Home » Artikelen » Webinar ‘Stress aanpakken met de MIR-Methode’

P.S. Help je mee de MIR-Methode te verspreiden? Je doet me een groot plezier als je dit artikel wilt doorsturen naar anderen! Plaats gerust dit artikel op jouw Facebook-pagina of verstuur het via je email, Twitter of Linked-in! Gebruik de knoppen aan de linkerkant of hierboven! Dankjewel!

P.S. Ken je de MIR-Methode nog niet? Ga dan naar de home page. Bekijk daar de video en ook de uitgebreide instructievideo. Meld je ook aan voor de nieuwsbrief en de 6 weken begeleidingsmailtjes voor extra ondersteuning!

Hoe meer je leert, hoe gezonder je wordt!
Wil je meer achtergrondinformatie en extra krachtige MIR-Methode technieken leren? Meld je dan aan voor de Be the MIRror website. Daarop staan meer dan 90 video's, waarmee je jezelf de rest van je leven kunt begeleiden, wat je ook overkomt! Door lid te worden, draag je bovendien bij aan het wereldwijd verspreiden van de MIR-Methode. Dankjewel daarvoor!
Klik hier voor meer informatie.
Mireille Mettes

Reacties

Webinar ‘Stress aanpakken met de MIR-Methode’ — 8 reacties

 1. Dag Mireille, wat weer een fijne en enthousiaste uitzending. Vrijdagavond kon ik helaas niet kijken, vanavond wel en ik voelde inderdaad een hele diepe ontspanning aan het einde, met een flinke gaap, en nog voordat jij deze woorden uitsprak had ik het voor mezelf al uitgesproken.

 2. Hallo Mireille
  Fijn dat je er weer bent en dank voor je positieve, energieke en humorvolle energie/uitstraling. Ik verheug me altijd op het webinar! En je toekomstvisies zijn geweldig, echt waar. Succes met je bijeenkomst.
  Lieve groet Anja

 3. Lieve Mireille,
  Tijdens en na het webinar heb ik veel moeten geeuwen. Na de 9 stappen kreeg ik een ruis in mijn linkeroor, vreemd. Heb heel goed geslapen ondanks mijn soms moeilijke ademhaling,
  door heel veel verdriet en stress. Voel me nu weer even een ander ” mensje”.
  Dank je wel voor het leerzame webinar.
  Warme groet,
  Tea

 4. Lieve Mireille,

  Dank je wel voor je Webinar. Ik zat ook lekker te gapen.
  Ik wou wel melden dat de presentatie niet in beeld was.
  Hartelijk dank,
  Letay

 5. Wat fijn dat je er weer bent met je Webinars, dank je wel.
  Wat heb je dit allemaal weer mooi verteld en uitgelegd over stress, het spreekt me zeer aan.
  Heb ook lekker gegeeuwd; dat ontspant :-).
  Ik ga deze Webinar zeker nog eens bekijken want soms gaat het wat vlug voor mij.
  Tot bij de volgende Webinar.

 6. Hoi Mireille, ik heb behoorlijk moeten geeuwen, dus het zal wel gewerkt hebben. Ik geeuw nog steeds. Liefs, Marianne

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

* Vul alleen je voornaam in!

P.S. Je reactie zal niet meteen zichtbaar zijn op de website, omdat die eerst door ons gelezen wordt. Soms kan dat even duren wanneer we veel reacties ontvangen. Let op! Persoonlijke gezondheidsvragen worden niet beantwoord. Stel deze aan een MIR-Methode begeleider. Hartelijke groeten, Team MIR-Methode.