Home » Artikelen » Webinar ‘De grootste handicap van hooggevoeligheid aanpakken met de MIR-Methode’

P.S. Help je mee de MIR-Methode te verspreiden? Je doet me een groot plezier als je dit artikel wilt doorsturen naar anderen! Plaats gerust dit artikel op jouw Facebook-pagina of verstuur het via je email, Twitter of Linked-in! Gebruik de knoppen aan de linkerkant of hierboven! Dankjewel!

P.S. Ken je de MIR-Methode nog niet? Ga dan naar de home page. Bekijk daar de video en ook de uitgebreide instructievideo. Meld je ook aan voor de nieuwsbrief en de 6 weken begeleidingsmailtjes voor extra ondersteuning!

Hoe meer je leert, hoe gezonder je wordt!
Wil je meer achtergrondinformatie en extra krachtige MIR-Methode technieken leren? Meld je dan aan voor de Be the MIRror website. Daarop staan meer dan 90 video's, waarmee je jezelf de rest van je leven kunt begeleiden, wat je ook overkomt! Door lid te worden, draag je bovendien bij aan het wereldwijd verspreiden van de MIR-Methode. Dankjewel daarvoor!
Klik hier voor meer informatie.
Mireille Mettes

Reacties

Webinar ‘De grootste handicap van hooggevoeligheid aanpakken met de MIR-Methode’ — 5 reacties

 1. Zo herkenbaar! Gelukkig ben ik al een tijd op de goede weg. Erg fijn om te doen. Zoals altijd erg waardevol! En nu was nee zeggen véél duidelijker. Ben benieuwd hoe dit gaat uitwerken.
  Bedankt!
  En ook voor jou Bedankt dat je dit al jaren zó mogelijk maakt. Ik heb er altijd erg veel aan.

  Liefs IngridC

 2. Poehhh Mireille,

  Je raakte me hiermee…
  Ik voelde het tot in mijn tenen..! Zit nu even in proces waarin allemaal oude kinddelen naar boven komen en dit is er duidelijk een van..
  Dankjewel!
  Liefs,
  Marjan

 3. Mireille hallo , wil het graag mededelen dat bij de 2 laatste webinars ik altijd veel moet zuchten . Dit heb ik van mijn leven nooit gehad en dit gaat dagelijks tig aantal keren . Het lijkt niet op te houden ,grappig eigenlijk want het lucht ook op .

 4. Ik kreeg het ineens heel erg warm en alles in mijn lichaam trilde. Voelde groots.
  Dank Mireille.
  Hartegroet,
  Ineke

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

* Vul alleen je voornaam in!

P.S. Je reactie zal niet meteen zichtbaar zijn op de website, omdat die eerst door ons gelezen wordt. Soms kan dat even duren wanneer we veel reacties ontvangen. Let op! Persoonlijke gezondheidsvragen worden niet beantwoord. Stel deze aan een MIR-Methode begeleider. Hartelijke groeten, Team MIR-Methode.