Home » Artikelen » Webinar “Vertrouwen in de toekomst hebben met de MIR-Methode”

P.S. Help je mee de MIR-Methode te verspreiden? Je doet me een groot plezier als je dit artikel wilt doorsturen naar anderen! Plaats gerust dit artikel op jouw Facebook-pagina of verstuur het via je email, Twitter of Linked-in! Gebruik de knoppen aan de linkerkant of hierboven! Dankjewel!

P.S. Ken je de MIR-Methode nog niet? Ga dan naar de home page. Bekijk daar de video en ook de uitgebreide instructievideo. Meld je ook aan voor de nieuwsbrief en de 6 weken begeleidingsmailtjes voor extra ondersteuning!

Hoe meer je leert, hoe gezonder je wordt!
Wil je meer achtergrondinformatie en extra krachtige MIR-Methode technieken leren? Meld je dan aan voor de Be the MIRror website. Daarop staan meer dan 90 video's, waarmee je jezelf de rest van je leven kunt begeleiden, wat je ook overkomt! Door lid te worden, draag je bovendien bij aan het wereldwijd verspreiden van de MIR-Methode. Dankjewel daarvoor!
Klik hier voor meer informatie.
Mireille Mettes

Reacties

Webinar “Vertrouwen in de toekomst hebben met de MIR-Methode” — 14 reacties

 1. Hallo Mireille
  Wij volgen je nu een jaar en doen om de twee weken trouw mee.
  Vinden het geweldig en proberen zo veel mogelijk mensen mee te krijgen.
  Mijn Man heeft gisteren avond gekeken en vond dat ik het ook moest zien.
  Hebben net samen gekeken en er is mij een hoop duidelijk geworden Dank daarvoor.
  Mijn Frits wil graag een Mannendag bijwonen.
  Lieve groetjes Frits en Ida ter Meulen uit Haastrecht.

 2. Dank je wel Mireille voor het fijne webinar.
  Wat me vooral is bijgebleven is het verband tussen ‘overspoeld worden’ en de drievoudige verwarmer meridiaan en burn-out. Van die relatie was ik me niet bewust.
  Ook je uitleg over ‘alles is nu’ nog eens horen, deed me goed.
  Fijn ook je enthousiasme voor een mooie toekomst…

 3. Ik had dit echt wel nodig want ik woon in het Midden Oosten en op 7 oktober vorig jaar, bij die vreselijke inval van Hamas, is een van de voorvrouwen van Women Wage Peace, Vivian Silver, vermoord. We hoopten aanvankelijk dat ze als gijzelaar was meegenomen, maar veel later werden haar zwartverbrande resten met DNA onderzoek gedidentificeerd. Wanneer je zo middenin deze gebeurtenissen zit is het moeilijk om een prachtige toekomst te visualiseren, er is voorlopig alleen rouw en angst. Tijdens het uitspreken van de negen stappen moest ik vooral hevig gapen (=lichamelijke spanningen loslaten) en nu ga ik naar buiten waar het zonnig is, om een paar achtergelaten poezen te gaan voeren en m’n aandacht te geven aan katten, olijfbomen en vissen in een enorm aquarium dat hier buiten staat.

 4. Wat word ik hier BLIJ van!! Héérlijk genoten van jou positieve vibes. Dankjewel Mireille. Ik herkende je verhalen over de meridianen. Pim van Lommel ook geweldig. ❤️❤️❤️❤️

 5. Gisteravond met de webinar vertrouwen had ik bijzondere ervaring na het aaien MIR-Methode begin in mijn hoofd flink te draaien. Dat gebeurd tegenwoordig wel vaker, maar wat daarna gebeurde
  En ik zag ik voor mijn geeste oog soort capsules meerdere om mijn heen te draaien met energie.Het was bijzondere en heftige energie, maar was niet eng. Het voelde als opening voor nieuwe fase.
  Als dat geen vertrouwen meer is dan weet ik niet meer.Geweldige ervaring wat wilde delen. Nu dit vermeld gaat iets aan bij derde oog en pijnappelklier wat bij BetheMIRror gaan aaien deze week.
  Veel liefs Elly
  Dit is voor mij eerste keer dat in zo heftige heid gevoeld

