Home » Artikelen » Webinar “Teleurstelling en Hoop”

P.S. Help je mee de MIR-Methode te verspreiden? Je doet me een groot plezier als je dit artikel wilt doorsturen naar anderen! Plaats gerust dit artikel op jouw Facebook-pagina of verstuur het via je email, Twitter of Linked-in! Gebruik de knoppen aan de linkerkant of hierboven! Dankjewel!

P.S. Ken je de MIR-Methode nog niet? Ga dan naar de home page. Bekijk daar de video en ook de uitgebreide instructievideo. Meld je ook aan voor de nieuwsbrief en de 6 weken begeleidingsmailtjes voor extra ondersteuning!

Hoe meer je leert, hoe gezonder je wordt!
Wil je meer achtergrondinformatie en extra krachtige MIR-Methode technieken leren? Meld je dan aan voor de Be the MIRror website. Daarop staan meer dan 90 video's, waarmee je jezelf de rest van je leven kunt begeleiden, wat je ook overkomt! Door lid te worden, draag je bovendien bij aan het wereldwijd verspreiden van de MIR-Methode. Dankjewel daarvoor!
Klik hier voor meer informatie.
Mireille Mettes

Reacties

Webinar “Teleurstelling en Hoop” — 12 reacties

 1. Hoi Mireille, ik meen dat ik op dit webinar een reactie had geschreven.Ik heb even gewacht tot na de feestdagen,maar zie hem niet staan.
  Voor jou en je man en alle Mirrors een gezond en gelukkig nieuwjaar!
  Mirjam

 2. ik heb weer hoop op fijne dingen, in mezelf en in mijn kleine omgeving,ik voelde dat als het zo groots word gemaakt, ik heel moe wordt.
  Ik heb zoveel energie gestoken in ‘ de weteld’, waar ik moe van ben geworden,dat ik behoefte heb aan rust.
  Van dit krijg ik het gevoel dat ik weer van alles moet.buiten mezelf,om mijn bijdrage te leveren.
  Dat wil ik niet meer.ik probeer zelf te stralen, mezelf te zijn, met behulp van de Mir methode begeleidster en jouw fijne zachte methode.En via mezelf de wereld te veranderen, want daar geloof ik in, als jezelf veranderd, verander je de wereld.Daar heb ik oprechte hoop op. Als we daar mee bezig zijn, daar geloof ik in,krijg ik energie van, en word ik heel blij.
  Lieve kerstgroet, voor iedereen!

  • Beste Mirjam,
   Wat mooi verwoord! Ja, je hebt gelijk dat als we naar de hele wereld kijken, het vaak overspoelend over kan komen. En uiteindelijk transformeren we de wereld door het in onszelf te transformeren. Fijn dat je het al kleiner hebt weten te maken voor jezelf. Ik wens je veel geluk en dat je binnenkort die prachtige nieuwe wereld om je heen ziet!
   Groetjes, Mireille

 3. Dank je wel voor de hoopgevende webinar! Je hebt bij mij de hoop weer aangeraakt, mijn geknakte ik komt weer ietsje omhoog !

 4. Dag Mireille,

  Dank je wel weer voor je inspirerende webinar, heb hem net beluisterd.Mooi!
  Wat fijn ook dat jij bezig bent jouw missie (hoop)uit te laten komen ivm de ruimte die je op het oog hebt in Beekbergen om er een mooi “MIR”sanatorium te creëren!
  Wat een prachtig doel!
  Mocht je tegen die tijd nog een vrijwillerger zoeken voor wat dan ook? Misschien wel iets voor mij.Het lijkt mij een mooie plek om te zijn, en iets te betekenen binnen de MIR Methode organisatie

  • Beste Maaike,
   Ik zal zeker mensen nodig hebben! Zodra de plannen concreet zijn, zal ik het laten weten via de nieuwsbrief. Dankjewel alvast voor het uitreiken!
   Groetjes, Mireille

 5. Vandaag, 14-12, na de yoga les, heb ik de webinar beluisterd over teleurstelling en hoop. Er zijn weer stukjes op zn plaats gevallen. Tijdens en na veel teleurstelling en verdriet, is het me gelukt om hoopvol, creatief en gezond te blijven. Dankzij de Mir Methode en andere workshops die ik tijdens Corona heb gedaan. Ook na de grote verhuizing van stad naar west-friesland, heeft me veel hoop en ruimte gebracht. Veel valt me toe ,dat ervaar ik zo. Nieuwe fijne contacten en buren. Jij zit ahw als een engeltje op mn schouder. De Mir hoort bij mij. Heel veel dank, lieve groet, Wil.

 6. Wauw. Wat een fijn webinar, lieve Mireille. De MIR-methode komt en gaat bij mij. Door dit webinar komt de MIR weer bij me. Ik voel datgene wat je zegt. Het is zo. WereldVrede komt eraan. Ik geloof niet in de journaals. Er gebeuren zoveel mooie dingen in het leven. Ik heb hoop en vertrouwen. Ik zend licht en liefde. En jouw webinar versterkt me hierin. Grote dank. Hartegroet Ingrid

 7. Dag Mireille, je laatste webinar heeft me dezelfde avond en bijna de ganse dag daarna beziggehouden met het bekijken van de interviews van de 2 personen die je erin had vermeld, vooral dan Anneke Lucas. Ik begrijp niet waarom deze duistere wereld mij zo intrigeert. Misschien iets uit vorige levens? In dit leven heb ik wel ervaringen gehad met kindermishandeling maar zonder sexueel misbruik, denk ik toch. Is het wel wijs geweest om in een MIRsamen dit zware thema aan te halen, terwijl je daarvoor juist zegt dat we meer aandacht moeten geven aan de positieve dingen die er nu plaatsvinden?

  • Beste Ingrid,
   Hoe het werkt is: degenen die dit soort zware onderwerpen aankunnen, zoals jij, die gaan kijken. De meeste mensen doen dat niet, meestal omdat ze het niet verdragen kunnen. Dankzij jouw moed om het wel te aanschouwen, is dit duistere stuk weer lichter geworden. Zorg goed voor jezelf en kies nu ook weer voor een periode om het los te laten.
   In dankbaarheid,
   Mireille

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

* Vul alleen je voornaam in!

P.S. Je reactie zal niet meteen zichtbaar zijn op de website, omdat die eerst door ons gelezen wordt. Soms kan dat even duren wanneer we veel reacties ontvangen. Let op! Persoonlijke gezondheidsvragen worden niet beantwoord. Stel deze aan een MIR-Methode begeleider. Hartelijke groeten, Team MIR-Methode.