Home » Artikelen » 70. Welkom bij de ‘Be the MIRror’-website!

P.S. Help je mee de MIR-Methode te verspreiden? Je doet me een groot plezier als je dit artikel wilt doorsturen naar anderen! Plaats gerust dit artikel op jouw Facebook-pagina of verstuur het via je email, Twitter of Linked-in! Gebruik de knoppen aan de linkerkant of hierboven! Dankjewel!

P.S. Ken je de MIR-Methode nog niet? Ga dan naar de home page. Bekijk daar de video en ook de uitgebreide instructievideo. Meld je ook aan voor de nieuwsbrief en de 6 weken begeleidingsmailtjes voor extra ondersteuning!

Hoe meer je leert, hoe gezonder je wordt!
Wil je meer achtergrondinformatie en extra krachtige MIR-Methode technieken leren? Meld je dan aan voor de Be the MIRror website. Daarop staan meer dan 90 video's, waarmee je jezelf de rest van je leven kunt begeleiden, wat je ook overkomt! Door lid te worden, draag je bovendien bij aan het wereldwijd verspreiden van de MIR-Methode. Dankjewel daarvoor!
Klik hier voor meer informatie.
Mireille Mettes

Reacties

70. Welkom bij de ‘Be the MIRror’-website! — 74 reacties

 1. Dag Mireille,Heb allerlei ingangen geprobeerd, maar het lukt me niet om in te loggen! Zojuist één keer wel! Was op zoek naar de MIRmethode op Maat van 25 juni j.l. om een reactie te geven op de 3 Aziatische landen… Maar nu kan ik zelfs nergens inloggen. Hoe kom ik daar?

 2. Hallo Mireille,
  Ik ben nu 4 weken bezig met de MIR-Methode en volg de webinars voor overgewicht.
  Inmiddels laat de weegschaal zien dat ik afval.
  Ik heb ook de EHBO gebruikt. Ik was enorm gespannen en nerveus voor het slapen gaan en dat loopt normaal gesproken alleen maar op in intensiteit. Tijdens de EHBO voelde ik de spanning zakken. Hij ging niet helemaal weg, maar was niets ivm normaal.
  Ik heb wel een vraag. Ik heb ineens een ontstoken oog. Dat heb ik nog nooit gehad. Het traantje en slijmerig. Kan dat door de MIR-Methode komen?

  • Beste Anne Claire,
   Wat ben je heerlijk bezig, super!
   Ja, een ontsteking kan uiteindelijk komen doordat je je lichaam met de MIR-Methode aanzet tot zelfheling. Een ontsteking is een uitstekende reactie van je lichaam. Kijk eens bij dit artikel over ontstekingen?
   Enne… ga zo door!
   Groetjes, Mireille

 3. Hoi Mireille
  als je gaapt tijdens de 9stappen dan ben je aan het loslaten, maar wat ben ik dan aan het loslaten,de stap precies die ik aan het zeggen ben terwijl ik gaap of is het meer algemeen?

  • Beste Cecile,
   Meestal gaat het om oude emoties die je nog vast hield, zoals oud verdriet, oude boosheid, oude angsten. Het kan ook herinnering zijn die in je cellen zitten opgeslagen aan gebeurtenissen die je liever kwijt dan rijk bent.
   Groetjes, Mireille

  • Beste Magda,
   Super goed teken! Dat betekent dat je flink aan het loslaten bent. Fijn!
   Veel geluk!
   Groetjes, Mireille

 4. Beste Mireille,
  Danku om de EHBO stoor te sturen.Op welke plaats kan ik wrijven om beelden en gedachten weg te krijgen aub? En ook als ik een leeg gevoel heb in mijn buik?
  Danku voor het antwoord.
  Lieve groetjes,
  co

  • Beste Co,
   Je kunt altijd de EHBO doen door je hand te leggen op de plaats waar je last hebt. Dus op je hoofd bij drukke gedachten en op je buik als je dat lege gevoel hebt. Laat je lichaam het maar aanwijzen!
   Veel geluk!
   Groetjes, Mireille

 5. Beste Mireille,
  ik ben nu ook lid van de MIRror,Ben echt benieuwd wat de EHBO en verdere technieken zijn.
  Hartelijke groet,
  co

