Home » Artikelen » 30. Wereldvrede komt elke dag dichterbij!

P.S. Help je mee de MIR-Methode te verspreiden? Je doet me een groot plezier als je dit artikel wilt doorsturen naar anderen! Plaats gerust dit artikel op jouw Facebook-pagina of verstuur het via je email, Twitter of Linked-in! Gebruik de knoppen aan de linkerkant of hierboven! Dankjewel!

P.S. Ken je de MIR-Methode nog niet? Ga dan naar de home page: https://www.mirmethode.nl Bekijk daar de video en ook de uitgebreide instructievideo. Meld je op de home page ook aan voor de nieuwsbrief en de 6 weken begeleidingsmailtjes voor extra ondersteuning!

Hoe meer je leert, hoe gezonder je wordt!
Wil je meer achtergrondinformatie en extra krachtige MIR-Methode technieken leren? Meld je dan aan voor de Be the MIRror website. Daarop staan meer dan 90 video's, waarmee je jezelf de rest van je leven kunt begeleiden, wat je ook overkomt! Door lid te worden, draag je bovendien bij aan het wereldwijd verspreiden van de MIR-Methode. Dankjewel daarvoor!
Klik hier voor meer informatie.
Mireille Mettes

Reacties

30. Wereldvrede komt elke dag dichterbij! — 73 reacties

 1. Vrede begint zeker en vast bij jezelf. Vredevol voor jezelf zorgen en de MIR methode helpt daar zeker bij. We kunnen zeker en vast ook leren van elkaar in een positieve goedaardig omgeving.
  Zelf heb ik heel veel energie, maar er kan altijd iets verbeteren. Omdat ik een licht wil zijn of een spiegel die het licht van een ander weerkaats. Zo doe ik zelf de MIR-Methode, verwijs zo veel mensen als ik kan naar deze methode. Ondertussen is Vrede mijn hartewens reeds vele jaren. Dank Mireille je bent niet alleen een hoeksteen maar ook de bouwmeester.

  • Hai Diana,
   Ja, en met vele handen samen maken we er licht werk van! Dankjewel voor het meebouwen!
   Groetjes, Mireille Mettes

   • Nu 6 maanden later en ik doe nog regelmatig de MIR-Methode. In de voorbij maanden ben ik ook zeer bewust geworden van de Wet Van de Aantrekking. Positief trekt positief aan en zoals Mym vertelde in haar blog moeten wij Moeder Aarde verzorgen en ook met haar in verbinding staan. Daarom doe ik mijn schoenen uit. Als blote voeter was ik dinsdag 27 januari op de nationale Belgische tv in Iedereen Beroemd. Onmiddellijk dacht ik Missie Verduidelijken??? Bedankt Mireille en al je volgers.

 2. Mireille,

  Ik stuur soms de nieuwbrieven door aan een vriendin.
  Mijn vriendin vroeg me of ik wist waar de videoclip Imagine all the people te koop is van John Lennon.
  Zij is er geinteresseerd omdat zij deze videoclip op haar uitvaart wil laten zien.(Zij is al op leeftijd en is bezig haar wensen voor haar uitvaart op paier te zetten)
  Graag een reactie.

  Groetjes Gerda de Bruijn

  • Misschien wat buiten de inhoud van dit forum maar heeft je vriendin al aan YouTube gedacht?

   De clip staat daar gewoon op, iedereen kan hem afspelen.

   Dit is de link er naar toe
   https://youtu.be/VOgFZfRVaww

   Zijn ook manieren om zo’n clip ook te downloaden maar dat is niet legaal. Afspelen mag altijd, ook op een uitvaart denk ik.

   Succes! Edwin

 3. Beste Mireille,

  De MIR-methode vind ik geniaal.
  Ben het dan ook helemaal eens dat er wereldvrede mee kan worden bereikt.
  Maar niet alleen dat, ook Moeder Aarde kan ermee geholpen worden.
  Als mensen niet meer ziek en angstig zijn, zal dit ook minder belastend zijn voor Moeder Aarde.

