Home » Artikelen » Webinar “Goed nieuws om je hart aan op te halen!”

P.S. Help je mee de MIR-Methode te verspreiden? Je doet me een groot plezier als je dit artikel wilt doorsturen naar anderen! Plaats gerust dit artikel op jouw Facebook-pagina of verstuur het via je email, Twitter of Linked-in! Gebruik de knoppen aan de linkerkant of hierboven! Dankjewel!

P.S. Ken je de MIR-Methode nog niet? Ga dan naar de home page. Bekijk daar de video en ook de uitgebreide instructievideo. Meld je ook aan voor de nieuwsbrief en de 6 weken begeleidingsmailtjes voor extra ondersteuning!

Hoe meer je leert, hoe gezonder je wordt!
Wil je meer achtergrondinformatie en extra krachtige MIR-Methode technieken leren? Meld je dan aan voor de Be the MIRror website. Daarop staan meer dan 90 video's, waarmee je jezelf de rest van je leven kunt begeleiden, wat je ook overkomt! Door lid te worden, draag je bovendien bij aan het wereldwijd verspreiden van de MIR-Methode. Dankjewel daarvoor!
Klik hier voor meer informatie.
Mireille Mettes

Reacties

Webinar “Goed nieuws om je hart aan op te halen!” — 11 reacties

 1. Beste mensen. Eind 2024 ga ik met mijn camper voor langere tijd naar Portugal. Ik doe de MIR al jaren. Graag zou ik met Thierry in contact komen om te kijken of ik iets voor zijn project kan betekenen. Dank je, Karin

 2. Wow! dat is fijn terug komen. Afgelopen jaar was voor mij een jaar van grote verbouwing. Ik vermoed dat ik niet de enige was. Lekker een aantal jaren in Portugal mezelf terug gevonden…weg van de Hollandse ratrace. En toen brak ik eerst mijn linker been, en net voor ik wilde terugvliegen uit Nederland mijn rechter pols. Nog een diepere schoonmaak! Gelukkig heb ik altijd wel het vertrouwen dat als God me een tijdje langer nodig heeft alles wel weer goed komt. Veel grote wijzen, zoals bijv. Hildegard von Bingen, hebben dit meegemaakt. (prachtige film trouwens!).
  Na het horen van dit webinar kijk ik met nog meer vertrouwen naar wat komen gaat en wat ik kan bijdragen….en het niet alleen hoef te doen! Samen kunnen we wonderen creeren…mijn naam stond ook in het lijstje van Mireille trouwens. 😉

  • Beste Thierry,
   Ja, ik had jouw project-idee al in mijn lijst opgenomen. Maar wat een heftige dingen heb je eerst beleefd! Alles nu weer heel? Ik ben blij dat je er zo lichthartig mee om kunt gaan!

   Die film Hildegard von Bingen, hoe heet die? Lijkt me prachtig om een keer te zien!

   En ja, ik denk als het zover is, dat er best veel mensen jou in Portugal willen helpen om je centrum op te bouwen!
   Groetjes, Mireille

   • Hoi Mireille,

    Dank voor je reactie! Jawel…ik loop weer als een kieviet zeg maar, alleen mijn pols heeft nog wat tijd nodig. En voel meer gronding en steviger in mijn rug omdat er ook allerlei oude trauma lagen zijn opgeruimd. Gelukkig weer terug in Portugal sinds een paar dagen.
    Maar wat een fysiotherapeut me leerde was dat spieren en pezen etc. een half jaar tot een jaar nodig hebben zich compleet te vernieuwen. Dus een beetje Zen…een stap tegelijk en blijven voelen.

    Portugal is een prachtige plek om weer gezond te worden, en na het zien van het webinar realiseerde ik me dat er op 500 meter van mijn huisje een leuk hotel is wat zeker de helft van het jaar compleet leeg is, en op 40 kilometer in de bergen een fantastisch bronnen bad met resort hotel…ook zoveel leeg. Dus met een paar partners kunnen we zo starten met kuur, herstel en visie reizen.

    Die film van Hildegard heet Vision, aus der leben Hildegard von Bingen. Zij was de eerste vrouw die een nonnenklooster startte. En lag vlak voor het manifesteerde letterlijk op haar sterfbed…toen een gezant van een lokale edelman kwam met het bericht dat ze financieel geholpen zou worden en dat de aartsbisschop het toestond.
    Gelijke verhalen vind je bij de Dalai Lama en bijvoorbeeld Amma, de Indiase guru.
    Tja of je luistert naar Freek de Jonge…er is Leven na de dood. Of Andre van Duin, we zullen doorgaan. Beetje humor helpt ook wel mag ik zeggen.