 6. Lieve Mireille
  Ik heb ondertussen met wat hulp, de zalf toch kunnen aanbrengen,(voor de rode vlekken over gans mijn lichaam)Maar dat helpt niet. Nu zegt de huisarts dat ik best naar een dermatoloog ga, ik wacht nog af, omdat ik hoop dat de vlekken wel zullen verdwijnen
  U hebt me aangeraden om naar een begeleider te gaan, maar ik weet niet waar, ik woon in Belgie in 9300 Aalst dat ligt tussen Brussel en Gent. Hebt u een idee hoe ik dat kan oplossen?
  Veel lieve groetjes
  Nelly

  • Beste Nelly,
   Kijk op de pagina van de begeleiders in België en bel er eentje op. De meesten kunnen ook via telefoon of Skype werken.
   Ja, meestal verdwijnen die vanzelf weer, maar laat je ook altijd tijdig adviseren als de plekken blijven verergeren.
   Veel succes en sterkte!
   Groetjes, Mireille

 7. Dag lieve Mireille,

  Een verlate reactie; de eerste heeft je kennelijk niet bereikt.

  Van harte proficiat!. Geweldig dat je dit bereikt hebt. Ga zo verder met het gelukkig maken van al die mensen, die nog geen kennis van de MIR-methode mochten nemen. Het is een groot geschenk dat ik dagelijks mag ervaren: ik mir iedere dag (sinds 10/02/14) en het doet me goed! Ik heb me dan ook aangemeld voor ‘Be The Mirror’.
  Je bent een prachtige vrouw. Dank je wel voor je geweldige inzet! Je hebt een fantastische man naast je staan, die dit alles mede mogelijk maakt.
  Ik heb al mijn kaartjes uitgedeeld en mijn oude pleegmoeder, die ook is gaan ‘mirren’, heeft mijn boek gekregen. (Ze heeft n.l geen P.C.).
  Ik wens je veel succes toe met alles wat je nog gaat ondernemen.

  Een lieve – verlate – groet van
  een blije Wil

  • Beste Wil,
   Dankjewel voor al je hartelijke woorden! Ik vind het superleuk te lezen dat je je boek aan je pleegmoeder hebt gegeven!
   Ik voel me heerlijk aangemoedigd door je en verheug me erop je veel te kunnen inspireren via de website.
   Groetjes!
   Mireille

 8. Lieve Mireille,

  Ik wil je héél hartelijk bedanken voor deze fantastische MIR-Methode, de Liefde en Inzet die jij toont voor je medemens, raakt me diep in mijn hart en velen met mij, je bent voor mij een Engel op
  aarde!

  Een lieve hartengroet van Joke.

 9. Hallo lieve Mireille
  Aan iedereen die het wil horen vertel ik over je methode, enkele passen ze toe, maar zoveel die het niet geloven dat men op zo een simpele manier kan beteren. Ik heb al resultaat met mijn darmen, had gedacht dat ik darmkanker, had nee hoor alles prima. Gisteren twee dames die niet geloofde dat ik 77 was, stond er niet bij stil dat het aan de MIR methode lag, tot ik enkele reactie las.
  Ik wil je ook feliciteren met je website, al dat werk om de mensen te helpen onvoorstelbaar DIKKE PROFICIAT. Je bent letterlijk een ENGEL. Mag ik wat vragen? heb rode droge vlekken op mijn rug is dat een gevolg van te Mirren en zou dat kunnen vanzelf verdwijnen? Dokter heeft zalf voorgeschreven, maar kan dat niet aanbrengen, dat is het probleem als men alleen is.
  Heel veel liefs
  Nelly

  • Beste Nelly,
   Dankjewel voor je hartelijke reactie! Zou je voor de rode vlekken een keer naar een MIR-Methode begeleider willen gaan? Die kan met jou uitzoeken wat de oorzaak ervan is. En misschien is het een idee om aan je huisarts te vertellen dat je de zalf niet kunt aanbrengen. Misschien dat hij nog een ander idee heeft?
   Hartelijke groetjes,
   Mireille

 10. Lieve Mireille,
  Hartelijk Gefeliciteerd met dit bijzondere resultaat wat je graag wilde verwezenlijken.Ongelooflijk hoeveel behoefte hier aan is.
  MIR dagelijks en voel dat er een langzamerhand ontwikkeling gaande is op meerdere terreinen.Dank je wel dat we met zovele gebruik mogen maken van
  jouw bijzondere gave/talenten en met zovele mogen delen, op naar een mooiere wereld. Lieve groet,Trees

