Home » Artikelen » Webinar: “De enorme creatiekracht van vrouwen.”

P.S. Help je mee de MIR-Methode te verspreiden? Je doet me een groot plezier als je dit artikel wilt doorsturen naar anderen! Plaats gerust dit artikel op jouw Facebook-pagina of verstuur het via je email, Twitter of Linked-in! Gebruik de knoppen aan de linkerkant of hierboven! Dankjewel!

P.S. Ken je de MIR-Methode nog niet? Ga dan naar de home page. Bekijk daar de video en ook de uitgebreide instructievideo. Meld je ook aan voor de nieuwsbrief en de 6 weken begeleidingsmailtjes voor extra ondersteuning!

Hoe meer je leert, hoe gezonder je wordt!
Wil je meer achtergrondinformatie en extra krachtige MIR-Methode technieken leren? Meld je dan aan voor de Be the MIRror website. Daarop staan meer dan 90 video's, waarmee je jezelf de rest van je leven kunt begeleiden, wat je ook overkomt! Door lid te worden, draag je bovendien bij aan het wereldwijd verspreiden van de MIR-Methode. Dankjewel daarvoor!
Klik hier voor meer informatie.
Mireille Mettes

Reacties

Webinar: “De enorme creatiekracht van vrouwen.” — 31 reacties

 1. Beste Mireille,

  De positieve energie werkt! Uitgeprobeerd!
  Nog steeds verbaasd hoe het kan, maar het kan.
  Heerlijk!
  Ik zet me door met de volgende positieve gedachten de wereld in te sturen.

  Bv; basisinkomen voor iedereen
  Universele wetgeving
  Enzovoort

  Groet,
  Era

 2. Hallo Mireille en mede Mirrers

  Sinds die laatste webinar loop ik rond met een blaasontsteking. Deze is nog niet voorbij, ook al zet ik veel water en de MIR EHBO in. Heel erg moe al twee weken lang.

   • Hallo Mireille

    Ja hoor extra vitamine c, cranberry, veel water drinken, MIR Ehbo .En ik ben al langs de huisarts geweest. Bevestigde dat er een stevige blaasontsteking is na urine staal te testen. Soms weet ik gewoon niet meer waar ik telkens weer kracht moet halen hoor.
    Ik voel me doodop.

    De laatste webinar van 17/2 was ik zelfs te moe om de woorden zelf luidop te zeggen. En mijn lijf zelfs te moe om te geeuwen…doorgaans geeuw ik wel bij minstens 1 stap of zelfs bij meerdere stappen. Ook dat gebeurde niet meer. Wellicht is er een grens bereikt.

 3. Bedankt Mireille voor weer een heel mooi webinar!

  Grappig hoe ik soms al moet geeuwen nog voor je een extra zin, die we moeten aaien, uitspreekt.

  Ik ben geïnteresseerd in het werken of helpen bij de medbeds. Ik werk nu 40 jaar als verpleegkundige, maar mijn missie voelt groter aan, nl. mensen daadwerkelijk kunnen helpen met bijv de medbeds.
  Hou me op de hoogte ervan. Dankjewel!

  Grtjs
  Hilde

  • Beste Hilde,
   Goed dat je dit aangeeft! Ik zal je naam onthouden en het beslist vertellen wanneer ik concrete informatie heb.
   Ik verheug me er met jou op dat we aan het werk kunnen!
   Groetjes, Mireille

 4. Na t webinair op bepaalde momenten overdag ineens n flits van iets met n onprettig gevoel. Bv tijdens aquaarobic met achterover liggen in water en brandoefening, zat ik ergens anders, gevoeld, en tegelijk zelf andere oefening gedaan.

  Nu nog af en toe behoefte om zin er bij de mir voor te zetten. Doe dat dan ook, meestal 1 x en geeft nu rust ruimte in mijn buik. Dankbaar voor nog steeds verder opruimen van oud zeer

 5. Hai Mireille, wat een prachtig webinar, zo herkenbaar, ik heb pas een paar dagen later gekeken, maar voelde me toch enorm verbonden met een grote groep vrouwen en mannen, mensen.
  Het ontroerde mij het aaien op verwondingen loslaten en mijn hart ging open. Daarna moest ik ook hevig hoesten.
  En ik word zo vrolijk van jouw blije gekeuvel over je naaiwerk en dansen. Echt plezier erin,dat komt ook echt bij mij binnen die positiviteit.En je standvastige zien van de verandering op aarde naar vrede.

