Home » Artikelen » Video Bevrijdingswebinar 5 mei 2017

Reacties

Video Bevrijdingswebinar 5 mei 2017 — 3 reacties

 1. Ja Mireille, samen met jou zijn wij gelukkig! Vanuit Vrede is ALLES mogelijk. Die overtuiging draag ik al jaaaaren in mijn hart. En sinds 2 jaar heb ik via mijn hobby voorzichtig een Vredesprojectje gestart… Trommelen-voor-Vrede via “pop up” performances op alle initiatieven die met vrede te maken hebben. Met onze Japanse drum brengen we dan een Japanse Vredes-creatie “Niji Matsuri”. Voorlopig nog kleinschalig in Belgie, maar dromend dat het TaikoPeaceProject binnenkort uitstraalt naar omliggende landen, werelddelen, want taiko (Japanse trom) wordt over de hele wereld beoefend… En via de MIR-methode heb ik een fantastische impuls om door te zetten, me niet laten wegmaaien door argumenten of moeilijkheden. Dankjewel Mireille ! p*

  • Beste Patricia,
   Hee, wat leuk dat je zo heerlijk bezig bent! Met z’n allen gaan we het creëren!
   Veel geluk! En trommel ze!
   Groetjes, Mireille

  • Ha Patricia, echt mooi, trommelen voor vrede met de Taiko!!! Ik wil je graag uit nodigen om bij een opening of sluiting van een expositie van mijn werk te komen spelen. Op corinateunissenvanmanen@wordpress.com kan je zien wat voor schilderijen ik maak en of je zin zou hebben er bij te trommelen. Ik hoor graag wat je vind.
   Dank Mireille, voor het vrolijke stromen in het veld van Vrede
   daaaaaaag, Corina

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

* Vul alleen je voornaam in!

P.S. Je reactie zal niet meteen zichtbaar zijn op de website, omdat die eerst door ons gelezen wordt. Soms kan dat even duren wanneer we veel reacties ontvangen. Hartelijke groeten, Team MIR-Methode.