Home » Artikelen » Webinar: “Slaapproblemen aanpakken met de MIR-Methode”

P.S. Help je mee de MIR-Methode te verspreiden? Je doet me een groot plezier als je dit artikel wilt doorsturen naar anderen! Plaats gerust dit artikel op jouw Facebook-pagina of verstuur het via je email, Twitter of Linked-in! Gebruik de knoppen aan de linkerkant of hierboven! Dankjewel!

P.S. Ken je de MIR-Methode nog niet? Ga dan naar de home page. Bekijk daar de video en ook de uitgebreide instructievideo. Meld je ook aan voor de nieuwsbrief en de 6 weken begeleidingsmailtjes voor extra ondersteuning!

Hoe meer je leert, hoe gezonder je wordt!
Wil je meer achtergrondinformatie en extra krachtige MIR-Methode technieken leren? Meld je dan aan voor de Be the MIRror website. Daarop staan meer dan 90 video's, waarmee je jezelf de rest van je leven kunt begeleiden, wat je ook overkomt! Door lid te worden, draag je bovendien bij aan het wereldwijd verspreiden van de MIR-Methode. Dankjewel daarvoor!
Klik hier voor meer informatie.
Mireille Mettes

Reacties

Webinar: “Slaapproblemen aanpakken met de MIR-Methode” — 12 reacties

 1. Hoi Mireille, heb net je video bekeken en de MIR-Methode voor slaap problemen mee gedaan , kan ik daar alsnog resultaat van verwachten? Grtjes Marja

 2. Hoi Mireille,

  Merkte dat dit webinar me raakte. Al vrij lang slaap problemen eigenlijk sinds ik de box van pandora met familiegeheimen heb opgengedaan. Ik realiseerde me ineens dat ik dit eigenlijk als kind ook al had en dan met aanleg voor eczeem ging krabben. En ik sliep boven de woonkamer waar mijn vader tot laat (1 uur snachts) rondspookte. Inmiddels heb ik ontdekt dat ik een halfzus heb. Toevallig was mijn zus de week na het webinar jarig en heb ik het geheel de hele week maar meegenomen in de MIR methode als extra stap.

 3. Lieve Mirelle,

  Ik ben blij dat ik me hebt opgegeven voor deze cursus. Gisteren was ik om 05:00 uur wakker en dacht oh ooh, welke van mijn meridianen heeft extra aandacht nodig. Vannacht heb ik beter geslapen en voel me best goed.
  Mijn wens is uiteraard dat deze cursus een blijvende positieve invloed heeft op mijn focale epilepsie, slaapapneu en tinnitus.
  Vredevolle groet,

  Trees♥️

 4. Ik slaap de hele week al veel beter dan anders. Wil ineens vroeger naar bed.Ik had de link nog niet gelegd met het webinar. Tot je mail van vandaag. Ineens dacht ik oh jaaa natuurlijk!Dat komt door het mirren! Meestal wordt ik middden in de nacht wakker om naar het toilet te gaan.Nu slaap ik deze week vaker de hele nacht door!Ik ben echt heel blij met jullie.Vooral in deze hectische periode!!×××

 5. Lieve Mireille,

  ” Even Bijkomen ” zou ook kunnen, of: gewoon, ” Ontspan Huis”

  Van Welness is er al oh zo veel!!

  Alweer een heel mooi webinar, met heel veel gegaap, is dat een woord?
  Dankjewel!

  Warme groeten,
  Tea

 6. Lieve Mireille. Zojuist je webinar beluisterd en mee gedaan.
  Héél fijn dat je wilt kiezen voor een Nederlandstalige naam ! Bij mij resoneerde even later -Gezond en Wel- Het Gezond en Wel Huis? De oefening ging voor mij wat snel – ben er nog niet bekend mee. Bij de update van S.I.N. voor ’t eerst kennisgemaakt én was meteen geinspireert om daarna in bed met mijn voeten te doen wat je over het aanraken van de handen vertelde ‘k heb soms koude voeten = niet veilig voelen? en had heerlijk warme voeten dit ga ik elke avond doen !
  Ben zelf al langer goed bekend met spiertesten – heb voor mezelf al gevonden welke ik nu nodig heb. Wellicht later een verslagje ervan ! hartegroet Josina

 7. Het begint al gelijk goed…
  Ik heb al minstens 15 keer zitten gapen
  En dan te bedenken dat ik soms wel eens denk dat ik heel weinig gaap.
  Vreemd, zelden krijg ik een seintje dat ik beter naar bed kan gaan. Mijn lichaam geeft het dus niet aan.. niet goed toch?
  Om dan ook maar te zwijgen over mijn inslaap vallen. Er valt dus nog wel het een en ander te leren.

 8. Hoi Mireille,

  Ik vind sanatorium ook erg ouderwets klinken…

  Misschien is rust- of herstellingsoord of herstelplaats of -logement een goed alternatief??

  Lieve groet

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

* Vul alleen je voornaam in!

P.S. Je reactie zal niet meteen zichtbaar zijn op de website, omdat die eerst door ons gelezen wordt. Soms kan dat even duren wanneer we veel reacties ontvangen. Let op! Persoonlijke gezondheidsvragen worden niet beantwoord. Stel deze aan een MIR-Methode begeleider. Hartelijke groeten, Team MIR-Methode.