Home » Artikelen » Webinar ‘Hoe werken we toe naar wereldvrede?’

P.S. Help je mee de MIR-Methode te verspreiden? Je doet me een groot plezier als je dit artikel wilt doorsturen naar anderen! Plaats gerust dit artikel op jouw Facebook-pagina of verstuur het via je email, Twitter of Linked-in! Gebruik de knoppen aan de linkerkant of hierboven! Dankjewel!

P.S. Ken je de MIR-Methode nog niet? Ga dan naar de home page. Bekijk daar de video en ook de uitgebreide instructievideo. Meld je ook aan voor de nieuwsbrief en de 6 weken begeleidingsmailtjes voor extra ondersteuning!

Hoe meer je leert, hoe gezonder je wordt!
Wil je meer achtergrondinformatie en extra krachtige MIR-Methode technieken leren? Meld je dan aan voor de Be the MIRror website. Daarop staan meer dan 90 video's, waarmee je jezelf de rest van je leven kunt begeleiden, wat je ook overkomt! Door lid te worden, draag je bovendien bij aan het wereldwijd verspreiden van de MIR-Methode. Dankjewel daarvoor!
Klik hier voor meer informatie.
Mireille Mettes

Reacties

Webinar ‘Hoe werken we toe naar wereldvrede?’ — 12 reacties

 1. Hoi Mireille

  Ik heb de hele video afgekeken maar mijn lijf deed niks en ik voelde niks, is dat normaal?

  Groetjes Petra Teuns

 2. Dankjewel voor dit webinar. Heel leerzaam. Eén opmerking over dat je als burger invloed kunt uitoefenen op grote bedrijven. Tegenwoordig werkt het zo, dat als je beursgenoteerd bent en niet doet wat Larry Fink (Blackrock) zegt, dat de beursnotering van de aandelen omlaag gaat, net zolang tot je weer meedoet. Zo niet, ga je dus failliet. Zoveel macht heeft men dus.

 3. Iedere soldaat weet dat je in het leger komt dat je dood bent. We worden voorbereid ook op het vergaan van de wereld. Ik hoop dat je niet achter dr feiten aanloopt.
  De wereld verandert heel snel. Dat systeem van controle vd mens in China o.a. Er wordt al langere tijd chemicalien hoog in de lucht wordt uitgestrooid. Wat dat doet met de wereld …… energieen ! Alle mensen gecontroleerd met alle mensen dezelfde geldpas bbbbrrrrrr nu houd je sterk ik meld mij aan oa Schaamte is geen emotie! Het is een staat van zijn net als liefde en geluk ik word lid !

 4. Lieve Mireille dank voor dit heldere webinair! Ik ben een vredes of ontwapenings activist en heb genoten van je uitleg en oproep ook. Wat ik nog wil delen is dat chatgtp heel veel energie kost die we momenteel niet hebben (oorlog om olie) en dat oorlog enorm vervuilt, na de WO 1 of 2 waren er zoveel nitraat bommen over dat ze die als kunstmest overvloedig op het land zijn gaan gooien en promoten, waardoor de grond nu overbemest en eigenlijk levenloos is geworden. Zo bijv ook het overschot aan vet wat in zeepproduktie en promotie is gezet… hahahihi geniet en niet met mate. Gert

  • Beste Gert,
   Dankjewel voor je aanvullingen! JA, fijn dat we ook zoveel praktische dingen kunnen doen, hè? Wat naar wat je vertelt over al dat nitraat… ik hoop dat er mooie oplossingen voor komen!
   En zeep… ik houd zelf van het produkt van Seepje. Die ken jij vast ook wel: http://www.seepje.nl
   Groetjes, Mireille

 5. Lieve Mireille,

  Mooi webinar weer! Met name sinds de corona periode heb ik ook een hoop nieuwe dingen geleerd en prespectieven gekregen. Gelukkig is er veel informatie beschikbaar. Je moet het wel zelf invoelen, en checken met bronnen etc. Tja, en dan kom ik voor mezelf tot de conclusie dat er met de Corona iets anders is gebeurd dan de officiele lezing. En daarna bij de Ukraine, en nu Gaza conflicten zag ik ook snel andere perspectieven. Uiteindelijk gaat het allemaal om macht, en wie de poen krijgt. John Perkins die je noemde is in feite een medewerker in de nieuwe trend die Henry Kissinger etc inzetten na de Vietnam oorlog (die meer Ameriaanse doden kostte dan WW2!).
  Waar ik veel van geleerd heb is een serie documentaires van Oliver Stone, zelf ook Vietnam veteraan. Over de naoorlogse geschiedenis van de VS. En ook enkele documentaires over de aanloop van de Ukraine oorlog en ook een aantal interviews met Vladimir Putin!
  Wat ik wel geleerd heb is dat deze nieuwe inzichten en kennis niet door iedereen gedeeld worden…dus ik soms beter mijn mond kan houden.

  Voor mij kan wereldvrede alleen gebeuren als er ook een plekje is voor de Russen, Chinezen, Afrikanen etc. Tja en dat betekent ook dat de witte man misschien een beetje moet inbinden, zoals de Dijk al zong in hun song Dansen op de Vulkaan.
  Compassie vanuit een stil hart is zeg maar het doel voor 2024 en daarna. En iedereen mag de waarheid voor zichzelf ontdekken.

 6. Hoi Mireille,

  Tijdens het beluisteren van dit webinar werd ik sprakeloos. Op 3 en 4 december was ik enorm emotioneel en ik kon niet verklaren waarom. Toen ik hoorde over de toename van frequenties in die periode viel alles op z’n plek. Ik ben de laatste weken ook extreem moe, maar heb wel het idee dat ik emotionele ballast aan het verliezen ben. Ik vind het allemaal heel wonderlijk. Dankjewel voor deze inzichten.

  Groet, Kaatje

 7. bedankt Mireille voor de boeiende webinar. Voor mij een echte Eye-opener. Ga ik me zeker verder in verdiepen om mijnsteentje bij te dragen.

 8. Hoi Mireille, op 22 december kan ik niet meedoen aan t webinar kan ik het ook later nog eens terug kijken?

  Mvg Petra Teuns

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

* Vul alleen je voornaam in!

P.S. Je reactie zal niet meteen zichtbaar zijn op de website, omdat die eerst door ons gelezen wordt. Soms kan dat even duren wanneer we veel reacties ontvangen. Let op! Persoonlijke gezondheidsvragen worden niet beantwoord. Stel deze aan een MIR-Methode begeleider. Hartelijke groeten, Team MIR-Methode.