voel me ondanks alles Gelukkig in Mijzelf, ik geniet enorm van de ,kleine dingen, van het Leven, omdat die nu juist zo waardevol blijken te zijn. En ik volg nu mijn Hart, want dat klopt, altijd:-)!!
  Ik wens jou en je gezin gezellige warme en liefdevolle feestdagen en het allerbeste van alles waar jij behoefte aan hebt in 2015!!!
  lieve groeten, Ellen

 36. Op dit moment ben ik volmaakt gelukkig en tevreden. Het heeft me jaren gekost om mezelf te leren kennen en waarderen en het alleen-zijn te accepteren. Nu omarm ik het met liefde en dankbaarheid. Ik besef nu dat ik niet alleen ben op deze wereld, er is een onzichtbaar cirkeltje om me heen van mensen die mij echt kennen. Ze zijn weliswaar op emotionele en geografische manier op afstand, maar toch voel ik de warmte.

  • Beste Willeke,
   Dat klinkt hartverwarmend! Soms tref je nieuwe ‘familieleden’ aan en dan maakt het inderdaad niet uit of ze dichtbij of ver weg zijn.
   Ik wens je veel geluk en ben erg blij te horen hoe gelukkig je met jezelf bent!
   Groetjes, Mireille

 37. Prachtmens, schitterend. weer een leuke video met een glimlach. Ook voor jou/jullie nog veel van deze goede jaren en het helpen van vele mensen.

  Misschien kunnen we proberen om de MIR door te geven aan al die leiders met hun geruzie onderling, want die zitten mij ( en vele anderen) het meest dwars.
  Een goed 2015 !

  • Beste Marjo,
   Dan heb ik goed nieuws voor je: er zijn al een aantal politici die de MIR-Methode doen! Het is daarbij voor politici met een goed hart best moeilijk om binnen een vast systeem veranderingen teweeg te brengen, als eenling. Maar… er is hoop! En verder vooral blijven zien dat je binnen je eigen omgeving al veel kunt doen!
   Veel geluk!
   Groetjes, Mireille

 38. Lieve Mireille,

  Jou en alle anderen wens ik liefdevolle kerstdagen en een 2015 in goede gezondheid, Liefde,Licht en Levensvreugde.

  Zoals iedereen heb ik ook mijn uitdagingen in het leven en is het soms pittig.Maar ik voel me heel dankbaar dat ik me verbonden weet en voel met de aarde de kosmos en de mensen om me heen.
  Ik heb een goed dak boven mijn hoofd, gezond lekker eten en liefdevolle mensen om me heen. Voor 2015 open en hoop ik op een liefdesrelatie. Maar dat ik de verbinding en liefde in mezelf kan voelen maakt dat ik steeds meer ja zeg tegen het leven.
  Ik ben je dankbaar voor alle mirrmails die ik afgelopen jaar heb ontvangen.Ze altijd gelezen en toegepast. Dit is voor mij een support en hartje die ik elke week ontvang.
  Nogmaals dank en alle goeds

  liefs

  Gabriéla

 39. Dag Mireille, voor jou ook hele fijne dagen en een vreugdevol 2015. Mijn wens voor jou is dat alle liefde die je uitstraalt duizendvoudig naar je terugkomt.
  Harte groet, Lia

 40. Dag Mireille,
  Ik heb het heel moeilijk maar wordt ook wakker en helder ,mijn mama is plots moeten binnengaan voor een bloedonderzoek die niet goe was er waren tumorcellen aanwezig,gisteren te horen gekregen van de huisdokter ,ze hebben haar behandeld met baxters, nu mag ze naar huis met de feestdagen en komt ze bij mij dan moe ze terug naar de kliniek en eventueel naar Leuven ze hebben een stukje weggenomen voor onderzoek? Ik mag het haar niet zeggen dan woeker ik angst aan maar dit is niet echt gemakkelijk,aan mijn broer durf ik het nu ook nog niet te zeggen want die heeft dit jaarr 3 maal geopereerd geweest aan zijn hart!!!Hoe moet je dit allemaal aanpakken, soms denk ik , ik ga mijn werk opgeven dat woekert al een jaar door mijn hoofd en voor mijn mama zorgen. Ik hoop dat 2015 beter wordt maar ik ben bang dat ik mijn mama ga verliezen want het is echt een heel braaf mens!!!!

  • Lieve Nadia,
   Het ziet er naar uit dat je heel veel knuffels en zachtheid nodig hebt om de komende tijd te doorstaan. Ik wens je ongelooflijk veel sterkte toe! En kijk of je toch je broer alvast iets kunt vertellen, zodat je dit niet alleen hoeft te dragen.
   Veel sterkte!
   Mireille

  • Lieve Nadja,
   Misschien kan je loopbaanonderbreking nemen?
   Angsten al Mirrend loskoppelen?
   Ik brand een kaarsje voor jullie..
   Van Harte Beterschap, Veel Licht, Vertrouwen, Liefde ….
   Hartelijke groetjes in Licht Liefde Vrede en Harmony
   Joanna

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

* Vul alleen je voornaam in!

P.S. Je reactie zal niet meteen zichtbaar zijn op de website, omdat die eerst door ons gelezen wordt. Soms kan dat even duren wanneer we veel reacties ontvangen. Let op! Persoonlijke gezondheidsvragen worden niet beantwoord. Stel deze aan een MIR-Methode begeleider. Hartelijke groeten, Team MIR-Methode.