  In een vorig webinar vroeg je om tips voor namen van jouw gedroomde ” sanatorium” . Mijn man ,die ook MIRt, noemde het een Heel de mens huis.
  En dat heel omvat alles, helen en alle niveaus waarop wordt gewerkt.
  Bij resoneerde de naam meteen.
  Bedankt voor je moedige,standvastige en liefdevolle werk.
  Mirjam

  • Beste Mirjam,
   Dankjewel voor je hartelijke woorden!
   Ja een ‘Heel de mens huis’ klinkt zeker mooi! Ik verwacht dat als ik eenmaal concrete stappen zet, de beste naam er ook is.
   Groetjes, Mireille

 6. Aangezien we bezig zijn met het gebied van Collectieve verwondingen op het vrouwelijke, heb ik zelf (al een jaar geleden ofzo) een eigen variant op de Mir methode bedacht (en in beeld gebracht (ik ben beeldend kunstenaar )) namelijk : PATRIARCHAAT LOSKOPPELEN .., ik ben benieuwd naar je reactie Mireille !

 7. Het is nu woensdagochtend. Ik heb net de video gekeken. Er komen allerlei dingen samen. Met deze video kon ik loslaten. Ik huilde en trilde. Nu voel ik vooral energie door mijn benen naar mijn buik stromen. Oh ja, ik herkende ook veel in wat je benoemde over vrouwen, gedrag etc. Daar zit ook het samenkomen van dingen. Dank je wel!

 8. Gister had ik al een reactie geplaatst, maar ik kan hem niet terug lezen? Hoe zit dat?
  Bij verwondingen loslaten kwam bij mij veel verdriet los. Is het dan nuttig om die zin vaker te aaien? Heb je nog een tip hoe ik beter bij mijn behoeftes kan komen, zodat beter kan gaan voelen waar ik blij van wordt. Lijkt net of verdriet dat tegen houd.
  Bedankt voor je positieve insteek en aanmoediging dat iedereen zichzelf waardevol blijft vinden.
  Groetjes Marieken

  • Beste Marieken,
   Reacties zijn pas zichtbaar op de website wanneer ze gelezen en goedgekeurd en/of beantwoord zijn. Daar kunnen soms een aantal dagen tussen zitten.
   Is het verdriet inmiddels wat los gekomen? Als je dat los kunt laten, kan je beter bij je behoeftes komen, precies zoals je al dacht. Verder blijft het onderzoeken wat je nodig hebt. Bijvoorbeeld jezelf extra warm houden of heel aandachtig voelen aan welke voeding je behoefte hebt.
   Dankjewel voor je hartelijke woorden!
   Groetjes, Mireille

 9. Beste Mireille,

  Bij het aaien van: verwondingen loslaten moest ik huilen en dat verdriet zat diep. Is het een idee om dat voor de 9 stappen ook te blijven aaien voor mij persoonlijk?
  Of was dit echt alleen voor nu bedoelt?
  Ik denk dat het bij mij o.a.een groot obstakel vormt, die verwondingen, om mijn missie leven. Ik vind het nl heel moeilijk te voelen waar ik echt heel blij van wordt, wat mijn diepste behoefte echt is. etc…. Ik kom er gewoon niet bij. Alsof er te veel verdriet tussen zit… Is dat mogelijk? En zou het aaien van die zin mij daar ik wellicht kunnen helpen? Ik hoor het graag! Ik vind het overigens heel bijzonder hoe positief je altijd blijft en je al je luisteraars blijft aanmoedigen hoe waardevol we zijn. Dank je wel.

  Groetjes Marieken

  • Beste Marieken,
   Ja, je kunt zo’n zin extra blijven aaien, maar in principe hoeft het niet omdat je tijdens het webinar met de grote groep samen het hele proces in gang zet. En ja inderdaad, zulke verwondingen kunnen verhinderen dat je bij je eigen behoeftes komt. Dat je letterlijk niet kunt voelen waar jij behoefte aan hebt, wat jij nodig hebt. Kiezen voor jezelf wordt daardoor ook lastiger. Ik ben benieuwd hoe het proces verder is gegaan en of je merkt dat er verandering in komt.
   Sterkte!
   Groetjes, Mireille

 10. Ik voelde een rilling over mijn ruggengraat naar boven en mijn hart lichter worden. Heel mooi om deze mooie vrouwen energie samen te ervaren.

 11. Hallo Mireille,
  Hier mijn reactie op de webinar van 3feb.2023. Ik kende de mirmethode al en ben er ook mee bezig. Ik voelde een shift en ook een beetje verdriet.
  Voelde ook dat ik krachtiger in mijn onderlichaam kwam.
  Dank je wel om dit te delen. Puzzelstukjes vielen op zijn plaats en ik ga ermee door.
  Heb beslist om een mirrorlid te worden.

