Home » Artikelen » Webinar: “Zelfsabotage stoppen met de MIR-Methode”

P.S. Help je mee de MIR-Methode te verspreiden? Je doet me een groot plezier als je dit artikel wilt doorsturen naar anderen! Plaats gerust dit artikel op jouw Facebook-pagina of verstuur het via je email, Twitter of Linked-in! Gebruik de knoppen aan de linkerkant of hierboven! Dankjewel!

P.S. Ken je de MIR-Methode nog niet? Ga dan naar de home page. Bekijk daar de video en ook de uitgebreide instructievideo. Meld je ook aan voor de nieuwsbrief en de 6 weken begeleidingsmailtjes voor extra ondersteuning!

Hoe meer je leert, hoe gezonder je wordt!
Wil je meer achtergrondinformatie en extra krachtige MIR-Methode technieken leren? Meld je dan aan voor de Be the MIRror website. Daarop staan meer dan 90 video's, waarmee je jezelf de rest van je leven kunt begeleiden, wat je ook overkomt! Door lid te worden, draag je bovendien bij aan het wereldwijd verspreiden van de MIR-Methode. Dankjewel daarvoor!
Klik hier voor meer informatie.
Mireille Mettes

Reacties

Webinar: “Zelfsabotage stoppen met de MIR-Methode” — 6 reacties

 1. Dankjewel voor dit webinar! Om toxische gedachten te verwijderen vind ik The Work van Byron Katie een heel goede methode die ook hekpt om meer verantwoordelijkheid te nemen. Na het doen van de 9 stappen voelde ik meer stroming in schouders, de hartstreek, de heupen en de onderrug. Ik ben heel benieuwd welke acties ik verder zal ondernemen. Kleine stapjes zijn ook goed. Dat onthoud ik. En om af te sluiten nog een muziektip. Het liedje “Everything’s gonna be alright” is een rustgevend en geruststellend liedje. Ik vind de versie van Sweetbox heel leuk. Bob Marley heeft ook een versie.

  • Beste Ilse,
   Ja, haar naam flitste ook door me heen tijdens het webinar. Ik vind haar werk ook geweldig! Met een paar simpele vragen kan ze je enorm goed aan het denken zetten. Heel waardevol! En wat fijn wat je allemaal voelde na de 9 stappen!
   Veel geluk!
   Groetjes, Mireille

 2. Dank voor het fijne webinar. Inderdaad heel krachtig.

  Je vertelde in de agenda over de korte cursussen 1 2 en 3 en dat je voor de derde spiertesten nodig hebt. Hoe en waar kan ik dat leren?

  Hartelijke groet Miriam die al 5 jaar de MIR-Methode doet denk ik

 3. Eindelijk lukte het me voor het eerst om een webinar bij te wonen. Al na een kwartier viel ik in diepe slaap, maar voelde wel tijdens het slapen pijn aan mijn rechteroor en steken in mijn rechterzij. (galblaasmeridiaan?) De laatste dagen had ik al vaak jeuk aan mijn rechteroor. Misschien is hier iets aan het helen geweest mbt. zelfsabotage? Ook nu, ruim 3 uur na de webinar zijn deze plekken nog gevoelig.

  • Beste Anuschka,
   Ja, ik hoor het vaker dat mensen tijdens de webinars in slaap vallen. Ik denk inderdaad dat je onderbewuste dan het even overneemt en jou in totale ontspanning brengt, zodat je diep kunt helen. Ja dat zou inderdaad je galblaasmeridiaan kunnen zijn. Die kan bijvoorbeeld verstoord raken bij frustratie (op de Be the MIRror-website staat een hele cursus over de meridianen). En frustratie kan iemand goed hebben als die zichzelf bijvoorbeeld tegen houdt om zich verder te ontwikkelen of om nieuwe stappen te zetten.
   Groetjes, Mireille

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

* Vul alleen je voornaam in!

P.S. Je reactie zal niet meteen zichtbaar zijn op de website, omdat die eerst door ons gelezen wordt. Soms kan dat even duren wanneer we veel reacties ontvangen. Let op! Persoonlijke gezondheidsvragen worden niet beantwoord. Stel deze aan een MIR-Methode begeleider. Hartelijke groeten, Team MIR-Methode.