Home » Artikelen » Kerstwebinar: “Hoe we Wereldvrede gaan creëren!”

P.S. Help je mee de MIR-Methode te verspreiden? Je doet me een groot plezier als je dit artikel wilt doorsturen naar anderen! Plaats gerust dit artikel op jouw Facebook-pagina of verstuur het via je email, Twitter of Linked-in! Gebruik de knoppen aan de linkerkant of hierboven! Dankjewel!

P.S. Ken je de MIR-Methode nog niet? Ga dan naar de home page. Bekijk daar de video en ook de uitgebreide instructievideo. Meld je ook aan voor de nieuwsbrief en de 6 weken begeleidingsmailtjes voor extra ondersteuning!

Hoe meer je leert, hoe gezonder je wordt!
Wil je meer achtergrondinformatie en extra krachtige MIR-Methode technieken leren? Meld je dan aan voor de Be the MIRror website. Daarop staan meer dan 90 video's, waarmee je jezelf de rest van je leven kunt begeleiden, wat je ook overkomt! Door lid te worden, draag je bovendien bij aan het wereldwijd verspreiden van de MIR-Methode. Dankjewel daarvoor!
Klik hier voor meer informatie.
Mireille Mettes

Reacties

Kerstwebinar: “Hoe we Wereldvrede gaan creëren!” — 11 reacties

 1. Wat een mooi webinair. Heb deze nu 2 keer gekeken en wordt er heel blij van. Ik ben jaren terug al in aanraking gekomen met de MIR-Methode. Doe deze nog regelmatig. Voel me er goed bij.
  Dat stukje over healing centra’s en med bedden spreekt mij heel erg aan en zou hier graag mijn steentje aan bij willen dragen. Dat stuk resoneerde enorm met mij namelijk dat ik daar wel iets mee wil gaan doen. Hoe kan ik op de hoogte worden gehouden hiervoor vraag ik me af?

 2. Lieve Mireille,

  Een vraagje! De cursus over slaapproblemen die binnenkort gaat starten, is dat dezelfde als een aantal jaren geleden?
  Ik dank je van harte voor de altijd weer, zo’n mooie webinars. En dat de MIR methode goed zijn werk doet, dat is bij mij wel duidelijk.
  Verder wens ik jou en Remco een Vredig 2023, want…. de vrede komt eraan!!

  Lieve en warme groeten,
  Tea

 3. mooi en inspirerend webinar.
  Wat heel herkenbaar is, is het tijdloos zijn. Voorheen wist ik op elk moment feilloos welke dag en datum dat het was….maar de laatste maanden ervaar ik steeds vaker een soort tijd-vacuüm. Ik vind het soms wat verwarrend maar ook prettig omdat het beter klopt met de steeds groter wordende verbinding die ik voel met alles om me heen, met het leven én de dood.

  ik vroeg mij trouwens iets af.
  De MIR-Methode doe je 2x per dag ..vaker heeft geen zin lees ik op de website. Maar wat nu als ik ‘s nachts niet kan slapen. Er wordt geadviseerd om dan de MIR-Methode te doen. Maar hoezo heeft het dan wel effect als ik het toch al 2x heb gedaan die dag?

  • Beste Sandra,
   Het lichaam en het onderbewuste werken zo hard ze kunnen. Bij gewone toepassing van de MIR-Methode is 2 keer per dag dan al meer dan voldoende. Toch kun je altijd nog een extra accent geven door op een moment dat een klacht speelt, zoals wakker liggen, dat je dan de MIR-Methode nog een keer extra doet. Het helpt bij veel mensen, maar hoeft niet, bijvoorbeeld wanneer oorzaken van de slaapklachten nog te complex zijn.
   Groetjes, Mireille

 4. Wauw, super Mireille, wat een prachtig webinar!
  Dat tijdsbesef is een “dingetje” dat ik mijn hele leven al meemaak. Door jouw uitleg begrijp ik hoe het komt dat ik altijd al een neus heb voor onwaarheid. In de start van het grote verhaal mbt covid verbaasde ik mij erover dat iedereen ‘erin trapte’ Ik kon werkelijk niet geloven dat mensen erin meegingen. Ook huisgenoten die serieus naar de persconferentie zaten te luisteren op televisie verklaarde ik voor knettergek. Het was en is voor mij zó overduidelijk dat ik lange tijd in de war raakte over mijn plek in de wereld. Nu verbaas ik mij nog steeds over heel veel zaken maar mede door jou kan ik er goed mee omgaan. Gelukkig heb ik een aantal vriendinnen en een zus die het ook zien. Ook denk ik net als jij dat er veel mensen erg in de war zullen raken als de kwartjes gaan vallen. Het is idd belangrijk dat veel mensen mentaal de rust zulle bewaren wanneer dat gebeurt. Dankjewel voor jullie heilzame werk! ♥️

 5. Hallo Mireiile

  Wat goed dat heel Nederland al onder het MIR deken zou liggen. En wat jammer dat het in Duitsland eerder beperkt is.
  Kan het dat het in België nog triester is dan in Duitsland? En dat je er daarom maar helemaal niks over zei?
  Als Nederland de aardse thymus is dan België de nog niet opgeruimde tumor die er net onder ligt of zo?…grapje…:-)

  Wat ministers betreft die er steeds “zo goed en fit uit zien ook al werken ze heel veel”….Ik geloof dat dat dan ook enkel geldt voor Nederlandse Ministers?

  Flink wat Belgische ministers zien er niet uit hoor. Heel wat ministers hebben flink wat overgewicht. En er is een groot verschil tussen hoe iemand er op televisie uit ziet na goed bij gewerkt te zijn door een pro in het aanbrengen van make up of iemand die geen lagen foundation en concealers op het aangezicht heeft gekregen.

