Home » Artikelen » 85. Als muziek maken je missie is

P.S. Help je mee de MIR-Methode te verspreiden? Je doet me een groot plezier als je dit artikel wilt doorsturen naar anderen! Plaats gerust dit artikel op jouw Facebook-pagina of verstuur het via je email, Twitter of Linked-in! Gebruik de knoppen aan de linkerkant of hierboven! Dankjewel!

P.S. Ken je de MIR-Methode nog niet? Ga dan naar de home page. Bekijk daar de video en ook de uitgebreide instructievideo. Meld je ook aan voor de nieuwsbrief en de 6 weken begeleidingsmailtjes voor extra ondersteuning!

Hoe meer je leert, hoe gezonder je wordt!
Wil je meer achtergrondinformatie en extra krachtige MIR-Methode technieken leren? Meld je dan aan voor de Be the MIRror website. Daarop staan meer dan 90 video's, waarmee je jezelf de rest van je leven kunt begeleiden, wat je ook overkomt! Door lid te worden, draag je bovendien bij aan het wereldwijd verspreiden van de MIR-Methode. Dankjewel daarvoor!
Klik hier voor meer informatie.
Mireille Mettes

Reacties

85. Als muziek maken je missie is — 67 reacties

  1. de liedjes komen inderdaad terug, een maandje bezig en Boudewijn de Groot’s repertoire is de grote inspiratie nu. Alle teksten staan gelukkig online. Betrap mezelf erop dat ik luidkeels sta te zingen. Mooi gevoel. Dank.

  2. Toen ik 4 jaar en een paar maanden geleden, toen was ik 42, op een visitekaartje van een celliste/psycholoog stuitte, besloot ik dat dat niet te laat was; gezien de gemiddelde levensverwachting had ik nog de helft van mijn leven vóór me. Na 2 jaar oefenen mocht ik me aansluiten bij een beginnersorkest voor volwassenen. Sindsdien is het plezier in spelen nog groter geworden, het samen spelen geeft zoveel energie! Precies vandaag, de combinatie timing en het onderwerp van je nieuwsbrief zijn weer ongekend subliem ;-), heb ik mijn huurcello gekocht; en ik ben er keiblij mee. Ik wens iedereen helende muziek in zijn/haar leven toe, als luisteraar, dan wel maker. En een mij zeer dierbare persoon veel succes als pleitbezorger om het luisteren naar muziek mogelijk te maken voor vrouwen in een Japanse gevangenis.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

* Vul alleen je voornaam in!

P.S. Je reactie zal niet meteen zichtbaar zijn op de website, omdat die eerst door ons gelezen wordt. Soms kan dat even duren wanneer we veel reacties ontvangen. Let op! Persoonlijke gezondheidsvragen worden niet beantwoord. Stel deze aan een MIR-Methode begeleider. Hartelijke groeten, Team MIR-Methode.