 6. Wederom weer een webinar om je hart aan op te halen!

  Ik vind het soms lastig te omschrijven aan anderen wat de MIR-Methode mij brengt. Ik voel me lichter, meer in mijn lichaam, ervaar veel meer liefde (voor mezelf en voor anderen) en heb meer vertrouwen in de toekomst/ het leven. Mensen zien ook aan me dat ik meer straal. Ook zing ik de laatste tijd onbewust heel veel; blijkbaar goed voor mijn miltmeridiaan!

  Ik vind de omschrijving uit het webinar dat: “de MIR-Methode ervoor zorgt dat je de onbevangenheid van een kind terugkrijgt”, zo mooi. Dat is precies wat ik ervaar! Dat kinderen altijd in het nu leven maakt denk ik ook dat ik zo dol op ze ben.

  Dankjewel, Mireille!

 7. Beste Mireille,

  Geweldige galaxy jurk had je gisteren aan!
  Maar jeetje… gisteravond was bijzonder…

  Ik ben altijd getriggerd geweest door de woorden: ‘alles is liefde’, ‘het antwoord is liefde’, ‘liefde is overal’.
  Maar jouw woorden van gisterenavond brachten me naar het volgende level. Dat de essentie van het leven is dat je in al je ervaringen liefde leert voelen…
  Het veroorzaakte een shift bij mij. Een omslag. Wauw… Dankjewel!

  Petra

 8. Dat was weer heerlijk om te horen. Dankjewel! De tv staat alleen op fijne uitzendingen en zéker geen journaals ed. meer, dat scheelt al veel. Helaas weinig mensen om mij heen die dit inzien. Daarom ben ik heel blij met mensen zoals jij.

 9. Vanavond de webinar MIR-Methode in de toekomst gekeken en wat heerlijk om jouw enthousiasme te zien, ik kreeg het ook erg warm na de MIR methode en hartkloppingen. Ik heb vertrouwen in de toekomst want die gaat mooi worden!

 10. Lieve Mireille,
  Wat een fantastische en boeiende webinar. Ik voel mee met wat je bedoelt te zeggen!
  Ik word hier zo rustig en blij van!
  Ik heb genoten, was een en al oor en ga hem ook nog eens terugkijken, vond het zo interessant.
  Dank je wel en een fijn en rustig weekend.
  Elly

 11. Hi Mireille ,
  Wat een opbeurend half uur! Dank je wel. Wat ik gevoeld heb: verbondenheid,liefde, onbezorgdheid,warmte,( letterlijk) en dat het ging stromen in mijn lichaam. Dit kan ik niet negeren.Het is fijn dat je alles benoemd wat er toe doet en dat we iets kunnen doem om ons beter te voelen.

 12. Feestdagen: carnaval zit eraan te komen:-)

  Tijdens webinar kreeg ik koude rillingen, werd ik tijdens de 9 stappen emotioneel en moest erna een paar keer flink gapen.

  Bedankt voor het delen van je kennis

 13. Hallo Mireille,

  Ik ben sinds kort lid en leer heel veel hier. Ik kan vrijdag helaas niet live aanwezig zijn, is het mogelijk om later terug te kijken?

  Liefs,
  Jeanette

  • Beste Jeanette,
   Ja, je kunt de webinars altijd terug kijken. Daarvoor klik je op de link in de email die je hebt gekregen (voor de Be the MIRror-webinar) of op de link die woensdag in de nieuwsbrief staat.
   Veel plezier met kijken!
   Groetjes, Mireille

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

* Vul alleen je voornaam in!

P.S. Je reactie zal niet meteen zichtbaar zijn op de website, omdat die eerst door ons gelezen wordt. Soms kan dat even duren wanneer we veel reacties ontvangen. Let op! Persoonlijke gezondheidsvragen worden niet beantwoord. Stel deze aan een MIR-Methode begeleider. Hartelijke groeten, Team MIR-Methode.