  Speciaal om dit toe te lichten heb ik de MIR-methode onder de aandacht gebracht op mijn blog.
  En mijn lezers de informatie over de MIR-methode als kerstcadeau gegeven.

  Het artikel kun je lezen op
  http://dalternative.wordpress.com/2013/12/10/mijn-kerstkado-voor-iedereen-de-gebruiksaanwijzing-voor-gezondheid-en-vrede/

  Liefde en licht voor iedereen.

  Myrn

  • Lieve Myrn,

   Dankjewel voor je moeite om je enthousiaste toelichting op je blog nog ’s te schrijven! Ik verwijs er met plezier naar door. Dat je hiermee maar veel mensen mag inspireren!

   Groetjes, Mireille Mettes

 4. mooi allemaal we openen ons hart en gaan voor liefde
  er gebeuren al zoveel mooie dingen op dit moment ook alle reacties van iedereen mooi.

 5. Hi M.M. mag je ook over je voet aaien…ipv je hand?
  WERELD-VREDE…
  M.i.moet je niet je leef-tijd als meetpunt nemen voor een eventuele planeetvrede maar moet je leren de eeuwigheid als uitgangspunt te nemen en aangezien die verdomd lang is kun je ook de evolutionaire kant op denken, alles… heeft een ontwikkelingsfase nodig om te vervolmaken, als je naar de wereld-bevolking kijkt is die nog láng niet uitgeevolueerd, dus tja…..
  Wij mensen willen het NU, die chaos stoppen, maar weten ook wel dat dat niet gaat, en om er nu een soort wishfull thinking op los te laten…. nee, de realiteit is dat we op een LEERplaneet leven en we elkaar ontmoeten op allerlei levels van ontwikkeling, en dat kan educatie zijn, of religie, politiek of cultureel of je milieu enz, en de belangrijkste graad van ontmoeting en dus gelijktijdig de frequentie waarop je elkaar tegemoet treed is je level van reïncarnatie, ben je een jonge of oude ziel… waar sta jij in je ontwikkeling, hoeveel móet je nog ervaren,. ondergaan, anderen en jezelf pijn doen voor je je kunt matchen met een ander, met alle anderen….en leren is lijden dus maak je borst maar nat!
  Ik denk dat de conflicten in deze wereld nog heel lang zullen voortduren omdat dat zo bedoeld is.
  Majah… voor hetzelfde geld is mijn denkwijze onjuist en komt er soon… een eind aan de waanzin die deze wereld in zijn greep heeft.
  Kusje,
  Johannes.

  • Beste Johannes,

   Ja, de tijd zal het leren! Ik kan je denkwijze helemaal volgen en ook indenken. Het gekke is alleen dat ik dat gevoel (dat we die evolutie veel sneller naar ons toe kunnen trekken), zo sterk voel dat ik vanuit die waarheid leef. Dat is wel ’s moeilijk als ik dan de harde werkelijkheid zie. Hoe kan het dat mijn gevoel en die werkelijkheid zo recht tegenover elkaar staan? Ben ik dan zo’n mooi-weer-denker? En dan komt mijn diepste weten weer naar boven en voel/weet ik dat we serieus een hele reële kans hebben om veel sneller te evolueren. En ik ga er vanuit dat we ook in Vredestijd ongelooflijk veel van elkaar kunnen leren. Kijk maar naar Nederland, waar het Vrede is, maar waar we nog dagelijks leren van onze onhandigheden!

   We spreken elkaar eind van het jaar wel weer en dan kunnen we terugblikken.
   Veel geluk!
   Mireille Mettes

   • Geweldige reactie Mireille, ik ben het helemaal met je eens, probeer me ook in te leven in Johannes zijn denk/voel wijze.
    Kusje terug Johannes.

