Home » Artikelen » Webinar ‘Helderziendheid in je dagelijks leven’

P.S. Help je mee de MIR-Methode te verspreiden? Je doet me een groot plezier als je dit artikel wilt doorsturen naar anderen! Plaats gerust dit artikel op jouw Facebook-pagina of verstuur het via je email, Twitter of Linked-in! Gebruik de knoppen aan de linkerkant of hierboven! Dankjewel!

P.S. Ken je de MIR-Methode nog niet? Ga dan naar de home page. Bekijk daar de video en ook de uitgebreide instructievideo. Meld je ook aan voor de nieuwsbrief en de 6 weken begeleidingsmailtjes voor extra ondersteuning!

Hoe meer je leert, hoe gezonder je wordt!
Wil je meer achtergrondinformatie en extra krachtige MIR-Methode technieken leren? Meld je dan aan voor de Be the MIRror website. Daarop staan meer dan 90 video's, waarmee je jezelf de rest van je leven kunt begeleiden, wat je ook overkomt! Door lid te worden, draag je bovendien bij aan het wereldwijd verspreiden van de MIR-Methode. Dankjewel daarvoor!
Klik hier voor meer informatie.
Mireille Mettes

Reacties

Webinar ‘Helderziendheid in je dagelijks leven’ — 19 reacties

 1. Dag Mireille,
  Ik heb in het verleden een jaar lang de 9 stappen bij me zelf toe gepast. Nu heb ik voor het eerst online gekeken en ben daar enthousiast over. Fijn dat je later terug kunt kijken. Ik ben sociaal werker en heb gemerkt dat ik helder wetend ben. Ga je daar ook een keer zo een korte workshop online over houden. Dank dat jij al jaren zo positief ons wil mee nemen.
  Een warme groet Peter Millenaar

 2. Ik doe nu voor het eerst mee. Was een fijne sessie. Heb een lichte druk op en in mijn hoofd. Alles kriebelt en tintelt, voelt wel goed. Mijn gidsen zijn bij me. Ben erg bezig om steeds meer in mijn lijf te voelen, niet altijd aangenaam. Mijn rechter kuit en scheenbeen is wat kramperig.
  Meer liefde voor mezelf ontwikkelen komt steeds naar boven en ook mezelf meer beschermen tegen alle input/info van buiten. Ook elke dag goed aarden.
  Dank je wel voor alle info en een heel fijn weekend. Groetjes van Janny Leurs

 3. Bedankt voor dit webinar Mireille!! Wat ik merk is meer rust. Ik vraag me nog wel af of je nog door moet gaan met de stappen (aaien) die in het webinar aan bod komen en zo ja hoe lang. Als dat niet nodig is, dan vraag ik me af hoe t kan dat 1 sessie (dit webinar) voldoet.

  Hartelijke Groeten,

  Kees

  • Beste Kees
   Nee, je hoeft de stappen uit het webinar niet te herhalen.
   Dat komt doordat er bij een webinar heel veel mensen tegelijk meedoen (400 tot 500).
   De bundeling van al die mensen die de MIR-Methode doen is dan al voldoende.
   Groetjes Mireille

 4. Gelijk in het begin bij paniek loslaten werd ik wat emotioneel en voelde het dat er wat rust ontstond. Bij het in evenwicht brengen vd epifyse kreeg ik een flinke jankbui… er zitten wat emoties voor.. Daarna meer rust en ruimte in mijn hoofd en meer een algehele rust ook. Merk dat ik mezelf steeds minder serieus neem in wat ik voel en wat me raakt en een beetje door blijf modderen in situaties. Dit webinar kwam wel binnen. Dank daarvoor !

