Home » Artikelen » Webinar “De kracht van vrouwen versterken met de MIR-Methode”

P.S. Help je mee de MIR-Methode te verspreiden? Je doet me een groot plezier als je dit artikel wilt doorsturen naar anderen! Plaats gerust dit artikel op jouw Facebook-pagina of verstuur het via je email, Twitter of Linked-in! Gebruik de knoppen aan de linkerkant of hierboven! Dankjewel!

P.S. Ken je de MIR-Methode nog niet? Ga dan naar de home page. Bekijk daar de video en ook de uitgebreide instructievideo. Meld je ook aan voor de nieuwsbrief en de 6 weken begeleidingsmailtjes voor extra ondersteuning!

Hoe meer je leert, hoe gezonder je wordt!
Wil je meer achtergrondinformatie en extra krachtige MIR-Methode technieken leren? Meld je dan aan voor de Be the MIRror website. Daarop staan meer dan 90 video's, waarmee je jezelf de rest van je leven kunt begeleiden, wat je ook overkomt! Door lid te worden, draag je bovendien bij aan het wereldwijd verspreiden van de MIR-Methode. Dankjewel daarvoor!
Klik hier voor meer informatie.
Mireille Mettes

Reacties

Webinar “De kracht van vrouwen versterken met de MIR-Methode” — 7 reacties

 1. Als gevoelige man kon ik tijdens het webinar ook goed de warmte en diepe rust voelen. Bij de 9 stappen voelde ik veel bij zuurgraad optimaliseren en hormoonstelsel optimaliseren.
  Maar blijkbaar ben ik een diepziel duiker: De hele week erna liep ik een beetje labiel op mijn linker been. Nu was die vorig jaar wel gebroken. Maar dit was duidelijk even een terugval. Bij dieper invoelen waar dat vandaan kwam moest ik denken aan de ellendige jaren van mijn grootmoeders tijdens en na de oorlog, terwijl hun mannen op verschillende manieren afwezig waren. Het huishouden draaiende houden, zorgen voor geld, eten en veiligheid. En je niet veilig voelen. Tja, dan gaat er van alles verkrampen in onderrug, bekken en knieën kan ik voelen. Dit moet blijkbaar nog even gevoeld worden. Ik begon trouwens dit soort flashbacks naar de WW2 tijd te krijgen begin 2022 toen het Ukraine conflict escaleerde. Zal wel geen toeval zijn. Om in het nu te zijn én innerlijke vrede hebben moeten deze nare herinneringen verwerkt worden. Be the change zei Gandhi al. Dat geldt ook voor wereldvrede lijkt me.

 2. Lieve Mireille, wat een mooie webinar!! Voor mij was de vrouwen kracht / vrouwelijke energie steeds sterker aanwezig/ voelbaar.
  Het voelde helend, ( heel makend) vredig en zacht en ik voelde me verbonden met alle vrouwen. ( En mannen want ook daarin is vrouwelijke energie aanwezig,als zij het in zich zelf toelaten)
  Ik vind het prettig en prachtig en het was heel makkelijk voorstelbaar voor mij dat je vanuit deze vredige energie, van uit je buik kunt helpen,vrede op aarde te manifesteren.En ik doe dat nu elke dag. Wie doet mee?
  Dank je wel en liefs van Mirjam

 3. Beste Mireille,

  Dankjewel voor dit mooie webinar.

  Ik heb deze de dag na de opname bekeken en het viel me op dat ik voordat ik het had bekeken al heel rustig en mindful bezig was, dus ik herkende heel erg de energie die jij aan het begin benoemde.

  Verder heb ik zo’n typische vrouwenklacht en dankzij een MIR-Methode begeleider die een aantal keer een MIR op Maat heeft gemaakt ben ik erachter dat hier verdriet en boosheid onder zat. Iets wat ik zelf nooit had kunnen bedenken. Die emoties zijn nu opgelost dankzij de MIR op Maat en ik voel me vele malen beter in mijn vel zitten.

  Ik vroeg me nog af: als je het webinar later terugkijkt (dus niet live meedoet), heeft het dan minder effect op de wereld, de groep en jezelf?

  Nogmaals hartelijk dank voor de waardevolle inzichten.

  • Beste Kaatje,

   Als je het webinar later terug kijkt, heeft het inderdaad minder effect, maar dat komt doordat de groep die aanwezig is, eigenlijk al het werk doet. Je kunt gerust voor je eigen versterking het webinar later terug kijken.

   Ik ben heel blij voor je dat de MIR-Methode je zo goed doet! En ja, wat emoties dan teweeg kunnen brengen, hè?

   Groetjes, Mireille

 4. Heel herkenbaar, dankjewel! Ik begon al snel te niezen al bij stap 2, wat zegt dat mij, alvast dank en lieve groet Josephine

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

* Vul alleen je voornaam in!

P.S. Je reactie zal niet meteen zichtbaar zijn op de website, omdat die eerst door ons gelezen wordt. Soms kan dat even duren wanneer we veel reacties ontvangen. Let op! Persoonlijke gezondheidsvragen worden niet beantwoord. Stel deze aan een MIR-Methode begeleider. Hartelijke groeten, Team MIR-Methode.