Home » Artikelen » Nieuwjaarswebinar: “Waaraan kunnen we zien dat de Wereldvrede er is?”

P.S. Help je mee de MIR-Methode te verspreiden? Je doet me een groot plezier als je dit artikel wilt doorsturen naar anderen! Plaats gerust dit artikel op jouw Facebook-pagina of verstuur het via je email, Twitter of Linked-in! Gebruik de knoppen aan de linkerkant of hierboven! Dankjewel!

P.S. Ken je de MIR-Methode nog niet? Ga dan naar de home page. Bekijk daar de video en ook de uitgebreide instructievideo. Meld je ook aan voor de nieuwsbrief en de 6 weken begeleidingsmailtjes voor extra ondersteuning!

Hoe meer je leert, hoe gezonder je wordt!
Wil je meer achtergrondinformatie en extra krachtige MIR-Methode technieken leren? Meld je dan aan voor de Be the MIRror website. Daarop staan meer dan 90 video's, waarmee je jezelf de rest van je leven kunt begeleiden, wat je ook overkomt! Door lid te worden, draag je bovendien bij aan het wereldwijd verspreiden van de MIR-Methode. Dankjewel daarvoor!
Klik hier voor meer informatie.
Mireille Mettes

Reacties

Nieuwjaarswebinar: “Waaraan kunnen we zien dat de Wereldvrede er is?” — 24 reacties

 1. Hi Mireille, bedankt voor deze mooie positieve webinar. Bij het aaien op de pijnappelklier en zonnevlecht voelde ik daar duidelijk meer energie en dat werkte daarna nog door… Heel fijn! Gezamenlijk de 9 stappen doen is energetisch altijd zo sterk voelbaar ♡. En wij gaan ervoor dat de wereld steeds lichter en liefdevoller wordt! Groetjes Conny

 2. Wat een heerlijke energie, wat een aanstekende en aansprekende emotie van vrede en geluk! Dankjewel
  Ga nu lid worden, voel dat het tijd is!

 3. Pijnappelklier en zonnevlecht samen met :plaats in het verre oosten, Tibet en Himalaya als vooraf de 9 stappen wordt wel een beetje veel! Heb een goede gezondheid dank zij de MIR-METHODE en doe alleen de laatste 3. Kan niet altijd reageren.zegt soms: geen reactie mogelijk! Groetjes

 4. Een bijzonder fijn webinair, ik voel mij gerustgesteld “en dit klinkt nu een beetje raar” een voldaan gevoel.

 5. Goedemorgen Mireille, hierboven lees ik: geen reacties (betr. Webinar 6 januari), maar dit afgelopen weekend heb ik nl wel een reactie geplaatst. Dit begrijp ik niet….of is er iets fout gegaan?
  Vriendelijke groet, Cobi

 6. Mijn lijf reageerde vrij sterk eerst op de zinnen pijnappelklier optimaliseren en zonnevlecht optimaliseren maar ook veel trilling op de normale 9 steppen.

 7. Moeten we serieus blij worden van bv een Food Replicator??? Gekunstelde voeding lijkt mij niet wenselijk Wat betreft de medbeds,daar wordt al jaren positief over gespeculeerd,ook dat deze allang in gebruik zouden zijn, niets daarvan is uitgekomen.
  Dat we de vrede frequentie wereldwijd al hebben gemanifesteerd geloof ik ook niet.
  De 1 % is helemaal nog niet aangepakt en dat het kapitaal wordt herverdeeld is een sprookje. Ook daarover gaan al jaren speculaties en wederom niets gebeurd. Ik vraag me dan ook wederom oprecht(!) af waar deze berichten vandaan komen. Even voor de duidelijkheid,ik doorzie al een behoorlijke tijd wat de agenda is van deze 1%,maar dat er al zoveel vooruitgang is geboekt tégen deze agenda is naar mijn mening een illusie.
  Deze reactie is niet om MIR of wie of wat dan ook aan te vallen,maar een uiting van pure frustratie en teleurstelling over hoe het er op dit moment aan toe gaat in de wereld.