   • Hallo Mireille

    Waarom is “snel” belangrijk? Of “sneller”? Is snel willen evolueren niet net de ziekte van deze tijd?
    Snel, sneller, snelst…is zo wat overal in het bestaande systeem het devies.Daar waar kinderen in de vorige generatie pas op 3 jaar naar de kleuterschool gingen en dan vaak nog slechts enkelel halve dagen, worden ze nu bij 3 maanden gedropt bij de opvang, en op 2,5 jaar wordt geacht dat ze zindelijk zijn zodat ze vanaf dan voltijds naar de kleuterschool kunnen…(goedkoper dan de buitenschoolse kinderopvang) Welke job ook, op veel plaatsen verwacht men dat mensen alsmaar harder presteren, sneller gaan werken en meer gaan doen.
    Al dat “snel” maakt dat mensen alsmaar op jongere leeftijd onder veel stress komen te staan…en stress creëert in mijn ervaring geen vredige omgeving en vredig samen zijn met mensen.

    Als we dat “sneller” ook nog eens moeten importeren in het vinden van wat rust en vrede in dit leven op deze bol…..Dat klinkt voor mij gewoon als de introductie van een nieuw conflict….
    Misschien hoeft tempo, snelheid of ritme helemaal niet genoemd te worden in het evolueren naar vrede?

    Voor mij persoonlijk klinkt het veel vredevoller en rustgevender als er gezeged wordt dat iederen vrede kan bereiken of vinden of ervaren in zijn of haar leven. Je leven is er immers iedere dag ieder moment zo lang je leeft.
    De kans op vrede is er dan ook op ieder moment zo lang je leeft. De ruimte die deze gedachten brengen maakt ook direct plaats voor vrede in mijn ervaring. Misschien gaat het dus eerder om ruimte en minder om tijd? en misschien is het daarom het woord “sneller” de boel in mijn gevoel juist blokkeert…
    Als je een lokaal betreedt en er heerst een heel aangename rustige vredige sfeer….dan is het de ruimte die gevuld is met vrede….niet de tijd….de tijd is iets dat gewoon verder gaat of er nu vrede is of niet. Als er ruimte is voor vrede doet de tijd er niet toe.

    Warme groeten

    Sofia

    • Beste Sofia,
     Mooie aanvulling, dankjewel! Het komt denk ik doordat ik zie hoe we op vele fronten al wereldvrede bereikt hadden kunnen hebben, wanneer we zouden zien hoe dat kan. Dat maakt dat ik vaak ongeduldig ben en denk: we hadden het gisteren al kunnen realiseren! Maar als ik jouw woorden lees, voel ik me ook rustiger worden, dus ja, je raakt een mooi punt aan. Dankjewel!
     Groetjes, Mireille

 6. Dag Mireille . ik had jouw E boek een tijd geleden gekocht, op een of andere manier is het uit mijn computer verdwenen, dit vind ik erg jammer.
  wat kan ik doen.
  groet Mieke Hertog

 7. Ik ben heel enthousiast gestart met de MIR-Methode, na het lezen van het artikel in de Happinez. Ondertussen al aan verschillende mensen die me lief zijn doorverwezen en aangeraden om het handaaien ook te doen. Ondertussen ben ik weer aan het werk en merk ik dat ik minder tijd neem voor mezelf. Ik ben blij dat ik deze ‘prachtige ‘ mail weer mocht ontvangen. Ik voelde me opnieuw intens gelukkig worden. En ja, ik start opnieuw met het handaaien, want blijkbaar was ik nog niet helemaal klaar.
  Op mijn werk las ik volgende tekst, die ik ondertussen als mijn Nieuwjaarswens aan vrienden en familie heb doorgegeven. Ik wens jullie hetzelfde:
  Kleur het Nieuwe Jaar met
  het Rood van de Liefde
  het Groen van de Hoop
  en het Wit van de Vreugde

  Een Gelukkig Nieuwjaar

 8. Lieve Mireille,
  Ik ben er gewoon stil van…
  Jouw woorden en de prachtige video laten mij even samenvallen met dit moment en het voelt zo fijn.
  Ik ben begonnen met de MIR-Methode en vond het al heel prettig, maar jouw uitleg over de achtergrond en jouw intenties maken het nog intenser. En ik dreig echt helemaal enthousiast te raken 🙂
  Ik heb al best veel ‘ondernomen’om een basis voor mezelf te creëren waarop ik altijd terug kan vallen. De MIR-Methode is zo liefdevol en vooral ook zo praktisch. Heel erg bedankt dat je jouw boodschap de wereld in gestuurd hebt!
  Ik wens jou en iedereen het allerbeste voor 2014.