 5. Fijne sessie Mireille! Van jongs af aan doe ik veel dingen langzaam. Als kind kreeg ik daar voortdurend commentaar op. Meestal was ik opdrachten of situaties aan het overwegen; klopt dit of dat wel? Waarom zeg je dat of waarom moet dit of doe je dit? Ik voelde me nooit een twijfelaar maar wist dat ik over zaken moest “puzzelen” voordat ik wist wat ik zou doen.
  Ik begreep wel dat dat lastig kon zijn voor anderen, met name in het gezin waar kinderen geacht worden om te doen wat gevraagd wordt. Ook ‘dikke’ leugens zag ik maar twijfelde vervolgens aan mijzelf want: “ goede mensen liegen niet” De wereld is vooral op kinderleeftijd heel verwarrend wanneer je meer ziet/ voelt dan een ander. Uiteindelijk heb ik er als volwassene een heel groot zelfvertrouwen mee op kunnen bouwen.
  In dit webinar heb ik bij meerdere stappen enorm moeten gapen. Dat gebeurde weer toen ik haar terugkeek en weer alle stappen aaide. Ook de aanwezigheid van zoveel mede mirrors werd wederom gevoeld. Heel hartelijk dank voor zoveel moois ♥️
  Liesbeth

 6. Dag Mireille

  Dank je wel voor dit webinar. Ik ben pas een Be the mirror lid.
  Bij die eerste stappen van angst en epifyse loslaten werd ik heel emotioneel en daarna voelde het lichter. Grote dank

 7. Dag Mireille,

  Dank voor je inspirerend webinar.

  Tijdens het aaien, heb ik niets gevoeld. Misschien komt dat, omdat ik al behoorlijk intuïtief ben. Vaak weet ik dingen. Maar nooit op het moment zelf, maar pas véél later. Het zou fijn zijn, wanneer dat meteen zou kunnen.
  Ik doe al de MIR-methode sinds 10 februari 2014. Kan ik nu volstaan met 3x MIR-METHODE te aaien. Eventueel aangevuld met ‘paniek loslaten’en ‘Epyfyse in evenwicht brengen’?

  Ik kijk uit naar je antwoord.

  Heel veel dank en een warme groet

  Wil

 8. Hoi Mireille, onmiddelijk na het zien en ‘ondergaan’ van dit webinar is mijn oorsuizen, dat de laatste jaren hard aan het toenemen was, bijna helemaal weg. Een moment van ultieme rust! Heerlijk! Na een paar minuten, half uurtje, kwam het weer terug, dus dat wordt ‘trainen’ en heb ik iets om aan te werken.
  Het nadeel is dat ik dacht er niet zo veel last van te hebben en ik het daarom een beetje weg wuifde. Nu ik weer weet hoe geweldig het is als het stil is, irriteert het suizen me wel heel veel meer.
  Dank je wel voor die korte tijd rust!

 9. Dag Mireille,
  Bij het doen van de 9 stappen begon ik na meridianen zuiveren te gapen waardoor ik tekorten aanvullen alleen heb geluisterd. Na afronding van de 9 stappen moest ik weer behoorlijk gapen. Wat mij opvalt is dat ik voor het zien van deze webinar erg veel last had van mijn oorsuizen en dat dit na het meedoen aan het webinar is afgenomen. Ik voel nog druk op mijn buik. Ik heb al langere tijd last van een soort druk op mijn hoofd en verergering van mijn oorsuizen en sinds gisteren een bultje op mijn ooglid. Ik ben benieuwd wat mijn lichaam mij duidelijk wil maken. Ik heb het gevoel dat er veel in mezelf gebeurt en ik voel me ook behoorlijk moe. Ik ben blij met de MIR-methode. Dankjewel Mireille voor al je liefdevolle werk!