 11. Van harte gefeliciteerd, Mireille, met je nieuwe website.
  Fantastisch, die missie van jou.
  Ik MIR al vanaf mei 2010; ik hoop nog veel meer te gaan leren van je.
  Ik wens je heel veel inspiratie en succes toe, zodat wij met z’n allen daar ook weer van mogen genieten en zo een steentje kunnen/mogen bijdragen aan een betere wereld.
  Ikzelf heb heel veel innerlijke rust gekregen door o.a. de MIR-methode (stap 7. Het is zoals Wayne Dyer zegt: “Je krijgt wereldvrede door innerlijke vrede. Als je een wereld hebt van mensen, die innerlijke vrede hebben, dan heb je een vreedzame wereld” en daar ben ik het helemaal mee eens.
  Liefs,
  Mea

 12. Mireille vrouw van KRACHT LICHT EN LIEFDE,het is je gelukt samen met je Remco die dag en nacht je bijstaat om al je ingevingen om te zetten
  in iets tastbaars,waar iedereen datgene te consumeren wat hij/zij nodig heeft. Ook hier in Spanje omgeving Alicante wordt er heel wat GEMIRD MET SUCCES.
  Wens jullie veel succes met deze nieuwe website en de weg naar deze bijzondere methode zal nu door nog meer mensen gebruikt gaan worden.
  Hartegroet,
  AnnA

  • Beste Anna,
   Ontzettend dank voor je lieve woorden! En wat fijn dat het in Spanje al zo mooi verspreidt, hoera! Dat het de mensen daar veel goeds mag brengen!
   Hartelijke groetjes,
   Mireille

 13. fantastisch om thuis de website te kunnen raadplegen voor vragen,verduidelijking en verdieping !!!! heel veel dank en liefs anke

 14. Dag lieve Mireille,
  Van harte proficiat! Geweldig dat je dit bereikt hebt.Ga zo verder met het gelukkig (en stralend) maken van hen, die nog geen weet hebben van de MIR-methode. Ik ervaar het als een groot geschenk. Ik MIR sinds 10 februari van dit jaar en het doet me goed. Ik heb al mijn kaartjes uitgedeeld en mijn oude pleegmoeder, die ook is gaan MIIREN, heb ik mijn boek gegeven; ze heeft namelijk geen PC.
  Je bent een prachtige vrouw. Dank voor je geweldige inzet. Je hebt een fantastische man naast je staan.
  Ik wens je uit een warm hart veel succes met alles waar je mee bezig bent. Een lieve groet,
  Wil

  • Beste Wil,
   Dankjewel voor je lieve woorden! Ja, veel lof komt mijn man Remco toe die zoveel helpt met de website. Daardoor kunnen we enorm snel werken. Zo fijn! En er komt nog veel meer aan!
   Hartelijke groetjes,
   Mireille

 15. Dag Mireille,

  Ik heb me vanmorgen aangemeld. Omdat de MIR-Methode mij veel goeds heeft gebracht wil ik je graag blijven steunen. Het bespaart mij de wekelijkse uitjes naar de fysiotherapie en de tweejaarlijkse gang naar de chiropracticor. Ben blij dat iemand mij via facebook attendeerde!
  Jij hebt je passie in ieder geval gevonden. Veel succes verder.

 16. Lieve Mireille.
  Van Harte Gefeliciteerd met je nieuwe website. Ik heb me zojuist aangemeld. Onze wereld kan alle mensen en alle inzet gebruiken om die mooie liefdevolle sprankelende planeet te zijn die ze bedoeld is te zijn. En met jouw bijdrage, net als met die van anderen die zich via de MIRror of anderszins daarvoor inzetten, moet het ons gezamenlijk toch lukken! Ik verheug me op wat komen gaat. Liefs, Eleonora.