  • Beste Charlotte,
   Ja, ik kan me je frustratie heel goed voorstellen. Die heb ik bij tijd en wijle ook. Toch is de informatie die ik heb erg duidelijk en overtuigend dat deze plannen wel degelijk uitgerold worden. Houd moed!
   Groetjes, Mireille

  • Lieve Charlotte (en een ieder die zich ook zo voelt),
   Wat voor mij een heel duidelijk beeld heeft gegeven over hoe het er aan toe gaat in de wereld (en welke kant we opgaan..), de verborgen agenda’s, de plaats van wereldvrede hierin en onze eigen rol zijn de video’s van Walter Veith. Het is raadzaam om eerst de ‘Genesis conflict’ te kijken, dan heb je een goede basis, en dan de ‘Total Unslaught’-serie. Ze zijn voorlopig alleen nog in het engels, helaas. Ik hoop dat je er net zoveel aan hebt als ik heb gedaan! (Ook ik was me bewust van een heleboel maar dit was echt een eye-opener : )

   • De video´s van professor Walter Veith zijn ook te zien met Nederlandse ondertiteling als je googeld op ´walter veith nederlandse ondertiteling´.

 8. Heb veel moeten geeuwen,kon gisteren niet meedoen dus vandaag gekeken .Wens jullie een liefdevol jaar toe .Zo mooi wat ik allemaal zie

 9. Vr 6 jan 2023. Een bijzondere webinar….dankjewel…….
  Pijnappelklier + zonnevlecht optimaliseren en na de 9 stappen kreeg ik bij chakra’s en aura optimaliseren
  enorme jeuk aan mijn neus EN boven op mijn hoofd ☺️
  Cobi

 10. Hoi Mireille, zoals altijd Was het fijn om deel te nemen aan je webinar. Ik voel me altijd verbonden en het maakt me blij en wat positiever dan ik me over het algemeen voel.
  Ik gaap altijd een beetje na het mirren. Geen heftige reacties verder.
  Ik heb besloten me opnieuw aan te melden voor de be the mirror .
  Hartelijke groet, Marianne van Lierop

 11. Hoi Mireille
  Ik merk dat ik enorm moet gapen zodra ik begin te aaien. Dat was vandaag niet anders. Wel de optimistische context waarin je dit webinar presenteerde. En ook de signalen die je lichamelijk voelt, zijn herkenbaar. De tijd lijkt voorbij te vliegen. Ik blijf moe. Ik hoor het ook van jonge cliënten. Die kunnen het meestal nog niet duiden. Ze moeten maar gauw gaan MIRren. Dank voor al je energie. Groeten Mike

 12. Hallo Mireille en alle Mirrors,
  Wat ben ik blij met deze nieuwjaarswebinar. Ik ben sinds maart 2022 de Mir methode aan het doen nadat ik het per toeval ontdekte op internet. Ondertussen ben ik al enkele malen bij een Mir methode begeleider geweest wat mij geweldig vooruit geholpen heeft en heb ik het aangedurfd om met de kristalchacra’s activeren te beginnen, ik had daar aanvankelijk bang van. Momenteel ben ik bezig met kristalchacra 7. Heerlijk dat dit er is om op een vrij eenvoudige manier je eigen ontwikkelingspoces te ondersteunen zonder zweverige toestanden. Dank je wel daarvoor Mireille!
  Wat betreft het werk van deze avond, heel gek dat ik al bijna een week veel last heb van mijn zonnevlecht en maag en ook van mijn hoofd ter hoogte van mijn pijnappelklier wat ook onderdeel uitmaakt van mijn eigen groeiproces waarin ik momenteel vertoef. Het werd mij zojuist duidelijk. Ik ben heel benieuwd wat het aaien van deze twee stappen gaat doen met mij de volgende weken.
  Ook de stappen over Tibet en Himalaya spreken mij enorm aan. Ik ben zo opgetogen dat ik hieraan kan meewerken. Ik wens jullie allemaal heel veel goeds in 2023 en vrede in jezelf, zo kan er ook vrede in de wereld zijn. Heb het goed allemaal!

