Home » Artikelen » 70. Welkom bij de ‘Be the MIRror’-website!

P.S. Help je mee de MIR-Methode te verspreiden? Je doet me een groot plezier als je dit artikel wilt doorsturen naar anderen! Plaats gerust dit artikel op jouw Facebook-pagina of verstuur het via je email, Twitter of Linked-in! Gebruik de knoppen aan de linkerkant of hierboven! Dankjewel!

P.S. Ken je de MIR-Methode nog niet? Ga dan naar de home page: https://www.mirmethode.nl Bekijk daar de video en ook de uitgebreide instructievideo. Meld je op de home page ook aan voor de nieuwsbrief en de 6 weken begeleidingsmailtjes voor extra ondersteuning!

Hoe meer je leert, hoe gezonder je wordt!
Wil je meer achtergrondinformatie en extra krachtige MIR-Methode technieken leren? Meld je dan aan voor de Be the MIRror website. Daarop staan meer dan 90 video's, waarmee je jezelf de rest van je leven kunt begeleiden, wat je ook overkomt! Door lid te worden, draag je bovendien bij aan het wereldwijd verspreiden van de MIR-Methode. Dankjewel daarvoor!
Klik hier voor meer informatie.
Mireille Mettes

Reacties

70. Welkom bij de ‘Be the MIRror’-website! — 72 reacties

 1. Hallo Mireille,
  Ik ben nu 4 weken bezig met de MIR-Methode en volg de webinars voor overgewicht.
  Inmiddels laat de weegschaal zien dat ik afval.
  Ik heb ook de EHBO gebruikt. Ik was enorm gespannen en nerveus voor het slapen gaan en dat loopt normaal gesproken alleen maar op in intensiteit. Tijdens de EHBO voelde ik de spanning zakken. Hij ging niet helemaal weg, maar was niets ivm normaal.
  Ik heb wel een vraag. Ik heb ineens een ontstoken oog. Dat heb ik nog nooit gehad. Het traantje en slijmerig. Kan dat door de MIR-Methode komen?

  • Beste Anne Claire,
   Wat ben je heerlijk bezig, super!
   Ja, een ontsteking kan uiteindelijk komen doordat je je lichaam met de MIR-Methode aanzet tot zelfheling. Een ontsteking is een uitstekende reactie van je lichaam. Kijk eens bij dit artikel over ontstekingen?
   Enne… ga zo door!
   Groetjes, Mireille

 2. Hoi Mireille
  als je gaapt tijdens de 9stappen dan ben je aan het loslaten, maar wat ben ik dan aan het loslaten,de stap precies die ik aan het zeggen ben terwijl ik gaap of is het meer algemeen?

  • Beste Cecile,
   Meestal gaat het om oude emoties die je nog vast hield, zoals oud verdriet, oude boosheid, oude angsten. Het kan ook herinnering zijn die in je cellen zitten opgeslagen aan gebeurtenissen die je liever kwijt dan rijk bent.
   Groetjes, Mireille

 3. Een fijne ondersteuning!
  Vraag die er niet bijstaat. Ik gaap dus de hele tijd als ik de 9 stappen doe!

  • Beste Magda,
   Super goed teken! Dat betekent dat je flink aan het loslaten bent. Fijn!
   Veel geluk!
   Groetjes, Mireille

 4. Beste Mireille,
  Danku om de EHBO stoor te sturen.Op welke plaats kan ik wrijven om beelden en gedachten weg te krijgen aub? En ook als ik een leeg gevoel heb in mijn buik?
  Danku voor het antwoord.
  Lieve groetjes,
  co

  • Beste Co,
   Je kunt altijd de EHBO doen door je hand te leggen op de plaats waar je last hebt. Dus op je hoofd bij drukke gedachten en op je buik als je dat lege gevoel hebt. Laat je lichaam het maar aanwijzen!
   Veel geluk!
   Groetjes, Mireille

 5. Beste Mireille,
  ik ben nu ook lid van de MIRror,Ben echt benieuwd wat de EHBO en verdere technieken zijn.
  Hartelijke groet,
  co

