Home » Artikelen » 211. De MIR-Methode bij vruchtbaarheidsproblemen

Reacties

211. De MIR-Methode bij vruchtbaarheidsproblemen — 5 reacties

  1. Wat bij vele mannen een probleem is, dat de teelballen te strak en te warm in hun broek zitten. Je kan het vergelijken met een stier. Is het te warm, dan dalen de ballen om te koelen en als het koud is worden ze opgetrokken. Dit is er voor dat om de zaadcellen goed productief blijven

  2. En wat is de oorzaak van vroegtijdige menopauze, 32 jaar? Is dit nog terug te draaien want ze zeggen dat de eitjes op zijn. Dank voor je antwoord Mireille

    • Er is wel veel mogelijk met de MIR-Methode, maar dat ik niet weet of het voor jou ook iets kan doen. Daar heb ik helaas geen ervaring mee. Het enige wat ik hoop is dat je de MIR-Methode wilt proberen en zonodig een consult wilt afspreken bij een MIR-Methode begeleider om uit te zoeken wat de oorzaak van is dat bij jou de eitjes al op zijn.

  3. Dat stukje over de zuurgraad is echt waar,een collega deed er alles aan om zwanger te worden, tot aan onderzoeken in het ziekenhuis. Iemand adviseerde haar een tampon in de yoghurt te dopen en die in te brengen in de vagina.Ze heeft dat schijnbaar gedaan, het resultaat? Een jongetje na 9 maanden ! Er kwamen nog twee zoons, zo belangrijk was dus de verkeerde zuurgraad !De zaadcellen werden direct al gedood ,door yoghurt herstelde het evenwicht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

* Vul alleen je voornaam in!

P.S. Je reactie zal niet meteen zichtbaar zijn op de website, omdat die eerst door ons gelezen wordt. Soms kan dat even duren wanneer we veel reacties ontvangen. Hartelijke groeten, Team MIR-Methode.