 13. Beste wensen Mireille en Remco en je gezin , natuurlijk aan alle mensen die dit zal lezen . Het is wel frappant dat ik steeds de laatste tijd altijd in slaap van tijdens de webinars . Ik hoor je in de verte wel praten , en op het eind schrik ik dan weer terug ben . Wat is dit nou, mag ik het niet bewust volgen of gebeurd er dan in tussen tijds iets met mij . Het viel mij ook opdat de landen die we al genoemd hebben , ik al op voorhand al heb bekeken . Dit overkomt me steeds of dat er iets gebeurd in die landen . Mireille , heb je ooit eens ook van WORLDCONTROL gehoord of informatie van gekregen ?? Het is zeker de moeite waard om kennis van te nemen . Je gelooft je oren niet wat ik daar heb gelezen en bevestigd door mensen die op onderzoek uit waren en alle deuren bleven gesloten . Nu voor mensen die interesse hebben daarvoor STOP WORLDCONTROL. Liev groet Helena

  • Beste Helena,
   Ja, ik heb me verdiept in stop world control en ik hoop dat vele mensen dat ook doen. Het is inderdaad tenenkrommend wanneer je erachter komt wat er allemaal achter de schermen van lieve goedgezinde burgers gebeurt.
   Groetjes, Mireille

 14. Hoi Mireille net voordat we de pijnappelklier gingen aaien werd ik erg verdrietig. Dat heeft te maken met een situatie met mijn ex partner en een externe instantie waarmee we in gesprek zijn en waarvan ik voel dat het niet klopt en dat ben ik aan het uitspreken. En tijdens het aaien kwamen de emoties omhoog. Dank weer voor het mooie webinar. Ik vond het weer bijzonder en fijn.

 15. Wat een mooi webinar, heerlijk. Na de pijnappelklier en de zonnevlecht optimaliseren voelde ik enorm hoge trilling, geluksgevoel en nog steeds. Dank je Wel!

 16. Hi Mireille, ik heb nu iets minder spanning rond mijn zonnevlecht en krijg het gevoel dat ik geholpen word bij mijn rouwverwerking en meerdere heftige gebeurtenissen afgelopen korte periode. Ik ben dankbaar Mireille dat je op mijn pad bent gekomen. Dank, dank

 17. Hallo Mireille,
  Ook voor jou het allerbeste in het nieuwe jaar !
  Ik heb het webinar om 20.00 u gevolgd en ook om 20.30 u. Wat heel opvallend was , was dat ik tijdens het laatste webinar een enorme vermoeidheid over mij voelde komen. Dit heb ik nog niet eerder ervaren. Ik vond het enorm boeiend !
  Dankjewel voor de fantastische webinars. Super !!!!!!
  Lieve groetjes
  An

 18. Dag Mireille,
  Ik moest bij de extra stap pijnappelklier optimaliseren erg gapen en kreeg een rilling.
  Bij de stap zonnevlecht optimaliseren nog harder gapen..
  Dank voor je mooie woorden, je straalt liefde uit, dankjewel.
  Hartelijke groeten Lotte

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

* Vul alleen je voornaam in!

P.S. Je reactie zal niet meteen zichtbaar zijn op de website, omdat die eerst door ons gelezen wordt. Soms kan dat even duren wanneer we veel reacties ontvangen. Let op! Persoonlijke gezondheidsvragen worden niet beantwoord. Stel deze aan een MIR-Methode begeleider. Hartelijke groeten, Team MIR-Methode.