Home » Artikelen » Webinar: “Hoe je kunt stoppen met zorgen maken”

P.S. Help je mee de MIR-Methode te verspreiden? Je doet me een groot plezier als je dit artikel wilt doorsturen naar anderen! Plaats gerust dit artikel op jouw Facebook-pagina of verstuur het via je email, Twitter of Linked-in! Gebruik de knoppen aan de linkerkant of hierboven! Dankjewel!

P.S. Ken je de MIR-Methode nog niet? Ga dan naar de home page. Bekijk daar de video en ook de uitgebreide instructievideo. Meld je ook aan voor de nieuwsbrief en de 6 weken begeleidingsmailtjes voor extra ondersteuning!

Hoe meer je leert, hoe gezonder je wordt!
Wil je meer achtergrondinformatie en extra krachtige MIR-Methode technieken leren? Meld je dan aan voor de Be the MIRror website. Daarop staan meer dan 90 video's, waarmee je jezelf de rest van je leven kunt begeleiden, wat je ook overkomt! Door lid te worden, draag je bovendien bij aan het wereldwijd verspreiden van de MIR-Methode. Dankjewel daarvoor!
Klik hier voor meer informatie.
Mireille Mettes

Reacties

Webinar: “Hoe je kunt stoppen met zorgen maken” — 5 reacties

 1. Hmmmm….hele goeie….zo binnen zo buiten zeg ik altijd tegen anderen.
  Zorgen maken om anderen…idd “Wie zorgt er voor mij?” IK uiterAard

  Een mooie reminder en heling op dit stuk wat nu de aandacht vraag!

  Dank je wel weer Mirelle

  Jaren geleden kwam de MIR op mijn pad. Ben ermee aan de slag gegaan en ook naar een kring in de buurt. Er kwam toen zo ontzettend veel los dat ik overweldigd werd en gestopt ben in die tijd. Na jaren van alles aangepakt te hebben op emotioneel gebied vraagt mijn mooie lichaam nu opnieuw de aandacht.
  Wonderbaarlijk….kom ik tijdens een buiten cursus voor Jeugd gids van IVN de dame van de MIR kring van toen weer tegen!
  En is de MIR terug in mijn leven van NU.
  Dankbaar voor zoveel synchronisitiet de laatste tijd opnieuw.
  Heb alweer een aantal mooie MIR online kringen gevolgd van MIrielle en ben zelfs een BtheMIrror lid geworden!
  AheDankbaar Dankbaar voor dit alles✨

  Lieve Warme groetjes van Jacintha B.

 2. Hoi Mireille en team,

  Bedankt voor weer een interessant webinar! De link met de maagmerediaan vond ik verhelderend en interessant. Ga ik me verder in verdiepen. Kleine nuance n.a.v. RET methode; ik heb deze geleerd tijdens mijn opleidingen, maar zet deze in mijn praktijk niet graag in bij hooggevoelige mensen, omdat het er soms toe leidt dat ze nog meer “in hun hoofd” gaan zitten. Liever werk ik met MBCT (individuele mindfulness therapie), waarbij ik mensen leer ruimte te creeeren tussen zichzelf en hun gedachten. Op deze manier kun je mensen helpen een mooie balans te vinden tussen denken en voelen. De MBCT behoort tot de “nieuwe generatie” therapie vormen. RET tot de wat oudere. Maar kies vooral wat bij je past zou ik zeggen, waarbij ik de MIR methode als methode van harte aanbeveel!

  Harte groet,
  Jitka van Roermund

 3. Hoi ik doe de Mir methode nu een paar maanden en geloof dat het helpt. Ik zou graag de negen stappen uitbreiden voor mijzelf. Bijvoorbeeld om beter te slapen gewicht te verliezen een beter geheugen en concentratie etc. Mijn vraag is kan je zomaar zelf een zin toevoegen aan jullie methode? Zo ja hoe formuleer je dat dan?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

* Vul alleen je voornaam in!

P.S. Je reactie zal niet meteen zichtbaar zijn op de website, omdat die eerst door ons gelezen wordt. Soms kan dat even duren wanneer we veel reacties ontvangen. Let op! Persoonlijke gezondheidsvragen worden niet beantwoord. Stel deze aan een MIR-Methode begeleider. Hartelijke groeten, Team MIR-Methode.