Home » Artikelen » Webinar “Keelpijn aanpakken met de MIR-Methode”

P.S. Help je mee de MIR-Methode te verspreiden? Je doet me een groot plezier als je dit artikel wilt doorsturen naar anderen! Plaats gerust dit artikel op jouw Facebook-pagina of verstuur het via je email, Twitter of Linked-in! Gebruik de knoppen aan de linkerkant of hierboven! Dankjewel!

P.S. Ken je de MIR-Methode nog niet? Ga dan naar de home page. Bekijk daar de video en ook de uitgebreide instructievideo. Meld je ook aan voor de nieuwsbrief en de 6 weken begeleidingsmailtjes voor extra ondersteuning!

Hoe meer je leert, hoe gezonder je wordt!
Wil je meer achtergrondinformatie en extra krachtige MIR-Methode technieken leren? Meld je dan aan voor de Be the MIRror website. Daarop staan meer dan 90 video's, waarmee je jezelf de rest van je leven kunt begeleiden, wat je ook overkomt! Door lid te worden, draag je bovendien bij aan het wereldwijd verspreiden van de MIR-Methode. Dankjewel daarvoor!
Klik hier voor meer informatie.
Mireille Mettes

Reacties

Webinar “Keelpijn aanpakken met de MIR-Methode” — 4 reacties

 1. Deze kwam net een paar dagen te laat, heb net een week erge keelpijn gehad … griep voor t eerst in meer dan 20 jaar. Maar al tijdens de keelpijn wist ik: dit is goed voor mij. Ik kan al jaren niet/nauwelijks huilen. We hebben een extreem zware tijd achter de rug. En terwijl ik zo’n keelpijn had dacht ik…’ik kan wel janken van pijn’. Toen realiseerde ik me al dat de keelpijn de verwerking was van alles wat ik (door omstandigheden) niet kon uiten. Je webinar bevestigde het voor mij.

 2. Hoi
  Vaak dik slijm achter in mijn keel. Ik noem het zelf keel verkouden. Geen keelpijn of ” ziek” mag ik daar jou kijk op geven.

 3. hi, in de webinar sprak je over de stap: Angst loslaten. is dat een extra stap bij de bestaande 9 stappen van de mir methode. en moet ik deze dan achter de stap Missie verduidelijken plakken?

  • Beste Linda,
   Ja die stap is belangrijk. Je hoeft het niet extra te herhalen als je mee hebt gedaan aan het webinar.
   Mocht je het nog wel willen doen, zet die extra stap dan vóóraan de 9 stappen!
   Groetjes, Mireille

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

* Vul alleen je voornaam in!

P.S. Je reactie zal niet meteen zichtbaar zijn op de website, omdat die eerst door ons gelezen wordt. Soms kan dat even duren wanneer we veel reacties ontvangen. Let op! Persoonlijke gezondheidsvragen worden niet beantwoord. Stel deze aan een MIR-Methode begeleider. Hartelijke groeten, Team MIR-Methode.