Home » Artikelen » Webinar “Afwijzing verwerken met de MIR-Methode”

P.S. Help je mee de MIR-Methode te verspreiden? Je doet me een groot plezier als je dit artikel wilt doorsturen naar anderen! Plaats gerust dit artikel op jouw Facebook-pagina of verstuur het via je email, Twitter of Linked-in! Gebruik de knoppen aan de linkerkant of hierboven! Dankjewel!

P.S. Ken je de MIR-Methode nog niet? Ga dan naar de home page. Bekijk daar de video en ook de uitgebreide instructievideo. Meld je ook aan voor de nieuwsbrief en de 6 weken begeleidingsmailtjes voor extra ondersteuning!

Hoe meer je leert, hoe gezonder je wordt!
Wil je meer achtergrondinformatie en extra krachtige MIR-Methode technieken leren? Meld je dan aan voor de Be the MIRror website. Daarop staan meer dan 90 video's, waarmee je jezelf de rest van je leven kunt begeleiden, wat je ook overkomt! Door lid te worden, draag je bovendien bij aan het wereldwijd verspreiden van de MIR-Methode. Dankjewel daarvoor!
Klik hier voor meer informatie.
Mireille Mettes

Reacties

Webinar “Afwijzing verwerken met de MIR-Methode” — 9 reacties

 1. Vandaag het webinar gekeken omdat de titel me zeer aansprak, kwam er achter dat met name zelfafwijzing in mijn leven een grote rol heeft gespeeld. Na het aaien van afwijzing/zelfafwijzing + 9 Mir stappen, voelde ik een niet te omschrijven reactie in mijn lichaam.
  Dank voor dit onderwerp, ik ga de 11 stappen de komende tijd zeker aaien. Dank je Mireille.

 2. Hoi Mireille

  Ik heb de afgelopen 3 maanden veel stress gehad een familielid die kwam te overlijden daarna ben ik ook nog eens uitgegleden en mn voet gekneusd, toen ook nog eens mn kat moeten laten inslapen, ruzie met mijn dochter gehad en ik voelde me zo eenzaam,dat ik dacht laat alles maar, mijn gedrag naar iedereen in mijn omgeving was verschrikkelijk. Toen ging de klok een uur voor uit en plots mn wasmachine kapot dus moest ik mn huis uit nieuwe gekocht en nu kwam ik de mir weer tegen. Voel me ook weer iets beter, maar had ik de mir misschien eerder moeten doen? En hoe weet ik dan dat weer nodig is om te mirren?

  • Beste Petra,

   Je kunt de MIR-Methode weer oppakken wanneer je wilt. Maar als je zoveel meemaakt en je er niet aan denkt, kan ik me goed voorstellen dat het niet in je op komt. Als je een voet verstuikt, kun je de MIR-Methode EHBO doen. Die vind je op de betaalde ledenwebsite http://www.bethemirror.nl

   Je zou de kaartjes van de MIR-Methode overal in huis kunnen hangen (bijvoorbeeld naast de wc-rol, in het keukenkastje, naast je bed) om jezelf eraan te herinneren.

   Veel sterkte met alles en blij dat je je alweer wat beter voelt.

   Groetjes, Mireille

 3. Hallo lieve Mireille,

  Ik doe vanaf afgelopen vrijdag elke dag 2x de 9 stappen via het webinar, en steeds met een flinke diepe zucht.
  Zou het kunnen dat ik door het webinar ook heel moe ben, en vooral vermoeide ogen?

  Warme groeten,
  Tea

  • Beste Tea,
   Ja, dat soort reacties zijn goed mogelijk. Heb je het gevoel dat er flinke veranderingen van binnen gaande zijn?
   Neem je rust en zie de zuchten als hele goede tekens!
   Groetjes, Mireille

 4. Wat een bijzonder webinair!
  Heel verdrietig werd ik bij deze toevoegingen. Ik bleef altijd over als er gekozen werd op school. Commentaar op een kado dat ik gaf, als klein kind zijnde, dat ik met veel liefde had uitgekozen. Flitste meteen door mijn hoofd. En ik bleef maar geeuwen. Ik denk dat dit me veel gaat brengen, als het uit mijn systeem is. Voelt idd alsof ik geland bent.Dankjewel Mireille voor je mooie werk

 5. Ik moest ontzettend achtereen gapen. De tranen rolden over mijn wangen. Van begin tot eind van de uitzending. Tevens trilden mijn pink en ringvinger van mijn linkerhand heen en weer tijdens het handaaien. Kon door het gapen amper de 9 zinnen noemen hihi. Liefs en groetjes, Brigitte.

 6. Na mijn ziekenhuisopname , met daarna diverse tegenslagen en traumatische gebeurtenissen , vooral nachtmerries , hoop ik nu in een opwaartse spiraal te geraken . Met deze afwijzing en zelfafwijzing beschrijf / vertel je exact de therapie waar ik mee bezig ben en die uitgevoerd wordt door Breda McQuaid uit Schilde , bij Antwerpen . Tijdens dit webinar moest ik niet alleen geeuwen , maar ook giga veel lucht uit m’n maag . Dank daarvoor , dit kon / kan ik supergoed gebruiken , zeker nu in mijn moeizame herstel .Het leek en voelde alsof je naar me gekeken had ! Liefs , Nellie

 7. Hallo Mireille. . Ik.pas de MIR al heel lang toe. Nu voor het eerst webinar meegemaakt. Voordat we gingen starten had ik.toevallig een saturatiemeter op.mijn vinger die is normaal 98. Bij het woord afwijzing waar ik echt veel last van heb zakte hij naar 94, 95 zo.daar schrok.ik toch wel van . Gewoon zuurstoftekort. Apart dat had ik bij mijn geboorte ook. Verder bij de andere zinnen kreeg ik de slappe lach. Ik.denk ontlading ben erg goed om situatie’s weg te lachen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

* Vul alleen je voornaam in!

P.S. Je reactie zal niet meteen zichtbaar zijn op de website, omdat die eerst door ons gelezen wordt. Soms kan dat even duren wanneer we veel reacties ontvangen. Let op! Persoonlijke gezondheidsvragen worden niet beantwoord. Stel deze aan een MIR-Methode begeleider. Hartelijke groeten, Team MIR-Methode.