 17. Hallo Mireille,
  Wat ontzettend fijn voor je dat je dit hebt bereikt, chapeau hoor!!!!
  Weer een mijlpaal in jouw leven, heel veel succes hiermee. Fantastisch wat de MIR allemaal doet ga zo door. Groet van Olga

 18. Van harte gefeliciteerd met je nieuwe website! En dat je nog meer goeds kan brengen!
  Wat betreft de nieuwe inzichten, ik heb het mirren weer opgepakt en merk dat ik me slechter voel maar volgens mij is dat ook iets wat erbij kan horen toch? Ik ben er uit geraakt met een burn out en nu andere halve maand fulltime aan het werk. Ik zit weer niet lekker in m’n vel, weer veel moe, stemmingswisselingen etc. Ik besluit om uren in te leveren en zo meer tijd voor mezelf te krijgen, al zal het financieel net aan lukken. Ik heb gemerkt dat ik van fulltime werken en dus veel loon ook niet gelukkig word. Er waren steeds meer mensen in mijn omgeving met dit advies kwamen om minder te werken en ik dacht, misschien moet ik hier iets mee doen. Bedoel je dit met nieuwe inzichten?

  • Beste Ikki,
   Ja zeker, het kan zijn dat je langzaamaan begint te merken dat het werk waarin je zit, eigenlijk niet goed bij je past. Dan gaat je lichaam ‘mokken’ door de MIR-Methode. Misschien dat stap 9 op dit moment flink in verandering is voor je. Neem goed je rust en besteed eens wat tijd aan denken over waar jij ECHT gelukkig van wordt. Ik wens je toe dat je binnenkort je draai weer kunt vinden!
   Hartelijke groetjes,
   Mireille

  • Gefeliciteerd Mireille!!!!!!!!!!!!!
   Dat onze MIR-familie zo groot is had ik eigenlijk niet gedacht. Een fijn gevoel geeft dat! Ik wens je verder veel succes, vooral met je nieuwe boek!
   Hartelijke groet,Frances.

   • Beste Frances,
    Ja, er zijn al ontzettend veel mensen aan het MIRren! Ik had dat ook nooit durven dromen, maar het geeft inderdaad een enorm groot ‘familie-gevoel’! Dat we elkaar maar mogen blijven inspireren op weg naar een fijnere wereld!
    Groetjes, Mireille

  • Gefeliciteerd, geweldig Mireille dat jij jouw talenten die jij gekregen hebt met ons wilt delen en hierdoor een groot geschenk bent voor menigeen die oplossingen zoeken en vinden door simpel dagelijks de 9 stappen uit te spreken. En met liefde en passie deze site ontwikkelt hebt, dank je wel.

   lieve groet, Linda

 19. Felicidades met je nieuwe site. Veel succes enne, werk niet al te hard. Kost jou en Remco verschrikkelijk veel tijd zo te zien. Hoop dat je ook nog aan andere dingen toekomt, vooral aan elkaar.
  Besos vanuit op dit moment druilerig Spanje
  Jeannette

  • Beste Jeannette,
   Ja, dit waren een paar weken van heel hard werken, elkaar aanmoedigen, twijfelen: deadline verschuiven of niet? Tot ik zei: we gaan het nu gewoon neerzetten, al moeten we de hele nacht doorwerken! En het lukte. We zijn erg blij, vooral met al die hartelijke, steunende en aanmoedigende reacties! Het lijkt ook wel alsof er een hele lading van mij is afgevallen, want ik voel mezelf ook erg ontspannen en energiek. Het geeft ons natuurlijk ook energie dat er zoveel mensen zijn die ons werk willen ontvangen!
   Besos terug uit een warm herfstig Nederland,
   Mireille

 20. Hi Mireille,

  Gefeliciteerd met je nieuwe website! Ik heb echt uitgekeken naar uitgekeken en ik ga me ook meteen aanmelden!

  In je nieuwsbrief zeg je o.a. het volgende:
  De website bevat een apart onderdeel over het ‘MIRror’-schap. Ik bedoel daarmee dat als je de MIR-Methode langdurig hebt gedaan, je dat in alle facetten van je leven kunt merken. Je krijgt meer energie en je missie wordt steeds duidelijker. Veel mensen horen: “Wat zie je er goed uit!” Dat komt omdat veel mensen die ‘mirren’ gaan stralen!

  Ik herken mezelf hier heel duidelijk in. Ook ik heb de afgelopen jaren korte of langere periodes de MIR-methode gedaan en het gaat in alle opichten ook steeds beter met mij.
  Afgelopen jaar was voor mij in relationeel opzicht nogal dramatisch, maar ondanks alles ben ik blijven stralen en ook ik hoor regelmatig dat ik er zo goed uit zie.

