Home » Artikelen » Webinar ‘Als je niet huilen kunt’

P.S. Help je mee de MIR-Methode te verspreiden? Je doet me een groot plezier als je dit artikel wilt doorsturen naar anderen! Plaats gerust dit artikel op jouw Facebook-pagina of verstuur het via je email, Twitter of Linked-in! Gebruik de knoppen aan de linkerkant of hierboven! Dankjewel!

P.S. Ken je de MIR-Methode nog niet? Ga dan naar de home page. Bekijk daar de video en ook de uitgebreide instructievideo. Meld je ook aan voor de nieuwsbrief en de 6 weken begeleidingsmailtjes voor extra ondersteuning!

Hoe meer je leert, hoe gezonder je wordt!
Wil je meer achtergrondinformatie en extra krachtige MIR-Methode technieken leren? Meld je dan aan voor de Be the MIRror website. Daarop staan meer dan 90 video's, waarmee je jezelf de rest van je leven kunt begeleiden, wat je ook overkomt! Door lid te worden, draag je bovendien bij aan het wereldwijd verspreiden van de MIR-Methode. Dankjewel daarvoor!
Klik hier voor meer informatie.
Mireille Mettes

Reacties

Webinar ‘Als je niet huilen kunt’ — 7 reacties

 1. Hai Mireille,

  Gedurende een aantal maanden heb ik deze zomer traumatherapie gevolgd in een traumacentrum
  Er is Ptss geconstateerd, al had ik zelf allang het vermoeden. Ik hAD VAAK ZOMAAR INEENS PANIEKAANVALLEN als er iets totaal onverwachts gebeurde in mijn leven.
  En ja, huilen mocht vroeger niet. Dat deed ik dan weleens stiekem, maar dat voelde niet
  goed, dus slikte ik de hele troep maar in. Nog steeds kan ik niet huilen. Wel gauw kwaad worden, maar dat is niet netjes. Dus houd ik ook maar zoveel mogelijk binnen de perken.
  Dat ik toevallig weer jouw filmpje zie, zette me wel aan het denken.
  De nazorg laat veel te wensen over en ik doe veel sport om het vol te houden, want er moet nog veel verwerkt worden. Heb jij nog tips voor me? Ik was geraakt door de hotels of zoiets, die je op gaat zetten, voor mensen, die overbelast zijn geraakt.
  Laat me aub weten hoe dat verder gaat.

  Ik ben ook een mirror, ooit een cursus bij je gedaan. Fijn, dat zo met MIR doorgaat.
  De MIR-methode ben ik gelukkig ook altijd blijven doen.
  Liefs, Tineke R uit Z.

  • Beste Tineke,

   Ja als het herstelhotel zover is, laat ik het iedereen zeker weten!
   Kan je misschien soms je emoties vrij laten als niemand er is? Bijv. zielige filmpjes kijken van dieren die gered worden?
   Ook dat soort huilen helpt je.

   Ja ik ben weer flink actief met de MIR-Methode en ik ga binnenkort nieuwe cursussen geven over Vrouwenkracht vrijmaken met de MIR-Methode. 

   Groetjes,
   Mireille

 2. Dag Mireille, ik heb daarnet je video bekeken van “als je niet kunt huilen” en het viel mij op dat je een licht-aura om je heen hebt als je praat. Het is vooral om je hoofd en het beweegt ook. Dat vind ik heel mooi en ik kijk graag naar je video’s want ik vind je een geweldig mens! Je geeft ook hoop, want ik bemerk barre tijden en jij hebt het steeds over dat het goed komt in de wereld. Ik ben daar niet zo zeker van. Groet, Ria

 3. In ons huis waar ik opgroeide werd niet gehuild. Bij mij zijn er ook niet meer dan wat snikken uitgekomen. En ook na dit webinar over dit onderwerp veranderde dit niet. Terwijl ik juist in een lastige periode van mijn leven zit. Net hersteld van een beenbreuk brak ik net voor het webinar mijn rechter pols. En twee weken ervoor had ik een ernstige allergische reactie. Ergens de afgelopen dagen kreeg ik een vermoeden, namelijk dat ik definitief ben gestopt met huilen als baby van drie maanden. Toen kon mijn moeder me ineens geen borstvoeding meer geven, en zat ik snel onder de eczeem waarschijnlijk door de koemelk. En heb sindsdien ook vaak buikklachten. En gaf vervolgens geen kik. Een SEG noem je dit volgens mij.

  intuïtief had ik me al aangemeld voor een Bethemirror groeps sessie over buikklachten. Ik ben uiteraard erg benieuwd wat er dan gebeurt. voor die tijd ga ik het webinar over niet kunnen huilen nog maar eens bekijken.

 4. Ook bij mij vloeiden de tranen rijkelijk tijdens deze webinar. En ook, niet van verdriet:-)
  En dan die medbeds, het is toch een Godswonder. Wat een wereld gaat het worden. Ik denk dat ik maar even wacht met mijn heupoperatie 😉

 5. Hey lieve mireille,

  Ik huil om het geluk van anderen, en natuurlijk goede afloop in een film.
  Nu kijk ik deze niet meer op tv maar ik stel me voor dat er binnenkort heel veel tranen van geluk gaan stromen.
  Op naar een mooie liefdevolle en gezonde samenleving…
  Mocht je nog iemand zoeken, ik wil wel graag een cursus doen voor de meubels liefs anita

  • Beste Anita,
   Ach ja, tranen van geluk! Ja, die gaan binnenkort bij heel veel mensen stromen. Vééél! Had ik niet meer aan gedacht. Fijn dat jij ze noemt!
   En bedoel je dat je de cursus voor de medbeds wilt doen? Ik zie ‘meubels’ staan, maar ik denk dat je dat niet bedoelt?
   Ja, er gaan heel veel mensen nodig zijn. Als ik er meer over weet, zal ik het zeker doorgeven aan alle MIRrors. Het zal vanzelf wel duidelijk worden. De cursus daarvoor is overigens betaald. Dus je hoeft geen zorgen te maken over kosten!
   Vredevolle groetjes!
   Mireille

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

* Vul alleen je voornaam in!

P.S. Je reactie zal niet meteen zichtbaar zijn op de website, omdat die eerst door ons gelezen wordt. Soms kan dat even duren wanneer we veel reacties ontvangen. Let op! Persoonlijke gezondheidsvragen worden niet beantwoord. Stel deze aan een MIR-Methode begeleider. Hartelijke groeten, Team MIR-Methode.