Home » Artikelen » Webinar ‘Je eigen vader of moeder zijn, hoe doe je dat?’

P.S. Help je mee de MIR-Methode te verspreiden? Je doet me een groot plezier als je dit artikel wilt doorsturen naar anderen! Plaats gerust dit artikel op jouw Facebook-pagina of verstuur het via je email, Twitter of Linked-in! Gebruik de knoppen aan de linkerkant of hierboven! Dankjewel!

P.S. Ken je de MIR-Methode nog niet? Ga dan naar de home page. Bekijk daar de video en ook de uitgebreide instructievideo. Meld je ook aan voor de nieuwsbrief en de 6 weken begeleidingsmailtjes voor extra ondersteuning!

Hoe meer je leert, hoe gezonder je wordt!
Wil je meer achtergrondinformatie en extra krachtige MIR-Methode technieken leren? Meld je dan aan voor de Be the MIRror website. Daarop staan meer dan 90 video's, waarmee je jezelf de rest van je leven kunt begeleiden, wat je ook overkomt! Door lid te worden, draag je bovendien bij aan het wereldwijd verspreiden van de MIR-Methode. Dankjewel daarvoor!
Klik hier voor meer informatie.
Mireille Mettes

Reacties

Webinar ‘Je eigen vader of moeder zijn, hoe doe je dat?’ — 8 reacties

 1. ik kon glimlachen naar mijn ideale vader en moeder en ging vervolgens tranen. ook een beetje ongemakkelijk werd het. Bij het aaien kwamen er meer waterlanders. Kan het niet helemaal plaatsen kwamen verschillende gevoelens voorbij.
  mooie avond en warme groet, Karen

 2. Een heel mooie video . Het gaf me een andere kijk op mijn ouders. Ze deden ook maar wat vanuit hun eigen opvoeding.

 3. Dank je voor de video. Het geldsysteem gaat om, de westerse munten worden steeds minder waard door teveel geld gedrukt, een digitale munt wordt geintroduceerd in het grootste deel vd wereld. Een deel vd niet westerse landen gaat over naar BRICS die introduceren in augustus waarschijnlijk een nieuwe digitale munt gedekt door goud. De verwachtingen zijn dat uiteindelijk het oude geldsysteem in gaat storten. Stukje achtergrond. Wat Mireille wil heb ik nog niet gezien in de media. Net flink zitten gapen en ik voelde m’n basischakra.

 4. Mooi
  Geld ja .
  Wat ik zou willen , iets opzetten voor mensen die buiten de maatschappij vallen.
  Bv verslaafde , daklozen die wel zorg nodig hebben.
  De zorgverzekeraar zegt gewoon nee als wij deze mensen in zorg hebben en betalen gewoon niet uit .
  De wethouder al gemaild v nijmegen.gewoon geen reactie.
  Weet ook niet waar te beginnen
  Maar dit moet gerealiseerd kunnen worden
  Ooit hadden deze mensen een goed leven.
  Ook wij staan daar allen met 1 been in.
  En IEDEREEEN heeft recht op zorg
  Wij zijn ook de enigste thuiszorg die deze zorg wil leveren.
  Heb jij tips ?

  Liefs mandy

 5. Dank voor deze sessie en de Be-the_Mirror sessie,
  Het lijkt dat dit wel even tijd nodig heeft om te integreren. Ik was al moe van een lange fietstocht op de vrijdag. TOen ik het webinar de volgende dag beluisterde viel ik halverwege in slaap. Dus later nog maar een keer gedaan. Helderwetendheid heb ik zeker. En het heeft zijn voordelen, zoals bij 9/11 en ook de Covid lockdowns. In beide gevallen zag ik al een bui hangen, en was op de beste plek…bij de Covid had ik op tijd een huis op het mooiste strand in ZuidWest Portugal geregeld.
  Maar ook omdat ik bij diverse visionairs en pioniers heb gestudeerd heb ik ook gemerkt dat je soms beter je mond kunt houden. Men is niet klaar voor iets nieuws. Of erger…de ander zoekt eigenlijk een conflict. Een discussie moet je winnen per slot van rekening. Ik merkte dat ik daar soms nog in tuinde. Afgelopen half jaar merkte ik dat ik heel veel last had van buren lawaai. Er wordt heel veel woede opgeruimd lijkt het. In feite begon dit bij mij te verdiepen na de start van het Ukraine conflict. Ook sinds die tijd een gestagneerde stofwisseling.

  De effecten tijdens en na de sessies: Ik had al een week jeuk op mijn hoofd. Dit werd meer. Verder ben ik al dagen erg moe en prikkelig richting omgevingsgedoe en buren. Bij de stap vader loskoppelen voelde ik extra, en ook bij chakra en aura optimaliseren. Het lukte me nooit zo goed om me energetisch af te schermen, dus verdween ik maar zoveel mogelijk naar het bos of strand.
  Ik vertrouw dat deze sessies (ook Be the Mirror) meehelpen dat ik deze zomer makkelijker in het drukke Nederland kan zijn. Normaal zit ik rustig in Portugal.

  Heel veel dank en ga zo verder!
  Thierry

 6. Daf Mireille, Dank weer voor je inspirerend webinar. Ik weet meestal pas – soms jaren – achteraf het hoe en waarom van een bepaalde gebeurtenis. Het zou fijn zijn om dat meteen te kunnen weten. Soms voel/ weet ik dat mijn overleden geliefde bij me is.
  Ik doe de MIR-methode sinds 10 februari 2014.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

* Vul alleen je voornaam in!

P.S. Je reactie zal niet meteen zichtbaar zijn op de website, omdat die eerst door ons gelezen wordt. Soms kan dat even duren wanneer we veel reacties ontvangen. Let op! Persoonlijke gezondheidsvragen worden niet beantwoord. Stel deze aan een MIR-Methode begeleider. Hartelijke groeten, Team MIR-Methode.