Home » Artikelen » Webinar ‘Hormonen stabiliseren met de MIR-Methode’.

P.S. Help je mee de MIR-Methode te verspreiden? Je doet me een groot plezier als je dit artikel wilt doorsturen naar anderen! Plaats gerust dit artikel op jouw Facebook-pagina of verstuur het via je email, Twitter of Linked-in! Gebruik de knoppen aan de linkerkant of hierboven! Dankjewel!

P.S. Ken je de MIR-Methode nog niet? Ga dan naar de home page. Bekijk daar de video en ook de uitgebreide instructievideo. Meld je ook aan voor de nieuwsbrief en de 6 weken begeleidingsmailtjes voor extra ondersteuning!

Hoe meer je leert, hoe gezonder je wordt!
Wil je meer achtergrondinformatie en extra krachtige MIR-Methode technieken leren? Meld je dan aan voor de Be the MIRror website. Daarop staan meer dan 90 video's, waarmee je jezelf de rest van je leven kunt begeleiden, wat je ook overkomt! Door lid te worden, draag je bovendien bij aan het wereldwijd verspreiden van de MIR-Methode. Dankjewel daarvoor!
Klik hier voor meer informatie.
Mireille Mettes

Reacties

Webinar ‘Hormonen stabiliseren met de MIR-Methode’. — 4 reacties

 1. Hey Mireille, dank je wel voor het webinar. Ik bekeek het net, eerder ‘toevallig’ klikte ik door terwijl het niet mijn bedoeling was om nu te kijken:)natuurlijk niet toevallig, het komt op het juiste moment, heerlijk! Heel waardevol en zeer interessant! Ook de grafiek, heel erg dank je wel om deze ook te delen!ik wou nog even toevoegen wat in me opkwam toen je iets zei over eiwitten en tekort bv aan eiwitten.ik deed vorig jaar mee met een pranaweek waarin je juist voeding ‘afbouwt’ en je je lichaam ‘traint’ om te leven van prana. In die zin zet je dus de overtuiging van je af dat je tekorten kan hebben die ervoor zorgen dat je ziek wordt of uit balans gaat of niet kunt overleven. Ik vroeg me nu af of je al ervaring hebt met mensen die op prana leven en/of hoe je visie hierop is? Een heerlijke dag voor jou en ik ben zo blij en dankbaar voor jou en de MIRmethode en voor alle mensen die hier ooķ mee bezig zijn liefs Ragna

  • Beste Ragna,
   Ja, ik heb wat ervaring met leven op Prana en ik ben daar ook heel nieuwsgierig naar. Ik kijk dan meestal naar mensen die ‘Breatharian’ zijn en leven zonder voeding. Toch zijn de meeste mensen die ik ken weer terug gegaan naar voeding, puur en alleen vanwege de gezelligheid van het samen eten en daarmee een vorm van verbinding maken. Ik ben ervan overtuigd dat we allemaal op Prana kunnen leven en tegelijkertijd vraag ik me af of het de bedoeling is op aarde, omdat de natuur ons zoveel voeding schenkt.
   En ja, als het de bedoeling is dat je op Prana leeft, zal het lichaam steeds efficiënter met voeding omgaan en steeds minder nodig hebben.
   Dankjewel voor je hartelijke woorden over het webinar en veel geluk met het leven op Prana!
   Groetjes, Mireille

 2. Lieve Mireille,

  Dank weer voor eem interessant webinar. Toevallig? had ik in de zelfde week een sessie met je over buikklachten. En daar kwam ook hormoonstelsel ter sprake. Na beide sessies voelde ik een reactie, aan mijn huid, emoties en veel slapen.
  Momenteel heb ik weer eczeem en allergie klachten. En dat is begonnen toen ik als baby na drie maanden geen bostvoeding meer kon krijgen van mijn moeder. en volgens mij krijg je ook via de moedermelk de start voor je immuunsysteem, hormomen en darmflora mee. Dus ergens had ik de link tussen moeder en hormoonstelsel meer via die kant gezien. Eczeem etc is in de basis met de bijnier verbonden waar de aanmaak van cortisol verstoord is. Vandaar therapie met corticosteroiden, prednison etc.
  En de overdraht van emoties omdat ik een man ben meer van mijn vader. Vader was super ambiteis, strijdbaar etc. Ik was een introverte en gevoelige jongen die ook nog vaak ziek was. Peper in de kont wat mijn vader suggereerde was helaas niet de oplossing. En op een dieper niveau voel ik vaak ook dat oorlogstraumas van generaties nog in mijn systeem zitten. Bijnieren produceren ook de hormonen voor het vecht/ vlucht gedrag. Ik heb de indruk dat ik nu met een totale reset bezig ben, en dat het hormoonstelsel daar de sleutel is. Maar weet nog niet helemaal hoe dit helemaal te doen. Adaptogene kruiden zoals ashwaganda en rhodiola helpen al veel.

  Overigens heel interessant die test met grafieken en de verschillende stappen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

* Vul alleen je voornaam in!

P.S. Je reactie zal niet meteen zichtbaar zijn op de website, omdat die eerst door ons gelezen wordt. Soms kan dat even duren wanneer we veel reacties ontvangen. Let op! Persoonlijke gezondheidsvragen worden niet beantwoord. Stel deze aan een MIR-Methode begeleider. Hartelijke groeten, Team MIR-Methode.