Home » Artikelen » Nieuwsbrief MIR-Methode september 2012

P.S. Help je mee de MIR-Methode te verspreiden? Je doet me een groot plezier als je dit artikel wilt doorsturen naar anderen! Plaats gerust dit artikel op jouw Facebook-pagina of verstuur het via je email, Twitter of Linked-in! Gebruik de knoppen aan de linkerkant of hierboven! Dankjewel!

P.S. Ken je de MIR-Methode nog niet? Ga dan naar de home page. Bekijk daar de video en ook de uitgebreide instructievideo. Meld je ook aan voor de nieuwsbrief en de 6 weken begeleidingsmailtjes voor extra ondersteuning!

Hoe meer je leert, hoe gezonder je wordt!
Wil je meer achtergrondinformatie en extra krachtige MIR-Methode technieken leren? Meld je dan aan voor de Be the MIRror website. Daarop staan meer dan 90 video's, waarmee je jezelf de rest van je leven kunt begeleiden, wat je ook overkomt! Door lid te worden, draag je bovendien bij aan het wereldwijd verspreiden van de MIR-Methode. Dankjewel daarvoor!
Klik hier voor meer informatie.
Mireille Mettes

Reacties

Nieuwsbrief MIR-Methode september 2012 — 12 reacties

 1. Hey Mireille.
  Mijn zoontje van 8 jaar heeft op zijn dijen en onderbuik last van waterwratjes. Ik zou graag de MIR-Methode op hem willen proberen. Welke zou ik best gebruiken? De MIR-Methode voor kinderen of die voor jongeren ? Met vriendelijke groeten, Isabelle.

  • Hey Isabelle.
   Dank je wel voor je vraag.
   Voor de waterwratjes heb je voldoende aan de 9 stappen. .
   Mochten er veel emoties loskomen dan kan je de MIR-Methode voor Kinderen gebruiken.
   Veel plezier en succes! Ik ben benieuwd naar het resultaat.
   Fijn als je dat wil laten weten, dat kan zo een grote ondersteuning zijn voor veel kleine en grote mensen.
   Met vriendelijke groet namens Mireille Mettes,

   Margreet Pielage

   MIR-Methode begeleider in Ommen
   http://www.terra-mater.nl

 2. Hallo Mireille,

  Een kennis van mij heeft op verschillende plaatsen van haar lichaam last van kleine wratjes, kan de Mir-Methode hierbij helpen ?

  Groetjes Monique

  • Beste Monique,

   Het beste wat je kunt doen, is het uitproberen! Gewoon de 9 stapen doen en afwachten.

   Ik hoor het graag of je kennis zichtbare veranderingen ziet!
   Hartelijke groeten,
   Mireille Mettes

 3. Hallo mireille,
  Mijn vraag is of ik de webinars op de donderdagen ook op een ander tijdstip via bv ustream en een wachtwoord zou kunnen volgen, ik ben geinteresseerd maar geef les op dat tijdstip.

  vriendelijke groet,
  Marja Smeets

  • Beste Marja,

   Ja, dat kan. Als je je gewoon aanmeldt, kan je later de opnames in je email ontvangen.

   Groetjes! Mireille

 4. Ik was bij de intentiemiddag en behalve dat ik het heerlijk vond om erbij te zijn en me daarna ook heel goed voelde werd ik de dagen erna steeds wakker met het liedje van Michael Jackson, Heal the world, wat we die middag met z’n allen gezongen hebben. Het valt me op dat ik tijdens het liedje ook enorm veel mensen om me heen zie/voel alsof het werkelijk een healingkracht heeft. Misschien leuk/belangrijk om er in te houden.

 5. Wij hebben vanmorgen de eerste bijeenkomst na de zomer van de Vooroudergroep weer gehad,samenwerken met onze spirituele voorouders. We hebben met de verkiezingen in zicht de MIR methode ingezet met de intentie dat iedereen vanuit zijn hart gaat stemmen,waarbij ieder van ons een prachtig beeld van Nederland, maar ook van de hele wereld gevisualiseerd heeft. Op mijn site is het verslag te lezen: http://www.margreeth-stoffers.nl/verkiezingen.html Een bijzondere ochtend. Dank je wel Mireille voor jouw gift aan de wereld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

* Vul alleen je voornaam in!

P.S. Je reactie zal niet meteen zichtbaar zijn op de website, omdat die eerst door ons gelezen wordt. Soms kan dat even duren wanneer we veel reacties ontvangen. Let op! Persoonlijke gezondheidsvragen worden niet beantwoord. Stel deze aan een MIR-Methode begeleider. Hartelijke groeten, Team MIR-Methode.