    zonnige groet Thierry

    • Beste Thierry,
     Prachtig hoe je met je lichaam en genezing omgaat! Dankjewel voor de naam van de film!
     Ik heb jouw tekst over je project op de website http://www.bethemirror.nl/projecten geplaatst, want zodra er geldschieters zijn of fondsen, kunnen we reclame gaan maken voor jouw ideeën en mensen bij elkaar brengen. Houd ‘t warm daar!
     Groetjes, Mireille

 3. Mooie initiatieven bij goed nieuws.Super
  Ik ken de MIR-Methode al lang. Wil er weer meer mee doen. Interesse is weer gewerkt door Mireille.
  Ik zag haar ineens weer via you tube. W.s niet toevallig

  Groetjes Mieke

 4. Ik zou graag met de DNH reaserch in combinatie met orthomoleculaire leere mensen willen helpen. Daarvoor moet ik eerst leren omgaan met de biotensor en spier test kunnen.
  Dat lukt mij nog niet. Geen vertrouwen in de uitslag en ik weet dat het niet klopt. Met de MIR methode zeg ik al vaak: vertrouwen in de biotensor hebben en spier test leren en vertrouwen.
  Ben ook aan het zwemmen> weet niet hoe ik beginnen moet, het opzet moet ect. Dus ga ik altijd voor: missie verduidelijken. Nog komt niet binnen in mijn hoofd.
  Ben met de MIR methode weer bezig sinds de therapeuten beurs in Houten. Ben ook naar jou lezing geweest. Heb ook jou boek gekocht en lees het stuk voor stuk.
  Heb je tips voor mij wat ik doen kan om een helder beeld te krijgen en vertrouwen in mezelf te krijg ( ook met de biotensor en spiertest)?

  Ik hoorde bij aanmelding, dat iedere week of om de week mail gestuurd worden. Dat trek ik niet. Dat is mij te veel.

  • Beste Dorothee,
   De eerste stap die je kunt zetten, is kiezen voor óf de biotensor óf spiertesten. Je lichaam moet aan een van beiden kunnen wennen.
   Verder kan de Basisbehoeftendouche een idee zijn. Die staat op de Be the MIRror-website. Je kunt ook als extra stap 0 ‘vertrouwen aanvullen’ aaien.
   Veel succes!
   Groetjes, Mireille

 5. Wat leuk om een webinar live mee te maken. ik merk aan mezelf dat ik behoefte heb om meer te ondernemen voor de mensen om mij heen en zie nu in dat ik dat heel wat jaren geblokkeerd heb en nu ook weet waardoor. Ik heb een aantal jaren bij een welzijnsorganisatie gewerkt en nauw samengewerkt met de bewoners uit de wijk en verschillende instanties. Meegewerkt met verschillende projecten in de wijk en daarnaast voornamelijk activiteiten georganiseerd voor en met kinderen en jongeren (buurtcentrum) Jeugdwerk kwam te vervallen, werd niet meer gesubsidieerd en alles viel weg (uberhaupt veel gebeurd in die periode). Ik en mede de kinderen/jongeren hebben daar een behoorlijke tik van gekregen. Ik ben meer teruggetrokken gaan leven en het spontane, sociale en het vertrouwen in van alles werd bij mij steeds minder. Ik had er geen idee van dat dit zo´n invloed had tot nu toe. Het zaadje is weer geplant 🙂

 6. Lieve Mireille,

  Dank je voor jouw positieve inbreng en inzet.
  Ik krijg de link altijd doorgestuurd van een vriendin. Heel blij mee.

  Graag zou ik als eigen project een kwekerij beheren/opzetten met cannabisplanten om olie te creëren zodat er geen big farma meer nodig is. Het liefst zou ik werken met puber jongens en meisjes die kiezen voor cannabis maar daardoor in deze tijd in de problemen komen door de slechte kwaliteit en prijzen.

  Wetend dat de tijd daar nog niet rijp voor is, zou ik me kunnen inzetten in het healing centrum voor kinderen in Egmond aan zee via Joy , Ben inzetbaar op meerdere vlakken, gastvrouw, tuinonderhoud, verzorging en creatief in beweging zijn.

  Als ik dan daarnaast nog inzetbaar kan zijn in Portugal bij het hesteloord van Thierry met dezelfde vaardigheden lijkt mij dat een goede weg. Tenslotte gaat hebben de reis.

  Nogmaals dank!

  Liefs Mireille

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

* Vul alleen je voornaam in!

P.S. Je reactie zal niet meteen zichtbaar zijn op de website, omdat die eerst door ons gelezen wordt. Soms kan dat even duren wanneer we veel reacties ontvangen. Let op! Persoonlijke gezondheidsvragen worden niet beantwoord. Stel deze aan een MIR-Methode begeleider. Hartelijke groeten, Team MIR-Methode.