  • Wat fijn Irene!
   En dan te bedenken dat dat alleen nog maar fijner en mooier gaat worden!
   Dankjewel dat je mee gaat doen en ik verheug me op wat er nog meer uit jou naar voren gaat komen met jouw missie!
   Hartelijke groetjes,
   Mireille

 21. Lieve Mireille, mooi mens,
  van harte gefeliciteerd met de geboorte van jouw grote hartenwens! En dat wij daarvan allemaal mogen meegenieten om het zo verder de wereld in te brengen. Dankjewel daarvoor,
  hartverwarmende groet,
  Janny

 22. Lieve Mireille, gefeliciteerd met je nieuwe website! Hier zat ik eigenlijk op te wachten! Wilde al zo lang eens naar jouw lezingen maar kwam er maar niet van.En zie nu ze komen naar mij toe, geweldig! Zelf wil ik me meer bekwamen in de MIR-Methode om zo ook anderen te kunnen coachen in de toekomst. Heel veel succes en bedankt! Lieve groet, Ineke

  • Hai Ineke,
   Ja, zo leuk hoe het dan past! Ik had dat ook: ik geef een lezing en daar komen wel 100 mensen op af, maar dan mis ik er nog altijd zo’n 5 miljoen! En hoe bereik ik die sneller? Door mijn lezing online te zetten! Ik wens je toe dat je er veel aan hebt en dat het je blijvend goed gaat doen!
   Hartelijke groetjes!
   Mireille

 23. Gefeliciteerd met je nieuwe website.
  Reeds vriendinnen hierover gesproken en die zijn er mee bezig.
  Dit doet mij heel erg goed.
  Ik hoop heel gauw een lezing van je bij te wonen met enkele vriendinnen.

  Succes take care
  Liefs
  Carmelita

 24. Dag Mireille
  Van Harte GEFELICITEERD! ga zo door ik zet veel mensen aan tot je MIR-Methode Super fijn alle goeds Wil

  • Dankjewel Wil voor je hartelijke woorden!
   En dankjewel voor jouw ‘MIRror’-schap, dat je het zoveel doorverteld aan anderen!
   Groetjes, Mireille

 25. Fantastisch mooie website!!! Gefeliciteerd!!
  En uiteraard meld ik mij aan voor je fantastische werk!!!
  Heel veel succes met alles wat je onderneemt, wij varen er allen wel bij! Bedankt!!

 26. Hoi Mireille,
  Hartelijk Dank voor wat je met iedereen deelt en voortbrengt, Super en Alle Goeds ,Succes
  Liefs Ellie

  • Hoi Ellie,
   Dankjewel voor je hartelijke woorden! Heerlijk om aangemoedigd te worden! Ik ga heerlijk door met delen en creëren. Dankjewel!
   Groetjes, Mireille

 27. Sinds 2011 volg ik met regelmaat de MIR methode, maar de laatste tijd is er bij mij hoge bloeddruk en choresterol geconstateerd met het gevolg dat ik daar medicijnen voor moet slikken (eigenlijk tegen mijn gewoonte in). Ik hoop niet dat het gevolgen voor mijn lichaam heeft. Ik geef ook regelmatig aan mijn (FB) vrienden(dinnen) de raad om de MIR methode te gaan doen.
  Groetjes Joke.

  • Beste Joke,
   Zou je een keer naar een MIR-Methode begeleider willen gaan? Ik werk ondertussen door aan de video over de MIR-Methode EHBO en de video over het behandelen van medicijnen. Met name die laatste video is voor jou interessant, omdat je daarmee ervoor zorgt dat de medicijnen meer in harmonie met je lichaam kunnen werken.
   Veel sterkte en ik hoop dat je lichaam de hoge bloeddruk weer kan normaliseren. Op de MIR-Methode website staan al ervaringsverhalen van mensen bij wie dat gelukt is.
   Veel geluk!
   Groetjes, Mireille

 28. Beste Ellen,
  Dankjewel voor je hartelijke woorden en je advies. Het is mijn bedoeling om vanuit mijn ervaring te praten, zodat mensen zich aan mij kunnen vergelijken. Ik zal in de gaten houden of het voldoende ont-strikt is. Dankjewel!
  Groetjes, Mireille

