Home » Artikelen » Webinar ‘Onzekerheid loslaten met de MIR-Methode’

P.S. Help je mee de MIR-Methode te verspreiden? Je doet me een groot plezier als je dit artikel wilt doorsturen naar anderen! Plaats gerust dit artikel op jouw Facebook-pagina of verstuur het via je email, Twitter of Linked-in! Gebruik de knoppen aan de linkerkant of hierboven! Dankjewel!

P.S. Ken je de MIR-Methode nog niet? Ga dan naar de home page. Bekijk daar de video en ook de uitgebreide instructievideo. Meld je ook aan voor de nieuwsbrief en de 6 weken begeleidingsmailtjes voor extra ondersteuning!

Hoe meer je leert, hoe gezonder je wordt!
Wil je meer achtergrondinformatie en extra krachtige MIR-Methode technieken leren? Meld je dan aan voor de Be the MIRror website. Daarop staan meer dan 90 video's, waarmee je jezelf de rest van je leven kunt begeleiden, wat je ook overkomt! Door lid te worden, draag je bovendien bij aan het wereldwijd verspreiden van de MIR-Methode. Dankjewel daarvoor!
Klik hier voor meer informatie.
Mireille Mettes

Reacties

Webinar ‘Onzekerheid loslaten met de MIR-Methode’ — 10 reacties

 1. Onzekerheid…
  Hoe het ontstaat. Dank je. Ik wist t wel maar toch heel fijn. Kk merk op dat ik nog secuurder mag zijn met mijn kleinzoon van 8. En met mezelf uiteraard. Dankje

 2. Goeie middag Mireile,

  Onzekerheid loslaten”, wat heb je het duidelijk verwoord met mooie voorbeelden Mireille.
  Afgelopen dagen aangegeven aan dierbare vriendinnen dat is me ineens zo onzeker kan voelen in contrast met vele andere momenten waarin ik mij sterk voel.
  Zo dankbaar dat ik het voel, uit kan spreken en acepteren’al is dat laatste niet altijd eenvoudig. Dat ik er dan zelf mee aan de slag kan gaan, zoals nu met o.a jouw hulp via de MIR methode.

  Ikzelf geef ook cursussen met “de kracht van gedachten en adviseer mensen ook om met de MIR methode te gaan werken, omdat ik die zelf dagelijks gebruik, de enorme kracht ervan ervaar en het graag aan anderen wil doorgeven/ wil delen.
  Niet iedereen staat er open voor, maar dat accepteer ik, alhoewel ik dat jammer vind. Maar mogelijk past iets anders beter bij hen.

  Dankjewel voor jouw/jullie enorme inzet om de wereld een stuk mooier te maken via ieder van ons persoonlijk.

  Alle succes en ik blijf graag naar je wijsheid en inzichten kijken en luisteren.

  Liefdevolle groet,
  Chérie

 3. Mijn vraag is alleen maar hoe lang je achter elkaar de MIR methode kunt doen. Ik ben nu even gestopt na ruim 2 maanden, maar wil wel weer beginnen. Is er een bepaalde tijd dat je het doet en dan een week niet tussendoor bv.
  Ik weet dat je door kunt gaan totdat alles is opgelost, maar hoe weet ik dat?

 4. Goeiemorgen.
  Even een flits uit Havelte nadat ik je webinar heb gezien.

  Ik merk dat op dit moment het lichtwerk wordt gefrustreerd. Enorm. Je webinar kwam dus als geroepen!!
  Bij mij uit die frustratie zich in het weer aan zetten van oude bekende patronen met onzekerheid voorop . Het grote verschil met vroeger is dat ik het herken en krakend en piepend koers houd. Dus ik ga me zo weer met de aarde en de bron verbinden. Dan hou ik de wind in de zeilen.
  Wat ik voel is dat hoe meer je mensen wakker maakt, des te groter de uitdaging is om rust en vertrouwen in jezelf te houden.

  Dus ik beschouw de onrust en het getrek aan me zoals ik dat nu ervaar als een groot compliment. Ik ben goed bezig wat al die tegen kracht oproept. Waarnemen, erkennen en loslaten.

  Als dit schrijf merk ik dat ik de cursisten van de compassie training die ik geef op het spoor van de MIR methode zet. Ik twijfel dan of ik dat moet doen. ‘Ze zullen het wel vaag vinden’ en dat soort mezelf ondermijnende gedachten.

  Dank weet voor al je werk en ik verleng mijn lidmaatschap weer !! Groeten Mike

 5. Beste Mireille,

  In dit webinair over onzekerheid vertel je over hoe belangrijk je stuitje is. Dit bracht mij naar de herinnering dat ik op 18jarige leeftijd ben gevallen op mijn stuitje, op de ijsbaan. ik viel achterover….later bleek dit een breuk te zijn en was mijn stuitje scheef aan elkaar gegroeid. Dit was erg pijnlijk bij het zitten… ik moest geopereerd worden, toen is mijn staartbotje verwijderd. Ik heb inderdaad problemen met gronden. Wordt nu met de MIR-methode die ik dagelijks twee maal doe, dit opgelost ?

  • Beste M.E.V.R. Alida
   Je vraag van de MIR-Methode of Be the MIRror website is doorgestuurd naar een MIR-Methode begeleider.
   Deze zal contact met je opnemen om je vraag te beantwoorden.
   Groetjes,
   Team MIR-Methode

 6. Beste,
  Sinds 26 januari 2023 doe ik de MIR-Methode, 9 stappen 2x per dag.
  Inmiddels volg ik de 8 Webinars Overgewicht Loslaten, met vooraf de zin eetverslaving loslaten die bijzonder veel teweeg brengen…
  Amai, zo heftig en ik ben nog ronder, nog meer opgezwollen dan ooit..
  Het is echt nog niet aan het stromen, stroomlijnen maar ik heb, ik probeer vol vertrouwen te zijn.Heel veel (jeugd)trauma’s steken de kop op om verder met de handstreling bij de9 stappen verwerkt te worden.Dank, dank dank, voor deze kans, hopelijk kom ik hier doorheen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

* Vul alleen je voornaam in!

P.S. Je reactie zal niet meteen zichtbaar zijn op de website, omdat die eerst door ons gelezen wordt. Soms kan dat even duren wanneer we veel reacties ontvangen. Let op! Persoonlijke gezondheidsvragen worden niet beantwoord. Stel deze aan een MIR-Methode begeleider. Hartelijke groeten, Team MIR-Methode.