Home » Artikelen » 97. Ben jij een Hartverlichter?

P.S. Help je mee de MIR-Methode te verspreiden? Je doet me een groot plezier als je dit artikel wilt doorsturen naar anderen! Plaats gerust dit artikel op jouw Facebook-pagina of verstuur het via je email, Twitter of Linked-in! Gebruik de knoppen aan de linkerkant of hierboven! Dankjewel!

P.S. Ken je de MIR-Methode nog niet? Ga dan naar de home page: https://www.mirmethode.nl Bekijk daar de video en ook de uitgebreide instructievideo. Meld je op de home page ook aan voor de nieuwsbrief en de 6 weken begeleidingsmailtjes voor extra ondersteuning!

Hoe meer je leert, hoe gezonder je wordt!
Wil je meer achtergrondinformatie en extra krachtige MIR-Methode technieken leren? Meld je dan aan voor de Be the MIRror website. Daarop staan meer dan 90 video's, waarmee je jezelf de rest van je leven kunt begeleiden, wat je ook overkomt! Door lid te worden, draag je bovendien bij aan het wereldwijd verspreiden van de MIR-Methode. Dankjewel daarvoor!
Klik hier voor meer informatie.
Mireille Mettes

Reacties

97. Ben jij een Hartverlichter? — 54 reacties

 1. ik moet er alleen maar van huilen, van baby Micah .. ik ben te veel alleen, in mijn hoofd, en ver van mijn kinderen … bla bla rot jeugd, bla bla rot huwelijk, en bla bla maar door ik moet mezelf n schop onder de kont geven zegt mijn jongste .. het kind dat immer zorg nodig had maar opgroeide en opbloeide en n prachtig mens werd … nu is ze verloofd en heb k geen excuus meer .. ik moet aan de bak met mezelf …

 2. Hallo, Ik woon in Frankrijk en ben 63 jaar. Ik heb sinds meer dan 9 jaar kanker. borstkanker aan de basis en daarna steeds weer uitzaaingen. en dus steeds weer chemo. Is het goed ,dat ik de MIR-Methode doe zoals iedereen of moet ik het anders doen. Mijn leverwaarden zijn helemaal niet goed op het ogenblik vanwege de chemo die ik krijg. Hoe kan ik daar het best op werken? met vriendelijke groet, Dicky de Zwart van Lienden

  • Beste Dicky,
   Ja, je kunt de MIR-Methode gewoon doen, net zoals iedereen het doet. Daarin hoef je niets aan te passen. Als je wilt, zou je de werking van de MIR-Methode kunnen versnellen door een keer een MIR-Methode op Maat te laten maken bij een MIR-Methode begeleider. Die werken ook via Skype of telefoon.
   Heel veel sterkte met alles wat je doormaakt!
   Groetjes, Mireille

  • Beste Henriëtte,
   Dankjewel voor het delen. Wat is de natuur toch wonderschoon, he!
   Groetjes, Mireille

 3. Jammer dat er zo weinig te lachen valt in deze triestige wereld.
  Ik lach heel graag en dat doet heel goed.

  • Beste Laura,
   Ja, je hebt gelijk! Werkt fantastisch op je lachspieren! Ook de Vlaamse ondertiteling erbij is komisch!
   Dankjewel!
   Groetjes, Mireille

 4. Ha Mireille,

  Het wordt tijd om je even een mailtje te sturen en te laten weten dat de MIR methode echt prachtig en zo goed voor mij werkt. Ik heb jarenlang in een sluimerend depressief gevoel gehuisd, en ben daarin gekomen na een awakening in Nepal. Spontaan. Nu, na een verhuizing naar de juiste plek, durfde ik mijn medicijnen helemaal af te bouwen tot 0. Dat heb ik samen, tegelijk dus, gestart met de MIR methode. Het gaat hartstikke goed en ik ben nu vandaag helemaal van de medicijnen af. Spannend en goed op de balans blijven letten, maar dat het gaat is al zo’n geschenk. Dank je wel voor wat je hebt gebracht. En vast en zeker brengt.

  Lieve groet, Margriet

 5. Ik heb er nooit zo hard bij stilgestaan,maar door dit artikel is voor mij een echte eye-opener ,waardoor ik me bewust word dat ik toch wel een hartverlichter ben. Ooit(zo’n 20jaar geleden) kreeg ik van iemand een begroeting met ‘hey ons lachertje is daar’ en dat heeft heel wat jaren meegegaan in de kennissenkring.
  Ik gebruik heel dikwijls humor,doe soms de meest gekke uitspraken waarvan ik soms zelfs achteraf denk, hoe kom ik daar nu weer op. Soms besef ik pas, op moment dat iemand in mijn gezelschap begint te lachen dat ik een heel gek of grappig weerwoord of opmerking gegeven heb. Voelt wel goed om mensen aan het lachen te brengen. En mijn beste vriendin heeft me ook al dikwijls gezegd, als ze weer eens in een dipje zit en ik ben bij haar langs geweest dat ze er dan ook wel de humor in vind en dankzij mij ziet ze het dan weer helemaal zitten….

 6. Beste Mireille,

  Lachen is heerlijk, een poosje geleden deed ik mee met de lachmeditatie,
  en dat is zofijn om te doen
  Morgen heb ik de 4 weken MIR-Methode erop zitten,na een hartinfarct heeft het me veel goede dingen gebracht, ben er heel blij mee, en ga natuurlijk door.
  Dank voor deze fantastische manier om jezelf te genezen. Liefs Lize

  • Beste Lize,
   Wat fijn dat de MIR-Methode je steun geeft na zo’n heftige periode! Dat je hartje het nog maar heel lang mag blijven doen!
   Veel geluk!
   Mireille

 7. Hahahaha. Het schijnt dat lachen zonder reden net zo gezond is. Meer weten? Kijk op ww.lachwinkel.nl. Vrolijke groeten😄😃😀

 8. Ik ben al jaren een hartverlichter zonder dat ik dat door had .dankje wel dat je me laat inzien dat mijn humor er mag zijn en het kind in me niet hoef te verstoppen ..ik zing ook 🙂 groetjes yolanda

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

* Vul alleen je voornaam in!

P.S. Je reactie zal niet meteen zichtbaar zijn op de website, omdat die eerst door ons gelezen wordt. Soms kan dat even duren wanneer we veel reacties ontvangen. Hartelijke groeten, Team MIR-Methode.