 9. Lieve Mireille,

  Het raakte mij diep, de videoclip.
  Mijn wens is dat een ieder in 2014 meer in contact mag komen
  met het licht dat zich in ieder verborgen houdt.
  Meer contact maken het hart, de verbinding met jezelf, heb jezelf lief.
  Als een ieder zichzelf lief heeft, wat een licht zal er dan schijnen over de wereld.

  Zonnige groet,
  Karin

 10. Lieve Mireille Dank Wereldvrede komt elke dag dichterbij!!! Ik heb het meteen gedeeld met mijn vredeswake. Jarenlang heb ik geprotesteerd tegen onze oorlogsbelangen(5e grootste wapen-economie-land)Tijdens mijn meditaties kwam naar voren dat de samenleving zo ziek is dat dat de reden is dat onze groepen niet groeiden, en ons land niet -sneller- veranderde. Toen ben ik me op genezing -gratis behandelcentraHUE- gaan toeleggen en dit is precies wat jij ook doet!!! Dank Wereldvrede komt elke dag dichterbij!! Ik ben van de partij!!Dank Gaia

 11. lieve mensen,
  Wat mooi. Imagine all the people…
  Ik wens een ieder toe dat hij of zij zijn licht laat schijnen in deze wereld. We zijn goed bezig. Dankjewel allemaal. En dankjewel Mireille voor je inspiratie.
  liefs, hilde

 12. Lieve Mireille,
  give peace a chance van John Lennon op facebook geplaatst.
  Voelt goed.
  Als we allemaal een beetje meer vrede met onszelf hebben dan gaat het lukken….
  een vredig 2014

 13. Letterlijk “onder de vinger, die wijst, zijn 3 vingers, die naar mijzelf wijzen.” Vandaar “verbeter de wereld, begin met jezelf”, want al wat je zelf bent, staal je uit; zoals de zon, of lamp de ruimte verlicht.
  Bedankt Mireille, dat jij met jouw woorden, mij weer hebt verlicht – hebt doen opstaan – lopen, en verder gaan !.
  Ik wens jou en allen tesamen, dichtbij en veraf, “verlichter”- “gelukkiger”- en “vrediger” Nieuwjaar.!!!

 14. Dankjewel hartelijke schrijvers!

  Ik lees al jullie berichten en voel me gelukkig dat zoveel mensen mijn werk omarmen en steunen. Ik geloof er sterk in dat we het met z’n allen kunnen draaien, dat we met veel kleine acties enorm veel teweeg kunnen brengen.
  Doe wat je kunt, met jouw talenten, met jouw woorden, met de hoeveelheid energie die jij hebt. Zoals een van jullie ook schreef: together we’re strong!

  Fijne kerstdagen!
  Mireille Mettes

  • Lieve allemaal,

   Ik ben ervan overtuigd dat er iets aan het gebeuren is in de wereld. Van veel kanten komen woorden van Vrede. Over heel de wereld: Nelson Mandela, ook zo’n prachtige bron van inspiratie! Paus Fransicus….
   Grote voorbeelden die ons, net als Mireille inspireren om onze bijdrage te leveren.

   Ik wens iedereen een jaar vol licht toe, licht voor jezelf, in jezelf dat je voor anderen kunt laten stralen.

   Een warme groet!

