Home » Artikelen » Nieuwsbrief MIR-Methode November 2012

P.S. Help je mee de MIR-Methode te verspreiden? Je doet me een groot plezier als je dit artikel wilt doorsturen naar anderen! Plaats gerust dit artikel op jouw Facebook-pagina of verstuur het via je email, Twitter of Linked-in! Gebruik de knoppen aan de linkerkant of hierboven! Dankjewel!

P.S. Ken je de MIR-Methode nog niet? Ga dan naar de home page. Bekijk daar de video en ook de uitgebreide instructievideo. Meld je ook aan voor de nieuwsbrief en de 6 weken begeleidingsmailtjes voor extra ondersteuning!

Hoe meer je leert, hoe gezonder je wordt!
Wil je meer achtergrondinformatie en extra krachtige MIR-Methode technieken leren? Meld je dan aan voor de Be the MIRror website. Daarop staan meer dan 90 video's, waarmee je jezelf de rest van je leven kunt begeleiden, wat je ook overkomt! Door lid te worden, draag je bovendien bij aan het wereldwijd verspreiden van de MIR-Methode. Dankjewel daarvoor!
Klik hier voor meer informatie.
Mireille Mettes

Reacties

Nieuwsbrief MIR-Methode November 2012 — 5 reacties

 1. Lieve Mireille,

  Beetje bij beetje, ben ik alles tot mij aan het nemen,

  je video’s, je artikelen.

  Ik zit in de derde week van jou MIR methode,

  deze week gestart met alle 9 stappen.

  Poeh, poeh, ik was al extreem vermoeid, maar nu…..

  Ik kon vaak last hebben, van zo beperkt zijn,

  door mijn vermoeidheid.

  Maar mijn zelfliefde is nóg sterker geworden,

  dat ik zo diep van binnen voel, dat dit klopt voor mij.

  De MIR methode klopt helemaal goed bij mijn hart, mijn pad.

  Ik zal binnenkort mijn benzodiazepines gaan afbouwen en stoppen.

  Ik vraag me af, wat ik voor jou kan betekenen……?

  De MIR methode aanreiken aan anderen,

  en liefdevol naar mezelf en anderen zijn.

  Zodat het van klein naar groot kan gaan….

  En de MIR methode draagt al bij aan wereldvrede,

  en het kan meer worden, als we met zijn allen,

  het doorgeven, people help the people.

  Mireille ik vind je een GROTE kanjer ! !

  Warme groet,

  Mara

 2. Beste Mireille,

  Het doet me een plezier dat je een Franse versie heb gemaakt voor de verspreiding van de MIR-methode. Daar heb ik op gewacht. Je hebt een natuurlijke manier van het Frans spreken gevonden. Jammer voor onze Franse vrienden dat deel 9 even zonder geluid is maar de tekst kan dat opvangen. Inmiddels heb ik deze video naar mijn Franse vriendenkring gestuurd en zal ik bij onze volgend rendez-vous over de MIR-methode zelf meer ( woordspeling !) kunnen vertellen.

 3. Morgen is mijn laatste dag van de MIR-Methode,voel mij beter in mijn vel zitten.
  Ben van plan om het zoals staat aangegeven later een keer per week te blijven doen
  Bedankt .

  • Ik ben al een hele tijd bezig en voel mij over de hele linie heerlijk in mijn vel steken.
   Had last van zuur en druk achter het borstbeen- is compleet weg.
   Ben idd ook gestopt na 4 weken,maar miste het en doe het nu gewoon elke dag 2x.Heb er voor mijzelf nog een paar regels aan toegevoegd.
   Reuze bedankt voor deze prachtige methode!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

* Vul alleen je voornaam in!

P.S. Je reactie zal niet meteen zichtbaar zijn op de website, omdat die eerst door ons gelezen wordt. Soms kan dat even duren wanneer we veel reacties ontvangen. Let op! Persoonlijke gezondheidsvragen worden niet beantwoord. Stel deze aan een MIR-Methode begeleider. Hartelijke groeten, Team MIR-Methode.