 29. Gefeliciteerd met je mooie website Mireille, ik zal je website zeker promoten bij mijn vrienden en kennissen.

  Fijne dag,
  Patricia

 30. Mireille, van Harte gefeliciteerd met je nieuwe web-site en met het succesvol uitdragen van de MIR-methode! Ga zo door!
  Liefs Joyce

  • Beste Joyce,
   Dankjewel voor je hartelijke woorden en voor alle steun die je me toewenst! Komt binnen, hoor! Ik ga met nieuwe batterijtjes door!
   Groetjes, Mireille

 31. Hartelijk gefeliciteerd met je nieuwe site dank je dat ik er zoals gewoonkijk van mag genieten.
  Ik wens je mega succes lieve groeten
  Jannie

  • Beste Jannie,
   Dankjewel voor je hartelijke woorden! Ja, ik hoop dat het je mega veel inspiratie gaat geven!
   Hartelijke groetjes,
   Mireille

 32. Gefeliciteerd en veel succes met de nieuwe website.
  Ik mir al 9 maanden en de verbetering in mijn gehele gezondheid gaat langzaam maar zeker, dat voel ik aan alles. Ik kwam ook van ver dus dat kost ook tijd!
  Ik vind jou een geweldig positief mens. Bedankt voor je methode en je gedrevenheid, Mireille. De wereld heeft er baat bij!

  • Hai Wies,
   Dankjewel voor je hartelijke woorden! Houd de site ook in de gaten, want ik werk nog aan de video over de MIR-Methode EHBO en die is enorm handig om naast de MIR-Methode te gebruiken! Dat jouw gezondheid maar een prachtige boost mag krijgen!
   Groetjes, Mireille

   • Dank je wel Mireille, voor je aardige reactie. Helaas kan ik door mijn doofheid niet op de nieuwe website de video’s beluisteren dus ik overweeg het nog om lid te worden. Tenzij alle video’s worden ondertiteld?
    Veel succes met alle werkzaamheden!
    Hartelijke groet, Wies.

    • Beste Wies,
     Ja, er zijn sowieso 2 video’s ondertiteld, de verslavingsvideo en de Zelfliefde zaaien, maar die kun je ook op de gewone site vinden. Ik zal eraan werken dat alle video’s ondertiteld worden. Zal ik je daarna een berichtje sturen? Wat je wel op de website kunt lezen, zijn mijn teksten over het Be the MIRror-schap en wat mijn idealen zijn die ik nastreef met hulp van vele anderen. En de 42 begeleidingsmailtjes staan erop. Misschien dat je die nog wilt terug lezen?
     Dankjewel voor je bericht! Ik ga aan de slag!
     Groetjes, Mireille

 33. Hartelijk gefeliciteerd met de nieuwe website! Hier ga ik op het gemak van genieten. Ik wil er tijd voor vrijmaken, dat is mijn goede voornemen. Altijd al fijn gevonden om je berichten te lezen.
  Succes hoor!

  • Dankjewel Marjo!
   Ja, het is al met al heel wat om te bekijken en te beluisteren. Ik hoop dat het je heerlijk gaat inspireren!
   Groetjes, Mireille

 34. Lieve Mireille,
  Geweldig……een nieuwe Geboorte!!!!! gefeliciteerd!!!
  LATEN WE VOLUIT GAAN STRALEN MET Z’N ALLEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  Heel veel dank, ook aan Remco.
  Met liefs,
  Anja.

 35. Gefeliciteerd met de geboorte van je nieuwe website! We zullen het kindje omarmen en koesteren! Jij ook veel plezier met het verder opvoeden!
  Fijne dag!
  Ellen

  • Dankjewel Ellen!
   Je bent de eerste die zich aangemeld en ik dank je daarvoor heel hartelijk! Het voelt zo ontzettend goed om gesteund te worden door jou en vele anderen! Dat geeft me vleugels om door te gaan met mijn werk!
   Jij ook een fijne dag!
   Groetjes,
   Mireille

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

* Vul alleen je voornaam in!

P.S. Je reactie zal niet meteen zichtbaar zijn op de website, omdat die eerst door ons gelezen wordt. Soms kan dat even duren wanneer we veel reacties ontvangen. Let op! Persoonlijke gezondheidsvragen worden niet beantwoord. Stel deze aan een MIR-Methode begeleider. Hartelijke groeten, Team MIR-Methode.