  • Er opent zich een vrije wereld voor mij, en daarmee voor de mensen om mij heen, die deels er altijd voor mij geweest zijn, en anderen een deel in mijn leven. Ik wens iedereen een acceptatie van zichzelf, iedereen wordt er zoveel mooier en blijer van, energieker en creatiever. Dank je wel,

   Liefs,

   Marleen

  • Ja, ook ik geloof dat we met z’n allen de gedachten hebben, dat er vrede in de wereld komt, dat er dan een kracht vrijkomt, die zijn weerga niet kent!!! Want iedereen wil tenslotte gelukkig zijn en in vrede met ekaar op de Aarde leven!!
   Allemaal een goed 2014 gewenst!
   Volgend jaar een zeven jaar,het jaar om je doelen waar te maken,als we met z’n allen dit doel hebben en dit doel, vrede op Aarde voor iedereen willen,komt de vrede steeds dichterbij!! Nel de Boer

 15. Mireille,
  Door jouw werk inspireer je en zet je mensen aan om met, en vanuit hun zelf, met energie te gaan werken.
  Eén druppel, vanuit liefde gegeven, zal uiteindelijk uitgroeien tot de zee die nodig is voor herstel van ieder en alles in deze wereld wereld.
  Ik wens alles en iedereen een liefdevol nieuwjaar!

  Ina

 16. Ik denk dat vrede ontstaat door je eigen leven zo vredevol mogelijk te maken,
  Niet te hebzuchtig te zijn en jezelf leuk te vinden en je niet te laten leiden door
  Angst, je eigen angst en angst van de buitenwereld, na de aanslagen van september 2001, is de wereld in een soort collectieve angst geschoten, Madonna reageerde daar toen heel goed op in haar eerste concert, na die aanslagen, ze zei; stop hating yourself, hou van jezelf, op een niet egoïstische manier, probeer licht uit te stralen….

 17. Lieve Mireille
  Is het een mogelijkheid en behalve de negen affirmaties een tiende bij te doen of misschien zelfs als eerste, zo iets als ‘overspoel de aarde met liefde en vrede’?het meeste indruk maakt dat natuurlijk als het via jouw nieuwsbrief wordt aangeraden.
  Warme groet
  Thieu

  • Beste Thieu,

   Zal het je verbazen te weten dat de 9 stappen samen dat al in zich dragen, maar nog veel meer dan ‘slechts’ liefde en vrede? Wat gebeurt er wanneer mensen de kracht, energie en lichtheid in zichzelf vinden om hun prachtige ideeën ten uitvoer te brengen? De denkers en doeners die samenwerken om vele veranderingen in de wereld tot stand te brengen?

   Veel geluk!
   Groetjes, Mireille Mettes

 18. lieve Mireille en iedereen ;
  laat schoonheid steeds jouw doel zijn ,
  de schoonheid van de ziel,
  de schoonheid van gevoelens,
  de schoonheid van gedachte ,
  de schoonheid van je daden ,
  de schoonheid in het werk ,zodat er niets uit handen komt wat niet een uitdrukking is van pure en harmonieuze schoonheid 🙂
  uit happinez .The Mother
  VREDE BEGINT IN JEZELF….
  voor jullie allen een vrede-en liefdevol 2014!
  namasté ,(mijn ziel groet de jouwe)
  Sonja

 19. Lieve Mireille
  Toen ik voor het eerst jouw video bekeek waar je de MIR-Methode uitlegde werd ik allereerst geraakt door de liefde voor je medemens die ik erin voelde.
  Het ontroerde me dat je dit gratis en voor niets weggaf.
  Ik heb het veel toegepast op mezelf en ook anderen erop geattendeerd.
  En het werkt.
  Bedankt en alle goeds en liefs voor het nieuwe jaar
  Groet van Inge Nijhof

 20. Omdat ik me vaak zo machteloos voelde bij het horen, lezen en zien van de nood in deze wereld ben ik een aantal maanden geleden begonnen met de MIR-Methode voor alles wat is. Ik geloof en heb een diep vertrouwen dat gedachten een kracht hebben waarvan het “goed” zou zijn wanneer we ons daar meer en meer bewust van worden. Iedere ochtend vorm ik met mijn handen en armen een groot hart, visueel deze met de glinstering van diamant en zeg de 9 “stappen” hardop. In mijn gevoel en denken geef ik op deze manier een positieve bijdrage aan de wereld waarvan ik onderdeel ben en het voelt zo goed. Ik ben ervan overtuigd dat wanneer we dit met een groep doen de kracht sterker wordt en we er samen achter komen dat onze wereld niet draait om geld maar om het bewust zijn dat alles en iedereen met elkaar verbonden is vanuit Liefde.

