Home » Artikelen » Webinar ‘Helderwetendheid in je dagelijks leven’

P.S. Help je mee de MIR-Methode te verspreiden? Je doet me een groot plezier als je dit artikel wilt doorsturen naar anderen! Plaats gerust dit artikel op jouw Facebook-pagina of verstuur het via je email, Twitter of Linked-in! Gebruik de knoppen aan de linkerkant of hierboven! Dankjewel!

P.S. Ken je de MIR-Methode nog niet? Ga dan naar de home page. Bekijk daar de video en ook de uitgebreide instructievideo. Meld je ook aan voor de nieuwsbrief en de 6 weken begeleidingsmailtjes voor extra ondersteuning!

Hoe meer je leert, hoe gezonder je wordt!
Wil je meer achtergrondinformatie en extra krachtige MIR-Methode technieken leren? Meld je dan aan voor de Be the MIRror website. Daarop staan meer dan 90 video's, waarmee je jezelf de rest van je leven kunt begeleiden, wat je ook overkomt! Door lid te worden, draag je bovendien bij aan het wereldwijd verspreiden van de MIR-Methode. Dankjewel daarvoor!
Klik hier voor meer informatie.
Mireille Mettes

Reacties

Webinar ‘Helderwetendheid in je dagelijks leven’ — 10 reacties

 1. net neegedaan met webinar helderwetendheid.
  aan het eind kreeg ik even erg pijn in de borst . de enige die ik heb en morgen hoor ik of er ook kankergezwellen daarin zijn gevonden.
  ook ploteseling hondsmoe.
  vond het webinar erg mooi! dankjewel

 2. LEkker geluisterd tijdens de busreis van 3 uur in Indonesie.
  Fijne uitleg met je begeleiding van de oefening aan t einde.
  Ik voelde rust en gevoel / weten van zo kan t dus ook.
  Aan t einde voelde ik een soort kriebel, alsof een mier over mijn rechter elleboog liep
  En mij zachtjes aan t bijten was. Dit duurde zo’n hooguit 30 seconden lang.

 3. hallo,
  Ik heb zojuist dit webinar teruggekeken. Wat een effect, ik ben al 5 minuten bijna continu aan het gapen. Fijn dat er weer zoveel wordt losgelaten op zo’n eenvoudige manier.
  Mijn complimenten voor jou Mireille, voor de leuke manier waarop je deze webinars presenteert.
  dank je wel daarvoor.
  groetjes

 4. Dank voor deze sessie en de Be-the_Mirror sessie,
  Het lijkt dat dit wel even tijd nodig heeft om te integreren. Ik was al moe van een lange fietstocht op de vrijdag. TOen ik het webinar de volgende dag beluisterde viel ik halverwege in slaap. Dus later nog maar een keer gedaan. Helderwetendheid heb ik zeker. En het heeft zijn voordelen, zoals bij 9/11 en ook de Covid lockdowns. In beide gevallen zag ik al een bui hangen, en was op de beste plek…bij de Covid had ik op tijd een huis op het mooiste strand in ZuidWest Portugal geregeld.
  Maar ook omdat ik bij diverse visionairs en pioniers heb gestudeerd heb ik ook gemerkt dat je soms beter je mond kunt houden. Men is niet klaar voor iets nieuws. Of erger…de ander zoekt eigenlijk een conflict. Een discussie moet je winnen per slot van rekening. Ik merkte dat ik daar soms nog in tuinde. Afgelopen half jaar merkte ik dat ik heel veel last had van buren lawaai. Er wordt heel veel woede opgeruimd lijkt het. In feite begon dit bij mij te verdiepen na de start van het Ukraine conflict. Ook sinds die tijd een gestagneerde stofwisseling.

  De effecten tijdens en na de sessies: Ik had al een week jeuk op mijn hoofd. Dit werd meer. Verder ben ik al dagen erg moe en prikkelig richting omgevingsgedoe en buren. Bij de stap vader loskoppelen voelde ik extra, en ook bij chakra en aura optimaliseren. Het lukte me nooit zo goed om me energetisch af te schermen, dus verdween ik maar zoveel mogelijk naar het bos of strand.
  Ik vertrouw dat deze sessies (ook Be the Mirror) meehelpen dat ik deze zomer makkelijker in het drukke Nederland kan zijn. Normaal zit ik rustig in Portugal.

  Heel veel dank en ga zo verder!
  Thierry

 5. Daf Mireille, Dank weer voor je inspirerend webinar. Ik weet meestal pas – soms jaren – achteraf het hoe en waarom van een bepaalde gebeurtenis. Het zou fijn zijn om dat meteen te kunnen weten. Soms voel/ weet ik dat mijn overleden geliefde bij me is.
  Ik doe de MIR-methode sinds 10 februari 2014.

 6. Dag 12 voor mij pas van de MIR methode. Maar ik ben heldervoelend en ik vond het erg leuk om te horen hoe Mireille woorden vindt en oplossingen verzint hiervoor. Ik pak heldevoelend heel precies de dingen over van een ander. Bijv:mijn dochter komt thuis na een week studeren en ik val om van de slaap, ik kan nauwelijks luisteren naar haar verhalen, zo’n slaap heb ik ineens, háár slaap is dat. Zodra ze naar boven loopt is het over. Of mijn baas probeert mij werk-complimentjes te geven maar het floept eruit bij mij: Dit is flirten! Want ik voel zijn -geheime- gevoelens voor mij. Of iemand liegt tegen mij en ik loop weg, ik weiger te luisteren verder, of ik doe de tv uit, want daar wordt gelogen. En als voorbeeld van niemands intenties aanvoelen: iemand geeft mij een cadeautje, maar die ‘intent’ sorry, ik voel dan sorry in dat cadeautje. Ja, het kan handig zijn voor mij zelf, en het kan mensen helpen, want ik luister idd. goed, maar het is ook doodvermoeiend, want er gebeurt altijd van alles tegelijk, zodra ik met meer dan 1 ander mens ben. Ik ben reuze benieuwd wat MIR voor mij kan gaan betekenen, eerst maar de 4 weken volmaken. Mag dit wel, zo’n lange reactie?

 7. Goedenavond, Mireille,
  Ik heb zojuist het webinar over heldervoelendheid gevolgd. Weer heel interessant. Ik ben vooral gevoelig voor sferen. Zou je ook nog eens iets kunnen vertellen over helderwetendheid? Ik ben vooral helderwetend. Alleen het rare is: vaak komt dat weten pas véél later na de gebeurtenis. Ik weet dan ineens het hoe en waarom van een voorval. Wat zou ik kunnen doen om dat meteen te kunnen weten?
  Ter nadere informatie: ik doe de MIR-methode sinds 10 februari 2014.
  Bij voorbaat dank voor je antwoord. Ik kijk ernaar uit.
  Een warme groet. Wil

 8. Tijdens deze laaste sessie ,werd ik ontzettend moe en gaperig, had heel veel moeite om mijn ogen open te houden en naar jou te luisteren ,gewoon absurd!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

* Vul alleen je voornaam in!

P.S. Je reactie zal niet meteen zichtbaar zijn op de website, omdat die eerst door ons gelezen wordt. Soms kan dat even duren wanneer we veel reacties ontvangen. Let op! Persoonlijke gezondheidsvragen worden niet beantwoord. Stel deze aan een MIR-Methode begeleider. Hartelijke groeten, Team MIR-Methode.