Home » Artikelen » Webinar “De prijs van eenzaamheid”

P.S. Help je mee de MIR-Methode te verspreiden? Je doet me een groot plezier als je dit artikel wilt doorsturen naar anderen! Plaats gerust dit artikel op jouw Facebook-pagina of verstuur het via je email, Twitter of Linked-in! Gebruik de knoppen aan de linkerkant of hierboven! Dankjewel!

P.S. Ken je de MIR-Methode nog niet? Ga dan naar de home page: https://www.mirmethode.nl Bekijk daar de video en ook de uitgebreide instructievideo. Meld je op de home page ook aan voor de nieuwsbrief en de 6 weken begeleidingsmailtjes voor extra ondersteuning!

Hoe meer je leert, hoe gezonder je wordt!
Wil je meer achtergrondinformatie en extra krachtige MIR-Methode technieken leren? Meld je dan aan voor de Be the MIRror website. Daarop staan meer dan 90 video's, waarmee je jezelf de rest van je leven kunt begeleiden, wat je ook overkomt! Door lid te worden, draag je bovendien bij aan het wereldwijd verspreiden van de MIR-Methode. Dankjewel daarvoor!
Klik hier voor meer informatie.
Mireille Mettes

Reacties

Webinar “De prijs van eenzaamheid” — 9 reacties

 1. Het stekste wat ik ervaren heb is het moment dat jij Mireille vlak na de begeleiding contact had met je innerlijk je diepe weten. zo zichtbaar

 2. Tranen. Zo herkenbaar de eenzaamheid, de heimwee naar???? en net 4 maanden voor start corona verloor ik mijn lieve lief. Ik kreeg ook nog corona toen en lag in rouw erg ziek op de bank in quarantaine. Wat werd toen mijn eenzaamheid versterkt.

 3. ik wordt in deze tijd belaagd door mogelijkheden en beelden van zelfdoding.
  ook was dit zo 31 jaar geleden toen mijn 21-jarige zoon op die manier van hier vertrok.
  toen ben ik na 2 maanden shock het water ingegaan en ook weer er uit en een tijdje in zonn en schild geweest. Pillen een tijdje Triptisol? zelf afgebouwd en door de studie van de kosmische wetmatigheden kwam er inzicht Aha Aha… Vijf jaren Cosmologie op het Jungiaans Instituut
  deden me beseffen dat ik een microcosmos ben en ik weet dat ik nu door een heel lastige tijd ga, alsof ik als instrument van het universum mijn ziel als missie koos om oud familiezeer op te lossen, los te laten. Ik voel me wel een soort lone wolf, ben bijna 84 jaren op de wereld en wil heel graag weg en wil ook volhouden

 4. 11-11-22 . 2 dagen geleden viel het ‘kwartje ‘ . Het vreselijke gevoel dat ik ervaarde op de laatste verjaardag van een kleinkind . Ik hoor er niet meer bij ! Een mateloos gevoel van eenzaamheid overspoelde me . En dan nu een webinar over eenzaamheid , toeval bestaat bij mij niet . Het verdriet wat deze eenzaamheid met zich meebrengt is giga . Door mijn verleden heb ik duidelijk een hechtingsprobleem wat moeilijk oplosbaar lijkt te zijn .

  • Beste Nellie,
   Alle begrip voor je eenzaamheid. Gelukkig zijn er mensen die weten wat je hebt meegemaakt. Misschien geeft dat een schrale troost.
   Veel sterkte!
   Groetjes, Mireille

 5. Hai Mireille en anderen! Lang niet geMIRd! Fijn om weer samen te doen, ik ga weer meedoen met de volgende. Natuurlijk weer gapen, en blij gevoel na het webinar. Eenzaamheid in alle vormen en onbegrepen voelen is me niet vreemd. Heb het gevoel dat ik “van ergens anders” kom en het zou me niet verbazen als ik de helft van een tweeling ben. Heb het gevoel dat ik een broertje had. O ja, wat is je haar al lang geworden Mireille, en rood vind ik mooi bij je staan en je lipstick: mooi kleur! Lfs, Vir

 6. Dankjewel Mireille,
  Een mooi webinar. Voor mij is de aanvulling van de meridianen, de Drieverwarmer, goed om te weten. De rol die deze speelt, waar dit merkbaar is en dat deze meridiaan extra aandacht verdient. Ik ga de video’s binnenkort bekijken.

 7. Fijn om beter inzicht te krijgen over eenzaamheid, een gevoel van berusting heb ik vanavond mogen ontvangen, wetend dat ik niet de enige ziel ben………………………………
  Dankjewel hiervoor.

  lieve groet van diane

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

* Vul alleen je voornaam in!

P.S. Je reactie zal niet meteen zichtbaar zijn op de website, omdat die eerst door ons gelezen wordt. Soms kan dat even duren wanneer we veel reacties ontvangen. Let op! Persoonlijke gezondheidsvragen worden niet beantwoord. Stel deze aan een MIR-Methode begeleider. Hartelijke groeten, Team MIR-Methode.