Home » Artikelen » 97. Ben jij een Hartverlichter?

P.S. Help je mee de MIR-Methode te verspreiden? Je doet me een groot plezier als je dit artikel wilt doorsturen naar anderen! Plaats gerust dit artikel op jouw Facebook-pagina of verstuur het via je email, Twitter of Linked-in! Gebruik de knoppen aan de linkerkant of hierboven! Dankjewel!

P.S. Ken je de MIR-Methode nog niet? Ga dan naar de home page. Bekijk daar de video en ook de uitgebreide instructievideo. Meld je ook aan voor de nieuwsbrief en de 6 weken begeleidingsmailtjes voor extra ondersteuning!

Hoe meer je leert, hoe gezonder je wordt!
Wil je meer achtergrondinformatie en extra krachtige MIR-Methode technieken leren? Meld je dan aan voor de Be the MIRror website. Daarop staan meer dan 90 video's, waarmee je jezelf de rest van je leven kunt begeleiden, wat je ook overkomt! Door lid te worden, draag je bovendien bij aan het wereldwijd verspreiden van de MIR-Methode. Dankjewel daarvoor!
Klik hier voor meer informatie.
Mireille Mettes

Reacties

97. Ben jij een Hartverlichter? — 75 reacties

 1. Beste Mireille,

  Als Lachcoach van de Stralende Lachertjes ben ik het volledig eens met dit artikel. Ik ben zelf in Juli 2019 gestart met de Lachyoga en had van bij het begin een trouwe fan, mijn moeder. Elke keer kwam ze mee, om mensen te ontmoeten, maar ook om los te laten, want lachen is loslaten. Lachen is ook verbinding maken met ons innerlijke. We hebben 2x al een lachyoga onderons gedaan, een quality time moment waarbij de dochter moeder iets aanleert, en de moeder het aanvaardt. Dit was een heel mooi uniek moment voor ons beiden.
  Dus in deze tijden dat iedereen geconfronteerd wordt met het Coronavirus, is lachen cruciaal. Vandaar dat ik 2x/dag 10min lachen online doe, telkens op het uur van de glimlach.
  Met heel veel lachende groetjes,

 2. Beste Mireille,

  Lachen dat het invoeren van de basis inkomen actueel is voor deze tijden en dat mensen die niet naar hun werk kunnen, doorbetaald zouden moeten krijgen voor die periode hoelang de aanwezigheid van de corona virus duurt, en zo voort. / via de IMF of door een andere instantie / overal, in elk getroffen land.

  groeten,
  era

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

* Vul alleen je voornaam in!

P.S. Je reactie zal niet meteen zichtbaar zijn op de website, omdat die eerst door ons gelezen wordt. Soms kan dat even duren wanneer we veel reacties ontvangen. Let op! Persoonlijke gezondheidsvragen worden niet beantwoord. Stel deze aan een MIR-Methode begeleider. Hartelijke groeten, Team MIR-Methode.