 10. Net je webinar gezien. Helaas lukt het zelden om er live bij te zijn. Ik geef dan de voorkeur aan samenzijn met mijn lieve vriend. En ja, ben ik helderziend? Misschien wel, al heb ik dat gewoon altijd aan mijn logisch denkhoofd toegeschreven. Ik ‘WIST’ op mijn werk altijd wanneer er iets niet klopte. WAT er niet klopte, geen idee. Ik krijg dan altijd het gevoel of ‘mijn alarmbellen gaan rinkelen’. Een tijd lang heb ik een heel fijne leidinggevende gehad, die mij dan de tijd en gelegenheid gaf om het uit te zoeken. En ja, ik kan me niet herinneren dat mijn gevoel mij een keer bedrogen heeft. Ook buiten mijn werk heb ik er ‘last’ (of misschien ‘profijt’) van. Wel heel lastig, dat ik van iets wat niet klopt ook altijd een beetje in paniek raak en dat mijn hersens er (al dan niet bewust voor mij) mee bezig blijven tot ik het probleem duidelijk heb en zo mogelijk een oplossing heb gevonden. Helaas wordt dit door mijn omgeving meestal niet erg gewaardeerd. Men steekt liever zijn kop in het zand dan een risico op een probleem te verlagen. En dat is voor mij erg vermoeiend, want mijn hersens blijven dan proberen om wel acceptabele oplossingen te verzinnen en op een gegeven moment is het me allemaal veel te veel! Maar ja, hoe laat ik dit dan los? Ook mijn kop in het zand steken? Ik geloof niet dat ik daar de juiste persoon voor ben.

 11. Lieve Mireille,

  Jouw webinars doen mij heel goed. En je positieve vrolijke uitstraling. Dank voor wie jij bent.
  Jij hebt steeds zeer boeiende onderwerpen en een mooie duidelijke uitleg met voorbeelden.

  Ik voel mij nu lichter en moet veel gapen, weet dat ik daarmee loslaat en ontspan. Ik volg je al veel jaren. Kan mijzelf testen omdat ik jaren geleden ( 1986 ) Touch for Health heb geleerd en er nog regelmatig mee werk. Ook weer met aanpassingen, vernieuwingen.
  Ik deel regelmatig je kaartjes uit en spreek vanuit ervaring enthousiast over je MIR methode.

  Nogmaals dank ook aan je team, veel succes en graag tot een volgende keer.

  Lieve groetjes Chérie

 12. Dank je wel Mireille!
  Ik ben me vrij bewust van mijn helderziendheid maar blij dat ik jouw webinar gezien heb.
  Ik voel nu vooral tintelingen(koude) op mijn ruggengraat, benieuwd wat er nog komt;

  lieve groet en met dank
  Véro

 13. Fijne sessie, dank je wel. Wat mij aansprak was dat helderziend ook is dat je dingen duidelijker ziet. En de link met durven zien en met het accepteren van de consequenties van wat je ziet”.

 14. Hoi Mireille,

  Ik kreeg een direct na het doen van stap 6 angst loslaten en epifyse in evenwicht brengen een licht drukkend gevoel in mijn achterhoofd en daarna in mijn voorhoofd en misselijk, het gaf mij het gevoel dat mijn 3e oog openging en ik voelde me daarna meer gecentreerd, rustig en helder.
  Ik kon ook duidelijk voelen dat we het mirren met een grote groep deden, wat een energie en power!

  Ik ben benieuwd, heel erg bedankt voor deze mooie presentatie.

 15. Ben heel blij met de Mir maar ook ben ik bang ,heel confronterend.
  Durf soms niet alles te lezen maak mij overal zorgen over.
  Genieten is héél moelijk voor mij.

  • Herkenbaar voor mij. Ik leef met je mee. Ik probeer steeds weer mijn aandacht op het positieve te richten als ik weer aan het afglijden ben. En ach: de zon schijnt toch wel regelmatig en er zijn heel, veel lieven mensen op deze aarde en anders is er misschien een lief huisdier, zoals mijn golden retriever om aandacht aan te geven. Een beetje liefdevolle aandacht voor mezelf kan ook nooit kwaad heb ik gemerkt. Succes!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

* Vul alleen je voornaam in!

P.S. Je reactie zal niet meteen zichtbaar zijn op de website, omdat die eerst door ons gelezen wordt. Soms kan dat even duren wanneer we veel reacties ontvangen. Let op! Persoonlijke gezondheidsvragen worden niet beantwoord. Stel deze aan een MIR-Methode begeleider. Hartelijke groeten, Team MIR-Methode.