 21. Ik ben heel erg enthousiast over de MIR-Methode en beveel hem iedereen in mijn omgeving aan, collectief energie vragen werkt altijd, en als je een intuitief wezen bent dan voel je dat ik hoop op wereld vrede het zou de wereld zoveel mooier maken fijne dagen voor iedereen groetjes anita

 22. Hoi Mireille,
  Toen ik het stukje las over de wereldvrede werd het helder en klaar.
  Ja.zo moet het gaan
  Met elkaar MIR-licht brengen in deze wereld.
  Het klinkt gek,maar ik voel mij de laatste tijd zo stralend.
  De MIR-Methode doe ik dagelijks.
  Heel goede wensen voor iedereen.
  Liefs.

 23. Dag Mireille,
  Heel hartelijk dank voor de mooie tekst. Maar ook hoe moeilijk het is om in praktijk te brengen.
  Eerst al vrede in je zelf en vrede met je omgeving en dan de grote wereld vrede. Want er is zoveel onrecht en soms als je eerlijk ben dan doe je andere ook tekort. Maar het is wel een grote wens van mij en de kunst is om de hoop leventig te houden daarbij.Eerst in eigen omgeving vrede uitstralen en ik geloof ook dat het dan verder komt. Ook hele fijne feestdagen gewenst.Jo

 24. Dag Mireille,
  De tekst is prachtig en een grote wens ook van mij.Dat we met elkaar en met alle landen in vrede kunnen leven. Maar ook weet ik dat het een grote opgaven is bij veel onrecht wat je ziet en hoort de hoop leventig te houden. Maar het waar in eigen kring beginnen. Dank je wel hoor. Jo

 25. Mireille
  Op de eerste plaats fijne en mooie dagen.
  Wij hopen dat 2014 veel wijsheid en inzicht mag geven om de mensheid weer voor andere klaar te staan.
  En haar eigen ego aan de kant zetten.
  Ik denk ook dat de rijken meer met de armen mensen kunnen delen.
  Dan zijn wij helemaal op de goede weg.
  Veel liefs

 26. ik wens iedereen vrede toe, echter is het belangrijk eerst vrede in ons zelf te vinden ,dan kan men het ook uitstralen naar de anderen

  laat ons leren loslaten en onvoorwaardelijke liefde sturen naar onszelf en de medemens

 27. Beste Mireille,

  Ik ben heel blij met de MIR-Methode en probeer ook zoveel mogelijk mensen te vertellen hoe bijzonder het is. Ik heb je mail gelezen en het blijkt ook voor jou dat je missie alles heeft verduidelijkt om op deze weg verder te gaan.
  Door mijn moeder haar geloof (Christian sciëntist) weet ik dat positiviteit veel kan bijdragen. Je kunt jezelf ziek maken dus ook beter. Ik ben er blij mee dat ik de Happinez gekocht heb en in aanraking met de MIR-Methode ben gekomen.

  Fijne kerst en een goed 2014 we blijven werken aan onszelf en daardoor voor iedereen om ons heen.

 28. Mirelle dank je wel voor dit mooie geschenk het zal zeker bijdragen aan de wereldvrede warme groet harrie en Annalies

 29. Lieve mensen, als wij niet de wereldvrede verbeelden, wie dan wel?
  Ik blijf geloven hierin en ondersteun ieder daarin.
  Vredig kerstfeest met vertrouwen.
  Mireille bedankt.

 30. Lieve Mireille,

  Wat een prachtige booschapper van het Licht, ben JIJ !!!!!

  Als je zelf in je kracht en je rust bent, is het maar een kleine stap , om in elkeen die je ontmoet , jezelf te herkennen. Dan is de heling van de aarde weer meer werkelijkheid. Een grote stap voorwaarts , die vreugde brengt in onze harten!!!
  Hartverwarmende kerst
  An

 31. Lieve Mireille,
  Jou schrijven over wereldvrede doet me meteen denken aan mijn
  Kerst/nieuwjaar wensen. Ik heb het ongeveer op deze manier verwoord:

  Als wij niet
  meer van
  vrede zingen

  wie dan wel…..?

