Home » Artikelen » Webinar: “De enorme creatiekracht van vrouwen.” op vrijdag 3 februari 2023 om 20.30 uur.

P.S. Help je mee de MIR-Methode te verspreiden? Je doet me een groot plezier als je dit artikel wilt doorsturen naar anderen! Plaats gerust dit artikel op jouw Facebook-pagina of verstuur het via je email, Twitter of Linked-in! Gebruik de knoppen aan de linkerkant of hierboven! Dankjewel!

P.S. Ken je de MIR-Methode nog niet? Ga dan naar de home page. Bekijk daar de video en ook de uitgebreide instructievideo. Meld je ook aan voor de nieuwsbrief en de 6 weken begeleidingsmailtjes voor extra ondersteuning!

Hoe meer je leert, hoe gezonder je wordt!
Wil je meer achtergrondinformatie en extra krachtige MIR-Methode technieken leren? Meld je dan aan voor de Be the MIRror website. Daarop staan meer dan 90 video's, waarmee je jezelf de rest van je leven kunt begeleiden, wat je ook overkomt! Door lid te worden, draag je bovendien bij aan het wereldwijd verspreiden van de MIR-Methode. Dankjewel daarvoor!
Klik hier voor meer informatie.
Mireille Mettes

Reacties

Webinar: “De enorme creatiekracht van vrouwen.” op vrijdag 3 februari 2023 om 20.30 uur. — 8 reacties

 1. Weer bedankt Mireille voor dit fijne positieve webinar. En zo bijzonder om dit met zoveel mensen te doen! Ik voelde prikkels op mijn achterhoofd en er kwamen een paar traantjes. Verder ben ik ’toevallig’ al een paar weken bezig met muziek en creatief bezig zijn en wat werkt dat enorm door! Ik ben ook veel meer bij mezelf en minder vatbaar voor de -soms- negatieve houding van mensen om me heen.

 2. Ik heb een aantal jaar geleden zeker zo’n 4 tot 5 jaar de MIR-Methode gedaan. Sinds 2 jaar volg ik Anton Teuben met de Schumann Resonantie, daar heb ik jou ook een paar keer gezien en daar werd ik heel blij van. Zo positief sta je in deze tijd. Ik heb nu weer een aantal keer de webinar bij je gevolgd en het voelt heel vertrouwd.
  Nadat we met zo’n 500 man de MIR-Methode hadden gedaan voelde ik de energie enorm intensief door mijn lichaam stromen, rillingen over mijn hele lijf en enorm gapen. Dus ja het kwam aardig bij me binnen. Dankjewel daarvoor.

 3. Hoi,
  Je vertelde vanavond dat je zulke koude handen had, gek genoeg was ik ook koud en vooral mijn handen.
  Verder heb ik de hele dag al een vreemd gevoel in mijn onderbuik. Net of lag er iets zwaars op mijn buik.
  Tijdens het doen van de MIR-Methode voelde ik lichtelijk een kleine verschuiving.
  leuk!
  groetjes Jenny

 4. Beste Mireille,
  Ik ben vooral heel moe geworden van het webinar. Wel een fijne vermoeidheid. Alsof ik tevreden in de rust mag nu.
  Hartelijke groet,
  Petra

 5. Opboeren is niet zo netjes , toch kwam er een enorme ontluchting bij : verwonding loslaten .
  mijn maag deed pijn ,kon alleen maar boeren . het was een giga ervaring , pijnlijk . Maar ben er ook blij mee / dankbaar voor . Dank je wel , het helpt me . Liefs , Nellie .

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

* Vul alleen je voornaam in!

P.S. Je reactie zal niet meteen zichtbaar zijn op de website, omdat die eerst door ons gelezen wordt. Soms kan dat even duren wanneer we veel reacties ontvangen. Let op! Persoonlijke gezondheidsvragen worden niet beantwoord. Stel deze aan een MIR-Methode begeleider. Hartelijke groeten, Team MIR-Methode.