Home » Artikelen » Webinar ‘Heldervoelendheid in je dagelijks leven’

P.S. Help je mee de MIR-Methode te verspreiden? Je doet me een groot plezier als je dit artikel wilt doorsturen naar anderen! Plaats gerust dit artikel op jouw Facebook-pagina of verstuur het via je email, Twitter of Linked-in! Gebruik de knoppen aan de linkerkant of hierboven! Dankjewel!

P.S. Ken je de MIR-Methode nog niet? Ga dan naar de home page. Bekijk daar de video en ook de uitgebreide instructievideo. Meld je ook aan voor de nieuwsbrief en de 6 weken begeleidingsmailtjes voor extra ondersteuning!

Hoe meer je leert, hoe gezonder je wordt!
Wil je meer achtergrondinformatie en extra krachtige MIR-Methode technieken leren? Meld je dan aan voor de Be the MIRror website. Daarop staan meer dan 90 video's, waarmee je jezelf de rest van je leven kunt begeleiden, wat je ook overkomt! Door lid te worden, draag je bovendien bij aan het wereldwijd verspreiden van de MIR-Methode. Dankjewel daarvoor!
Klik hier voor meer informatie.
Mireille Mettes

Reacties

Webinar ‘Heldervoelendheid in je dagelijks leven’ — 5 reacties

  1. Ik voelde me een speelbal van emoties voordat ik dit webinar beluisterde en ik werd rustiger na het beluisteren van dit webinar.

  2. Dag 12 voor mij pas van de MIR methode. Maar ik ben heldervoelend en ik vond het erg leuk om te horen hoe Mireille woorden vindt en oplossingen verzint hiervoor. Ik pak heldevoelend heel precies de dingen over van een ander. Bijv:mijn dochter komt thuis na een week studeren en ik val om van de slaap, ik kan nauwelijks luisteren naar haar verhalen, zo’n slaap heb ik ineens, háár slaap is dat. Zodra ze naar boven loopt is het over. Of mijn baas probeert mij werk-complimentjes te geven maar het floept eruit bij mij: Dit is flirten! Want ik voel zijn -geheime- gevoelens voor mij. Of iemand liegt tegen mij en ik loop weg, ik weiger te luisteren verder, of ik doe de tv uit, want daar wordt gelogen. En als voorbeeld van niemands intenties aanvoelen: iemand geeft mij een cadeautje, maar die ‘intent’ sorry, ik voel dan sorry in dat cadeautje. Ja, het kan handig zijn voor mij zelf, en het kan mensen helpen, want ik luister idd. goed, maar het is ook doodvermoeiend, want er gebeurt altijd van alles tegelijk, zodra ik met meer dan 1 ander mens ben. Ik ben reuze benieuwd wat MIR voor mij kan gaan betekenen, eerst maar de 4 weken volmaken.

  3. Tijdens deze laaste sessie ,werd ik ontzettend moe en gaperig, had heel veel moeite om mijn ogen open te houden en naar jou te luisteren ,gewoon absurd!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

* Vul alleen je voornaam in!

P.S. Je reactie zal niet meteen zichtbaar zijn op de website, omdat die eerst door ons gelezen wordt. Soms kan dat even duren wanneer we veel reacties ontvangen. Let op! Persoonlijke gezondheidsvragen worden niet beantwoord. Stel deze aan een MIR-Methode begeleider. Hartelijke groeten, Team MIR-Methode.