Home » Artikelen » Video Bevrijdingswebinar 5 mei 2017

P.S. Help je mee de MIR-Methode te verspreiden? Je doet me een groot plezier als je dit artikel wilt doorsturen naar anderen! Plaats gerust dit artikel op jouw Facebook-pagina of verstuur het via je email, Twitter of Linked-in! Gebruik de knoppen aan de linkerkant of hierboven! Dankjewel!

P.S. Ken je de MIR-Methode nog niet? Ga dan naar de home page. Bekijk daar de video en ook de uitgebreide instructievideo. Meld je ook aan voor de nieuwsbrief en de 6 weken begeleidingsmailtjes voor extra ondersteuning!

Hoe meer je leert, hoe gezonder je wordt!
Wil je meer achtergrondinformatie en extra krachtige MIR-Methode technieken leren? Meld je dan aan voor de Be the MIRror website. Daarop staan meer dan 90 video's, waarmee je jezelf de rest van je leven kunt begeleiden, wat je ook overkomt! Door lid te worden, draag je bovendien bij aan het wereldwijd verspreiden van de MIR-Methode. Dankjewel daarvoor!
Klik hier voor meer informatie.
Mireille Mettes

Reacties

Video Bevrijdingswebinar 5 mei 2017 — 3 reacties

 1. Ja Mireille, samen met jou zijn wij gelukkig! Vanuit Vrede is ALLES mogelijk. Die overtuiging draag ik al jaaaaren in mijn hart. En sinds 2 jaar heb ik via mijn hobby voorzichtig een Vredesprojectje gestart… Trommelen-voor-Vrede via “pop up” performances op alle initiatieven die met vrede te maken hebben. Met onze Japanse drum brengen we dan een Japanse Vredes-creatie “Niji Matsuri”. Voorlopig nog kleinschalig in Belgie, maar dromend dat het TaikoPeaceProject binnenkort uitstraalt naar omliggende landen, werelddelen, want taiko (Japanse trom) wordt over de hele wereld beoefend… En via de MIR-methode heb ik een fantastische impuls om door te zetten, me niet laten wegmaaien door argumenten of moeilijkheden. Dankjewel Mireille ! p*

  • Beste Patricia,
   Hee, wat leuk dat je zo heerlijk bezig bent! Met z’n allen gaan we het creëren!
   Veel geluk! En trommel ze!
   Groetjes, Mireille

  • Ha Patricia, echt mooi, trommelen voor vrede met de Taiko!!! Ik wil je graag uit nodigen om bij een opening of sluiting van een expositie van mijn werk te komen spelen. Op corinateunissenvanmanen@wordpress.com kan je zien wat voor schilderijen ik maak en of je zin zou hebben er bij te trommelen. Ik hoor graag wat je vind.
   Dank Mireille, voor het vrolijke stromen in het veld van Vrede
   daaaaaaag, Corina

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

* Vul alleen je voornaam in!

P.S. Je reactie zal niet meteen zichtbaar zijn op de website, omdat die eerst door ons gelezen wordt. Soms kan dat even duren wanneer we veel reacties ontvangen. Let op! Persoonlijke gezondheidsvragen worden niet beantwoord. Stel deze aan een MIR-Methode begeleider. Hartelijke groeten, Team MIR-Methode.