Home » Artikelen » Webinar “Als je wereld instort”

P.S. Help je mee de MIR-Methode te verspreiden? Je doet me een groot plezier als je dit artikel wilt doorsturen naar anderen! Plaats gerust dit artikel op jouw Facebook-pagina of verstuur het via je email, Twitter of Linked-in! Gebruik de knoppen aan de linkerkant of hierboven! Dankjewel!

P.S. Ken je de MIR-Methode nog niet? Ga dan naar de home page. Bekijk daar de video en ook de uitgebreide instructievideo. Meld je ook aan voor de nieuwsbrief en de 6 weken begeleidingsmailtjes voor extra ondersteuning!

Hoe meer je leert, hoe gezonder je wordt!
Wil je meer achtergrondinformatie en extra krachtige MIR-Methode technieken leren? Meld je dan aan voor de Be the MIRror website. Daarop staan meer dan 90 video's, waarmee je jezelf de rest van je leven kunt begeleiden, wat je ook overkomt! Door lid te worden, draag je bovendien bij aan het wereldwijd verspreiden van de MIR-Methode. Dankjewel daarvoor!
Klik hier voor meer informatie.
Mireille Mettes

Reacties

Webinar “Als je wereld instort” — 4 reacties

 1. Lieve Mireille, Ik volg al geruime tijd de MIR methode en de webinars. 20 jaar geleden had ik een hersenstambloeding. Ik ben zeer goed hersteld maar heb nog altijd zeer heftige emotionele reacties wanneer er iets onverwachts gebeurd wat mij gevoelsmatig raakt als een soort onrecht. Het Webinar van vandaag was een zeer grote steun. Dank je wel

 2. Lieve Mireille.
  Wat een leerzame uitleg.
  Heel spijtig voor mij, al die goede raad om tegenslagen te verwerken komt te laat.
  Door man verlaten en uit ons zaak gezet met 5 kleine kinderen, dan meisje van 21 jaar verloren. Jongste zoon kon dat niet aan of verwerken
  Beginnen drinken drugs gokken enz.35 jaar veel ellende met hem meegemaakt en mijn spaarcentjes weg.
  Maar goed nieuws sinds een paar jaar totaal veranderd.
  Nu mijn braafsten en hij wil alles wat hij veroorzaakt heeft goed maken.
  Komt alle dagen helpen met koken kuisen paperassen in orde brengen en zo meer.
  Somsis het wat moeilijk want hij heeft borderline, niet simpel om mee samen te werken.
  Maar ik ben tevreden.
  Heel veel succes wens ik u in uw prachtig werk.
  Veel liefs.
  Nelly uit België

 3. Lieve Mireille , Hartelijk dank voor je mededeling op de Nederlandse versie van de prachtige MIR Methode. Ik volg jou al heel lang. Ik ben een liefhebber van deze geweldige methode. Het werkt zeer goed in mijzelf. Krachtig en Goed {goddelijk} in mijn beleving.
  Dank Lieverd. Het ga je goed! Hartegroet. Gerda Hoogvorst.

 4. Haai Mireille en mirrors. Wat een fantastisch webinar was het weer. Ik ga oude gebeurtenissen waarbij ik bevroor/in shock raakte weg aaien zoals je hebt uitgelegd in deze webinar. Dank je wel voor je webinars. Kijk er altijd naar uit. Liefs en groetjes van Brigitte.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

* Vul alleen je voornaam in!

P.S. Je reactie zal niet meteen zichtbaar zijn op de website, omdat die eerst door ons gelezen wordt. Soms kan dat even duren wanneer we veel reacties ontvangen. Let op! Persoonlijke gezondheidsvragen worden niet beantwoord. Stel deze aan een MIR-Methode begeleider. Hartelijke groeten, Team MIR-Methode.