  • Beste Co,
   Wat leuk! Ik hoop dat je er veel aan zult hebben!
   Hartelijke groetjes,
   Mireille

 6. Lieve Mireille
  Ik heb ondertussen met wat hulp, de zalf toch kunnen aanbrengen,(voor de rode vlekken over gans mijn lichaam)Maar dat helpt niet. Nu zegt de huisarts dat ik best naar een dermatoloog ga, ik wacht nog af, omdat ik hoop dat de vlekken wel zullen verdwijnen
  U hebt me aangeraden om naar een begeleider te gaan, maar ik weet niet waar, ik woon in Belgie in 9300 Aalst dat ligt tussen Brussel en Gent. Hebt u een idee hoe ik dat kan oplossen?
  Veel lieve groetjes
  Nelly

  • Beste Nelly,
   Kijk op de pagina van de begeleiders in België en bel er eentje op. De meesten kunnen ook via telefoon of Skype werken.
   Ja, meestal verdwijnen die vanzelf weer, maar laat je ook altijd tijdig adviseren als de plekken blijven verergeren.
   Veel succes en sterkte!
   Groetjes, Mireille

 7. Dag lieve Mireille,

  Een verlate reactie; de eerste heeft je kennelijk niet bereikt.

  Van harte proficiat!. Geweldig dat je dit bereikt hebt. Ga zo verder met het gelukkig maken van al die mensen, die nog geen kennis van de MIR-methode mochten nemen. Het is een groot geschenk dat ik dagelijks mag ervaren: ik mir iedere dag (sinds 10/02/14) en het doet me goed! Ik heb me dan ook aangemeld voor ‘Be The Mirror’.
  Je bent een prachtige vrouw. Dank je wel voor je geweldige inzet! Je hebt een fantastische man naast je staan, die dit alles mede mogelijk maakt.
  Ik heb al mijn kaartjes uitgedeeld en mijn oude pleegmoeder, die ook is gaan ‘mirren’, heeft mijn boek gekregen. (Ze heeft n.l geen P.C.).
  Ik wens je veel succes toe met alles wat je nog gaat ondernemen.

  Een lieve – verlate – groet van
  een blije Wil

  • Beste Wil,
   Dankjewel voor al je hartelijke woorden! Ik vind het superleuk te lezen dat je je boek aan je pleegmoeder hebt gegeven!
   Ik voel me heerlijk aangemoedigd door je en verheug me erop je veel te kunnen inspireren via de website.
   Groetjes!
   Mireille

 8. Lieve Mireille,

  Ik wil je héél hartelijk bedanken voor deze fantastische MIR-Methode, de Liefde en Inzet die jij toont voor je medemens, raakt me diep in mijn hart en velen met mij, je bent voor mij een Engel op
  aarde!

  Een lieve hartengroet van Joke.

 9. Hallo lieve Mireille
  Aan iedereen die het wil horen vertel ik over je methode, enkele passen ze toe, maar zoveel die het niet geloven dat men op zo een simpele manier kan beteren. Ik heb al resultaat met mijn darmen, had gedacht dat ik darmkanker, had nee hoor alles prima. Gisteren twee dames die niet geloofde dat ik 77 was, stond er niet bij stil dat het aan de MIR methode lag, tot ik enkele reactie las.
  Ik wil je ook feliciteren met je website, al dat werk om de mensen te helpen onvoorstelbaar DIKKE PROFICIAT. Je bent letterlijk een ENGEL. Mag ik wat vragen? heb rode droge vlekken op mijn rug is dat een gevolg van te Mirren en zou dat kunnen vanzelf verdwijnen? Dokter heeft zalf voorgeschreven, maar kan dat niet aanbrengen, dat is het probleem als men alleen is.
  Heel veel liefs
  Nelly

  • Beste Nelly,
   Dankjewel voor je hartelijke reactie! Zou je voor de rode vlekken een keer naar een MIR-Methode begeleider willen gaan? Die kan met jou uitzoeken wat de oorzaak ervan is. En misschien is het een idee om aan je huisarts te vertellen dat je de zalf niet kunt aanbrengen. Misschien dat hij nog een ander idee heeft?
   Hartelijke groetjes,
   Mireille