  Als ieder mensenkind
  van vrede
  zou gaan zingen

  Dan zal het……!!!!

  Alle goeds en inspiratie voor iedereen.
  Antsje

 32. Ja, de mensheid zal in vrede leven, als wij bewust vrede programmeren.
  Zovele “Lichtwerkers” vinden mekaar om samen een Gouden eeuw te stichten. Zo bvb. het Genootschap van Christuswijs dat een Tijdperk van Liefde, Vrede en Vreugdevol leven beoogt, door het volgen van het “Christuspad” dat meditatie inhoudt, kennis van de bestaanswetten en heling van onszelf met de Goddelijke genezende kracht die in ons is.
  Door onze vibratie op te tillen, verhogen we de trilling van de wereld
  en creëren we “Het koninkrijk van God op aarde”.

 33. kerstdag::ik heb IMAGINE kei hard gedraaid.zodat ieder hier in het flatgebouw mee kon voelen.
  de rillingen en tranen gierde door mijn lijf.

 34. Mooi Mireille, ik doe met je mee en inspireer anderen dat ook te doen. Mooie dagen en dat 2014 ons weer een stap dichter bij de wereldvrede brengt!
  Leef je leven licht,
  Sandra

 35. Fijne Kerst en een gezond, kleurrijk, vreugdevol 2014. Ik heb deze nieuwsbrief op facebook en twitter geplaatst

 36. Wereldvrede…ik hoop erop maar besef tegelijkertijd dat we dan op de allereerste plaats in onze eigen omgeving moeten beginnen. En dan merk ik dat vooral in mijn familie ieder zijn eigen leven leeft, afzonderlijk van elkaar. Geen ruzie maar ook niet meer de hechte familieband…Wereld Vrede…we zijn op weg…maar Vrede in ons zelf is heel belangrijk. Wens je een Vredig Kerstfeest toe Mireille.

 37. Wat toepasselijk! Ik doe al een paar maandjes de MIR en heb er een paar weken geleden spontaan een stap 10 aan toegevoegd; wereldvrede, wereldvrede, wereldvrede! En iedere keer verschijnt er weer een glimlach op mijn gezicht en voel ik de warmte die ik naar de hele wereld uitzend. Dat voelt super! Dank je wel Mireille voor deze prachtige methode want dat hij werkt is wel duidelijk, dus nu op naar die wereldvrede!!

 38. Inderdaad, lieve Mireille, World Peace is Possible, dat voel ik tot in de topjes van mijn tenen, tot in het diepste van mijn ziel en wat doet het goed dat we reeds met zovelen zijn die daarvan overtuigd zijn en er zelf hun bijdrage aan leveren.
  Dankje voor het brengen van de MIR-methode, het is inderdaad een krachig instrument voor onszelf en zo ook voor onze samenleving.
  TOGETHER WE ARE STRONG!

  Veel liefs en nog heel veel succes.
  Liliane.

 39. allemaal goed en wel maar hoe kan je in vrede leven met jezelf als je weet dat er miljoenen hongeren naar voedsel terwijl wij
  kwistig omspringen (met hun deel). ik geloof niet in wereldvrede als het geen onderdeel is van een diepgaand engagement door zo zuinig mogelijk te leven én de overschot te delen.
  denk je dat iemand die hongert naar recht, dankbaar opveert bij het horen van wensen?

  • Wees zelf de verandering die je wilt zijn/zien in deze wereld. Alle (kleine) beetjes helpen. Klagen en aan de kant blijven staan zet geen zoden aan de dijk.

   Liefs Ankie

  • Mopperen helpt niet en ook niet met je vinger wijzen. Zelf delen en zuinig en liefdevol omgaan met alles wat op je weg komt helpt wel. Jouw uitstraling helpt anderen te stralen en dan gaat het balletje rollen. Zelfs als eenling kun je heel veel doen om je medemens gelukkig te maken.

