Home » Artikelen » De macht van de celwand (video met ondertiteling).

P.S. Help je mee de MIR-Methode te verspreiden? Je doet me een groot plezier als je dit artikel wilt doorsturen naar anderen! Plaats gerust dit artikel op jouw Facebook-pagina of verstuur het via je email, Twitter of Linked-in! Gebruik de knoppen aan de linkerkant of hieronder! Dankjewel!

P.S. Ken je de MIR-Methode nog niet? Ga dan naar de home page: https://www.mirmethode.nl Bekijk daar de video en ook de uitgebreide instructievideo. Meld je op de home page ook aan voor de nieuwsbrief en de 6 weken begeleidingsmailtjes voor extra ondersteuning!

Hoe meer je leert, hoe gezonder je wordt!
Wil je meer achtergrondinformatie en extra krachtige MIR-Methode technieken leren? Meld je dan aan voor de Be the MIRror website. Daarop staan meer dan 90 video's, waarmee je jezelf de rest van je leven kunt begeleiden, wat je ook overkomt! Door lid te worden, draag je bovendien bij aan het wereldwijd verspreiden van de MIR-Methode. Dankjewel daarvoor!
Klik hier voor meer informatie.
Mireille Mettes

Reacties

De macht van de celwand (video met ondertiteling). — 6 reacties

 1. Haha, vergeet ik te zeggen dat ik het heel prettig vind deze video te zien over de celwand. Dank je wel Mireille voor de duidelijke uitleg.

 2. Hallo Mireille,
  Periode eten, ja, dat ken ik. Ik heb de laatste tijd regelmatig meer zin in knoflook en olijven.
  Soms heb ik een bepaald product gekocht en voordat het allemaal op is, zit ik alweer in een volgende periode. Met verse producten is dat soms lekker lastig.
  Weet je misschien ook waar ik kan lezen waar allerlei voedingsmiddelen voor staan? Bijvoorbeeld voor verdriet of angst etc.?
  Lieve groet van Ellie

  • Beste Ellie,
   Nee, dat weet ik niet precies. Ik weet dat krakend voedsel waar je hard op moet kauwen, graag wordt gedaan door mensen die gefrustreerd zijn of spanning willen afvoeren. Zoet wordt meestal gegeten door mensen die verdrietig zijn. Ik weet dat Christiane Beerlandt een heel boek heeft geschreven over elke soort voedsel en snoep en wat het zou kunnen betekenen. Het heet ‘De hoorn des overvloeds’.
   Groetjes, Mireille

  • Beste Edith,
   Ja, voor zover ik weet geldt dit ook voor type 1 diabetes. Bij beide types van diabetes moet er extra insuline worden toegevoegd aan het lichaam om de ‘tunnels’ in de celwand open te krijgen. De insuline zorgt daarvoor.
   Groetjes, Mireille

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

* Vul alleen je voornaam in!

P.S. Je reactie zal niet meteen zichtbaar zijn op de website, omdat die eerst door ons gelezen wordt. Soms kan dat even duren wanneer we veel reacties ontvangen. Hartelijke groeten, Team MIR-Methode.