  Lieve grtjes chantal

 12. Hoi Mireille,
  Ik had de hele week al last van mijn buik.
  Vandaag was ik gaan mediteren.
  Inzichten die tot me kwamen:
  Mijn verlangen is – VrouwenLiefde.
  Er is zoveel pijn onder en in de vrouwen.
  In mijn buik is de onderdrukking vd vrouw voelbaar.
  Wij zijn geen bedreiging. Wij komen subtiel terug in onze Kracht – vanuit Zachtheid en Liefde.
  Vervolgens dacht aan jou webinar om die te gaan kijken omdat ik gisteravond niet kon kijken. Hoe passend was dat. Heel bijzonder!
  Ik kijk graag naar je webinars. Je straalt zoveel positiviteit en hoop uit, ontzettend krachtig. Dank daarvoor!
  Liefs Erika

 13. Zo een geweldig webinar, helemaal thuiskomen, herkenning, heel veel geeuwen en slikken na het aaien en helemaal op het laatst werd ik best emotioneel, lieve Mireille, ik ben je zo dankbaar voor al die webinars, jou blijheid en mooie woorden de mirmethode die ik al trouw 3 jaar elke dag 2x doe, ik hou echt van je!

 14. Mireille dank je voor deze webinar. Kan bijna niet geloven dat je met dit onderwerp nu komt op het moment dat alles afgelopen weken zo op de plek lijkt te vallen. Afgelopen week zo ervaren hoe ik mijn vrouwelijke kracht was kwijtgeraakt en die langzaam aan zich weer laat zien. Een kracht die mij heeft geholpen te overleven en nu mijn kwetsbaarheid mag laten zien. Ik denk dat ik daarom in een enorme snelheid van ontwikkelen zit. Alle pijn en verwonding die naar boven komt. Zit hier nu met een misselijk gevoel te aaien om de verwondingen te helen. Tranen lopen over m’n wangen net als afgelopen donderdag toen ik tot een enorme ontdekking kwam waar een groot deel van mijn beschadiging vandaan is gekomen en jij begint je webbinar met de mededeling dat je er al vanaf maandag bezig bent voor te bereiden. Dank dank en dank voor deze webbinar. Het is weer een stukje verder mijn toekomst in die ik mag ervaren en voelen die echt bij mag horen. Dank je Mireille

 15. Weer bedankt Mireille voor dit fijne positieve webinar. En zo bijzonder om dit met zoveel mensen te doen! Ik voelde prikkels op mijn achterhoofd en er kwamen een paar traantjes. Verder ben ik ‘toevallig’ al een paar weken bezig met muziek en creatief bezig zijn en wat werkt dat enorm door! Ik ben ook veel meer bij mezelf en minder vatbaar voor de -soms- negatieve houding van mensen om me heen.

 16. Ik heb een aantal jaar geleden zeker zo’n 4 tot 5 jaar de MIR-Methode gedaan. Sinds 2 jaar volg ik Anton Teuben met de Schumann Resonantie, daar heb ik jou ook een paar keer gezien en daar werd ik heel blij van. Zo positief sta je in deze tijd. Ik heb nu weer een aantal keer de webinar bij je gevolgd en het voelt heel vertrouwd.
  Nadat we met zo’n 500 man de MIR-Methode hadden gedaan voelde ik de energie enorm intensief door mijn lichaam stromen, rillingen over mijn hele lijf en enorm gapen. Dus ja het kwam aardig bij me binnen. Dankjewel daarvoor.

 17. Hoi,
  Je vertelde vanavond dat je zulke koude handen had, gek genoeg was ik ook koud en vooral mijn handen.
  Verder heb ik de hele dag al een vreemd gevoel in mijn onderbuik. Net of lag er iets zwaars op mijn buik.
  Tijdens het doen van de MIR-Methode voelde ik lichtelijk een kleine verschuiving.
  leuk!
  groetjes Jenny

 18. Beste Mireille,
  Ik ben vooral heel moe geworden van het webinar. Wel een fijne vermoeidheid. Alsof ik tevreden in de rust mag nu.
  Hartelijke groet,
  Petra

 19. Opboeren is niet zo netjes , toch kwam er een enorme ontluchting bij : verwonding loslaten .
  mijn maag deed pijn ,kon alleen maar boeren . het was een giga ervaring , pijnlijk . Maar ben er ook blij mee / dankbaar voor . Dank je wel , het helpt me . Liefs , Nellie .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

* Vul alleen je voornaam in!

P.S. Je reactie zal niet meteen zichtbaar zijn op de website, omdat die eerst door ons gelezen wordt. Soms kan dat even duren wanneer we veel reacties ontvangen. Let op! Persoonlijke gezondheidsvragen worden niet beantwoord. Stel deze aan een MIR-Methode begeleider. Hartelijke groeten, Team MIR-Methode.