  • Hoi Joris,
   Wat jij schrijft zullen veel mensen zo voelen. Het is pijnlijk om die realiteit onder ogen te zien.
   Maar het kan samen gaan:
   in vrede leven met jezelf en je beperkingen
   en intussen doen wat je kan,
   je missie volbrengen…
   Marleen

  • De Bond Zonder Naam had 40 jaar geleden al een prachtige spreuk, die jarenlang bij mijn ouders aan de muur hing: VERBETER DE WERELD, BEGIN BIJ JEZELF.
   Als je in vrede met jezelf leeft, straal je dat vanzelf uit naar anderen. Als je eerst probeert anderen in vrede te laten leven bereik je veel minder.
   Vrede op aarde en laat alle dagen een kerstgevoel geven.
   Liefs van Lydia

 40. Hallo Mireille,
  allereerst wens ik jou ook een fijne kerst en een positief en vruchtbaar 2014.
  Bedankt voor jouw kerst en nieuwjaarswens. Ik ben ervan overtuigd dat we allemaal met onze gedachten en daden een wereld van vrede kunnen realiseren. Onze gedachten van vrede en gemoedsrust zullen zeker een opwekkende uitwerking hebben op de mensen met wie we in contact komen.
  groeten van Jenny.

 41. Wereldvrede is zeker mogelijk. We moeten ons licht laten schijnen op de goede dingen die gebeuren. Minder sensatienieuws brengen. Dat schept sowieso al vredigheid.

 42. Lieve Mireille, ik voel je droom en herken hem! Er is steeds meer vrede en liefde in mij naarmate ik me durf over te geven aan dat wat zoveel groter is dan ik. En dan is alles mogelijk…! Dank je wel voor jouw inspiratie voor velen!

 43. Lieve Mireille.
  Jaren geleden kwam ik in contact met de stichting WORLD PEACE IS POSSIBLE,
  en daar geloof ik heilig in. Laten wij als mensheid gaan denken dat wereldvrede
  mogelijk is. En daar werkt de prachtige MIR-Methode aan mee. We beginnen
  door aan ons zelf te werken, dit te verwezenlijken. Dank, dat je deze missie met
  ons deelt. Een hartegroet van Trude.

 44. Wereldvrede is haalbaar! Er is al een kentering gaande. Veel mensen voelen nu,innerlijk, dat het anders kan, velen ervaren dit al.
  Of ik het nog mag meemaken…..een steentje bijdragen kan in ieder geval wel.
  MIR: Maakt Innerlijk Rijk, MIR: Meer Innerlijke Rust……
  Mireille bedankt!
  Vanuit mijn hart wens ik een ieder op Moeder Aarde licht, liefde, kracht en een vredig nieuw jaar!

 45. Ontvang het licht van Moeder Aarde in je hart en straal het vandaar uit naar alle kanten.

  Ik ben een licht in deze wereld.
  Jij bent een licht in deze wereld.
  Wij zijn een licht in deze wereld.

 46. Lieve Mireille, wat mooi te zien hoe we ieder voor zich met onze talenten bij willen dragen aan n mooiere wereld! Dank je wel en complimenten! De MIR-Methode is daar zeker al internationaal op weg mee … jullie ook prachtige feestdagen gewenst en veel liefde, inspiratie en energie voor 2014.
  Lieve groet, Mariëlle

 47. Lieve Mireille,
  Wat een mooie Kerstochtend nu ik jou vredesstuk lees .
  Dank en een fiijne kerst en 2014.
  Lieve groet Erna

 48. Mooi artikel, Mireille! Ik ben nu 3 weken bezig met de MIR-Methode en ik hoop het zelf nog mee te mogen maken dat de wereldvrede een feit is.
  Jouw missie is wel duidelijk!
  Hele fijne feestdagen,
  Hetty.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

* Vul alleen je voornaam in!

P.S. Je reactie zal niet meteen zichtbaar zijn op de website, omdat die eerst door ons gelezen wordt. Soms kan dat even duren wanneer we veel reacties ontvangen. Let op! Persoonlijke gezondheidsvragen worden niet beantwoord. Stel deze aan een MIR-Methode begeleider. Hartelijke groeten, Team MIR-Methode.