 10. Lieve Mireille,
  Hartelijk Gefeliciteerd met dit bijzondere resultaat wat je graag wilde verwezenlijken.Ongelooflijk hoeveel behoefte hier aan is.
  MIR dagelijks en voel dat er een langzamerhand ontwikkeling gaande is op meerdere terreinen.Dank je wel dat we met zovele gebruik mogen maken van
  jouw bijzondere gave/talenten en met zovele mogen delen, op naar een mooiere wereld. Lieve groet,Trees

 11. Van harte gefeliciteerd, Mireille, met je nieuwe website.
  Fantastisch, die missie van jou.
  Ik MIR al vanaf mei 2010; ik hoop nog veel meer te gaan leren van je.
  Ik wens je heel veel inspiratie en succes toe, zodat wij met z’n allen daar ook weer van mogen genieten en zo een steentje kunnen/mogen bijdragen aan een betere wereld.
  Ikzelf heb heel veel innerlijke rust gekregen door o.a. de MIR-methode (stap 7. Het is zoals Wayne Dyer zegt: “Je krijgt wereldvrede door innerlijke vrede. Als je een wereld hebt van mensen, die innerlijke vrede hebben, dan heb je een vreedzame wereld” en daar ben ik het helemaal mee eens.
  Liefs,
  Mea

 12. Mireille vrouw van KRACHT LICHT EN LIEFDE,het is je gelukt samen met je Remco die dag en nacht je bijstaat om al je ingevingen om te zetten
  in iets tastbaars,waar iedereen datgene te consumeren wat hij/zij nodig heeft. Ook hier in Spanje omgeving Alicante wordt er heel wat GEMIRD MET SUCCES.
  Wens jullie veel succes met deze nieuwe website en de weg naar deze bijzondere methode zal nu door nog meer mensen gebruikt gaan worden.
  Hartegroet,
  AnnA

  • Beste Anna,
   Ontzettend dank voor je lieve woorden! En wat fijn dat het in Spanje al zo mooi verspreidt, hoera! Dat het de mensen daar veel goeds mag brengen!
   Hartelijke groetjes,
   Mireille

 13. fantastisch om thuis de website te kunnen raadplegen voor vragen,verduidelijking en verdieping !!!! heel veel dank en liefs anke

 14. Dag lieve Mireille,
  Van harte proficiat! Geweldig dat je dit bereikt hebt.Ga zo verder met het gelukkig (en stralend) maken van hen, die nog geen weet hebben van de MIR-methode. Ik ervaar het als een groot geschenk. Ik MIR sinds 10 februari van dit jaar en het doet me goed. Ik heb al mijn kaartjes uitgedeeld en mijn oude pleegmoeder, die ook is gaan MIIREN, heb ik mijn boek gegeven; ze heeft namelijk geen PC.
  Je bent een prachtige vrouw. Dank voor je geweldige inzet. Je hebt een fantastische man naast je staan.
  Ik wens je uit een warm hart veel succes met alles waar je mee bezig bent. Een lieve groet,
  Wil

  • Beste Wil,
   Dankjewel voor je lieve woorden! Ja, veel lof komt mijn man Remco toe die zoveel helpt met de website. Daardoor kunnen we enorm snel werken. Zo fijn! En er komt nog veel meer aan!
   Hartelijke groetjes,
   Mireille

 15. Dag Mireille,

  Ik heb me vanmorgen aangemeld. Omdat de MIR-Methode mij veel goeds heeft gebracht wil ik je graag blijven steunen. Het bespaart mij de wekelijkse uitjes naar de fysiotherapie en de tweejaarlijkse gang naar de chiropracticor. Ben blij dat iemand mij via facebook attendeerde!
  Jij hebt je passie in ieder geval gevonden. Veel succes verder.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

* Vul alleen je voornaam in!

P.S. Je reactie zal niet meteen zichtbaar zijn op de website, omdat die eerst door ons gelezen wordt. Soms kan dat even duren wanneer we veel reacties ontvangen. Hartelijke groeten, Team MIR-Methode.