  En wat heet hard werken? Ministers beschouwen elke maaltijd, lunch, brunch maar ook pauzes die ze nemen met collega’s als werken. Mochten gewone mensen dat ook mee rekenen als werken dan werken we allemaal even hard hoor….met dat verschil dat de maaltijd van gewone mensen vaak een stukk goedkoper en soberder is…

  En de doorsnee mens werkt misschien zelfs nog meer. Hoe hoger geplaatst op de inkomens ladder hoe groter de kans dat de persoon nooit zijn of haar eigen huis schoon maakt of de auto of de tuin onderhoudt….de laagloner heeft na betaling van basis rekeningen geen geld over om al het huishoudelijke werk uit te besteden aan externe poetsvrouw of tuinman….Dus ja wie werkt het meest of het hardst? Hoe meet je zoiets?
  Een goede make up set…is niet het bewijs voor het bestaan van een med bed.

  Er bestaat echter wel een technologisch toestel dat ingezet wordt om weefsel herstel en regeneratie te ondersteunen en te optimaliseren. Het bestaat al lang en wordt vaak gebruikt door kinesisten of fysiotherapeuten die vertrouwd zijn met de chinese geneeskunde.
  Het toestel heet B.E.S.T. De makers van dit toestel benoemden het ooit en ik parafraseer: waar het beste uit de oosterse geneeskunde samenkomt met het beste uit de westerse technologie.
  Blijkbaar werkt het toepassen van de technologie het best als de therapeut verstand heeft van de meridianen, en ook blokkades kan uittesten om de “patches” op zo efficiënt mogelijke plaats aan te brengen op het lichaam en het toestel goed in te stellen.
  Dit bestaat dus echt al en werkt ook echt. Vooral sport fananten die een blessure lopen vinden vaak soelaas bij dit systeem. Maar het kan echt voor allerlei klachten werken en verbetering brengen. Zelfs als de enige klacht die je kan benoemen vermoeidheid is, dan kan een goed getrainde therapeut hier verbetering brengen.
  Misschien is het wel een idee om theratpeuten te zoeken die dit systeem goed kennen om je te vervoegen bij je sanatorium project. Je weet uiteindelijk nooit of die med beds wel bestaan. Ik zag het alleen maar in science fiction films. Terwijl ik B.E.S.T. al bij vele kinepratktijken gezien heb.
  Dankbaar gebruik maken van wat er al is, geeft soms betere resultaten dan dromen van iets wat nog niemand in het echt gezien heeft….en mogelijks onzin zou kunnen zijn….om mensen centjes afhandig te kunnen maken…
  Voor mij klopt het medbed verhaal nog steeds niet. Hoe vaak je het ook al aangehaald hebt. Er is niks bekend over op wat voor technologie het zou werken, op welke principes het werkt.

  Ergens voelt het zelfs als tegenstrijdig met heel veel andere info die via de MIR website de wereld in gestuurd wordt.
  Als het klopt dat je met de MIR methode je zelfhelend vermogen kan ondersteunen en resetten, het klopt dat mensen hierdoor hun speciale gaves kunnen aanboren….waaronder bijvoobeeld “healen”…mensen die door hand oplegging een ander kunnen helen….etc….Waarom zou je dan per se med beds willen? Als er mensen zijn die kunnen wat een med bed kan? Om gewoon weer een nieuwe industrie tak uit de grond te stampen?

  En sinds wanneer is ziek worden een probleem? De Biologische Natuurwetten die je hier bespreekt geeft aan dat het gewoon allemaal heel erg normaal is in het proces van mensen zijn en bewust worden. Dan toch maar liever niet bewuster worden? En gewoon af en toe in een med bed gaan liggen?…In dat opicht is mijn gewoon bed een med bed. Als ik slaap wordt er ook van alles opgeruimd en geheeld zonder dat ik er me echt bewust van ben….maar mijn gewoon bedje is heel erg goedkoop hoor.

  Zo dat was wat zoal in mijn hoofd omhoog kwam tijdens het webinar.

  In ieder geval wens ik je een heel mooie kerst en fijne eindejaarsfeesten. Ook aan alle Mirrers en Mirrors geniet van kerst en een prachtig 2023

  S.

 6. Hey Mireille,SUPER..het entoesiasma is zo voelbaar!! ook al ken ik nog maar een weekje de MIR methode via Berna toen ze een lezing gaf in Belgie over een totaal ander onderwerp.
  Mooi jullie initiatief,mooi het gedachtengoed dat er aan verbonden is!
  In Belgie volg ik al een hele tijd “intuitieve manier van leven”..ook hier werken wij door bewustwording aan een betere wereld.Prachtig hoe miljoenen mensen zich belangeloos inzetten voor een betere en leefbare wereld.

 7. Lieve Mireille. het is geweldig wat jij doet. Ik persoonlijk heb eerder al veel over en van je methoden meegedaan. Nu na een lange periode, waarin ook ik veel mee te maken heb gehad, heb ik mij nu voor MIRror-leden ingeschreven en uiteraard betaald. Mijn naam is Gerda en mijn geboortejaar is 1943. Ik voel mij enorm aangetrokken door wat jij allemaal verteld en laat zien.
  Ik ben een FAN van jou MIRmethoden. Dat wil ik laten weten. Hartegroet uit Broek op Langedijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

* Vul alleen je voornaam in!

P.S. Je reactie zal niet meteen zichtbaar zijn op de website, omdat die eerst door ons gelezen wordt. Soms kan dat even duren wanneer we veel reacties ontvangen. Let op! Persoonlijke gezondheidsvragen worden niet beantwoord. Stel deze aan een MIR-Methode begeleider. Hartelijke groeten, Team MIR-Methode.