Home » Artikelen » Webinar ‘Verkoudheid en griep aanpakken met de MIR-Methode’

P.S. Help je mee de MIR-Methode te verspreiden? Je doet me een groot plezier als je dit artikel wilt doorsturen naar anderen! Plaats gerust dit artikel op jouw Facebook-pagina of verstuur het via je email, Twitter of Linked-in! Gebruik de knoppen aan de linkerkant of hierboven! Dankjewel!

P.S. Ken je de MIR-Methode nog niet? Ga dan naar de home page. Bekijk daar de video en ook de uitgebreide instructievideo. Meld je ook aan voor de nieuwsbrief en de 6 weken begeleidingsmailtjes voor extra ondersteuning!

Hoe meer je leert, hoe gezonder je wordt!
Wil je meer achtergrondinformatie en extra krachtige MIR-Methode technieken leren? Meld je dan aan voor de Be the MIRror website. Daarop staan meer dan 90 video's, waarmee je jezelf de rest van je leven kunt begeleiden, wat je ook overkomt! Door lid te worden, draag je bovendien bij aan het wereldwijd verspreiden van de MIR-Methode. Dankjewel daarvoor!
Klik hier voor meer informatie.
Mireille Mettes

Reacties

Webinar ‘Verkoudheid en griep aanpakken met de MIR-Methode’ — 7 reacties

 1. Dag lieve Mireille,

  Ik wil de bijwerkingen van de corona vaccinatie behandelen.
  Kan ik dan gewoon 3x ” vaccinatie ” en daarna 3 x Mir Methode aaien? Omdat ik geen griepprik had gehaald, koos ik voor de corona prik, maar daar heb ik spijt van.
  Alvast dankjewel!

  Warme groet, Tea

  • Beste Tea,
   Ja, op die manier kun je het aanpakken. Als je zeker wilt zijn of alles uit je systeem is, kun je het een keer laten checken bij een MIR-Methode begeleidster. Ik vermoed dat je ‘Be the MIRror-lid’ bent, omdat wat je beschrijft, de techniek is voor het aanpakken van bijwerkingen van medicijnen.
   Veel geluk!
   Groetjes, Mireille

 2. Wat doe je dit toch elke x weer leuk. Ik vind je zo lekker vrolijk en grappig. Je tovert een glimlach op mijn gezicht. Ik ben pas hersteld van een verkoudheid. Ik heb gelukkig toen ik het voelde aankomen, gelijk al rust genomen. Wat erg welkom was voor mij lichaam.ik vond het evengoed fijn om deze te volgen. Bedankt weer! Lieve groetjes ️

 3. Inderdaad heel fijn deze wekelijkse tips van de MIR-Methode. Ik doe de Mir-methode elke dag al vele vele jaren.. het is mijn slaapmutsje..
  Daarom ben ik bijna nooit ziek. En wanneer ik een verkouden ‘gevoel’voel opkomen, zeg ik bovendien de affirmatie van Louise Hay, want zij schreef al lang geleden: verkoudheid heeft als oorzaak: er gebeurt te veel tegelijk, geestelijke verwarring, wanorde. Kleine kwetsingen. EN de affirmatie hiervoor = Ik sta mijn gedachten toe te ontspannen en in vrede te zijn. Helderheid en harmonie zijn in me en rondom me. Dus als ik dit een paar keer tegen mijn lichaam zeg, is de verkoudheid in een mum over.. groetjes van Marjolijn

 4. Wat doe je dit toch elke x weer leuk. Ik vind je zo lekker vrolijk en grappig. Je tovert een glimlach op mijn gezicht. Ik ben pas hersteld van een verkoudheid. Ik heb gelukkig toen ik het voelde aankomen, gelijk al rust genomen. Wat erg welkom was voor mij lichaam.ik vond het evengoed fijn om deze te volgen. Bedankt weer! Lieve groetjes ️

 5. Hoi , die rivier op Antartica is onlangs ontdekt , < 500 km . Dit hoort bij Be the Mirror .
  Deze rivier heeft nog geen naam .
  Groet
  Nellie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

* Vul alleen je voornaam in!

P.S. Je reactie zal niet meteen zichtbaar zijn op de website, omdat die eerst door ons gelezen wordt. Soms kan dat even duren wanneer we veel reacties ontvangen. Let op! Persoonlijke gezondheidsvragen worden niet beantwoord. Stel deze aan een MIR-Methode begeleider. Hartelijke groeten, Team MIR-Methode.